15 cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu semnificatii Stiluri de viață

Tatuajul armei este o metodă obișnuită de marcare a răzvrătirii sau a modalităților de excludere. Este ales atât de bărbați, cât și de femei. Armele tipizează, de obicei, imagini ale pistoalelor și revolverilor în mintea noastră, dar în funcție de geniu și creativitate ale tattoo-ului, tatuajul armei poate fi variat în mai multe sute de moduri. Puteți face arma arata desen animat este artistic sau chiar da-i un aspect realist. Puteți alege să obțineți un pistol, un revolver sau un pistol antic ca tatuajul ales. Puteți să-l colorați sau să-l păstrați în monocrom sau adăugați alte decorațiuni pentru a alege aceasta depinde de tine.

armă tattoo

Trebuie să vă gândiți cu adevărat, tocmai dacă anticipați să obțineți o idee de tatuaj cu arma distractiv. Acestea sunt în mod obișnuit aluzate la tatuaje stupide imbecil sau oribil. Doamnelor și armelor sunt făcute pentru fiecare alte un citat bine-cunoscut.

Amuzament tatuaje de arme (Revolver) Designs cu imagini:

Iată câteva dintre cele mai bune modele de tatuaj pentru fete, bărbați și femei, împreună cu semnificația și imaginile lor pentru a vă ușura munca.

1. Tatuaj pentru iubitorii de arme:

Cele mai bune-gun-tatuaj-design-cu-meanings14

La ce credeți că acest tatuaj vorbește? Modul în care purtătorul are o singură poveste autentică și această afecțiune este față de arme? Ar putea fi. Cu toate acestea, există un alt motiv care implică acoperirea în spatele acestui tatuaj. Avem o armă de foc care reprezintă ceva periculos, răcoros și chiar sălbatic. În acel moment avem trandafirii care sunt imaginea excelenței. De asemenea, în sfârșit, aveți cuvintele “Dragoste intimă”. Cel mai probabil, acest tatuaj simbolizează modul în care excelența afecțiunii, care poate fi riscantă și chiar periculoasă.

2. O tatuaj de arme Tribal Design:

A tribal gun outline

Puteți alege să faceți arma să arate artistică și nu realistă, alegând să obțineți un contur tribal. Ea marchează forma pistolului și face tatuajul arătat creativ, dar nu realist. Câțiva oameni primesc tatuajul cu arma împachetat din motive tipice, în timp ce alții îl pot obține din motive individuale. Alte persoane poartă tatuajul pentru arme de foc, deoarece le place configurația. În orice caz, tatuajele armei arată incredibil atunci când sunt realizate cu exactitate și în mare punct de interes. Aici în această fotografie puteți vedea cât de frumos este designul tatuajelor.

  Cum de a vindeca matreata in sprâncene si gene

3. Tatuaj Side Guns Body for Women:

Cele mai bune-gun-tatuaj-design-cu-meanings11

Tatuajul armei are implicații tipice diferite. De exemplu, tatuajul cu arma pentru fete poate vorbi cu pericol și deranjament. Totuși, de regulă, implicațiile sunt distinctive, iar armele de foc nu trebuie să fie legate de ceva groaznic. Armele pot fi, de asemenea, folosite pentru a vorbi cu respect și securitate. Ce credeți că vorbesc aceste două arme în această fotografie? Poate fi posibil să fie “urmăriți pacea cu orice preț?”.

Vezi mai mult: Celebrity Tattoos Feminin

4. Designul armei și armei tatuaje pe partea laterală pentru bărbați:

Guns with snake

Armele și șerpii sunt două lucruri care nu trebuie să fie stricate. Adăugați un mesaj ca “Nu urmați-mă”, iar semnificația dvs. nu a putut fi mai clară! Arată grozav și este o idee uimitoare. Numeroase persoane au încredere că tatuajul armei este legat doar de implicațiile negative, cu toate acestea, aceasta nu este situația. Tatuajul pentru arme de foc poate transmite atât semnificație pozitivă, cât și negativă. Acesta este unul dintre cele mai remarcabile modele de tatuaje cu arma cu șarpe.

5. Tatuaj cu arma de foc pe talie:

A gun with a skull

Așa cum am menționat mai devreme, dacă nu sunteți o persoană serioasă și căutați un tatuaj funky, mai degrabă decât un tatuaj intimidant, aceasta ar putea fi o idee bună. Puteți face o pistol tragere la un craniu și să dea întregului tatuaj o caricatură mai degrabă decât un aspect realist. Poți să o faci colorată și să adaugi câteva alte elemente pentru ao face mai atractivă. Combinația de craniu cu tatuaj cu arma este o idee atât de uimitoare pentru totdeauna.

Vezi mai mult: Cartoon Tattoos pentru bărbați

6. Tatuaj cu arici sexy pe coapse:

Cele mai bune-gun-tatuaj-design-cu-meanings12

În cea mai mare parte, atunci când doamnele primesc tatuaje pentru coapse sau pentru arme de foc, le aduc în interiorul unui jar. Cu toate acestea, acest lucru nu este, în general, necesar. O pistol poate, în orice caz, să-și păstreze imaginea și robustețea atunci când nu este în interiorul unei curele. Curelele sunt folosite în general pentru a adăuga o atingere de femeie la tatuajul lor intens. Fie ca și cum ai putea, poți să-ți faci arma feminină prin includerea unui exemplu specific.

7. Un model de tatuaj pentru fumat pe mâini:

A smoking gun

Un pistol de fumat este o altă reprezentare tipică, dar fantastică a pistolului. Armele simbolizează setea de putere și putere. Pistoalele de fumat simbolizează violența mai mult decât pistoalele obișnuite. Arată că glonțul a fost împușcat și nu se mai poate lua înapoi acum. Acest lucru este foarte popular și arătând frumos arma tatuaj de design pe mâini.

  Cresterea in greutate in timpul perioadelor Stiluri la viață

8. Tatuaj arme și trandafiri cu cuvinte:

Guns and roses with words

Tatuajul armei este optat de oameni din diferite motive. Poate avea o semnificație personală sau ar putea fi simbolizarea ilegală generală pe care o reprezintă o pistol sau poate o alege chiar și pentru că arata bine. Atunci când oamenii fac tatuaje pentru arme din motive personale, ele aleg în general să adauge câteva cuvinte pentru a face sensul mai evident.

9. O tatuaje revolver vechi vechi:

A plain old antique gun

Puteți face tatuajul dvs. un simplu arma antic cu toate desenele sale sculptate pe ea. Puteți să o primiți în monocrom sau să o faceți colorată. În general, oamenii aleg să obțină arme tatuate pe brațe, părți sau picioare. Uneori se duc și ei la talie.

10. Tatuaj cu arme remarcabile cu o declarație de stil:

Cele mai bune-gun-tatuaj-design-cu-meanings10

Situațiile cele mai neîncetate pentru tatuajele armei sunt într-adevăr picioarele, brațele și partea din mijloc. Scopul din spatele acestui lucru este că armele sunt mai lungi decât cele înalte. Acesta este motivul pentru care contururile tatuajelor de foc sunt stabilite de-a lungul unor zone strânse, lungi ale pielii. În ceea ce privește conturul tatuajului dvs. de arme de foc, puteți alege aproape orice. Curvilinearitatea arată extrem de bine pe mânerele de arme. În orice caz, puteți adăuga o altă imagine lângă pistol.

Vezi mai mult: Tatuaje auto

11. Dublu pistoale cu aripi tatuaje pe spate:

Guns with wings

Armele cu aripi angelice exprimă un fel de pace peste mesajul de război. Armele pot fi folosite de dragul războiului și al distrugerii, dar armele pot fi folosite și pentru protecția și menținerea păcii! arme cu aripi angelice dorește să prezinte această parte a armei.

12. Tatuaj arma cu panglici pentru fete:

A gun with ribbons

Acest tip de design tatuaj este, în general, pentru fete. O poți lua pe picioare sau pe brațe. Arată un pistol care este ținut în loc de o panglică. Pentru a face mai multe fete feminine face panglica roz. Dacă băieții optează pentru acest design, în general înlocuiesc panglica cu o centură de gloanțe. Dacă se face în mod corespunzător, se pare că este fierbinte!

  39 Săptămâni Sarcina - Simptome și dezvoltare fetală

13. Tatuaj arme pe șolduri pentru femei:

Cele mai bune-gun-tatuaj-design-cu-meanings13

Pe șansa pe care o căutați pentru un tatuaj cu arma mică pentru un plan de fată care este atractiv, captivant și intens între timp, l-ați descoperit. Șoldurile sunt una dintre cele mai atrăgătoare părți ale corpului feminin. Includeți un tatuaj pe șolduri și purtați o cămașă care descoperă doar o bucată mică din tatuajul dvs., veți avea toată lumea să sufle în mintea unuia dintre ei atunci când vă plimbați.

14. Design de tatuaj pentru arme și rozete pentru fete:

A gun with rose and thorns

Armele sunt de obicei asociate cu polițiști, vânători de recompense, soldați, vânători, infractori și așa mai departe. armele implică întotdeauna gloanțe care nu duc niciodată la vărsare de sânge sau distrugere. Astfel, realizarea unei arme cu trandafiri și spini pare o reprezentare aparte a frumuseții distructive pe care o are o armă.

15. Tatuaj pistol:

Cele mai bune-gun-tatuaj-design-cu-meanings15

Câteva doamne tânără afecțiune pentru a lua tatuaje lor la următorul nivel. În acest fel, mai degrabă decât să obțină o pistol ascunsă într-o curea, ei primesc un toc de pistol și o armă / arma. Acest tatuaj arată practic și este nou. O tânără doamnă poate arăta iubitoare, totuși ea își poate demonstra puterea cu un tatuaj în acest fel, deoarece armele de foc nu sunt sigure, precum și în lumina faptului că este dificil de a obține un tatuaj în acest loc specific. Doamne ca și femela.

Ei asigură tot ceea ce au ei înfățișați decent. De-a lungul acestor linii, dacă o doamnă trebuie să dețină o armă de foc sau pe șansa de a avea un tatuaj de unul, ea se va asigura că arată bogată, în ciuda faptului că este letală. Arma mică arată “fermecătoare”, iar cravata încântătoare face ca tatuajul să fie extraordinar de atrăgător și de feminin.

Doamne ca și cum ai fi fetiț. Ei asigură tot ceea ce au ei înfățișați decent. De-a lungul acestor linii, dacă o doamnă trebuie să dețină o armă de foc sau pe șansa de a avea un tatuaj cu arma, se va asigura că arată bogată, în ciuda faptului că este letală. Tatuajul cu arma mică arată “fermecător”, iar cravata încântătoare face ca tatuajul extraordinar de atrăgător pentru femeile de asemenea.