9 inele de nunta frumoase pentru cupluri

Cuplurile gata pentru a doua zi pot face ocazia de nunta memorabila cu seturi personalizate de inel de nunta. Un inel de potrivire îi poate face mereu conectați unul la altul, ca inelele. Promisiunile făcute în această zi vor fi întotdeauna amintite ori de câte ori inelul straluceste pe degete. Design-uri frumoase în metale nu numai scumpe, dar chiar și cu un inele de buget scăzut pot fi folosite pentru a face seturi inel de nunta adorabil pentru cupluri.

Seturi speciale de inele pentru cupluri de nunta:

Aici impartasim cateva inele de nunta in diferite metale sunt dupa cum urmeaza.

1. Setul inelului său de nunta:

A lui and Hers Wedding Ring Set

Inelele de nuntă pentru cupluri pot fi desenate fantastic cu aur de platină pentru fiecare dintre inelele miresei și inelului. Inelul grooms poate fi realizat dintr-o bandă simplă cu aliaj de platină lustruit, în timp ce inelele de mirese pot fi făcute inele duble de potrivire ale unuia cu un diamant mare, iar celălalt cu diamante pave.

2. Set personalizat inel de cuplu de nunta:

personalizată Wedding Couple Ring Set

Seturi personalizate de inel de nunta pentru cupluri pot fi făcute pentru ziua nuntii devine amintit pentru durata de viață. Seturi de inele pentru cupluri cu inelul de mirese frumos artizanat cu diamante pavele, iar mirele inelului sunt lustruite cu platină plat și un singur diamant în centru.

3. Seturi inel de cuplu populare:

Popular Wedding Couple Ring Sets

Hot set de inel de nunta favorit pentru cupluri sunt inelele au două nuante în luare. O parte din aurul alb și aurul galben împreună formează o pereche frumoasă. Inelul de mirese este un montaj un frumos printesa tăiat diamant alb, în ​​timp ce inelul mirele este simplu și larg.

4. Două Jumătate Inimi Puzzle Set Inel de nunta Cuplu:

Două Half Hearts Puzzle Couple Wedding Ring Set

Inelele de nuntă pentru cupluri pot fi proiectate simple și trecătoare, cu o semnificație diferită și minunată în spatele designului. Două jumătăți de inimă pe inele primesc unul când sunt aduse împreună. Ideea frumoasă din spatele inelelor aduce, de asemenea, două inimi împreună.

Vedeți mai multe: Inele de nuntă de argint sterlină

5. Seturi de inele de nunta pentru cupluri:

cupluri DNA Wedding Ring Sets

Inelele de nunta pentru inele de nunta sunt un design unic al inelelor facute pentru cuplurile care doresc sa aiba inele de nunta legate intre ele. Un inel de sex masculin și un inel de sex feminin similar cu celălalt sunt foarte frumos făcute pentru a se potrivi unul cu celălalt.

6. Seturi de inele pentru cupluri:

Nuntă Band Ring Set

Inelele de nunta se cuplează unul cu celălalt într-un mod distinct. Inelul pentru bărbați este proiectat cu imprimare argintie de culoare neagră și argintie în partea interioară, în timp ce inelul doamnei este proiectat în același mod pe partea exterioară. O creație frumoasă când perechea se unește împreună.

Vezi mai multe: Seturi de inele de nunta pentru femei

7. Set de potriviri pentru nunta pentru cupluri:

potrivire Wedding Couple Rings Set

Inelele de nunta potrivite pentru cuplu pot fi de asemenea făcute într-un mod simplu, dar extravagant, cum ar fi acest lucru. O bandă subțire cu finisaj plictisitor și are un punct care se evidențiază ca un diamant, în timp ce celălalt inel are evidențieri reale ale diamantelor. Semnificația din spatele inelelor este că ele sunt strălucite fără un altul.

8. Seturi de inele de nunta:

cupluri Wedding Engraved Ring Set

Gravate cupluri set de inele de nunta poate fi, de asemenea, o idee frumoasă pentru a se potrivi cu inele de nunta. Inele care au culoarea albastră în spatele solului în spatele designului gravat pe inel arată strălucitor. Realizate din argint, inelele vă pot oferi o amintire profundă.

Vezi mai multe: Designuri de nunta crestine

9. Seturi de inele de nunta:

cupluri Wedding Ring Set

Seturile de inele de aur de nunta din aur sunt incredibile, cu unghiul roz de aur. Diamantele împodobite în inele, de asemenea, arata magnific. Aici inelul pentru mirele are un singur diamant in timp ce inelul miresei este gravat cu mai multe diamante.

Designuri uimitoare cu inele de nunta pentru cupluri pot fi făcute pentru a face ziua ta să fie amintit pentru totdeauna. Există alte modele de seturi de inel de diamante, cum ar fi modelele cheie și inele de blocare. Inelele personalizate cu amprente pe ele, de asemenea, arată diferit. Inele care devin un design când sunt aduse împreună sunt idei unice în inelele de cuplu și inelele care au nume și inițiale ale cuplurilor pe ele, de asemenea, arata uimitor.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.