15 modele atractive de tatuaje stomacale pentru barbati si femei

Tatuajul stomacal a fost încorporat de aproape 60% din populația lumii, fiind singurul loc pentru a semnifica un tatuaj care este legat de viața lor. Acest lucru se datorează faptului că stomacul ca spatele este o suprafață vastă de spațiu care poate încorpora un tatuaj destul de mare care să țină toate sentimentele și cerințele dvs..

Arta tatuajului nu are limite de exprimare. Fie ca este vorba de un desen angelic sau de un design tribal, tatuajele sunt un simbol al multor ani de arta, care acum folosesc corpul ca o pânza. Dacă ați observat că arta a scăzut într-o oarecare măsură în ultimii ani, deoarece epoca digitală este acum preluată și, prin urmare, tatuajele sunt o dovadă a uitării artei, care este acum în plină expansiune printre aproape jumătate din populația lumii din care aproape toți susțin cel puțin tatuaj pe corpul lor.

Tatuajul stomacului devine popular printre staruri, luptători, actori etc. care îi ajută să devină la modă printre tinerii generații. Aceste tatuaje, atunci când sunt combinate cu alte simboluri, oferă un aspect diferit.

Stomac Tattoo desene și imagini:

Pentru a indica cele mai bune 15 modele de tatuaj pentru stomac, câteva exemple sunt menționate în detaliu mai jos-

1. Tatuaje pentru stomac Lotus:

stomac tattoo designs

Aceste tipuri de modele de tatuaj de stomac sunt foarte populare în întreaga lume, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Lotus simbolizează puritatea, perfecțiunea și spiritualitatea în viața cuiva. Tatuajul de mai sus este mai elegant prin utilizarea diferitelor culori și nuanțe de culori diferite. Tatuajul este, de asemenea, însoțit de inițialele cu fonturi frumoase și note muzicale pentru ao face mai atractivă. Acesta este unul dintre modelele perfect tatuaj stomac pentru fete.

2. Tatuaj de stomac de la Octopus:

top-9-stomac-tatuaj-designs10

Aceste modele doamnelor tatuaj stomac sunt foarte colorate și oferă o vedere frumoasă. Ele simbolizează inteligența, variabilitatea, iluzia, viziunea, misterul, complexitatea etc. Un caracatiță când găsește pericolele luptă cu putere și inteligență cu mister. Prin urmare, acest tatuaj este purtat de doamnele care sunt gata să se confrunte cu orice situație din viața lor, indiferent cât de greu este situația. Acest tatuaj cu o culoare roșie frumoasă îi conferă un aspect minunat.

3. Tatuaj Stomac Întunecat Tribal:

top-9-stomac-tatuaj-designs12

Acest tip de tatuaj tribal este unul dintre cele mai populare în rândul oamenilor, care sunt inspirați de castele tribale și de modelele tribale. Formele utilizate în acest tip de tatuaj au fost inițial folosite de caste tribale pentru a indica un simbol. Ele sunt întotdeauna realizate din forme geometrice care le fac mai atractive. Tatuajul de mai sus este realizat din cerneală neagră întunecată, cu nuanțe de lumină în interior, care dă un efect extraordinar.

4. Tatuajul stomacului Henna:

top-9-stomac-tatuaj-designs15

Acest tip de modele de tatuaje pentru stomacul de fata se bazeaza pe desenele de henna sau se poate spune ca designul mehandi. Acestea sunt imprimate pe scară largă cu o culoare neagră întunecată pentru ao face mai atractivă și mai atrăgătoare. Design-urile curbate dau un efect unic asupra stomacului. Pentru a adăuga la frumusețea sa, piercing-ul este de asemenea făcut și un fluture este spânzurat pentru a arăta că un fluture este cu ramurile de copac. Un astfel de tip de tatuaje sunt realizate pe scară largă de fete, actrițe sau femei care muncesc, deoarece ele dau un efect plin de farmec în petreceri, pentru a oferi un aspect sexy. acest lucru este un frumos tatuaje stomac pentru femei.

Citeste mai mult: Phoenix tatuaje

5. Tatuaj floral de stomac:

Floral stomach tattoo

Tatuajul floral este un alt tatuaj feminin, care este un accesoriu mare pentru stomacul oricărei doamne. Legătura complexă a florilor, împreună cu aspectul delicat, oferă o combinație foarte puternică de frumusețe și tărie. Florile înflorite oferă un aspect minunat cu nuanțe întunecate și luminoase. Acest tatuaj poate fi realizat, de asemenea, în diverse culori și având un efect 3D.

Vezi mai mult:  Tatuaje mici pe încheietura mâinii

6. Turnul cu ceas de la Londra Tatuaj de stomac:

top-9-stomac-tatuaj-designs14

Aceste tipuri de tatuaje sunt frecvent întâlnite pe stomac, talie sau spatele călătorilor. De asemenea, oamenii primesc locurile memorabile tatuate în cazul în care viața lor ar fi putut avea o schimbare vastă. Tatuajul de mai sus arată dragostea persoanei pentru Podul de la Londra după ce a vizitat-o ​​acolo și, prin urmare, a inscripționat Turnul cu Ceas din Londra pentru al face memorabil. Culoarea întunecată, cu nuanțe luminoase care dau o imagine apoasă, o face mai atractivă.

7. Tatuajul stomacului în afara legii:

Haiduc stomach tattoo

Dacă simți că vrei să fii diferit de restul, atunci acesta este cel mai bun tatuaj pe care îl poți obține, este favorabil pentru orice zonă a corpului tău și poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei. Acest tatuaj arată respectul pe care îl are femeile. Ochii frumoși ai femeii îi dau un aspect atrăgător, alături de fonturi minunate. Acest tatuaj poate fi făcut și în culori diferite.

Vezi mai mult:  Tatuaj Designs Pentru femeile șolduri

8. Tattoo-ul stomacului serpentin:

serpentin stomach tattoo

Tatuajul șarpele, deși arată negativ la prima vedere, este de fapt o referire la faptul că sunteți o persoană foarte versatilă și, prin urmare, este un tatuaj mare, dar are nevoie de un artist profesionist pentru a scoate în mod eficient. În multe locuri, șerpii sunt tratați ca mesageri ai lui Dumnezeu și, prin urmare, sunt venerați. Ele sunt simbol al puterii, morții, prosperității etc. Acest tip de tatuaj este viral în China și Japonia.

Vezi mai mult:  Arm Design Tattoo

9. Inima pe aripi Tatuaje:

inimă on wings tattoo

Cu toate acestea, din nou, un tatuaj foarte feminin de stomac acest tatuaj este o modalitate foarte bună de a arunca feminitatea fără griji. Tatuajul este cu adevărat rafinat și necesită un artist talentat de tatuaje pentru a scoate. Puteți juca, de asemenea, cu culori și dă-vă un tatuaj personalizat, care este, de asemenea, un alt design perfect.

10. Tatuaj Eagle Belly:

Vultur belly tattoo

Tatuajul pentru buza de vultur poate fi facut atat de barbati cat si de femei si este un exemplu perfect de eleganta si eleganta. Tatuajul stomacului de vultur nu necesită explicații anterioare și este cu adevărat un tatuaj spectaculos dar extrem de dificil pentru a obține.

11. Tatuaj stomacului fluture:

Fluture stomach tattoo

Tatuajul fluturelui stomac este adoptat de femei pentru a elabora în continuare frumusețea unei femei. O femeie este cu adevărat frumoasă atunci când se îngrijește de ea în cel mai bun mod posibil și ce mai bine indică o transformare decât un fluture care este simbolul perfect al unei transformări. Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaj de stomac pentru femei.

12. Tatuaj cu trandafir gotic:

gotic rose tattoo

Trandafirul gotic este mai tribal decât orice alt tatuaj de stomac și este un tatuaj perfect pentru a obține o femeie îndrăzneață și puternică, astfel încât să poată arăta societății că ea nu este mai puțin puternică. Trandafirul semnifică frumusețea, prin urmare tatuajul are o notă de feminitate.

13. Tattoo pentru șarpe și pumnal:

top-9-stomac-tatuaj-designs13

Acest tip de tatuaj devine popular printre diferite modele de tatuaje pentru bărbați. Acest tatuaj simbolizează vindecarea și medicina și, prin urmare, acest gen de tatuaje sunt mai virale printre medici sau persoane care poartă aceeași profesie. Culorile folosite în tatuaj împreună cu umbrirea făcută îi dau un efect minunat. Acest tatuaj este purtat pe scară largă de bărbați, mai ales în America și Africa. Ele dau, de asemenea, un efect 3D atunci când se efectuează numai cu cerneală neagră. Sunt tatuaje populare pentru stomac pentru băieți.

14. Piercing pe burta cu Tattoo fluture:

Burtă piercing with butterfly tattoo

Tatuajul fluturelui stomac este adoptat de femei pentru a elabora în continuare frumusețea unei femei. O femeie este cu adevărat frumoasă atunci când are grijă de ea însăși în cel mai bun mod posibil și ce mai bine indică o transformare decât un fluture care este simbolul perfect al unei transformări.

15. Tatuajul stomacului Phoenix:

fenix stomach tattoo

Phoenix a fost adoptat ca un design popular de tatuaje de-a lungul varstelor si este normal ca un tatuaj de stomac Phoenix sa fie luat daca simtiti focul in inima ta care se raspandeste ca un Phoenix. O phoenix înseamnă putere și poate fi obținută atât de bărbați, cât și de femei. Tatuajul, atunci când este făcut din culori diferite, oferă un aspect minunat. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje pentru barbati.

Astfel, nu numai fetele, ci și băieții poartă astfel de tatuaje pentru a-și arăta sentimentele, puterea sau doar pentru modă. Astfel de tatuaje, atunci când sunt făcute după o selecție adecvată în funcție de culoare și textură, dau un efect atractiv. Fetele îmbracă, de asemenea, piercing pentru a obține un aspect seducător. Aceste tatuaje au, de asemenea, semnificații diferite atunci când sunt combinate cu simboluri cum ar fi inimă, păsări, citate, nume sau inițiale etc. Deci, dacă căutați tatuaje la modă pe stomac, utilizați câteva idei din tatuajele de mai sus și mergeți la modă.