Az afrikai mangó használata és előnyei a fogyás szempontjából Stílusok az életben

Az afrikai mangóval, amely sok zümmögést okoz az indiai piacban, tudnunk kell, hogy valóban segít-e a fogyásnak, vagy csak egy elhízott embernek tartott mítosznak? Tanulmányok bebizonyították, hogy az afrikai mangó jó hatással van a testsúlycsökkenésre, de a dolgok még mindig nem olyan egyértelműek, mert kevesebb kutatás készült a legutóbbi évtizedekben piacra kerülő legfrissebb gyümölcsről.

afrikai mango for weight loss

Tudományosan Irvingia gabonensis (IG) néven ismert, Nyugat-Afrikában. A történelem szerint ez a ritka gyümölcs fedezhető fel Afrikában a kameruni régióban. A növény vetőmagja valószínűleg tartalmazza a hatalmas összetevőket. A magokat csak porítják és használják a piacon kapható kiegészítők előkészítésére. A gyümölcs nem új, de a súlycsökkentő funkciója határozottan új és egyre népszerűbb. A gyümölcsök kivonata a piacon fogyasztható és gyógyító hatású kiegészítők formájában áll rendelkezésre.

A tanulmányok azt mutatják, hogy az emberek több mint 150 mg afrikai mangó-kiegészítőket fogyasztanak naponta jelentős javulást mutatnak a testsúlycsökkenés, a zsírégetés és az éhségellenőrzés terén.

Többet látni: Mennyire hatékony az Acai Berry a fogyás

Hogyan működik Pontosan a testsúlycsökkenés:

A leptin egy olyan hormon, amely csökkenti az éhségjeleket az agyból, ezáltal elfojtja az élelmiszerbevitelét. Az afrikai mangó segít a leptin képződésében és szabályozásában. Az elhízott vagy zsíros emberek sok leptint termelnek, ami miatt kevésbé hatékony az éhínség csökkentése. Az afrikai mangó növeli az adiponectint is, amely fehérje szabályozza a glükózszintet. Az adiponectin szintén segíti a zsírsav lebontását.

Az afrikai mangó különféle egészségügyi előnyei:

1. A Feldolgozott és nem annyira egészséges ételek vágyai ellen harcol:

Ha folyamatosan érezni a késztetést, hogy enni az ételt kívül és kap cravings a kedvenc, de hizlaló ételeket afrikai mangó a megoldás. Az afrikai mangófogyasztás nem eredményez éjfélkor elfogyasztott snackeket és robbantó ételeket.

2. Tartja a gyomrod teljes:

Segít az étvágyat elnyomva tartva a gyomrot, és így távol tartja az ételtől távol. Segít az egészséges táplálkozás fenntartásában és az étkezési vágyak megszüntetésében. Alapvetően növeli a testanyagcserét és segít az éhség szabályozásában.

  15 legjobb születésnapi ajándék ötlet a feleség számára, amely segíthet a szíve megnyerésében

Többet látni: A dátumok előnyei a testsúlycsökkenésben

3. Csökkenti a koleszterinszintet:

Kiterjedt kutatások bizonyították, hogy az afrikai mangó csökkenti a koleszterinszintet, ami hosszú távon jobb szívműködést eredményez. Az átlagot meghaladó koleszterinszintű személynek fel kell fogyasztania.

4. Növeli a test anyagcseréjét:

A metabolizmus a szervezet zsírégető rendszere. Ha az anyagcsere alacsony, akkor az ember hajlamosabbá válik, amikor a szervezet kalóriát égetővé válik. Az afrikai mangó növeli a szervezet anyagcseréjét, ami súlycsökkenést eredményez.

5. Növeli az energiát:

Az energia növeli a testet. Ez növeli a szervezet energiaszintjét, hogy több tevékenységet végezzen, mint általában. Ha többet teszünk, akkor zsírégetést eredményez.

Többet látni: Méz és citromlé a súlycsökkenésért

6. A zsírégetést a termogenezis folyamatával:

Az afrikai mangó zsírokat éget a termogenezis folyamatán keresztül – A test maghőmérsékletének növelése, amely nagy mennyiségű zsírégetést eredményez az izomerő elvesztése nélkül. Ideális választás azoknak az embereknek, akik zsírégetést akarnak anélkül, hogy a zsíros érzés olyan gyakori lenne a zsírégető kiegészítőkben és másokban.

Meg lehet vásárolni a gyümölcsöt vagy kiegészítőket elérhető különböző online weboldalak, mint amazon. Nagyon óvatosnak kell lennünk a kiegészítők vásárlása során, mivel sok vállalat olcsóbb termékeket árul, amelyek többet tartalmaznak, mint a tényleges anyag, annak érdekében, hogy több pénzt kapjanak. Tehát mielőtt befektetni a kiegészítő megvásárlásába, megfelelő kutatásra van szükség a céggel kapcsolatban, majd tovább kell haladnia.

Image Source: 1