15 gyönyörű arab tetováló dizájn és jelentés

Az arab tetoválásnak saját vallási és kulturális jelentősége van. Nemcsak regal, de nagyon titokzatos hatást gyakorolnak az emberekre, hogy megnézzék. Az arab a világ egyik legszebb és legelismertebb nyelve, egy betűvel átitatott átadása a másikba, ami nagyon mennyei megjelenést kölcsönöz. Ezeket az arab tetoválási rajzokat minden tetováló szerelmese szereti a világ minden tájáról. Beszéljünk most a 15 legjobb arab tetoválási rajzról.

arab tattoo designs

Értelmes arab tetoválások és jelentések:

Az arab tetoválási minták nem csak illusztrisnak tűnnek, de hasonlóképpen titokban is látszanak. Ezek a tetoválások adhatnak néhány tudást. Az alábbiakban találhatók az arab tetoválási tervek és jelentések.

1. Szerelmesek neve tetoválás arab nyelven Betütipusok:

szerelmesek-name-tattoo12

A szeretett nevének elkészítése a legideálisabb megközelítés, amely bemutatja neked való odaadásodat, továbbá bizonyítja, hogy az idők végéig szeretni fogja őket. Mindenesetre időnként még ennél is érdekesebb, ha nem teszed meg a neved, amelyet kifejezetten nyilvánvalóvá tettél. A test bélyegzése arab nyelven egy olyan megközelítés, amely garantálja ezt, és hasonlóképpen éles és zavaró megjelenést ad a névnek.

2. Arab Tattoo Designs a csípőre:

belső szilárdságú szándékú-arábikum-tattoo-design11

A legjobb hely, ahol ilyen lelkes és rövid tetoválást terveznek, a csípőkörzetben van, ám egyesek inkább a derékvonal körül húzódnak. Ez az arab tetoválómodell túl hűvös, ha rövid felső réteget visel, hogy kitéve a derékvonalat. A magas erkölcsi értékű tetoválás csak egy szempillantás. Annak ellenére, hogy nem sok ember tudja olvasni a szonetet vagy kifejezést, a kalligráfia még mindig megdöbbentőnek tűnik. A dialektus folyamata és a divatos stroke-ok érdekes megjelenést adnak a versnek, de ezenkívül egy tisztességes helyre kell helyezni ahhoz, hogy vonzónak tűnjön.

3. Selena Gomez arab tattoo design jobb oldalán:

selena-gomez-arab-tattoo14

Az előadóművész és a Singer Selena Gomez szintén egy kis arab nyelvű megfogalmazást tesz fel, csak jobb vállcsontja alatt. Ez a “szerelem” -re támaszkodik. Ez egy másik példa arra, hogy egy ilyen kis függvény milyen hatalmas hatást gyakorolhat. Függetlenül attól, hogy a paparazzi vagy bármely más személy mondja-e neki, ő lesz ez az állandó javaslat magának. Folyamatosan ápolja magát először.

  A terhességi étrend első hónapja - Milyen ételeket kell enni és elkerülni

4. Egyszerű Hamsa Hand Arabic Tattoo Designs:

hamsa-hand-arab-tattoo-design

Ez az egyik legfontosabb arab tetoválási mintázat, amely védelmet jelent a gonoszságtól, és ezért az arab és a héber között is szentnek tekinthető. A kéz közepén kialakított szem hasonlít a fogási szemhez, amelyet általában a negatív energiák elhárítására használnak. A kézben lévő tetováló minták testreszabhatók az ügyfél alkalmassága szerint. Szüksége van egy szót a mesterére, mielőtt bármilyen designt meg tudna ítélni, mivel a legjobb designot javasolhatja, amely tökéletesen illeszkedik a szimbólumhoz.

5. Arab Script Tetoválás a vállon:

15 gyönyörű arab tetováló dizájn és jelentés

Az arab versek vagy a versek sorai az arab szkriptben nagyon szépek és egzotikusak. Sok tetováló szerelmes, akik jól ismerik ezt a nyelvet, vonalakat kapnak a kedvenc versei vagy dalok arab nyelven tetoválva. Ez a legjobban a hátoldalon vagy a derékvonalon néz ki. A test nagyobb területeire terjed ki, és festői hatású, ami igazán vonzónak tűnik.

Többet látni: Scorpion Tattoo Designs

6. arab dizájn fekete hennával tetoválás:

15 gyönyörű arab tetováló dizájn és jelentés

Nem csak az arab írásírást szereti a tetoválás szerelmeseinek, mint a tökéletes design számukra, de ők is szeretik az arab designt. Az arab mintákkal rendelkező henna-tetoválás a muzulmán kultúra nagyon gyakori része. Általában ez a tetoválás átmeneti jellegű, mint amikor fekete hennával történik, a fekete henna elmosódik 8-10 mosással, de néhányan nagyon szeretik ezt a dizájnt annyira, hogy állandó festékkel.

7. Traveler Arab szó jelentése tetoválás:

arab-szó-jelentés-traveller15

Ahelyett, hogy egy önkényes kínai jelentőségű képet, miért nem egyetlen szó arab szkriptet? Ez a konkrét a “Voyager” -re épül. A tetoválásnak van értelme, mivel utal erre a fiatalos szemmel a természet vándorlásán és a meghiúsulásán. Az arab tetoválások kiválóak és fantasztikusan fontosak lehetnek, függetlenül attól, hogy az arab nem dialektus, amit ismer. Abban az esélyben, hogy az arab nem a helyi dialektus, azt javaslom, hogy keress egy helyi arab előadót, hogy bizonyos legyen a tetoválás helyesírása és írásmódja. Ez az egyik legjobb arab tetoválás a férfiak számára.

  9 Otthoni jogorvoslatok a skizofréniára | Stílusok az életben

8. A név tattoo arabul írása:

15 gyönyörű arab tetováló dizájn és jelentés

Sok arab minták tetovált szerelmeseinek a nevüket arab nyelven tetoválták. A név illik a test bármely részéhez. Ez a leggyakrabban használt arab tetováltozat, és sokat szeret. Ez a legjobb arab név tetoválás.

9. Kurzív arab szavak Tetoválás a teljes testen:

15 gyönyörű arab tetováló dizájn és jelentés

Mint már tudjuk, hogy az arab tetoválások általában olyan szavakat, verseket, dalszövegeket vagy szavakat tartalmaznak, amelyek egy gyönyörű kurzív arab szkriptben szerepelnek, a tetoválás szerelmesei szeretik ezeket az egyedi kurzív és kalligrafikus stílusban bevágni őket. Lehet rövid szó vagy hosszú kifejezés, de ezek a tetoválások ad egy másik világi és egzotikus megjelenést, ami vonzóbbá és vonzóbbá teszi őket. Ez a legjobb arab tetoválási minták a férfiak számára.

10. Kis betűtípus tetoválás arabul a csuklón – “Hit”

15 gyönyörű arab tetováló dizájn és jelentés

Egyetlen szó “a hit” az arab nyelvben még egy szép és közös tetoválás design között a tetoválás szerelmeseinek. Ez az egyszerű és vonzó kialakítás minden testrészhez illő, így bárhol lehet bármit is elérni, legyen az csuklója, karja, nyak, hát, váll stb..

Többet látni: Görög tetoválások és jelentéseik

11. Arab kifejezések tetoválás oldalán – “Ez túl sok lépés”:

Ez Too Shall Pass

Az arab nyelvű tetoválások elsősorban kifejezéseket és szavakat tartalmaznak. “Ez is áthalad” olyan kifejezés, amely még a kékben is pozitív érzéseket ad. Erőt ad az életben való mozgáshoz és a pozitív szempont eléréséhez. A lányok szeretik ezt a kifejezést a karjukra vagy a lapockájukra vinni.

12. Arab író tetoválás a csuklón – Béke és szeretet:

15 gyönyörű arab tetováló dizájn és jelentés

Ez a design a Béke és a szerelem egyik leggyakoribb és legkedveltebb tervek között az arab tetoválások. Ennek a tetoválásnak az egyedisége az, hogy bár a béke és a szeretet rajzolódik rajta arab nyelven, a galambos madár feje is van, amelyet a béke és szerelem erőteljes szimbólumaként tartanak számon. Vagy hajtsa végre a bokáját, a lapocka, a csukló, a karok stb. Közelében. Ez a design tökéletesen illik a kiválasztott testrészhez.

  9 legjobb vintage eljegyzési gyűrű Stílusok az életben

13. Titokzatos piros arab tattoo design:

titokzatos vörös-arab-design13

Minden olyan tetováló szerető, akinek szüksége van arra, hogy arab képét egyfajta kell, hogy azt a kiemelkedő fehér tinta. A fehér és a vörös tinta hírneve az elmúlt évek könyörtelenül emelkedik, de a legjobban a sötétebb vagy bőrfesték bőrszínénél jobban néz ki, mint a világos megjelenésűek.

14. Érzés szöveg arab tetoválás minták:

15 gyönyörű arab tetováló dizájn és jelentés

Vannak, akik szeretik kifejezni érzéseiket arab tetoválással. Általában az emberek nem tudják elolvasni ezt a nyelvet, így egyszerű módja annak, hogy kifejezzék azt, amit mondani akarnak a világnak. Ez a tetoválás azt mondja: “Szenvedtem, megtanultam, megváltoztam”. Ez a design nagyon vonzó, és erős benyomást kelt azokra az emberekre, akik megismerik annak jelentését.

15. Arany Script Tetoválás A Vissza:

15 gyönyörű arab tetováló dizájn és jelentés

Bár láttunk normális és gyakori arab szavakat és kifejezéseket írt ebben a forgatókönyvben, néhányan szeretik kísérletezni a többi vonzó tervekkel. Ez a kreatív megközelítés a tervezők szereti a tetoválás szerelmeseinek. Ebben a tetoválásban a zene szimbóluma egy arab kifejezéssel keveredik. Ez a design a test nagy részét öleli fel, és nagyon divatosnak tűnik.

Többet látni: Kínai tetováló nevek

A tetoválások tekintetében a legkevésbé igényes megközelítés, hogy keresztbe kerüljön, mint amire szüksége van a szkripttel. Mindazonáltal, az idő egy részében, akkor is szüksége van valami szebbre vagy hűvösebbre, mint a gótikus szöveges stílusban lévő szavakra. Néhányan elfogadják ezt a nyitott ajtót, hogy az üzenetet távoli dialektusban írják.