Cele mai bune vitamine din barba care ajuta la cresterea parului facial Stiluri de viață

Nu ar trebui să ne încredem în orbește vitaminele cu barbă, gândindu-se că ar putea ajuta barba noastră să crească peste noapte sau să umple patch-urile fără păr din barbă, deoarece acestea nu sunt produse purtătoare de magie. Vitaminele destinate creșterii părului bărților sunt în prezent cea mai bună alternativă pentru promovarea creșterii naturale a bărbii pe fața noastră. Nu au efecte secundare și nu oferă hrană naturală părului nostru facial prin intermediul nutrienților necesari.

Cele mai bune vitamine barbă:

Ea este de top 9 vitamine barbă care ajută la creșterea părului facial,

1. Vita Beard Facial Hair Support Formula:

Vita Beard Facial Hair Support Formula

Fiind unul dintre primele branduri de barbati din industria barbatilor, barba Vita este una dintre cele mai bune vitamine barbatesti. Acest multivitamin de creștere a bariei constă din vitamina D3 plus zinc, care împiedică pierderea părului. Dar, în același timp, asigură reglarea producției de sebum din piele sub barba pentru a evita acneea. Nu există aditivi OMG sau ingrediente de fertilizare artificială pentru părul mai gros.

2. Hair Anew:

Păr Anew

Părul Anew este relativ un brand nou pentru industria vitaminei barbă. Compoziția sa include o cantitate masivă de biotină la 5000 mcg în fiecare capsulă. Acest lucru înseamnă că dacă aveți părul pierdut sau părul slab sau părul subțire din cauza deficienței de biotină, atunci Hair Anew îți replenează părul cu barbă cu compoziția sa biotină. Acest produs a fost supus unor teste independente de laborator, astfel încât să vă asigurați că nu se aplică toxine sau metale grele pe fața dumneavoastră. Acest lucru face Hair Anew una dintre cele mai bune vitamine pentru cresterea barbiei.

3. Vimulti Creșterea barbă și pierderea părului:

Vimulti Beard Growth and Hair Loss

Vimulti este, de asemenea, un jucator relativ experimentat pe piata. Compoziția sa este compusă din biotină bogată, extracte de fructe, antioxidanți, Gooseberry indian sau Amla și o formulă secretă pe care nu a dezvăluit-o pe piață. Biotina promovează creșterea și grosimea părului, în timp ce antioxidanții și extractele de fructe vă mențin pielea bogată în substanțe nutritive esențiale și, de asemenea, întăresc radacinile foliculului de păr. Amla are proprietăți anti-îmbătrânire. În timp ce această formulă secretă a ajutat-o ​​să se mențină ca fiind cel mai bun multivitamin pentru creșterea barbă.

4. Beard Grow XL:

Barbă Grow XL

Beard Grow XL este, de asemenea, un nou operator pe piață, dar deja a devenit un multivitamin popular pentru creșterea barbă. Acest lucru se datorează în principal compozițiilor sale complexe constând din biotină, vitaminele A, C, E și o mulțime de variante de vitamină B, în special vitamina B12. Vitaminele mențin o condiție perfectă a pielii pentru creșterea părului, în timp ce vitaminele B și biotina promovează creșterea rapidă a părului. Împreună cu aceasta, are, de asemenea, extract de coada-calului, care asigură reglarea fluidului în pielea feței. De asemenea, are metil sulfonil metan (MSM) cunoscut pentru capacitatea sa magică de a crește părul rapid, asigurând în același timp calitatea și grosimea părului.

5. Chuck Essentials Multivitamine barbati:

Chuck Essentials Bearded Man Multivitamin

Aproape toate vitaminele care ajută la creșterea barbiei sunt prețuri agresive pe piață deoarece sunt relativ noi pentru industria produselor cosmetice. Totuși, în ciuda acestui fapt, este cu siguranță dificil să găsiți o alternativă mai eficientă din punct de vedere al costurilor decât multivitaminele Chuck Essentials. Este ambalat cu toate vitaminele, mineralele și biotina esențiale pentru o creștere groasă și sănătoasă a părului. Ea are, de asemenea, Omega-3 și acid folic care ajută la creșterea naturală a părului cu curățarea de patch-uri enervante pe fața dumneavoastră.

6. Supliment de creștere a barbiei Wild Willies pentru bărbați:

Sălbatic Willies Beard Growth Supplement For Men

La fel ca toate celelalte vitamine care promovează creșterea barbiei, aceasta conține și toate vitaminele esențiale, mineralele, biotina, extractele de fructe, antioxidanții etc. Dar cantitățile au fost formulate și testate în laborator într-un mod care a fost vitamina cea mai preferata barba printre tineri cu cele mai bune clienti clienti si rating-uri.

Vezi mai mult: Cele mai bune vitamine pentru cresterea parului

7. Virilități:

Virilitas

Unul în cazul în care factorii importanți în determinarea vitaminelor care ajută la creșterea bărbatului sunt efectele pe care produsul le prezintă într-o perioadă de utilizare. Acest produs are o multime de biotina, vitamine si minerale, dar ceea ce o face unica este rezultatele sale fara nonsens rapid care apar in 1 sau 2 saptamani de utilizare.

8. Beardilizer Complex de creștere a părului și barbă pentru bărbați:

Beardilizer Facial Hair and Beard Growth Complex for Men

Acest nou participant la piața vitaminelor barbă are de asemenea elemente asemănătoare cu biotina, antioxidanții, mineralele, vitaminele etc. Dar are toate ingredientele non-hormonale care asigură siguranța rezultatelor fără efecte secundare.

Vezi mai mult: Cele mai bune nutrienți pentru creșterea părului

9. Suport de creștere a părului și a barierei netede:

Neted Viking Hair & Beard Growth Support

Are în principal biotină într-o cantitate grea de 5000 mcg, multe variante de vitamine B, L-cisteină, PABA și colină. Știți deja că biotina și vitamina B promovează creșterea părului cu grosime, dar în afară de aceasta, L-cisteina este un aminoacid care este, în principiu, un rezultat final al proteinelor. Deci, acest aminoacid ajută ca un bloc de construcție pentru părul puternic de barbă gros. În timp ce colina este un acid folic și acest lucru vă face foliculii de păr mai puternici și pentru a evita orice rupere sau rugozitate.

Vezi mai mult: Cele mai bune produse alimentare de vitamine pentru cresterea parului

Astfel, s-ar putea să fi observat că invenția modernă în produse de frumusețe variind sub formă de vitamine barbă este esențială pentru îmbunătățirea creșterii părului barbă, împreună cu menținerea grosimii și rezistenței rădăcinii. Cu toate acestea, nu toate vitaminele barbă sunt fiabile; trebuie să vă asigurați că vitaminele barbă are elemente esențiale precum biotina, vitaminele, mineralele, extractele de fructe, antioxidanții etc., înainte de a selecta o anumită marcă de vitamina barbă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =