9 Meșteșuguri de dinozaur minunat și activități pentru prescolari Stiluri de viață

Toți copiii iubesc dinozaurii și cel mai bun mod de ai învăța mai multe despre aceste animale este prin meșteșuguri. Dinozaurul este o temă populară, cu copii în special băieți. Ei iubesc forma robustă a animalului și urletul. Deci, încercați aceste meșteșuguri dinozaur drăguț pentru copiii dvs..

Cele mai bune meserii dinozaur Idei și activități pentru prescolari și copii:

Aici sunt cele mai bune 9 meșteșuguri dinozaur pentru copiii dvs.,

1. Placa de hârtie Dinosaur Meșteșug:

Hârtie Plate Dinosaur Craft

Acest dinozaur albastru drăguț este făcut dintr-o placă de hârtie tăiată pe jumătate. Puteți adăuga spikes în partea din spate a dinozaurilor în galben, de asemenea. Această ambarcațiune este potrivită pentru copii mici, deoarece pot picta placa și pot adăuga ochii ambarcațiunii. Această ambarcațiune de un albastru arata frumos ca și o piesă de spectacol.

2. Meșteșug dinozaur balon:

Balon Dinosaur Craft

Faceți o petrecere șold și se întâmplă cu această idee izbitoare de dinozaur balon. Baloanele sunt suflate și apoi decorate cu picioare și față de hârtie. Puteți să le aveți în mai multe culori. Acesta este un proiect de artizanat și meșteșug dinozaur bun de a face cu copiii. Dacă ați plănuit petrecerea de aniversare a copiilor dvs., încercați acest meșteșug dinozaur cu baloane, făcând distracție în seara zilei de naștere.

  Vayu Mudra - Cum se fac pași și beneficiile sale Stiluri de viață

3. Artizanat:

Bord Dinosaur Craft

Iată o modalitate bună de a învăța copii despre dinozauri. Această placă tăiat dintr-un dinozaur este ușor de asamblat. Trebuie doar să culoarea dinozaurilor așa cum doresc și să adauge ochii. Mesele de dinozaur pentru prescolari se pot face și la școală.

4. ambarcațiunile de ecloziune:

Dinozaur Hatching Craft

Arătați-i copiilor cum arată dinozaurii de copii din ouăle lor cu această idee drăguță de ambarcațiuni. Ouăle sunt arătate deschise în centru cu dinozaurii bebelușului din interior. Puteți adăuga fânul de hârtie și mai jos. Încercați aceste idei foarte bune de dinozauri.

5. Ambarcațiuni de amprentare:

urmă Dinosaur Craft

Ajutați un copil să facă un print și apoi să-l decoreze cu ochii și dinții să semene cu un dinozaur. Copiii dvs. vor fi încântați de rezultat. Acest dinozaur poate fi numit și după copil. Alegeți-le ca meserii dinozaur din sala de clasă pentru copii. A face distracție cu acest tip de meșteșuguri oferă sesiuni de învățare în clasă.

6. D pentru ambarcațiunile de dinozauri:

D for Dinosaur Craft

Învățați copiilor alfabetele arătând-le litera D sub forma unui dinozaur. Ele pot ajuta la completarea imaginii dinozaurilor prin lipirea picioarelor, a feței, a coastei și a vârfurilor. Acest lucru se poate face ca meșteșuguri dinozaur pentru copii de 2 ani. Această modalitate bună de a vă învăța pe copiii mici, încercați această ambarcațiune în mod alfabetic.

Vezi mai mult: Camel Arte și Meserii

7. Silhouette Craft:

Dinozaur Silhouette Craft

O altă activitate interesantă pentru copii este pictura silueta. Aici li se va da silueta dinozaurilor și apoi vor avea culoarea fundalului. Arată foarte bine când ați terminat. Acestea pot fi cu ușurință meșteșugurile dinozaurilor pentru copii mici.

  Merudanda Mudra - Cum să faci pași și beneficii

8. Numărul de piroane artizanale:

Număr Spikes Craft

Învățați numerele de copii folosind clothespin. Clothespins au cifrele de la 1 la 10 pictate pe ele. Copiii trebuie să-i pună în ordine pe un dinozaur tăiat. Pinii acționează ca vârfurile dinozaurilor. Acestea sunt activitățile frumoase ale dinozaurilor pentru primii ani.

Vezi mai mult: Beaver Craft Ideas pentru copii

9. Ambarcațiunile 3D de carton:

3D Card Stock Dinosaur Craft

Distreaza-te cu copiii care fac acest dinozaur din stocul de carduri 3D folosind markeri si autocolante. Decupajele pot fi asamblate ușor și apoi lipite împreună. Ei pot decora dinozaurul așa cum doresc. Acestea devin meșteșugurile dinozaurilor bune pentru copiii mai mari.

Activitățile din domeniul mestesugurilor din Dinosaur reprezintă cel mai bun tip de meserii pe care copiii să le poată învăța. Mestesugurile includ făcând dinozaurul din plăci de hârtie, carton, clothespin etc. copiii vor primi ideea creaturilor mari care erau prezente pe pământ, iar copiii vor iubi această idee de meserie. Veți obține un mod simplu de a vă învăța copiii acasă în timpul liber. Dinozaurii sunt meseria de a învăța despre animale preistorice. Aceste activități oferă copiilor dvs. informații despre animalele preistorice.

Vezi mai mult: Activități ale meșteșugurilor marine

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.