Top 20 cele mai renumite plaje din lume

1.) Golful de jos, Barbados

Aceasta este o plajă foarte liniștită, care este mult mai favorizată printre cele mai multe alte plaje pe care Barbados le poate oferi. Desigur, acest lucru se datorează în principal faptului că Golful de Jos a dus la o mai mare modernizare decât majoritatea celorlalți vecini ai săi. Care, de fapt, lasă să fie un loc mult mai natural pentru a fi și a umple cu o liniște dulce și pură.

http://weheartit.com/Barbados_Travel

http://weheartit.com/Barbados_Travel

2.) Cape Maclear, Malawi

La marginea lacului uimitor, numit Lacul Malawi, se află minunata plajă cunoscută sub numele de Cape Maclear. Vizitatorii care se găsesc aici se simt mereu bucuroși. Acestea pot ajunge și se găsesc caiac în apele fără rechin de la plajă, pot înota în pace și acest lac asemănător cu oceanul oferă o experiență de snorkeling mai bună.

malawianstyle.wordpress.com

malawianstyle.wordpress.com

3.) Râul Margareta, Australia

Cu un surf ca Margaret River, cum ar putea hardcore surferi nu iubesc această plajă? Pe lângă tragerea la sorți a surferilor, oricine se bucură de o înot în apele care înconjoară această plajă va găsi, de asemenea, se bucură de un climat plăcut și timid. Plajele prețioase cu nisip alb, pline de picioare și natură, vă vor oferi o pedichiură de neuitat. Dacă mergeți, nu uitați să vizitați una dintre vinării și să încercați o parte din vinul cu gură absolută.

nanchangkiss.com

nanchangkiss.com

4.) Boulders Beach, Cape Town

Închideți ochii și începeți să creați o imagine în interiorul capului dvs. Imaginați-vă o scenă încețoșată, în care vă bucurați cu bucurie priveliștile a aproape 3.000 de pinguini care se îndreptau spre malurile nisipoase din Boulders Beach. Imaginați-o? Nu e de mirare că această plajă este atât de bine iubită.

weheartit.com

weheartit.com

5.) Whitehaven Beach, Australia

Queensland, Australia prezintă această plajă cu adevărat minunată în interiorul parcului național Whitsunday Islands. Deși există un teren de tabără care se află la capătul sudic, vizitatorii trebuie să se conecteze înainte de turneu și, de obicei, pot lua doar în minunatele atracții minunate ale plajei Whitehaven pentru doar câteva ore – care, dacă vă gândiți la asta, este mai mult ca oricare alt parc național acolo.

http://weheartit.com/notonlyphotos

http://weheartit.com/notonlyphotos

6.) Venice Beach, California, U.S. 

Pe marginea Coastului de Vest al Statelor Unite se află pavilionul plin de viață și niciodată plictisitor al plajei din Veneția. Este aproape ca un carnaval constant, 24-7, de asemenea. Această plajă nu încetă niciodată să amuze pe oricare dintre cei care merg de-a lungul ei. Cu adevărat interesante și frumoase (mai ales la apus și la răsăritul soarelui) se bucură cel mai mult de excursia lor la această palpitantă plajă SoCal.

http://weheartit.com/bloodsuckeer

http://weheartit.com/bloodsuckeer

7.) Plaja Balos, Grecia

Aceasta este o plajă perfectă pe Creta și este cunoscută în special pentru vibranța ei uimitoare la cele mai bune rezultate. Împreună cu multe alte caracteristici pastel colorate, așteaptă, de asemenea, o mare turcoaz orbitor pentru a se înmoi și un țărm moale și luminos, nisipos.

http://weheartit.com/DreamingBiebeer

http://weheartit.com/DreamingBiebeer

8.) Warwick Long Bay, Bermuda

Această plajă frumoasă țipă liniște în relaxare, iar cei care vizitează sunt copleșiți de ceea ce pare a fi o adevărată liniște. S-ar putea să fie uimitorul apus de soare roz și portocaliu la orizont sau poate fi mirosul revigorant al aerului tropical proaspăt pe măsură ce faceți plajă … În orice caz, indiferent de ce te atrage, merită cu siguranță popularitatea sa!

bermuda4u.com

9.) Crane Beach, Barbados

Nisipurile de corali superbe, activitățile incitante și distractive ale îmbarcării boogie și o seninătate completă, care este greu de găsit oriunde altundeva … Asta vă așteaptă pe această frumoasă plajă albă plină de nisip albastru Barbados. Acesta este un alt favorit printre multi. Este greu să găsești un alt loc asemănător frumuseții soarelui.

escapefromamerica.com

escapefromamerica.com

10.) Plaja Tulum, Mexic

Pe marginea unei stânci mari, care se află în Mexic, se găsesc ruinele unei istorii antice Maya antice. Obiectivele turistice din Tulum vă vor lăsa uimite. Nu numai asta, ci și apele aproape asemănătoare smaraldului, care așteaptă întotdeauna sub faleza extraordinară pentru ca oamenii să vină și să încerce o experiență uimitoare de scufundări după ce au văzut o viziune diferită de oricare alta.

http://weheartit.com/xcharlotteg

http://weheartit.com/xcharlotteg

11.) Bora Bora, Tahiti 

Această plajă tahitiană este definiția paradisului la cele mai bune. La 18 metri, această plajă glorioasă vă împrăștie în perfecțiunea sa, plajele de nisip alb uimitoare și plajele liniștite și pașnice, care vă vor ajuta să începeți cu adevărat să vă relaxați până la maximum.

http://weheartit.com/Bethany97

http://weheartit.com/Bethany97

12.) Sf. Bart, Marea Caraibelor

Sf. Bart pare să umple fiecare vizitator cu un sentiment complet de aluzie, încântare și este plin de viață, nu mai puțin decît o atmosferă clasică. Această plajă încântă cu plăcere pasii pe care îi fac cu delicatese delicioase din Franța și o bucurie pură la cele mai bune.

http://weheartit.com/marytavares

http://weheartit.com/marytavares

13.) Plaja Champagne, Vanuatu

Aceasta este literalmente plaja perfectă pentru a vă așeza și plută plută de pe o sticlă de bubble. Plaja și-a câștigat numele de pe valurile de mică adâncime care par să înceapă să strălucească când valurile sunt scăzute. Se pare că ar fi uimitor să te uiți, nu? Oh, este! Este mai ales ceva de văzut când soarele începe să coboare dincolo de orizont. Atunci când cerul pal palic strălucește din acele șampanie ca niște valuri, creând o priveliște remarcabilă.

Google.com/Images

Google.com/images

14.) Golful Kauna’oa, Hawaii

Aloha! Acest loc spectaculos are o formă foarte surprinzătoare de jumătate de lună. Golful Kauna’oa nu este niciodată un loc în care să nu se lase sărbătorește palmieri și să se bucure nisipul perfect. Este o destinație foarte populară în Hawaii și cei care au avut plăcerea de a merge acolo au distracția cea mai mare și a găsi pace supremă prin snorkeling sau chiar doar de stabilire în soare.

Google.com/Images

Google.com/Images

15.) Perhentian Kecil, Malaezia

Există două insule perhențiene care locuiesc în zonă. Kecil ne oferă minunata plajă lungă și uimitoarele plaje Coral. Aceste plaje vă binecuvântează vizitatorii cu o atmosferă reconfortantă și sociabilă și cu locuri de relaxare pentru a vă relaxa și savura masa.

tripadvisor.com

tripadvisor.com

16.) Gardener Bay, Insulele Galapagos

Puteți vizita această plajă adorabilă și vă puteți relaxa pe nisip – alături de drăguții lei de mare! Nu numai că veți face niște prieteni noi pe țărm, dar puteți deveni și muguri cu raze manta acolo. Cat de distractiv!

discovergalapagos.com

discovergalapagos.com

17.) Rabbit Beach, Lampedusa Sicilia, Italia

V-ați dorit vreodată să vedeți miracolul unui incubator de ouă de broască țestoasă? Fără promisiuni, dar ai putea să te duci chiar aici la Rabbit Beach! Aceste animale protejate coboară unele dintre ouăle lor drăguțe, chiar pe țărm, astfel încât acestea să crească și, în cele din urmă, să poată începe. În plus, nu doriți să pierdeți împrejurimile uimitoare ale acestei plaje. Frumoasele alb stânci înconjoară acest loc special și vă oferă o vizită de neuitat.

touriminitaly.info

tourisminitaly.info

18.) Anse Source D’Argent, Seychelles 

Dați-vă degetele de la picioare în slava nisipurilor coral-roz la această plajă de lux. Puteți să vă bucurați de ochii pe pietrele de granit uzate, dar extrem de uluitoare, care au stabilit fundalul chiar lângă o mare turcoaz colorată.

blogspot.com

blogspot.com

19.) Hamptons, New York

Această destinație destul de faimos este un punct de vacanță comun, zona de vară acasă și a vorbit popular despre printre cei mai bogați (în special New York-ești) din cauza aspectului său atât de dragă cu frumoasele sale țărmuri, stațiuni de primă clasă și traseu ușor de evacuare din N.Y.C.

waitinginthehamptons.blogspot.com

waitinginthehamptons.blogspot.com

20.) Plaja Navagio, Grecia

Altfel cunoscut sub numele de “Shipwreck Beach”. Această plajă a câștigat numele său bine-cunoscut într-o manieră greșită. Un vas mare a rămas naufragiat pe țărm, iar nava a fost considerată una dintre drogurile de contrabandă. Puteți vizita această istorie și chiar puteți urca în interiorul epava!

tumblr.com

tumblr.com