Top 20 Stílusos fehér ingek a férfiak számára a divatban Stílusok az életben

A fehér természetes szín, amely szimbolizálja a tisztaságot, megvilágítást, tisztaságot, őszinteséget, alázatosságot, védelmet, lágyságot, ártatlanságot, szüzességet és még sok mást. Ez egy tiszta szín, amely mindig is trendben marad, függetlenül attól, hogy milyen alkalom van. Hasonlóképpen, a fehér ruhák mindig kedveltek voltak a férfiak számára minden évszakban. Akár egy egyszerű, akár egy terveződarabot keres, a férfiak fehér inge a legjobbak, ha elkényeztetik, hogy mit kell tenniük. Alkalmasak minden boldog, kalandos vagy szomorú alkalomra, hogy pillanatnyilag kifejezzék az igaz érzelmeiteket. Néhány, széles körben elfehéredett, fehér férfi ing, amely elegánsan betölti a férfi ruháját.

Fehér pólók a férfiak számára új stílusokkal:

Itt nézze meg a 20 legjobb fehér póló a férfiak trendje különböző minták. Válassza ki kedvencét, és vedd fel.

1. Plain Linen White Shirt:

Egyszerű Linen white shirt

Sima fehér póló vászonanyagban meglehetősen széles körben kopott a nyári kirándulásokhoz. A félgömbös ing hosszú ujjú, vékony kivitelben és vágott zsebben. Az alkalmi farmerben és nadrágban hordható, méltóságteljes megjelenést biztosítva az események és a pártok számára. Az ing laza felszerelése kényelmes a közepes testű férfiak számára is.

2. Teljes ujjú fehér póló:

teljes sleeves white shirt

Akarsz egy rövidített megjelenést, hogy látogasson el minden rendes helyre! Itt van egy fehér gallér ing, amely tökéletes illik a boxer nadrágok vagy a rendszeres nadrágok közé. Az ing is kap egy hosszúságig, amíg a csípő, hogy tartsa nyitva a nadrág minden színt. Az ujjak közepes hosszúságúak, összecsukható kivitelben.

3. Sleeve design fehér póló:

Ujj design white shirt

A fehér pamut póló új megjelenése a hüvely végén és a nyak gallérján található. Az ing tartalmaz apró mehndi mintákat, amelyek szürkésbarna és szürke a hüvely végén és a nyakrészen. A póló gombjai ugyanolyan színt kapnak, mint a hüvely alakja, a zsebnyílással együtt.

4. Alkalmi ruha fehér póló:

Tervező casual white shirt

Keresi a valamiféle designt a fehér ingben férfi design egy exkluzív eseményre! Próbálj ki egy olyan designot, amely csavart az alkalmi pólókon. Az ingnek egy összehajtott gallérja van, és a gombokat zsinórral zárják. A pamut póló jól illik a funky farmerekhez egy kiutazási vagy divatos rendezvényen.

5. Egyszerű formális fehér póló:

Egyszerű formal white shirt

A fehér formájú férfi ingek széles körben kedvelt divatja az ellenőrzések tervezése. A fehér ing közepes méretű ellenőrzéseket kap szürke béléssel. A hüvely végén apró szürke csekkek is készültek, hogy megfeleljenek az ing kialakításának. A legalkalmasabb a szürke vagy fekete nadrág formális kinézete az irodákban.

Többet látni: Férfi farmer ing

6. Portré fehér póló:

portré white shirt

A fehér ruhadarab design egyedi kialakítása kapta a portréfestést, amely alkalmas bármilyen pártra vagy esküvői funkcióra. A selyem ing kap egy nagy ellenőrzéseket kialakítása a váll oldalán fekete. A kontrasztos megjelenés érdekében az ujjak fekete sávot kapnak a végén. Az inge alkalmassága alkalmas a karcsú testű férfiak számára.

7. Dot Design fehér póló:

Pont design white shirt

A férfi fehér ingben egy pöttyös kialakítás fekete pöttyökből áll. A dot divat sokkal népszerűbb esküvők és egyéb hasonló alkalmak számára a megfelelő megjelenés. Az inget is megkapják a nyakörv és a zseb-borító piros, hogy jobban különbözik a rendszeres dot tervezett pólók. Ez egyike a legrégebbi formatervezési mintáknak, amelyek új érintést kaptak zseb- és hüvelyi munkával.

8. Dragon Print fehér póló:

Sárkány print white shirt

A tavaszi kollekcióban divatos design a karcsú, fehér inghez keskeny férfiak számára. Az inget egy sárkánynyomtatással látják el fekete színben, egyik oldalán ujjakkal, hogy vonzó megjelenést biztosítson. Pamutból készült, széles körben el van látva farmerek vagy bőr nadrágok a pub pártok számára. A design széles körben elterjedt a férfiak, akik rendszeresen látogatják a tornatermet, hogy egy vágott megjelenést testükre.

9. Floral Print fehér póló:

Virágos print white shirt

A legjobb fehér ing, amely nyáron kellemes érzést nyújt pamutból. Az inget barna és szürke virágnyomatok díszítik. Az ing apró mérete tökéletes a farmerek továbbviteléhez. Valóban remek meccs a meleg nyarakon a rövidnadrágokon vagy a capri farmereken tartani a strandokat.

10. Bird Print fehér póló:

Madár print white shirt

A madarak nyomtatási munkájával inspiráló, rajta lógó ingek! Próbálj ki egy fehér színű inget, amelyet szürke árnyalatok díszítenek. Az inget frottírból készült pamut anyagból készítik, amely bármilyen nadrágra vagy farmerre alkalmas, a szafari vagy az állatkert látogatásához, valamint utazáshoz. Az ingek állatok, macskák, jaguar stb.

Többet látni: Plüss ingek férfiaknak

11. Bélés nyomtatása fehér póló:

Bélés print white shirt

A legmegfelelőbb hivatalos megjelenést bármilyen rendezvényre, konferenciára vagy társadalmi funkcióra megragadják, ha egy fehér inget viselnek, mely fekete béléssel van ellátva. Az inget vastag fekete vízszintes vonalak nyomtatják, különböző belső zsebekkel és hüvelyekkel. Ha fekete nadrágot vagy nadrágot visel, akkor új érzéssel frissül.

12. Félruházat fehér póló:

party wear white shirt

Szeretne egy tökéletes formális pártra nézni! Itt egy sima fehér inget, amelyet kifejezetten egy fél ruhához terveztek. Az ing hosszú ujjú és vízszintes csipetnyomást biztosít a dombornyomott béléshez. Ez egy tökéletes felszerelés a labda helyiségekben, vagy egy jól szervezett hivatalos rendezvényen.

13. Rövid hosszúságú fehér póló:

Rövid length white shirt

Az ifjúság napjainkban olyan rövid pólóterveket keres, amelyeket farmereken, nadrágokon és rövidnadrágokon is lehet hordani. A fehér színű póló oldalsó mintával szintén széles választékban részesül a férfiak számára a strandokon vagy a szakmai utazásokon. Tiszta pamutból készült, ez a legjobb a nyáron szabadon hagyni.

14. Nyakörv hímzés fehér póló:

Gallér embroidery white shirt

A márkás fehér póló galléros munkaművelettel királyi megjelenést kölcsönöz a társadalmi funkcióknak. A sima fehér póló aranyszínű foltot kapott a váll oldalán, számos aranyszínű vonalat kapott. Ezzel együtt az inge gallérja vörös hímzéssel is rendelkezik, fekete, fehér és piros szalagokkal ellátott réteges gallérral.

15. Kashmiri Work White Shirt:

kasmíri work white shirt

Sima fehér póló, amikor virágmintát adnak Kasmír munkastílusban, esküvőkre vagy akár más rendszeres alkalmakra is virágzó tervet nyújt. A piros, kék és zöld színek álcázott designt hordanak rajta farmer vagy rövidnadrág alatt.

Többet látni: A legjobb férfiakhoz készült ingek

Selyemfekete póló:

Selyem white shirt

Szeretne egy stílusos pillantást vetni minden virágzó pillanatra! A legjobb fehér póló a selyemben olyan, ami segíthet. Az ing hosszú ujjú, sötét színű marad, de fekete színű csillagokat kap, amelyek vállról indulnak, és a másik végén a hátsó része is. A vékony póló a főiskolai pártok tizenévesének elsődleges választása.

17. Rövid ujjú fehér póló:

Rövid sleeve white shirt

A rövid ujjú, átlátszó fehér póló a legjobb a szakmai hangulathoz. Az ing hosszát is rövidre kell húzni, hogy az ing háromnegyede, rövidnadrág vagy magas derék farmert viselhessen. Az ing hüvelye egy összehajtogatott szegélyt is kapott, amely vonzza a testépítő férfiak elképzelését.

18. Két zsebfehér póló:

Kettő pocket white shirt

A tiszta pamut anyagból készült, férfiaknak készült fehér inget a divat-tudatos fiatalok nagyon elszántan választják. Az alkalmi ingen a vállakon barna pántok vannak, és az egyik zseb a gombokkal ellátott gombokkal. A másik zseboldalon cipzáras kialakítású a design egyedi kialakítása. Ettől eltekintve a rövid ujjakat behajtották, és egy csavart dizájnt is kaptak.

19. Elülső és hátsó munka fehér póló:

Elülső and back work white shirt

A fehér pamut póló klasszikus, az elülső és a hátsó apró terveket virágnyomatokkal látja el. A nyomtatott póló ujjai egyszerűek maradnak, hogy megerősített megjelenést kapjanak. A bőrtűrő póló a mindennapos és formális események számára a legjobb, mint az ujjatlan blézerek vagy dzsekik, amelyek hozzáadják nemességét. Ez ideális egyezés a házassági funkciókhoz.

20. Hosszú fehér póló:

Hosszú white shirt

Szerelem új stílusokat alkalmazva ruhákban az aláírás megjelenéséért! Próbáld ki ezt a hosszú, fehér gallér inget, amely hosszú a térdig. A tinédzserek viselik, akik zenével foglalkoznak egy zenekar megjelenéséért. A laza ing alkalmas jumper nadrágra vagy sovány nadrágra, hogy megfelelő felkeljen. A design a kurta tervek ihlette.

a férfiaknak készült fehér ingek ma már csodálatos nyomatokat kapnak, amelyek mind kézi, mind gépi kivitelben készülnek. A legeredményesebb kék és fekete farmert adják. Az ilyen formatervektől eltérően az ingek módosultak a hosszabb bölcsességgel és az ujjakkal, hogy modern megjelenést biztosítsanak. Az ifjú inkább pólót szeretne viselni a szűk nadrágon, nem pedig nadrágot vagy nadrágot viselni olyan alkalmi dolgokra, amelyek kényelmesek az utazás közben.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.