Diet in trening Jessica Alba

33-letna Jessica Alba ima eno izmed najbolj vročih teles v Hollywoodu in samo zato, da bi dokazala to točko, ne le, da se redno imenuje “seksualni simbol”, ampak je bila v Top 100 ženskah revija Maxim plus AskMen .com 99 najbolj zaželenih žensk, ona je prišla 1.! Že leta 2007 je FHM glasovala za najbolj seksi žensko na svetu. Poleg vsega tega je čudovita igralka in zelo pametna poslovna ženska; nominirana poslovna ženska Zlati globus, nič manj!

Jessica Alba Diet and Workout_01

Te dni, kot mati dveh, je nekoliko spremenila prioritete Jessice in čeprav ji je njeno telo še vedno zelo pomembno, je blaginja in skrb za otroke premagala njeno stalno potrebo po ohranjanju njenega telesa. Dejstvo je, šla je daleč, da bi rekla, da se je njeno telo začelo, da bi postalo “sramno”, ker ni dovolj delovala.

Vidite, da je to včasih – življenje prevzame in vaše prednostne naloge spremenijo. Dovolite si, da se malo pomaknete. To je popolnoma v redu – vsakdo to počne od časa do časa. Moraš se odpovedati. Toda v določenem trenutku se morate vrniti na konja in najboljše mesto za začetek je nekaj prehrambenih sprememb …

Diet Jessica Alba

V večini primerov prehrana Jessica Albe vsebuje veliko svežega sadja, hranljive zelenjave in veliko belih beljakovin, kot so purana in piščanec. Še vedno poje vse hrano, ki jo ljubi, a za njih ponuja odlične, okusne in zdrave nadomestke, kot je zajtrk, ki bo sestavljen iz zdrave žitarice, mandljevega mleka in banane,.

Jessica Alba Diet and Workout_02

Če hočete kupiti dovolj beljakovin, boste za kosilo verjetno imeli super zdravo listnato zeleno solato z oreščki, da dodate nekaj teksture in krhk. Bučna semena naredijo veliko prigrizek, kot tudi odlično prelivanje za stvari, kot so solate. Pustite kruhove – ta semena so super zdrava in odlična okusna alternativa!

Čeprav je zdrava prehrana za Jessico pomembna, je njena sreča ravno toliko in če hoče kakšno čokoladno torto, jo sama občasno prepusti. Vse je zmernost – če želite kos čokoladne torte, imate manj kalorij pred večerjo. Največja razlika bi lahko imela tudi, če bi bili vaši deleži vedno tako manjši.

Izbira ekoloških živil je na splošno prednost za to hollywoodsko hottie, in ona ima rad, da se brez glutena, kjer je mogoče, izprazni napenjanje. Ko kombinira to veliko zdravo prehrano s smiselno količino vadbe, ne bo vzela dolgo, da bi se vrnila tisti bikini telo, ki ima deklice zelene z zavistjo …

Jessica Alba vadba

Ko je bila mlajša, v svojih dvajsetih letih, delo z Jessico ni bilo preveč pomembno, a ker je postala starejša in še posebej zdaj ima nekaj otrok, je glede na zdravje in telesno pripravljenost pomembno, če želi videti dobro in dobro počutje.

Jessica Alba Diet and Workout_03

Biti mati dveh majhnih otrok vam ne daje veliko prostega časa na rokah, vendar Jessica načrtuje treninge kot “razvajanje” časa in v resnici, je smiselno – morda potisnete svoje telo tako, da poskušate izgubiti težo ali v obliko, vendar jo še vedno razvajate tako, da ga naredite močnejše, strožje in bolj zdrave. Pomislite na svoj čas vadbe kot “si” čas, in vas bo presenetilo, kako bi lahko miselni proces spremenil vaše mnenje o tem.

Jessica Alba je ljubila predenje kot celovito vadbo, ko se je po svoji lepi dojenčki poskušala vrniti v obliko, vendar ima domače telovadnico, ki jo je mogoče uporabiti. Če imate članstvo v telovadnici, ki bi ga lahko prvič uporabili v mesecih, zakaj ga ne bi uporabljali. Večina telovadnic ima te dni na voljo sobo za savnanje / spa, poleg spin, zato zakaj se ne zdravite po vadbi? Želite si, da bi na primer nekoliko kasneje naredili to sanjsko masažo glave in ramen?

Ne pozabite, da je oblikovanje težko delo, in vsakič, v nekaj časa, bi se morali resnično nagraditi za vse vaše trdo delo. Kaj je boljši način, kot če slavite novo telo v novem, manjšem bikiniju, v lokalni savni telovadnice? Popolnost, tam!