Îndepărtarea părului datorită dezechilibrului hormonal – cum să tratezi?

Atunci când o femeie începe să piardă părul, atunci poate exista un număr de factori care ar putea fi responsabili pentru acest lucru. În afară de orice boli, o persoană normală pe măsură ce îmbătrânesc poate începe să observe slăbirea rădăcinilor dacă problemele sunt legate de dezechilibrul hormonal. De obicei, conversia hormonului DHT este o cauză care poate duce la producerea testosteronului. Este posibil să existe și alte cauze, altele decât cele pentru acest lucru, iar sfaturile medicului trebuie luate în acest sens.

păr loss due to hormonal imbalance

Cum să tratați pierderea părului din cauza dezechilibrului hormonal:

Mai jos sunt câteva remedii care pot fi încercate pentru a trata pierderea parului care se întâmplă din cauza dezechilibrului hormonal la bărbați și femei.

1. Testarea fizică:

Testarea hormonală este frecventă și se poate face în diverse clinici. Există medici specializați care pot ajuta cu acestea. Acestea vor fi în mare parte legate de testarea diferitelor cauze pe care o persoană le trece prin și este afectată. Acestea pot duce la o serie de lucruri care să știe dacă numai problema este internă sau există alte lucruri periferice care pot fi făcute cu acestea. Dacă există alte cauze care pot duce la acestea, atunci istoricul familiei sau orice istorie în care oamenii au suferit de astfel de probleme sunt de asemenea urmărite și apoi pot fi identificate cauzele corecte și corecte. Toate acestea doar un bun medic poate sfat și nu este un lucru bun pentru a obține alte medicamente sau suplimente, fără a lua rețetă pentru acestea.

Vezi mai mult: Combaterea pierderii părului este excesivă

Pot exista și alte cauze pentru care rădăcinile pot deveni slabe. Pot exista boli inerente sau slăbiciuni fizice care pot afecta o persoană, atunci persoana poate fi sfătuită cu alte căi de atac. Rutina și în fiecare zi ca o persoană sunt, de asemenea, luate în considerare. Dacă o persoană lucrează sub o mulțime de stres sau are o rutină foarte strânsă, atunci acestea pot duce, de asemenea, la probleme severe care pot fi interne și pot afecta alte funcții ale corpului. Prin urmare, trebuie efectuată o verificare aprofundată a examenelor pentru a preveni alte probleme sau pentru a obține soluții adecvate la problemele cu care se confruntă un pacient.

2. Droguri anti-îmbătrânire:

Există diferite tipuri de medicamente anti-îmbătrânire care pot fi administrate unui pacient pentru a combate problemele corporale. Acestea pot restabili vitalitatea și pot menține echilibrul androgen adecvat. Cu toate acestea, suplimente precum vitamina A, B, C, E și altele ar trebui să fie luate în doze adecvate și de la un medic prescris.

3. Hormonul tiroidian:

Aceasta a fost o cauză majoră care poate rezulta din îmbătrânire. Dacă acest nivel scade în organism, atunci poate exista o slăbire a toroanelor. Tiroida este ceea ce menține metabolismul adecvat.

Vezi mai mult: Seborrheic Dermatitis Hair Loss

4. Dieta corectă:

Acest lucru este întotdeauna un lucru pe care mulți o ignoră. Dacă dieta nu este adecvată cu o cantitate adecvată de fibre și proteine, atunci o persoană poate avea probleme interne. Acestea ar trebui menținute pentru a avea un corp sănătos, astfel încât fiecare celulă să funcționeze într-un mod adecvat. Acest lucru va menține și menține o persoană departe de dezechilibre și acest lucru este foarte util. Cantitatea corectă de apă și somnul suficient sunt, de asemenea, esențiale. Se vede că o persoană normală ar trebui să bea cel puțin 8 până la 10 pahare de apă și să doarmă cel puțin 8 ore pe zi.

5. Exerciții adecvate:

Majoritatea femeilor nu au timp să-și exercite. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui făcut chiar și în cantități mici în fiecare zi, astfel încât ritmul cardiac adecvat și, de asemenea, nivelurile tensiunii arteriale sunt menținute. Acestea ajută organismul să aibă o digestie adecvată, iar hormonii să funcționeze corect.

Vezi mai mult: Lipsa de pierderea părului în somn

Sursa imaginii: Stocul de obloane