50 Legújabb és legjobb függönytervek otthoni belsőterekhez Indiában Stílusok az életben

Korábban a függönyöket az ablakokhoz használták, de most már a belső tér másik fajtájára is kifejlesztették. A függönyök ma a belsőépítészet alapvető elemévé váltak. Meg kell választani a megfelelő típusú függöny ruhával és rúddal, hogy viselje a súlyát. A finom rúdra erős függöny leeshet. Szükség van tehát egy erős rúdra vagy oszlopra, hogy nehéz függönyök legyenek. Megtalálja a függöny kelme nyomatok változatosságát. Lehet, hogy készen vagy anyagilag is. A függönyanyag kiválasztásával meg tudja ölteni a méretre vonatkozó követelményt. Még egy díszítő ötletet is hozzáadhat a függönyhöz, hogy új formát adjon hozzá.

A gyönyörű kilátást a konyha, a hálószoba, az erkély és az udvaron lévő ajtókra és ablakokra adhatja. A szemet különféle függöny-tervek kiegészítik, és képesek sok hasonlóságot kapni. A megfelelő választás a szövet és a design a függöny igények hang ismerete belső. A mai kemény versenyben az interneten is megtalálhatja a függönyök mintázatát és mintázatát. Számos információt találsz az internetről, ha csak otthon ülsz. Nem kell itt-ott futtatnia a függönyök fajtáit. Akár megrendelés is lehet onnan. Még egy pár függöny ruhát is ötvözhetsz, hogy friss függönyt készítsen. Ez a kombináció a függöny ruhával alkot egy legújabb függönydarabot, amely máshol nem lesz elérhető. Ezt saját kreativitásnak hívják.

Napjainkban a kreativitás számát függöny ruhában végezzük. Ezáltal a függöny különállónak tűnhet. Ön is tervez függöny magának. A függönyöket különböző mintákból a bal oldalon át lehet varratolni. A függönyben tapasztalható eltérésminták teljesen új megjelenést kölcsönöznek.

Gyönyörű és modern függöny-dizájn képekkel:

Mindenkinek megvannak a maga választása függönytervek. A gyerekek szeretnek más terveket, míg a vének tetszenek valami másnak. Mindenki választja a piacon. Itt megnézzük néhány új, legújabb függönymintázatunkat.

1. Ceruzafüggöny:

Ez a ceruza hajtogatás legújabb nappali design. A tetején a kreatív hajtogatások függönykendőt adnak. Vannak fekete színű rétegek, amelyeket egy függönyön faragtak ki, amely valamilyen helyen széles helyen van, miközben máshol van. A sima ruhák rétegei rendkívül lenyűgözőek.

2. Rúd zseb függöny:

A zseb, mint a préselt varrás, a függöny tetején történik. Van egy széles függőleges vonal függöny tervezése kettős színű. A virágos szalagnyomtatás ezen a függönyön történik, amely árnyékos. A függöny hosszú az ablakhoz képest, vastag szövet védi a közvetlen napsugárzástól.

3. A fülkefüggöny:

Ez a szép függöny elegáns és kifinomultnak tűnik. Vannak színes bélés a függöny tetején, a pihenés tiszta fehér. A székre fektetett párna szintén függönytervezéssel illeszkedik. A függöny fele egy széles, fehér övvel van összekötve.

4. Fül felső függöny stílusok:

Ezt a függöny stílust tabulátornak nevezik, mivel a tetejét átgördül, és a gomb elé helyezkedik. Az egész függöny sima és sötét színű. A függöny egyszerű megjelenésű, de józanul nyújt. Divatos megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

5. Csípőcsúsztatő függöny:

Ez az egyszerű függöny kialakítása csipetes hajtással rendelkezik, ahol három hajtás össze van csavarva. Az egész függöny fényes és sötét színű. A hajtogatásokat egy kerek klipen felakasztják, amelyet egy rúd felett forgatnak. Ez a design a legtöbb házban látható.

6. Kupak függöny:

Ez a serlegfüggöny ötlet, ahol a felsõ vonalakat úgy adják mint négyszögletes doboz. A kulcstartókkal arany színű golyók vannak rögzítve. Megkülönböztető koncepció a függöny tervezésében. A kupakot kemény anyaggal varrták be, amelyen belül marad.

7. Dobozfüggöny:

Ez a függönykamra kialakítása elég széles ahhoz, hogy dobozzal nyerjenek. A sima rózsaszín függöny a dobozba burkolt, kis méretű és csak a függöny tetejére burkolt anyaggal borított. Ez a sima rózsaszín anyag csillog, és úgy néz ki, mint a tiszta selyem. Kegyelmet ad a szobába.

8. Átlátszó függöny:

Ez szürke és fehér modern függöny tervezés, amely könnyű anyagból. Két extra függönyt tartanak a rúd felett, amellyel a leesés réteget adják az ablaknak. Között fehér sötét függöny van, amelyet mindkét oldalán sima szürke függöny kísér.

9. Pelmet Curtain:

Ez a belsőépítészeti függöny pelmetekkel rendelkezik az ablakokon a függönyön. Egy kemény doboz, mint a pelmetek, létrejön az ablak fölött. A függöny ugyanolyan színű vastag réteggel rendelkezik, amely mindkét oldalon ugyanazt a függönyötétet köti össze. A pelmetek a hagyományos mintára emlékeztetnek.

10. Valance Curtain:

Ez az otthoni függöny kegyelmet ad a szobába. A fehér rövid függöny sárga napraforgónyomtatással rendelkezik, alulnézve. A függöny felhúzására használt öv is ellenőrzéseket végez. A függöny teteje olyan napraforgónyomtatással rendelkezik, amely csodálatosan néz ki.

11. függőfüggöny:

Ez a legjobb függöny, amelyet csak a rúd fölé felakasztanak. Három színű ruhák kék, fehér és zöld színben lógnak. Ezt a lógó ruhát a fehér sima függöny középső részének lefedésére használják. A fehér függöny mindkét oldalán élénk színek vonzóak.

12. Csipke burkolatfüggöny:

Ez a függöny-design ötlet kellemes. Sima és kint van, fehér csipkeszövet van ráillesztve. A csipke virágos mintázata a fejjel. Ez a függönymintázat a divat tudását ábrázolja, és megvilágítja azokat, akik ezt látják.

13. Modern egyéni függöny:

Ez a függönydekorációs ötlet forradalmi a divatiparban. Az egész függöny csipkézett. Félig nyitott és középre kötözött, amely úgy néz ki, mint egy Jhula lóg. Mögötte fehér, átlátszó, függöny nyomtat az egész ablakra.

14. Szalagfüggöny:

Ez a kristálytiszta, színes, 2023-as függöny design, amely szalagmintát tartalmaz. A különböző öt színű csíkok függönyként lógnak, és lehetővé teszi, hogy a fény áthaladjon a szobán. Ez a színes szalag függöny lesz nagy kereslet a jövőben.

15. Átlátszó függöny:

Átlátható természetű, áttetsző függönyminta. A függönykendő kék színű rózsás kivitelű. A függöny felső és alsó része kék színű kis levelekből áll. Ez az áttetsző függöny nagy hatású és lenyűgöző hatású.

16. Metálfüggöny:

Ez a lakberendezési függöny ezüst és arany színű fémből készült. Ez a fajta függöny különösen felkínálják a figyelmet. Olyan szépen ragyog, és új életet ad az egész szobának. Újra van egy sor izzó a függönyön, amely hozzáfényes hozzá.

17. Vintage függöny:

A hagyományos függönyötlet a bal oldali anyagból származik. Három különböző mintázatú rongyot varrtunk egymás fölé, hogy egy egész függönyt készítsünk. Van egy drót a gyapjú golyók tartják a függöny közepén, ami nagy meglepetés. Ez a gyapjú golyó dicsőséget ad hozzá.

18. Horgolt virágfüggöny:

Ez a függönydekorációs ötlet egyedülálló koncepció. A függöny hólyagokból áll, amelyek virágmintával rendelkeznek. Van egy színes virág a woollens, amelyek össze vannak kötve, és felakasztják a fehér rúd. Ez meglepő mintás függöny, ami nagyon ritka.

19. Több színes függöny:

Ez annyira kecses, sokszínű ruhadarabok. Minden függönykendő világos, de zavarba ejtő. Ez fűti fel a terasz területét. Ezek a megdöbbentő függönyök ötletek szemet gyönyörködtető, és el fogja ragadni a szíveteket. Egyszerűen csak szeretni fogja. Sötét és könnyű kombináció.

20. Zuhanyfüggöny:

Az otthoni függönytervezést a fürdőszobában használják. Ezt a függönyt fel kell függeszteni a zuhanyozás közben. A zuhanyzó területe. A függöny gyönyörű grafikai nyomtatással rendelkezik egy pillangó segítségével létrehozott hölgy és egy csillár mellett.

21. Klasszikus pávafüggöny:

Ez az új függöny tervezés két páva nyomattal rendelkezik. Az egyik nagy, míg egy másik kicsi. A függöny közepén van egy vintage nyomtatás, mint egy levél írása és a másik oldalon madárfészek nyomtatása. A függöny mindkét oldalán széles határok vannak.

22. Terepfüggönyszövet design:

Ez a függönykendő a gyönyörű tájképnyomtatásból áll. Nagy fák, vízesések, repülő madarak és folyók vannak. Kevesen élnek a természetben. Ezek a függönyminták az élettelenséget és frissességet nyújtják otthonuknak. Ez csak lélegzetelállító élmény.

23. Lágy belső ablakfüggönyök:

Ez az otthoni ablakfüggöny annyira puha a szövetben, és bámulatosan néz ki. Ez a sima rózsaszín függöny a lépcsőn van. Ez a padló függöny nagy és gazdag. Az egyik nem fog tudni másra nézni, mint ez a függöny. Ez a gyönyörű függöny csak fényűző.

24. Front Yard Curtain:

Ezt az egyszerű függönytervezést a nagy házak udvarán használják. Az emberek a reggeli reggelit vagy az esti teát az udvaron nyitott ég alatt. Az ilyen függönyök ezt az elülső udvar díszítésére használják, és ha szükséges, napfénytől is védve lehet. Ez felvilágosítja a napot.

25. Hello Kitty függöny:

Ez a függöny tervezési mintázata az arc alsó részén található Hello Kitty arcon. A fehér színű rész sima és rózsaszín részen kerek, fehér pontok vannak. A tetején világos rózsaszínű árnyalat található, két réteges sávszélességgel és fehér polka dot kialakítással.

26. 3D nyomtatás Modern függönyök:

3D-s nyomtatás a modern függönyön. Az egész függöny két sárga színben van. Van egy nagy sárga rózsa az oldalán és néhány kisebb rózsa. Van egy szitanyomás. A néző úgy fogja érezni, mintha valódi virágokat látna.

27. Átfedő függöny:

Ez a belsőépítészeti függöny átfedő koncepcióval jön létre. Van egy átlátszó kinyomtatott függöny, és a másik kettő egyszerű. Az átlátszó függöny az alján csomózik, és a szürke sima függöny a nyomtatott között van. Szép design kapott neki.

28. Kisgyermekes szobafüggöny:

A gyerekek szeretik az otthoni rózsaszín függönyöket. A háta mögött vastag szövet függöny lengő, és rajta egyszerű zöld és nyomtatott rózsaszín vékony függöny. A rózsaszínű nyomtatott függöny kisbaba kisgyermekét tervezi. A kis csecsemők szeretik díszíteni a szobájukat ilyen függönyökkel.

29. Digitális nyomtatási függöny:

Ez a függönydekoráció ötlete egyszerűen elmefúj. A függöny digitális égboltnyomtatással rendelkezik. Vannak csillagok, félhold és kicsi fák. A digitális nyomtatás úgy érzi, mintha maga látná. Ez a nyomtatás kidolgozza az egész szobát. Van egy kis létra, amely eléri a holdat.

30. Disney Land függöny:

Ez a legújabb függöny stílust a Disney terepén alapul. Mindkét oldalon narancssárga függöny van, amely fölött nagy, fehér szövetből készült íves minta. A fehér függöny közepén van Mickey és Minnie egér, ami maga is vidáman néz.

31. Barbie lány függöny:

A gyerekszoba függöny ötlete többnyire Barbie lány design. Vannak négy nagy Barbie lány kép, amely festői póz. A tetején cipők nyomtatnak, alul pedig Barbie nagy betűkkel van írva. A függönynyomtatás megfelel a párnahuzatnak és a takarónak.

32. Balloon Print Curtain:

Ez olyan szép kék színű függöny. Csipkeszövet a sima függönyön. Ez a csipkefüggöny kis és nagy méretű ballonnyomtatással rendelkezik. Ez a fényes és sötétkék árnyékos függöny kiváló és rendkívül lenyűgöző. Ez bemutatja a magas színvonalú választást.

33. Kreatív függöny:

Ez csak egy fantasztikus függönyötlet, melyet ruhadarabokkal készítettek. Az egész rúd díszes mintával díszítve, mindkét oldalon az íj csipkével van ellátva. A függöny ruhája vékony szövet és sima. Nagy és kis rózsaszín golyók is lógnak a falon. Ez csak egy egyedi koncepció.

34. Külső függöny:

Ez a legújabb függöny tervezés kültéri helyszíneken. Úgy tűnik, hogy egyes ruhadarabok egymáshoz vannak kötve, és függönyláncot készítettek. A különböző színek és nyomtatványok együttesen egyesítik új függönyformát. Ez a minta közvetlenül az érzékekre vonzó.

35. Gombfüggönyök:

Ez egyike az elszigetelt függöny tervezési minták gombokból. A különféle gombok húrjait egy szálon kötötték. Különböző gombnyelvek függönyei világosak a szobában. Ez egyike a fajtának, és jelentős benyomást hagy maga után.

36. Floral Print Curtain:

Az otthoni függönyterv narancssárga színű, virágos nyomtatványokkal rendelkezik. Három virághatár van, és a ruha átlátszó. Ez a függöny egy vékony rúddal van összekötve, amelyet a függöny fel-le mozgatására használnak.

37. Dekoratív függönyök:

Ez a lakberendezési függöny kreatív mintázattal rendelkezik. Az ablak mindkét oldalán fehér vastag ruha van, lila virágnyomott lóg. Belsejében két fehér és lila függöny ruhája van a kreativitással. Egyértelműen össze vannak keverve egymással.

38. Óvoda:

Ez a lakberendezési függöny különösen az óvodai gyerekek szobájában használatos. Többszínű ruhát viselnek, amelyen három ábécét írnak. Ezután különböző színű, sima függöny ruhák tartoznak a sisak belsejében. Ez a függöny gyermekek számára megtanult módon díszített.

39. A legújabb design függönyök:

Ez a függöny tervezés a 2023-as ötlet különös. A fehér, kék és sárga árnyalatú függönykendõ van. A tetején különféle nyomatok vannak a ruhára. A függöny mindkét oldalra kötve van, és a szövetek kevés területe nyitva marad, hogy minta legyen. Összességében ez nagyon édes.

40. Lenyűgöző függöny:

Ez a függönykamra egyszerűen hihetetlen. A függönykendő fehér és kék színű csipkeverékkel rendelkezik. A fehér függöny két lépcsős réteggel rendelkezik, ahol nagy kék virágmintát helyeznek el. Ez a kiemelő függöny látványos megjelenést biztosít.

41. Konyhai ablakfüggöny:

Ez a függöny kialakítása kék csekkeket nyomtat felfelé és fehér sima textíliát lefelé. Mindkettő félkörös nyomtatással rendelkezik, amelyek egymás szövetének határai vannak. A felső függönykendő virágcsíkos csipkével csomózott. A függönyöknek ez a két felosztása túlzó a konyhában.

42. Körfüggönyök:

Ez a rózsaszín poliészter modern függöny fehér kerek nyomtatással rendelkezik. A tetején három réteg rózsaszínű és fehér csíkos minta látható. A rózsaszín függöny mögött függő fehér függönykendő és rózsaszínű golyónyomtató van. Ez a kétirányú függönymintás csodálatosan néz ki.

43. Fancy Curtain Design Ötletek:

Ez a függöny design ötlet fantasztikus. Bent van kristálytiszta fehér ruhája. Az egyik oldalon egy sötét és fehér színű függönykendõ van, amely függõlegesen lóg. A másik oldalon sárga sárga függöny sárga mesterséges napraforgó mintával díszítve.

44. Lengőkar függöny:

Ez lengő belsőépítészeti függöny. A függönykendő függőleges bélés fekete-fehér színű. Ezt a ruhát lengő rúddal kell összekötni. Ez ragaszkodik a függönyhöz, amely húzva a függönyt felfelé és lefelé mozdítja.

45. Modish Curtain:

Ez a modern függöny piros vastag szegélye van a függöny tetején. A függöny fehér részében piros színű rózsaszínű vonalak vannak. A virágos vonalakon kevés levél és rózsafesték található. Ez a virágnyomtatás illatanyagot ad a szobájába, és a depressziós hangulatot fogja tenni.

46. ​​Hullámfüggöny tervezése:

Ez a hullám egyszerű függönye. Az egész fekete függöny fehér nyomású, mint a folyó hullámai. A tetején zigzag alakú, széles fehér ruhát viselnek. A hullámhúrok a függöny hipnotizáló képességével rendelkeznek, és nem könnyű eltávolítani a szemét.

47. Esküvői háttérdekor:

Az esküvõben elsõsorban az ilyen típusú modern függönyöket használják a háttérben. Főként világos színűek és tervezői mintákban vannak. A függöny szív alakú, mesterséges virágokból készült. Virágok és függönydíszek világítják meg a házassági színpadot.

48. Hímzett függönystílusok:

Ez az új stílusú függöny stupefying hímzés munkát. Az egész fehér függönykendő ugyanolyan színű virágos hímzőnyomtatást tartalmaz. Ez a hosszú, józan függöny meglepő kinézetű. Pompásan elbűvölő, minőségi és szép megjelenésű.

49. Rain Curtain Design:

Ez fémes függönyminta, és úgy néz ki, esik az eső. Ez a fehér fém függöny átlátszó, és a helyiségben egy osztót állít be. Ez a fémfüggöny egy új irányt mutat, és különbözik a többitől. A szobádban ülve úgy érzed, hogy esik az eső.

50. Szívsáncos függöny:

Ez a függönydekorációs ötlet romantikus és érdekes. A függöny piros szalagmintás, kis szív alakú. Ez a függöny tervezés használható a hálószobában, és fel fogja ébreszteni a temperamentumát, hogy minőségi időt töltsen az életpartnereiddel.

Amikor meglátogatja a piacot, akkor még modernabb függönyöket fog látni. Be kell állítania az ablak vagy ajtó méréseit, hogy készen álljanak a függönyök. A függönykendő megvásárlásakor még a boltos és a szabó is irányíthatja a függönymintákat. A véglegesítés előtt új függönyöket kereshet a függönyökben. Egyes hölgyek otthon tartják a legjobb függönyöket, mivel néhány hónap múlva változnak a függönyök.