9 Legújabb Fancy Mangalsutra dizájn női | Stílusok az életben

A mangalsutrák a legelismertebb ékszerdobozok, amelyeket egy házas nő visel. Minden hindu házas nők naponta hordják a mangalsutrát, és ez megmutatja családi állapotát. Nagyon szimbolikus és kedvező. A mangalsutra most is különböző stílusban készült, így akár alkalmanként és más ünnepségeken is viselhető, és olyan lenyűgözőnek tűnik, mint bármely más ékszer.

Hagyományos és a Gyönyörű Fancy Mangalsutra Designs a Trendben:

Nézzünk az esküvők számára a legjobb mangalsutra 9 díszes tervét.

1. Gold Fancy Mangalsutra:

Arany fancy mangalsutra

Ez egy díszes mangalsutra arany, amely arany gyöngyökkel a lánc közepén. A lánc vége arany gyűrűvel arany végekkel. Ez a mangalsutra alkalmas a hagyományos kopásra és a funkciókra.

2. Arany és Diamond Fancy Mangalsutra:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A kétsoros díszes mangalsutra csak az, ami szükséges, ha egy funkcióra vagy esküvői szertartásra indulsz. Ez az igazi gyémántgyűrűs lánc arannyal apró gyémántokkal készült, amelyek két sorban vannak elrendezve, és a lánc medálját alkotják. A tipikus mangalsutra felemelkedik ezeknek a gyémántoknak a hozzáadásával.

3. Heavy Fancy Mangalsutra Design:

Nehéz fancy mangalsutra

Családi rendezvényen vagy esküvőn való részvétel, akkor a nehéz szarik és öltözetek tökéletes kísérője ez a nehéz díszítő lánc, melyet gyémántok töltenek. A mangalsutra lenyűgöző centrikus medálja biztosan megfordul. A medál görbéi feltűnőek, és a megfelelő fülbevalók teljes képet adnak erre a készletre.

4. Hagyományos Fancy Mangalsutra:

Hagyományos fancy mangalsutra

Ez a díszes mangalsutra hagyományos megfordul. A lánc káprázatos középső része aranyozott aranyozott templomos hurokkal van felszerelve. A hagyományos arany díszes mangalsutra Designs kihozza a hagyományos fekete gyöngyöket és arany töltelékeket. A lánc elég elegáns ahhoz, hogy minden alkalmanként viseljen.

Többet látni: Mangalya láncok tervezése

5. Fancy Diamond Mangalsutra:

Díszes diamond mangalsutra

Válassza ezt az egyszerű, elegáns, mégis szemet gyönyörködtető mangalsutra-t. A finom gyémánt munkája a lánc függője számára édes és finom. Az itt használt gyémántok apró és a medál V alakja nagyon feltűnő megjelenést kölcsönöz. Ez nem nagyon alkalmi mangalsutra, de egyszerű funkciókhoz viselhető.

6. Cubic Zircon Mangalsutra:

Kocka alakú zircon mangalsutra

Ez a díszes mangalsutra arany kivitel tökéletes kiegészítő az ékszer kollekcióhoz. A mangalsutra 22K aranyból áll, és köves zirconia gyöngyök vannak hozzá. A díszes lánc körülötte arany és köbös gyöngyök, valamint egy középső medál található.

Többet látni: A Mangalsutra Lánc mesterséges

7. Short Fancy Mangalsutra:

Rövid fancy mangalsutra

Szüksége van valamire, ami finom, de mégis egyszerű. Válassza ezt a rövid mangalsutra designt, amely a hagyományos gyöngyöket és aranyat tartalmazza. Ez csak olyan fiatal hölgyek számára ideális, akik nem akarnak túl sokat blingelni. A mangalsutra naponta viselhető, mivel nagyon egyszerű és elegáns.

8. Páva Design Fancy Mangalsutra:

Páva design fancy mangalsutra

Az egyik hagyományos indiai design a páva szimbólum. Ez a díszes mangalsutra arany kivitelű páva medál nagy méretű. A gyönyörű színek, amelyek a medálban és a mangalsutra körül vannak jelen, nagyon élénkek. A középső Kundan kő hozzáadásával varázsol. Ez a legjobb díszes mangalsutra minták esküvőkön.

Többet látni: Mangalsutra Locket Gold

9. Gyöngyös Fancy Mangalsutra:

gyöngyös fancy mangalsutra

Ez egy nagyon bájos és elegáns díszes mangalsutra, amely arany gyöngyökkel és a gyöngyökkel gyönyörű módon helyezkedik el a lánc körül. A négy arany gyöngyök csoportja szépséget kölcsönöz. A mangalsutra hosszú vagy rövid, és medál nélkül viselhető.

A Fancy mangalsutrák a legjobb alternatívát jelentik, hogy a házas nők a hagyományosakhoz hasonlóak. A mangalsutrákba épített díszes stílusok nagyon egyediek és stílusosak. A fekete gyöngyök és az arany kombináció hagyományos követelményei is.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.