15 Hagyományos és gyönyörű kék ​​sarees képekkel Stílusok az életben

Ki nem szereti a kék színt? Valószínűleg az egyik legszélesebb körben elfogadott szín. A kék saree minden idők legsikeresebb sareeje. Ha kék sareesbe jársz, akkor biztosan szeretni fogod a következő kék színű sariet, amelyeket röviden összefoglalnak a képek mellett. Az ember csak beleszeret a kék színbe, és nem viselheti eléggé. A következő saree minták, lesz selyem, pamut, háló, stb és sok más anyaga sarees. Tehát elmondható, hogy az alábbi tervek alkalmasak bárkinek és mindenkinek (nők) ott.

Kék Sarees

Gyönyörű és legfrissebb Blue Sarees Képekkel:

Itt vannak a top 15 elme fúj kék sarees gyűjtemények és a képeket az alábbiak szerint.

1. Az Ombre Turquoise és a Blue Saree:

Kék Sarees - The Ombre Turquoise And Blue Saree

A megfelelő helyen, mi van ez a jó megjelenésű saree, amely jön-val több mint egy szín. A saree olyan élénknek tűnik, hogy bárki beleszeret majd a formatervezett anyag mintájához. Mindezek mellett egy dolog, amit szem előtt kell tartanunk a sari miatt. Meg kell viselni, szem előtt tartva a test típus szükséges ehhez a saree. Az egyik igényel egy karcsú fizikum a sport ez a Saree hatékonyan. Mivel ez minden, ami azt mondta, ez a legjobb kék saree, amit valaha viselhet.

2. A Blue Dark Saree:

A Blue Dark Saree

Ez a kék sötét saree alkalmas a designer blúz anyagokra. A minta, hogy ez a saree foltok hihetetlenül vonzó. A határok jól meg vannak tervezve, és így van az egész test, amelyet apró pontozott mintákkal díszítettek, amelyek csak akkor láthatók, ha gondosan láthatóvá válnak. A saree alkalmas arra, hogy minden ünnepi alkalom alkalmával bemutatkozzanak. Ezzel együtt a saree nagyon jó hangulatot kölcsönöz a nőknek.

3. A Deep Blue Masterpiece Saree:

Kék Sarees-Deep Blue Masterpiece saree 3

Ha szüksége van egy mély kék sarire, akkor azt mondhatjuk, hogy ez az egyik legjobb. A saree olyan gyönyörű színt hordoz, amely ellopja az összes figyelmet. A legalkalmasabb egy sötét blúz, például egy fekete teszi a saree még élénkebb és vonzóbb. Mindezek mellett egy vékonyra emlékeztetni kell, hogy ez a különleges formatervezés alkalmas lesz azok számára, akiknek vékony és illeszkedő testük van. Ha hajlandó vagy a lehető legjobban kihasználni ezt a designer saree-t, akkor azt ünnepi alkalmakkor viselje.

4. A Blue Net Designer Saree:

Kék Sarees-Blue Net Designer Saree 4

Ha kedveled a nettó sarees-t, akkor ez az, amit szeretsz. Ez a saree szemet gyönyörködtető mintázatot és kis rajzokat készít rajta. Ha valami tradicionális és legújabb tervezőt keres, akkor ez a különleges kék saree és a flóra minták rajta jó látnivalók lesznek a saree-i kedvelők számára. Ha egy magas nő vagy, akkor további érv nélkül, ez a legjobb kék színű hímzés saree az Ön számára.

5. A Half Velvet és a Half Light Blue Saree:

Kék Sarees-Half Velvet and Half Light Blue Saree 5

Ez valami különleges az Ön számára. Ez a különösen saree, ha fél bársony és fél világoskék. Az e világoskék saree vonzó motívuma valószínűleg vonzza azokat, akik megnézték. Épült lenyűgözni. Ez az esküvők legjobb kék sareeje.

Többet látni: Rózsaszín Selyem Selyemszín

6. A Deep Blue Saree nőknek:

Kék Sarees-Deep Blue Saree For women 6

Ez a királyi kék designer saree a legjobb dolog, amit sportolhatsz ebben a szezonban. Jön egy nagyon kényelmes kék alap és az egész saree díszített apró pontok és a határok sport egy virágmintát, amely létrehozza a linket a saree a hagyományosak.

7. A legjobb haditengerészet Blue Saree:

A Best Navy Blue Saree

Ha inkább a kék vagy a sötétkék kék színárnyalatát kedveli, akkor ez a kezelés a szemének. Ez az egyik legkedveltebb haditengerészeti kék saree, és mindenki lenyűgöz majd, aki megnézi.

8. A Wedding Blue Saree:

Kék Sarees-Wedding Blue Saree 8

Ez egy tervező kék saree, amelyet az esküvő alkalmával készítettek. Érdemes megemlíteni, hogy a határokat tervezték. A saree egy része a rózsaszín színt viszi, és a saree alsó része ismét virágos munkát mutat.

9. A Sötétkék Designer Modell:

Kék Sarees-Dark Blue Designer Model 9

Ha szeretné észrevenni, miközben sportolja az indiai oldalát, akkor ez a legjobb styling társa az Ön számára. Úgy fog kinézni, mint az indiai diva, amely a legjobb mélykék ruhadarabba van csomagolva. Ez az egyik legjobb sötétkék saree.

10. A Celeb Look Navy Blue Saree:

A Celeb Look Navy Blue Saree

Ez a fajta sötétkék saree különbözik az előzőtől, és oly módon, hogy még inkább díszíti az előzőt. A határokat a rózsaszín színekkel díszítik, és kézzel fognak együtt egy mély rózsaszín blúz. Ez a gyönyörű kék ​​saree.

Többet látni: Piros színű Sarees

11. A királyi kék selyemfűző:

Kék Sarees-Royal Blue Chiffon Saree 11

Ez a sifon saree a királyi kék színt és a rózsaszín határokat. Bárki fog esni erre a szemet gyönyörködtető királyi kék saree-re. Ha igazán szeretni szeretné a legjobbat, ha egy saree-t sportol, akkor ez biztosan a legjobb designer saree lesz az Ön számára.

12. A Deep Blue Saree teljes nadrág blúz:

A Deep Blue Saree For Full Sleeve Blouses

Ha azt szeretné, hogy az indiai női sportos saree közül a legjobbat keresse, akkor ez a kék saree segíti Önt ennek a célnak. Ez a fekete teljes ujjú blúz és a fekete szegéllyel kéz a kézben jár, mint a képen.

13. A csipkés határmunka Blue Saree:

Kék Sarees-The Lace Border work Blue Saree 13

Ez az egyik legjobb kék saree, amely a határokon ilyen vonzó minta. Az itt elkészült csipke munka valószínűleg ennek a designnak a fő vonzereje.

14. A Navy Blue Transparent Saree:

A Navy Blue Transparent Saree

Ha szüksége van egy egyedi kék sarere, akkor ez olyan dolog, ami segít az ideális megjelenéshez, amire sportolni szeretne egy saree.

15. Az Ultimate Stylist Edition Blue Saree:

Kék Sarees-Ultimate Stylist Edition Blue Saree 15

Ez lehet az egyik oka annak, hogy a többi nő talán féltékeny rád. Ez az arany és kék saree az egyik legjobb formatervezőnek számít.

Többet látni: Sárga Saree esküvőre

Ezek azok a kék sariek, amelyeket szeretne felfedezni. Csak ezeket a vonalakat kell keresni. Biztosíthatja a pihenést, divatos és divatos lesz, és a fejek megfordulnak.