15 cel mai bun și ultimul scurt Kurtis pentru femei din India Stiluri de viață

Kurtis este foarte mult în tendință în rândul doamnelor din toate grupele de vârstă și asta din cauza versatilității lor. Există diferite tipuri de kurtis de la scurt timp prea mult. Unele sunt cele casual, care sunt perfecte pentru uzul zilnic. Se poate purta kurtis tradițional scurt cu jambiere și se pare atât de elegant și decent. Kurtis oferă un aspect tradițional și poate fi purtat în diferite ocazii.

Ultimele cursuri scurte indiene pentru femei:

Iată câteva top 15 curti scurte mai târziu,

1. Jaipuri Print Designer Kurti:

 Jaipuri Print Designer Kurti

Acest design de curte Jaipuri scurte dă un aspect atât de tradițional, iar simțul său este foarte bun. Este ca un vârf stilat scurt și există un bloc Rajasthani tipărit peste curți. În afară de aceasta, este un decolteu, mâneci și de frontieră au un dantela galben unic. Aceasta este utilă pentru utilizarea regulată.

2. Blue Printed Crepe Kurtis:

Albastru Printed Crepe Short-Kurtis

Acest kurti are culoarea albastră și are o țesătură crepată și are o imprimare digitală colorată pe ea cu butonul Rajasthan butta. Mânecile sunt mâneci trimestriale și oferă un aspect tradițional. Este un kurti rotund, această fetiță curti poate folosi și pe blugi sau pantaloni.

  Ce este Samadhi Yoga și meditație - Posturi și beneficii

3. Crepe Kurti:

femei's Printed American Crepe Short Kurti

Aceasta este o curta scurta pentru fetita care este facuta din tesatura crepus care da un sentiment confortabil femeilor. Acest Kurtis este un joc potrivit și vine în varietatea de culori. KURTIS vine cu o lungime diferită de manșon, cum ar fi mâneca trimestru, mânecă plină și fără mâneci. Această curte scurtă a tipărite imprimate. Curte neagră de culoare scurtă oferă un aspect frumos și pe legăturile de culoare roșie.

4. Chiffon-ul femeii A-Line Kurti:

femei's Chiffon A-Line Short Kurti

Acest curti este fabricat din țesătură de șifon și are un aspect de tip A, care oferă un aspect inteligent curtei. Are un manșon de trei sferturi și trebuie spălat separat în apă rece. Acesta este un curti scurt pentru femei.Aceasta fete care iubesc sa cumpere materiale de inalta calitate pentru utilizarea lor, atunci acestea pot incerca un astfel de tip de curte arata scurte scurte pentru uz regular.

5. India Kurtis de bumbac pentru femei:

India Women's Cotton Short Kurti

Acest kurti doamnelor scurte este în culoarea roz și este o curte normală potrivită kurti. Are mânecă trimestrială, gât rotund cu tăietura dreaptă. Acesta este un curti scurt de bumbac cu fir de lucru pe ea. Acest lucru este preferat în mod special de acele femei sau fete care se confruntă cu problema transpirației în sezonul de vară, aceasta fiind cea mai bună pentru uzura sezonului de vară.

6. Chikankari Georgette Kurta:

Chikankari Georgette Kurta

Este o curta scurta pentru femei si este fabricata din georgette fabric.It are o lucrare chikankari pe ea care ii da un aspect traditional. Picioarele de culoare albă oferă un aspect nou acestui kurti, este cel mai bine pentru folosirea ocazională.

  Cele mai bune idei de artizanat cu frunze pentru copii Stiluri de viață

7. Kurti roșii solizi cu detalii brodate:

roșu Solid Kurti with Embroidered Detail

Acesta este un kurti roșu solid, care are un guler mandarin cu broderie pe el. De asemenea, are maneci cu trei sferturi, o placket cu nasture scurte și buzunare pe partea din față, tivul ars. Este nevoie de spălare manuală. Culoarea roșie oferă aspect sportiv fetelor, jambierele de culoare albă ajută la îmbunătățirea aspectului confortului.

8. Gâtul brevetat din bumbac:

Bumbac Printed Key Hole Neck Short Kurta

Aceasta este o curta scurta pentru doamnelor cu bumbac si poate fi imbracata cu jambiere. Are un gât rotund cu gaura din față și mâneci trimestriale. Aceasta necesită spălare ușoară a mâinilor sau într-o mașină cu apă rece și fier nu ar trebui să se facă pe broderii. Aceasta este o alegere bună în timp ce vă aflați în afara oricărui timp de ieșire.

9. Pathani Kurta pentru femei solide:

Solid Women's Pathani Kurta

Aceasta este o femeie din țesătură de bumbac cu buzunar și este de culoare gri. Acesta este un trendy pathanikurta cu printuri florale și butoane la deschiderea din față. Are guler de mandarină și este o țesătură de bumbac. Este nevoie și de spălare manuală. Acest lucru este deosebit de confortabil pentru acele femei care lucrează într-un birou, acesta este confort și frumos ajustabil în timp ce vă așezați.

10. Short Kurti:

Mic de statura Red Kurti

Acesta este un tip simplu de drăguț fetiță de kurti în culoarea roșie, cu gâtul brodat și manșetele cu mâneci pline. Este cel mai bun costum pentru colegiu merge fată. Ea face un aspect simplu și frumos tot timpul. Materialul este moale și nu necesită spălare tare pentru această curte.

  Top 8 modele de tatuaj flacari cu imagini Stiluri de viață

Vezi mai mult: Ultimele cursuri indiene

11. Mănuși scurți:

Fără mâneci Short Kurti

Este un kurti fără mâneci, care are o lungime scurtă și este practic pentru timpul de vară. Unul se va simți relaxat și confortabil în a purta acest kurti. Se poate accesoriza cu o eșarfă. Acest lucru este cel mai bun design curta scurta pentru fete subțire potrivite, acest lucru este cel mai bun pentru tinerii adolescenti prea.

12. Parrot Green Net Kurti:

Papagal Green Net Short Kurti

Acesta este un bogat designer de culoare verde kurti, care poate fi purtat pe diferite ocazii, cum ar fi petreceri sau orice ceremonies.It are un gat rotund si are un print floral pe ea. Acest lucru este dublu stratificat și oferă o potrivire potrivită pentru corpul dvs., obțineți acest lucru pentru evenimentul viitoare.

Vezi mai mult: Designuri lungi drepte Kurti

13. Kurtis Net-White Curs Net:

Aproape alb Plain Short Net Kurtis

Acest lucru este util pentru obișnuit ca tinuta, cel mai bine este să-l folosiți pe blugi de culoare albastră. Acele fete cărora le place să folosească costume simple, dar atrăgătoare pentru ziua lor obișnuită, atunci pot încerca această scurtă curte pe blugi. Culoarea albă oferă un aspect proaspăt, pentru a vă asigura acest lucru.

14. Curti scurti brodati multicolori:

Multicolor Embroidered Short Kurti

Acest kurti este un kurti multi-colorat cu broderie pe el. Are imprimare florală și pe ea. Are un gât rotund și o manșetă de trei sferturi pe ea. Acest lucru vine și în bugetul dvs..

Vezi mai mult: Partidul purta Kurtis

15. Kurti asimetrici cu cămașă:

Asimetric Kurti with Hemline

Acesta este un kurti asimetric cu hemline și este fabricat din țesătură de bumbac. Are guler de mandarină și este cu maneci mătase. Se poate echipa cu pantaloni și palatzi

Acestea sunt câteva dintre cele mai recente modele curti scurte pentru femei. Aceste kurtis scurte pentru fete sunt foarte mult în tendință și sunt foarte populare în rândul femeilor din toate grupele de vârstă. Se poate imbraca in leggings sau blugi cu aceste kurtis scurte si va arata minunat pentru femei. Deci, dacă doriți să arătați frumos și să se întâmple, atunci mergeți la un magazin din apropiere sau cumpărați-l online.