A barlangok csodái a képek mellett Stílusok az életben

A Robbers Cave állami park, amely Délkelet-Oklahoma Sans Bois hegységének festői, dombos erdején található. Korábban Latimer State Park néven ismert, 1936-ban kapta jelenlegi nevét. A park a babakocsik, a lovasok, a túrázók és a szabadtéri lovagok kedvence. Több mint 8000 hektár területet fed le a szomszédos vadgazdálkodási területekkel együtt. A parknak három tavája van, amelyek tökéletesek a pisztráng halászat számára szezonidőben és kellemes csónakázási élményben. Egyéb tevékenységek közé tartozik a vadászat, a hegyi kerékpározás, a túrázók és a lovak nyomvonala, a hegymászás sziklák a hegymászáshoz és a rappellinghez, valamint az őszi lombozat-megtekintés bőven hagyva a látogatókat.

Gyönyörű robbantói barlang Képekkel:

A Robbers Park története:

rablók cave

A park környéke már évszázadokkal ezelőtt vadászterület volt. A legkorábbi lakosok a Spiro Mounds építőihez kapcsolódtak. A bűnüldözőket a polgárháború után, leginkább Jesse James és Belle Starr védte.

Természet:

csodák of Robbers Cave-Tryst with Nature

A természet szerelmesei számára a Roberts Cave kitűnő társalgás, hogy felálljon, szoros és személyes legyen a természeti világgal. Festői szépsége tökéletes hely a test, a lélek és a lélek lazítására, valamint a természet által kínált ápolásra. Sokat tanulhat a fákról, a madarakról és a pillangókról a parkban töltött időről.

Többet látni: Mészköves barlangalakzatok

Robber barlangok tava:

csodák of Robbers Cave-Robber Caves Lake

Három tó magába foglalja a parkot – a Carlton-tó, a Wayne Wallace-tó és a Coon Creek-tó, amelyet a patakra épített gátak hoztak létre. A Carlton-tó a képen látható képen csónakázási és kenu bérelhető.

Robbers Cave Fall Festival:

csodák of Robbers Cave-Robbers Cave Fall Festival

Az első éves Roberts Cave Fall Fesztivált 1987-ben indították el. Több mint három nap alatt az éves fesztivál kézzel készített kézműves művészeti és kézműves foglalkozásokat kínál több mint 200 művészeti és iparművész által, ízletes ételekkel és italokkal, karneváli túrákkal és játékokkal. A fesztiválon is szerepel a Fall Foliage Cruise szombaton, ahol több száz személyre szabott és felújított klasszikus autó látható. Ez egy szórakoztató nap a felnőttek és a gyerekek számára egyaránt.

  15 A nyomtatható színezőoldalak egyszerű karakterei ingyen

A Roberts Cave kempingje:

Kemping at Roberts Cave

A Roberts Cave State Park kempingezési lehetőségeket kínál a modern RV területektől kezdve a primitív sátratelepekig és lovas táborokig. Az erdei ösvények csodálatos kilátást nyújtanak egy kis völgyre.

Többet látni: Barlangok kristályokkal

Szálláslehetőségek:

csodák of Robbers Cave-Lodging Facilities

A Roberts Cave State Parkban 26 szálló kabin található, egyikük a Belle Starr View Lodge, a hírhedt sztrájkoló Belle Starr után. A szálláshely 20 szobával és egy összenyitható szobával rendelkezik, miközben festői kilátást nyújt a Coon Creek-tóra. A lodge minden szobája dupla ággyal rendelkezik, amely négy vendég befogadására alkalmas. Kihúzható háziállatok megengedettek a parkban és néhány kabinban.

Túraútvonalak:

csodák of Robbers Cave-Hiking Trails

A Wilburton-i Robbers Cave State Park egy mélyreható nyomvonalat biztosít a túrázóknak, akár egy egyszerű túrázási élményért, hegyi kerékpározásért vagy lovaglásért. Ez a paradicsom olyan lovasok számára, akik túraútvonalakkal lélegzetelállító kilátást nyújtanak a San Bois-hegységre.

Rablók barlangja:

csodák of Robbers Cave-Robbers cave Wilburton

Robbers Cave State Park Wilbur-ton, Oklahoma ideális menekülés egy család számára. Mindent megtalál, amiről a kabinokról a piknik asztalokra, a fürdőmedencére, a gyermekjátszótérekre, a minigolfpályára, a kajakozásra, a lovaglótárakra, a kis élelmiszerboltra, a helyszíni étterembe és egy természetvédelmi központra gondolhatsz néhány. A Park számos létesítménye nagyszerű látványosságot és híres turisztikai látványosságot kínál.

Többet látni: Híres tengeri barlangok

Robbers Cave State Park:

csodák of Robbers Cave-Robbers Cave State Park

Egy út a Robbers Cave-ba nem lesz teljes, anélkül, hogy felmászott volna a sziklákra, és megpillantaná a barlangot, ahonnan a park kapja a nevét, és ahol a hírhedt törvényhozók, mint Jesse James és Belle Starr, visszautasították a törvényt. A barlanghoz vezető ösvények nem nagyon megerőltetőek. A hegyek kilátása egyszerre felfrissül, és megéri az erőfeszítést.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.