40 Borotvált frizurák nőknek

A badass frizura vágya? Elegendő felállni a tömeg fölött? Hát akkor érdemes egy borotvált frizurát választani. Gyakran összefüggésben áll a punk-rock tendenciával, az évek során a népszerűség nagymértékben megnőtt. Egyre több nő választja meg a fodrászat, amely más, szokatlan, mégis érdekes. Készítettünk egy csodálatos listát a nők 40 borotvált frizurájáról. Vessen egy pillantást, és válassza ki azt, amelyik legjobban kiegészíti személyiségét.

Ki nem szereti a magas lófarokot? Nyáron a frizura ideális. Ahhoz, hogy a tiéd kitűnjön, kapj egy cikcakk borotvát. Biztosan ki fog tűnni. Ráadásul néhány kék kiemelés itt és ott a frizurát még vonzóbbá teszi a szemnek.

1. Curly Pixie borotvált vonalakkal 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / hairmotive

Nem lehet elegendő hosszú, göndör fickó, ha magabiztosnak érzed magad. Mi van akkor, ha borotválja az oldalakat, és egyenes, vízszintes vonalakat ad hozzá a mixbe? Azonnal megmutatja, milyen rosszul, erős és önbiztos. Próbálja ki, és saját maga!

2. Rövid Pixie a mélyedéssel

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / goostyles

Az elegáns, stílusos pixie frizurák ma is trendek. Az oldaladon hűvös borotvával állítsd ki magad. A frizura ideális a kifejezett csontszerkezetű nőknek. Világosítsd fel a bőrödet, és csinálj egy olyan változást, amely mindenki fejét változtatja.

3. Funky Blue & Side Shave

40 Borotvált frizurák nőknek

via Pinterest / newaylook

Ez a punk-rock kinézet sikoltozik a leleményesség. Szeretjük az elmosódott zöld és merész sminket. Az eredetiség légköre; nem is beszélve, hogy ez igazán elegáns és más. Az oldalsó borotválkozás és a tetején lévő díszítőelem szépen együtt.

4. Rövid aszimmetrikus bob és borotvált oldal

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / stayglam

Egy rövid, réteges bob lehet az, amire szüksége van a magabiztosság megint. Nézze meg ezt az érdekes réteges bobot. A stílus kiemelkedik, mert az oldalborítás teljesen lenyűgöző. A barna szín nagyon jól megy a szőke kiemelkedésekkel; hozzáadja az eredetiséget és az osztályt.

5. Rövid szőke mohawk és borotvált hátsó bázis

40 Borotvált frizurák nőknek

via Pinterest / newaylook

Egy másképp elkészített mohawk lehet csak az, amire szüksége van ahhoz, hogy az izgatott izgalom növelje az utat. Ez a csodálatos frizura, amely ötvözi a klasszikus mohawkot és a borotvált hátsó bázist, meghaladja az elvárásokat. Menj a platina szőke és hagyd, hogy az új frizura wow mindenki körülötted.

6. Platinum szőke borotválkozás és csúcsminőség 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Estelle White

A platina szőke lenyűgöző hajszín, amely tökéletesen illik a rövid hajú nőkhöz. Adjon hozzá egy felső zsinór, és az oldalán borotválkozik, és a végeredmény wow lesz. De nem, hogy csak akkor fog működni, ha kifejezett csontstruktúrája van. Kérjen tanácsot egy szakembertől, mielőtt ilyen radikális döntést hozna.

7. Curls & Side Shave 

40 Borotvált frizurák nőknek

via Pinterest / blackhairinformation

A feje tetején lévő, merész fürtök lehetnek az, amire szükséged van ebben az évben. Ez a tökéletes frizura a nyár számára. Ahhoz, hogy egy másik, szembetűnőbb hatást kapjunk, az oldal egyik oldalán megcsúszhatunk. Nem tűnik hűvösnek; ez elvonja az eredetiséget és a magas osztályt.

8. Long Beach Waves 

40 Borotvált frizurák nőknek

Pinterest / Jillian Hyde útján

Szeretjük, ha a klasszikus tengerparti hullámok csavarják. Nézze meg ezt az érdekes frizura. A hossz és a középszerkezet megmaradt; a leghűvösebb részlet a borotvált oldal. Ez ad a stílusnak egy másik hangulatot. Ha hosszú, szőke haja van, és kicsit fűszerezni a dolgokat; ez az.

  Top 50 féle fodrász a téglalapra

9. Honey Blonde Bob & Undercuts

40 Borotvált frizurák nőknek

Pinterest / Sherry Biddinger útján 

A méz szőke egy hajszín, amely azonnal megragadja a figyelmet. Készített egy rövid bob és borotvált az egyik oldalon, a végső kinézet teljesen csodálatos. Annak érdekében, hogy a frizurát még egy kis glam, tartsa a hangerőt a fej tetején. Erősen ajánlott az egyik oldalán elhelyezett perem. Ez adja az arcod definícióját, formálja a szép arcvonásokat.

10. Bold Green & Short Mohawk 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Cryolin Johnson 

A neon zöld egyfajta hajszín, amelyet sok nő nem meri elfogadni. Legjobb a rövid hajon, mert könnyebb fedezni. A hűvös bázis borotválkozás és a fej közepén egy mohawk teszik a frizurát azonnal. Figyeljük meg a magasságot? Ez a tökéletes stílus, ha kissé lekerekített arcod van, kis meghatározással.

11. Magas Bun & Chic Undercut

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / The Circle Salon

Az elegáns alátámasztások tökéletes megoldást jelentenek, ha megpróbálnak túllépni a hajadon valami mással. A gyönyörű, ovális arcú nők, akik szeretik a nagy zsemlét, szeretik ezt az ötletet. Érdekes és elegáns; a legkevésbé.

Hosszú, hullámos barna 

40 Borotvált frizurák nőknek

Pinterest / Sortra útján

Szeretettel a hosszú, barna hajaddal? Tökéletes. Úgy érzi, hogy szükség van egy változásra, de nem akarod kivágni? Akkor azt javasoljuk, hogy félig borotválkozzon. Szokatlan, de imádni fogod a végeredményt. Hozzáad egy csomó tiszta glam.

13. Half Head Shave

40 Borotvált frizurák nőknek

Pinteresten / frizurákon keresztül

Borotválkozás több mint fele a fejét egy kemény hívás, hogy. De ha te vagy a lázadó, aki nem fél a kockázatoktól, imádni fogod. Fogja meg a változást és tegyen valami mást egyszer. Ha hosszabb hajad van, akkor nem kell aggódnia, ha unatkozol. Könnyedén lefedheti, amíg a haj visszaszorul.

14. Undercut, Braiding és Long Waves 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Jennifer Wickey

Van valami a fenti képen, amit nagyon imádunk. Lehet, hogy a borotválkozás, az alsónemű vagy a zsinór. Ó, de várj. Szeretjük mindet. A frizurának van egy punk-rock csábítása, amit nem látsz mindenhol.

15. Super Curls 

40 Borotvált frizurák nőknek

a Pinteresten keresztül

A szuper göndör haj hűvös, friss és élénk. Menj néhány érdekes csúcsra, hogy még egy kis definíciót adjon; és ha meg akarsz borítani az egyik oldalon vagy mindkettőn, akkor tedd. A borotválkozó fej trend csak most kezdődik. Egyre több nő talál elegánsnak és vonzónak. Miért ne próbálja ki??

16. Aztec csonka

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Amanda Lee

Aztec-ihletett övek valóban egyedülállóak. Nézze meg javaslatainkat. Alapvetően, ha hosszú haja van, akkor nincs semmi veszíteni. Csak akkor fedezheti fel, ha unatkozik. A nyári idő az év legjobb alkalmassága a magas ponytails és zsemlékek viselésére. Mindenképpen jó ötlet kockázatot vállalni.

17. Teljes fej borotválkozás 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / tchoupomoting 

A tökéletesen kerek fejű nőknek ezt a merész és avantgárd új trendet kell magukévá tenni: a borotvált fej. Ez extrémnek tűnhet, de azonnal fel fog állni a tömeg fölött. Hangsúlyozza női jellemzőit hűvös sminkkel, és mindenki meglepődik az új megjelenésed miatt.

18. Lázadó Oldalborotválkozás 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / frizurák és tetoválás 

Te vagy a lázadó lány? Hát akkor egy feltűnő fél-borotválkozás lehet csak az, amire szüksége van ahhoz, hogy hosszú, gyönyörű frizuráját egy csomó glam. Tartsa a hullámokat az egyik oldalon; Ha unatkozol a borotválkozásból, mindig lefedheti.

  50 legjobb barna hajszín ötletek

19. Inspiráló Hair Tattoo 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Ariel Beth 

A haj tetoválás a leghűvösebb trend a borotvált frizurákban. Nagyon sima és érdekes. Ellenőrizze a biztonságos környezetet; csak azért, hogy lássa, mennyire szereted a változást. A borotválkozás egy érdekes díszítéssel és a hajaid viselésével a világ számára látható.

20. Magas lófarok és ütős fenék 

40 Borotvált frizurák nőknek

Pinterest / Moly Owens útján 

Nézze meg ezt a csodálatos szőke lófarokot egy csavarással! Szépen körbevágott mindenütt, a frizura azonnal kiemelkedik. A kárpitok oldalán néhány hűvös borotválkozó vonalat észlelünk. Ők határozottan teszik a frizurát még érdekesebbnek és figyelemfelkeltőnek.

21. Fokozatos hátsó borotválkozás 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Hairstylezz

Ez a hűvös, fokozatos borotválkozás teljesen lenyűgöző. Szeretjük a rendetlen téglát és egyenes vízszintes vonalat, amely különbséget tesz a borotválkozás és a hosszú haj között. Álljon fel a tömeg fölött, olyan frizurával, amely bármi másra mutat, mint átlag.

22. Pixie Hairdo a Chic Undercut és borotvával 

40 Borotvált frizurák nőknek

az Instagram / buzzcutfeed segítségével

Az elegáns alsónemű mindössze annyit kell tennie, hogy a pixie frizurája különbözőnek és rendesnek tűnjön. Tartsa természetes hajszínét friss, tiszta megjelenéshez.

23. Badass borotva geometriai dizájnnal

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / thefashionspot

A geometriai alulértékelések ma már trendek. Ők olyan eredetiséget és stílust sugallnak, amelyet nem lát minden nap az utcán. Ha szereted a haját egy zsemlebe rakni, akkor ez a frizura lehet, amire szüksége van.

24. Purple Pink Emo Shave 

40 Borotvált frizurák nőknek

a Pinterest / fulldose segítségével 

Az emo borotva minden olyan hölgynek szól, aki nem félek kockáztatni az egészet. A borotválkozás valóban drámai, de még mindig imádom. A hűvös lila zsinór teljesen lenyűgöző!

25. Oldalvágó borotválkozás és földi szőke haj

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Lisa Adamcik

Nagyon diszkrét oldalvágás, amely frissességet sugároz! A kissé sötétebb szőke árnyalat modernnek és stílusosnak tűnik; hogy a rejtett borotválkozás az oldalán minden különbséget tesz.

26. Lila Mohawk és Side Cuts

40 Borotvált frizurák nőknek

a Pinteresten / stíluson és terveken keresztül 

A szeszes hangulat valami teljesen más ebben a szezonban? Mi a helyzet egy lila mohawk és nagyon rövid kárpitok oldalán. A frizura tökéletes a nők számára, akik meg akarják nézni magukat magasabbnak és biztonságosabbnak érezzük magunkat.

27. Heartbeat Shave & Exaggerated Mohawk 

40 Borotvált frizurák nőknek

a Pinteresten keresztül

Abban az esetben, ha merészek merészek és valós kockázatot vállalni, bemutatunk egy gyilkos frizurát: hosszú, zöld / kék mohawkot, rövid bokszokkal és szívvel borotva az oldalán. Határozottan úgy fogja érezni magát, mintha a világ legrosszabb női tagja lenne.

28. Hosszú lila bob és barna borotválkozás 

40 Borotvált frizurák nőknek

Pinterest / Sammi Sherdel útján

A rózsaszín az év színe, amelyet a legtöbb nő vágyott. Ez olyan funky szín, amely valódi személyiségnövelést eredményez. Észrevették a borotválkozást az oldalán? Megragadja a figyelmet.

29. Rövid Pink Pixie 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / John Fredrick 

A haj borotválkozása nem könnyű döntés. De ha van egy arcod a pixie számára, miért nem csinálod? Nézze meg a fenti képet. Az oldalán levő borotválkozás tökéletesen megegyezik a frizurával. Ügyeljen arra, hogy a megfelelő sminket még nagyobb hatás elérése érdekében viselje.

30. Sokoldalú borotválkozás és lófarok 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Brit Morin 

A gyönyörű lófarok gyakran mindent meg kell nézni magabiztos. Vágjon fel az oldalán rövid farokokat, hogy az arcot keretezze és bizalmat vigyen magával. A tökéletesen kerek arcú nők azonnal beleszeretnek e frizurába; ez egyszerű, mégis hatásos.

  30 közepes rétegű hajvágás

31. Wild Bob borotvált oldalán 

40 Borotvált frizurák nőknek

Pinterest / Bethany Eubanks útján 

A vad, kerek bobok, amelyeknek nincsenek peremük, elegánsak és nagyon könnyen stílusosak. Ahhoz, hogy kitűnjön az öné, menjen az oldalborotválkozáshoz. Talán kemény választásnak tűnhet, de érdemes megtenni, ha úgy érzi, hogy szükség van egy változásra.

32. Undercut & Undershave a lófarokkal

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / LisaLe Mc

A rendetlen lófarok egyfajta szabadságérzetet sugároz. A félig lefelé, kapj rövid trimmeket. A fodor kiváló, ha vastag zárak vannak. Nem fogja érezni a különbséget, mert ha unatkozol, akkor mindig elhajíthatja a lófarokot, és viselni fogja a haját.

33. Chic Pixie & Leaf-szerű borotválkozás 

40 Borotvált frizurák nőknek

az Instagram / nothingbutpixies segítségével 

Tedd a rövid pixie frizuráját úgy, hogy más legyen, mint egy levélbélyegzett borotválkozás az egyik oldalon. Nézze meg a fenti fotót. Nagyszerű. Szeretjük a borotválkozást, mert tetején hozzáadjuk a hangerőt, szépen kiegészítve az ügyfél fejét.

34. Lila Haze Bob

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / girlyplugs 

A bíbor haja nem olyan dolog, amit mernek elérni, de ha készen állsz valódi változásra ebben az évben; azt javasoljuk, hogy vállaljon kockázatot. A lila homály az ilyen csábító árnyalat. A sötétbarna hűvös borotvával kombinálva a végeredmény meghaladja az elvárásait.

35. Multicolored Mohawk és Oldalsó borotválkozás csíkkal 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Savy Nsweet

Nem a legegyszerűbb borotválkozott frizura, de van valami, amit szeretünk: az őrült színek mögötti vágási technikák. Ezek az egyenes vízszintes vonalak lenyűgözőek. Érdekes hangulatot adnak a frizurának; akkor mindig a multi-színek nélkül kaphatja meg, ha úgy gondolja, túl sok.

36. Silvery Pixie

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / pophaircuts

Az ezüst volt az év hős színe. A világ minden tájáról egyre több nő beleszeretett a “nagymama hajába”. Szeretne melegnek látszani a szürke hajat? Szerezz egy pixie-t, alulnézetekkel és borotválkozással.

37. Platinum szőke Bob & Side Swept Bangs 

40 Borotvált frizurák nőknek

a Pinterest / Gloss Hair & Beauty segítségével

A platina szőke hajszín, amely soha nem fog eltűnni. Mindaddig, amíg a stílus megegyezik a sminkkel, úgy érzi, mintha a legbiztosabb, magabiztosabb nő lenne. Válasszon oldalra söpört hajót, hogy felfedje a borotvát a másik oldalon, és büszke legyen a frizurájára.

38. Hosszú lófarok alsó részével 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Heather Symmes

Ismét egy hosszú lófarok, melynek oldalát borotválja! Szeretjük a végeredményt, mert olyan rosszul csábít, amit nem látsz nagyon gyakran a nőkön. Tartsa egyszerűen és tetején a feltűnő smink. Biztosan el fogja lopni a műsort bárhol is!

39. Hosszú ezüst képpal és alul érlelik 

40 Borotvált frizurák nőknek

keresztül Pinterest / Emily Gilbert 

A réteges pixie frizurával, alátámasztással nagyon városi fellebbezés, ha a megfelelő hozzáállással kombinálják. Tartsa az elülső szegélyt, hogy alakítsa ki arcát, és hangsúlyozza a gyönyörű nyakkivágást.

40. Pastel Pink & Top Bun

40 Borotvált frizurák nőknek

Pinterest / Stacy Ross útján

A pasztell rózsaszín szép hajszín. Nagyon jól megy a barna; így még ha a hajad is nő, a wow hatás megmarad. A mélyhúzók gyönyörűen működnek; ez ad az új stílusú extra él.

Ott van nála! 40 leggyakoribb frizurát találhatunk. Minden egyes frizuránknak van valami egyedi. Függetlenül attól, hogy készen állsz egy drámai változásra, vagy egyszerűen csak tesztelni akarod a vizeket, és egyszerűbbé tenni a dolgokat, nyilvánvaló, hogy a dolgok megváltoznak. Légy merész, gyönyörűen érzed magad, tegyél fel bámulatot