9 legjobb design egy váll felső női számára Stílusok az életben

Napjaink divatirányzata a farmer, a felső, a capri, a rövidnadrág, a szoknya stb. Körül mozog. Ez a tendencia lehetővé tette a nők számára, hogy kényelmesen vagy kényelmesen reagáljanak a helyzetre. A csúcsok mindig különböző mintázatokat adtak a szépségnek, a textúrájuknak megfelelően. A széles körben népszerű felső design az egyik váll felső dizájn. A design akkor készült, amikor a viselő egyik vállát kopaszodik a merész megjelenésért.

Az egyik oldali válltáska a nők számára:

Nézzük meg a legújabb designokat az egyik oldali válltáskákban a nők számára a divatban.

1. Áramló ujjú felső:

egy shoulder tops

A fehér, válltáska kettős kialakítású mintával csodálatosnak tűnik egy alkalmi megjelenéshez. A felső pamutból készült, és egyik oldala hibás kialakítást kapott, amely a másik oldal derekáig végződik. A legjobb a farmereken.

2. Rövid ujjú derékrész:

Rövid Sleeve Waist Top

A fekete bőr feszes egy oldalsó váll felső egy széles hüvelyt széles körben kopott ezekben a napokban. A teteje közepes hosszúságú és görbült a comboknál a megfelelő tapadás érdekében. A sima fekete teteje bármilyen alsó kopásnak megfelelő.

3. Loose Sleeve Top Design:

Laza Sleeve Top Design

A rövidnadrágon meglehetősen népszerű design a laza hosszú ujjú, válltáska a nőknek. A tetejét gyapotból készítik, és a derekáig hossza van. A legfontosabb vonzerő a felső, az ujjak, amelyek laza, és rövid és hosszú hosszúságú.

4. Crotchet Sleeve Top Plus méret:

Horog Sleeve Top

Nagyon nehéz test! Próbáljon ki egy nyakörvendõ anyagból készült plusz méretû válltáska. A felső deréktól laza, míg a dereknál vékony. A hüvely horgolt anyagból készült, virágos kialakítással.

Többet látni: Strappy Black Top

5. Nyomtatott váll felső:

Nyomtatott one Shoulder Top

Szeretne funky keresni bármelyik párt vagy alkalmi találkozó! A fekete és a szürke felső egy vállas kialakítás a nyomtatott dizájnnal a leginkább alkalmas a tizenévesek számára. A tetején lévő hüvelyt számos karcolásnak vetik alá alulról a wow megjelenéséig.

6. Vágja fel a felső oldalt:

Vág Top Design

A laza, fehér, válltáska, amelyet a crotchet anyagból készült, meglehetősen virágos a nyári viseletben. A formatervezés a rövidnadrágnak köszönhetően rövidre vágott formatervezése miatt. A teteje apró virágos kialakítású, amely a vállát és a hasát tette ki.

Többet látni: Női ujjatlan felsők

Gyönyörű gyapjú egyik oldal Top Design:

Gyapjú Top Design

Keresek valami hangulatosat a télen! A gyapjú, egyik oldalsó váll felső kék csíkokkal egészen divatos a télen. A tetején egy pulóver hatása van a farmer belső belső részében.

8. Designer Top Design esküvőre:

Tervező Top Design

Az egyik oldalsó válltáska egy terveződarab, ahol a pamut minőségi sifon anyaggal van takarva. A felső derékrész. A hüvely egy tervezett megjelenésű, hálós kötött szalaggal, virágos íjjal, vonzó megjelenéshez.

Többet látni: Hosszú ujjú felsőrész

9. Selyem és köntös felső:

Selyem and Chiffon Top

Szeretne egy egyszerű, de fél ruhát megjelenni! Próbálj ki egy plusz méretű, válltáskát selyemmel és sifonral borított. A felső laza szerelvény, míg a sifon teljes kézen fekszik egy aranyos kendővel, mint a hiba, ami a kéz láthatóvá teszi.

Az egyik oldalsó váll felső dizájn nagyon népszerű a nyáron. Pamutból, selyemből, poliészterből, sifonból, georgette-ből stb. Készült, amely ügyes dizájnot nyújt, ami mulatságos, farmerben vagy szoknyában is. A formatervezésnek köszönhetően a nehézsúlyú nőknek is esélyük van arra, hogy a selyemanyag tetejére nézzenek. Vannak olyan egyedi csíkokat is, amelyeknél a tetején a markolat a mellkasra kerül.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.