Skipping creste inaltimea? | Stiluri de viață

Ați observat vreodată că oamenii înalți arată mereu atrăgători? Acum, punctul este ceea ce oamenii mai înalți au în ei și tu nu. Raspunsul vine automat in mintea noastra, ca urmare a factorului de inaltime numai. Oamenii cu o înălțime scurtă nu se observă niciodată în masă. Acest lucru este foarte deprimant pentru mulți oameni.

Creșterea înălțimii după un anumit timp și vârstă devine foarte dificilă. Modificări mici pot fi făcute în corpul nostru, făcând câteva exerciții cum ar fi săriturarea coardei. Acum, o minunată întrebare vine în mintea tuturor că depășește înălțimea de creștere? Deci, să discutăm factorii care afectează creșterea înălțimii.

Omitere kids

Există câțiva factori care vă vor ajuta să găsiți răspunsul:

• Factorii care influențează creșterea înălțimii

Din moment ce vom afla că va sări peste ajutor în creșterea înălțimii, ar trebui să avem cunoștințe complete despre factorii care afectează creșterea înălțimii. Există mulți factori care afectează creșterea, dar printre principalele sunt:

A. Stilul nostru de viață.
b. Aspecte ereditare
c. Conditii de mediu
d. Dieta corectă și sănătoasă
e. Poziția dreaptă a corpului
f. Conditii de sanatate
g. Exercițiu adecvat

Vezi mai mult:  Înălțime în creștere încălțăminte pentru bărbați

• Cum scapă prin coardă ajută la creșterea înălțimii?

Rope skipping este un exercițiu care crește pomparea inimii. Când începeți să săriți, picioarele se schimbă prin plasarea pe și în afara câmpului, rezultând o activitate cu o accelerație ridicată. În timpul sarcinii, toate mușchii și ligamentele încep să se contracte și să se întindă. Proprietatea lor de elasticitate crește, ceea ce ajută la întindere.

În timpul sarcinii, corpul complet devine erect prin întinderea mușchilor spatelui și coloanei vertebrale. Continuarea îndoielii genunchilor în timpul sarcinii face ca mușchii zonei de vițel să se extindă în direcție verticală.

Exercitarea sarcinii crește, de asemenea, masa osoasă și le face lungi. Deci sărindul ajută la creșterea înălțimii cu câțiva centimetri.

Un alt efect al saritarii este pierderea in greutate si face corpul nostru subtire. Corpul mai subțire vă ajută să vă uitați mai înalt.

• De câte ori să săriți peste o zi?

Dacă începeți săriți pentru prima dată, apoi decolați cu un ritm lent și tastă scăzută. Aproximativ 50 de săritori pe zi pentru primele cincisprezece zile sunt favorabile pentru organism. Apoi, creșteți treptat numărul de sărite până la 70 și lângă 100. Odată ce începeți să vă bucurați de sărituri și ușor cu ritmul inimii, atunci puteți începe în jur de 300 de ori pe zi în cel mai bun caz. O săritură regulată timp de cel puțin 3 până la 7 luni vă va arăta creșterea înălțimii în corp.

Vezi mai mult: Avantaje Încălțăminte de creștere înălțime

Do:

• Întotdeauna păstrați observații în timp ce sărind că ritmul cardiac este stabil. Deoarece este foarte important în timpul săriturilor.
• beți multă apă în timp ce sărați, deoarece corpul dumneavoastră va începe să se deshidrateze într-o perioadă scurtă de timp după ce ați început să săriți.

Nu-i:

• Nu beți apă după sau între procesul de sărituri, deoarece poate dăuna sănătății dumneavoastră.
• Opriți săriți imediat dacă vă simțiți de respirație scurtă.

Factorii care trebuie luati in considerare in timp ce sari:

• Luați o coardă de lungime a corpului și o forță bună. În caz contrar, se poate întrerupe și vă poate provoca vătămări.
• Veți călători și veți cădea dacă lungimea este prea scurtă sau prea lungă. Ar trebui să fie de la cap până la picioare. Deoarece toate cablurile de sărituri au o lungime diferită.
• Încercați să săriți de mai multe ori înainte de a cumpăra coarda.
• Cumpărați un coardă din materiale moi, cum ar fi elastic sau spumă. Așa că atunci când vă atinge corpul în timpul săriți, nu vă doare.

Sper că veți găsi informațiile utile. Deci, începe să sărind și să continue să crească.

Vezi mai mult: Înălțimea și greutatea în Kgs