Herbal Essence Șampon Produse în India – nostru cel mai bun 9

Ați încercat Șamponul pentru Herbal Essence? Parul curat este total nedorit, fiind extrem de dificil de îmblânzit. Prin bunătatea îndepărtării matasei botanice, acest șampon își propune nu numai să vă gestioneze mopul frizzy, ci și să strălucească un excelent natural și să evite reapariția frizului. Este o umiditate utilă împotriva șamponului, care își va arăta puterea pe fiecare spălare. Să ne prezentăm despre lista de 9 șampone diferite, împreună cu caracteristicile, beneficiile și prețurile din India.

Cele mai bune sampoane de plante esențiale în India cu prețuri:

1.Shadiu pe bază de plante medicinale Khadi pe bază de plante Sandale și miere pentru păr uscat:

khadi Herbal Shampoo Rose Sandal and Honey

Acest șampon este un amestec anti-bacterian de sandale, trandafir, plus miere pentru a reîmprospăta și pentru întinerirea părului uscat împreună cu un accident vascular cerebral de păr fără păr. Aceasta implică 100% ingrediente naturale, precum și evitarea chimicalelor. Pregătit cu uleiuri esențiale, fiecare dintre gama de produse cosmetice The Khadi Shop este un amestec excelent de confort pentru piele.

Preț: 210 ml pentru INR 189

2.Esinele de Herbal Șampon Drept Drept:

pe bază de plante Essence Shampoo

Vizualizați parul strălucitor, strălucitor, parfumat, care se extinde de fiecare dată când vă întoarceți capul dintr-o parte în alta. Acest șampon de esență de plante face tot atât de mult. Prin urmare, este ideal pentru îndreptarea părului și obținerea unui cap fin la păr.

Pret: 300 ml pentru INR 199

Vezi mai mult: Halo Shampoos

3.Termă de Herbal Esențial – Șampon Răcoritor ușor curat:

pe bază de plante Essences Tea-Lightfully Clean Refreshing Shampoo

Acest șampon implică 0% Heavy Build-Up împreună cu Essence de Tea Tree. Acest lucru este inspirat în mod natural și cel mai bine păstrat ulei de arbore de ceai din Australia, este puternic filtrat prin inspirarea proprietăților de curățare. Conține ingrediente intrigante cu parfumuri incredibile și veți obține păr irezistibil de păr. Producătorul de produse Clairol Herbal Essences nu elaborează mărci de etichete personale.

  9 Ultimele modele de pantofi de bumbac Kurta pentru bărbați Stiluri de viață

Pret: 700 ml pentru INR 330

4. Șampon cu Essence Essential pentru păr uscat:

pe bază de plante Essences Shampoo – Touchably Smooth

Asemenea numelui de propunere, acest șampon este destinat persoanelor care se luptă în fiecare zi cu probleme de păr uscate și dure. Prin ingredientele naturale ale mătăsii asiatice, precum și ale crini roz, părul devine clar neted și poate fi manipulat de un luciu natural.

Pret: 300 ml pentru INR 500

5. Șampon curat pentru șampon curat:

pe bază de plante Essences Drama Clean shampoo

Acest șampon de esență de plante este infuzat de flori de citrice, ceai verde, plus un element de silkenizare activat cu hidratare, acest șampon este un războinic liber, cu un scalp curat, care are parul strălucitor de escorta. Este potrivit pentru toate tipurile de fire de păr și are un parfum de înălțare.

Pret: 300 ml pentru INR 430

Vezi mai mult: Sunsilk Șampon pentru păr uscat

6. Șampon de spalare a esențelor hepatice:

pe bază de plante Essences Break Over Shampoo

Prin regula tare de proteine ​​de mătase și levantica calmantă, acest șampon are scopul de a vă menține părul liber de orice fel de deteriorare. Parul rupt este, în esență, păr slab, nesănătoase. Cu excepția faptului că hranirea corectă ajunge la foliculii, starea lor nu se recuperează. Prin elementul natural puternic, acest șampon pune un capăt la rupere, plus capetele divizate. Amestecul de mango Coco ajută la hrănirea scalpului, plus arborii de păr, spre o grămadă sănătoasă și luminată de păr.

Pret: 300 ml pentru INR 175

7. Șampon cu hidratare totală pentru păr curat:

pe bază de plante Essence Totally Twisted Shampoo

Acesta este un avantaj pentru părul curat și necontrolabil, care este extrem de dificil de manevrat. Prin beneficiile fabuloase ale cireșei sălbatice cu orhidee de bijuterie, puneți-vă la dispoziție cele mai bune bucle din bumbac pe care fiecare fată cu părul curat le va dori. Se va pune hidratarea necesară și se va umezi și scalpul.

  15 Ultimele colecții de modele de rochii maro pentru femei Stiluri de viață

Pret: 300 ml pentru INR 196

8. Șampon cu emulsie hepatică:

pe bază de plante Essences Body Envy Volumizing Shampoo

Odată ce părul nu are volumul niciunui ansamblu de coafuri, în plus, sunteți blocat de același stil vechi de stratificare pentru totdeauna. Cu toate acestea, cu acest produs de șampon cu esență pe bază de plante, viziunea unui buffant de mare înălțime nu este de departe departe imposibilă. Acest șampon va îndura limul și va cântări părul într-un volum potrivit, un strălucitor frumos și o sănătate de bule.

Pret: 300 ml pentru INR 391

Vezi mai mult: Cel mai bun șampon pentru păduchi

9.Escheme de plante Ignite șamponul meu de culoare:

pe bază de plante Essences Ignite My Colour Shampoo

O formulă mai vibrantă pentru a privi părul colorat. Ea are puterea uimitoare a extractelor de mătase plus fructe de padure acai care ajută la formarea părului și adaugă o strălucire naturală la coama dvs. în timp ce menținerea efectelor de culoare împreună.

Pret: 400 ml pentru INR 264