Ar trebui să te sărut la prima întâlnire?

Să te pup sau să nu te săruți, asta e întrebarea. Deci, care este răspunsul? Depinde de data și de modul în care te simți în legătură cu asta.

Ar trebui să te sărut la prima întâlnire?

Setarea ritmului

Dacă credeți că luați lucrurile lent și preferați să vorbiți cu cineva și să-i cunoașteți cu adevărat înainte de a începe contactul fizic, atunci nu ar trebui să vă sărutați la prima întâlnire. La urma urmei, sarutul este intim și o formă de intimitate duce adesea la alte forme de intimitate. Dacă cineva te sărută, ei presupun că vor putea să ții mâna, să te îmbrățișeze și să te sărute la date viitoare dacă chimia continuă să creeze. Desigur, sărutările conduc, de asemenea, la sex, dar acest lucru nu se va întâmpla dacă nu sunteți privat, astfel încât să puteți controla acest lucru.

Dacă sunteți genul de persoană care nu se simte confortabilă cu contactul fizic până când nu cunoașteți pe cineva, fiți în față. Nu stați pe cineva să vorbiți serios despre asta, ci întrebați cum vede întâlnirile și spuneți-i că vă place să cunoașteți pe cineva, dar sunteți tipul de persoană care nu lasă oamenii să se închidă fizic până când le cunoașteți. Spuneți-i că vă place să vă distrați și să explorați intimitatea fizică, dar nu până când vă simțiți confortabil, pentru că este ciudat pentru dvs..

Dacă aveți o astfel de conversație, este de asemenea important să vă amintiți să inițieți un contact fizic atunci când vă simțiți confortabil. Atingeți brațul sau coapta când faceți un punct și țineți mâna când se prezintă ocazia. Asta îți dă un indiciu că ești gata să te săruți. În caz contrar, s-ar putea să nu se simtă sigur când să treacă linia și dacă chimia fizică nu vă face să riscați să fi fost scos ca material prieten.

Dacă doar nu știți

Te-ai dus la o întâlnire, te-ai distrat, dar nu ești sigur de chimie. Ar trebui să răspunzi dacă semnalează că e pe cale să te sărute sau ar trebui să-ți ții departe?

Este important să semnați că aveți un timp bun și să construiți chimie, în cazul în care doriți oa doua dată. Cu toate acestea, dacă nu simți că-l sărutați, nu. Nu e nimic mai rău decât un prim sărut rău!

Mai degrabă păstrați un pic de distanță, dar, în același timp, să fie deschis și prietenos. Atingeți-l când faceți un punct, dar nu lăsați-l să se apropie prea mult dacă mergeți împreună. Când vă spuneți la revedere, asigurați-vă că îi spuneți că v-ați petrecut bine și v-ar plăcea să-l vedeți din nou să … explorați un pic mai departe … Tease-l. Lasă-i ceva să aștept cu nerăbdare. În felul acesta, nu-i rănești simțurile prin încercarea de a se ține departe de el, semnalizând că nu ești interesat.

  Dating Italian Men

Ar trebui să te sărut la prima întâlnire?

Dacă nu vrei să-l sărut, pentru că nu-i place

Dacă nu există chimie, definitiv nu ar trebui să-l sărute pe tipul ăsta! Nici măcar dacă îți pare rău pentru el, pentru că încearcă atât de mult să te impresioneze. Pur și simplu clarificați prin limbajul corpului că nu vă interesează. Cu toate acestea, pentru a înmuia lovitura, fiți deschisi și vorbiți. Încercați să-l faceți să se simtă bine despre sine, chiar dacă nu sunteți interesat.

Dacă, pe de altă parte, ați ajuns să ajungeți la o întâlnire cu un tip care nu poate lua nici un indiciu și continuă să împingă pentru un sărut, pur și simplu nu spuneți și, dacă vreți, să terminați data. Nu te lăsa împins de un tip.

Ar trebui să te sărut la prima întâlnire?

Crede că vrei sex dacă o sărută?

Nu. Este perfect normal să-i dai pe cineva un sărut la o primă întâlnire, fără să mai meargă în pat cu el în curând.

Desigur, dacă tocmai ați avut cina la el, este o altă chestiune în întregime. Majoritatea oamenilor evită să se întâlnească în privat dacă nu sunt pregătiți pentru sex. Chiar dacă crezi că poți să spui nu progreselor lui în privat (dacă ar face ceva) nu este întotdeauna atât de ușor să gândești rațional când ai un fierbinte sărutându-te! Toate planurile de a nu face sex până când îl cunoașteți în mod corespunzător pot doar să zboare pe fereastră!

Dacă vă aflați în public și începe să te sărute, feriți-vă și cât de departe lăsați-o să plece. Există un lucru de a avea un scurt, sărut, este altul de a face ca nu există mâine. Dacă începeți să faceți bine, se va aștepta mai devreme sau mai târziu. Totuși, nu se spune că o să-i dai lui … totuși … ai grijă să se aștepte!

Dacă chiar vrei să-l sărut

Dacă vrei ca un tip să te sărute, arată-l! Atinge-l când vorbeste cu el, stai aproape de el și flirtezi cu el. Bineînțeles, este important să vă îndreptați și să măsurați reacția sa. Practic, nu te arunca la el, ci mai degrabă tease el până când el doar nu poate ajuta, dar să te sărut!

  40 Citate despre Aniversare pentru El

Ar trebui să te sărut la prima întâlnire?

O relație va fi mai bună dacă aștepți cu sărutări?

Nu. Există unele cercetări care sugerează că, cu cât aștepți mai mult timp cu sexul, cu atât este mai mare probabilitatea de a rămâne împreună. Cu toate acestea, aceasta ar putea fi bazată pe o declarație greșită, deoarece persoanele care așteaptă două luni să facă sex cu toată lumea știu mult mai mult dacă le place sau nu pe cineva. Deci, ei nu fac sex dacă nu le place și, prin urmare, nu se termină cu o relație eșuată. Dacă aveți sex la oa doua dată, atunci da, desigur, șansele de a descoperi două săptămâni mai târziu că nu-ți place cineva și să-l rupi după a face sex este mult mai mare.

Cu alte cuvinte, probabil că nu știți cu adevărat dacă vă place cineva până când îi cunoașteți de două sau trei luni. Dacă te-ai legat cu ei în primele două sau trei luni, tu iei un joc de noroc. Nu-i cunoști, deci șansele de a rămâne împreună sunt mai subțiri. Cu alte cuvinte, rămâneți împreună sau nu are nimic de-a face cu sexul, într-adevăr. Doar că mai așteptați, cu atât mai bine îi cunoașteți.

Acum, sarutul, pentru cei mai mulți, nu este o afacere la fel de mare ca și cum ai face sex cu cineva. Dacă totuși doriți doar să sărutați oameni cu care aveți o legătură adevărată cu inima și sufletul, așteptați să aflați dacă faceți asta. Un sărut nu sigilează o afacere invizibilă spunând că tipul te va chema după dată, și nici nu înseamnă că are un adevărat interes pentru tine. Poate fi foarte atras de tine fizic.

Ar trebui să te sărut la prima întâlnire?

Primul dezamăgire a sărutului

Unii oameni sunt minunați la sărutări, unii nu sunt. Este o chestiune de potrivire a reciproc, într-adevăr, și nu neapărat ca unii oameni să se sărute mai bine. Lucrul de potrivire tinde să se întâmple de-a lungul timpului, totuși, pentru a stăpâni pe cineva afară ca un sărut teribil, după ce doar un singur sărut este adesea greșit. Nu în ultimul rând pentru că pot fi nervoși chiar atunci.

De asemenea, uneori, un tip e dornic să te sărute după o întâlnire grozavă, dar teribil la alegerea momentului potrivit. Ar putea fi nervos și alege cel mai rău timp absolut să te sărute. Nu fiți prea opriți. Când vine vorba de întâlniri, experții spun că trebuie să le oferiți întotdeauna două date, pentru că primele impresii rareori durează. Oamenii sunt nervoși la întâlniri și adesea își demonstrează cele mai proaste părți. Conexiunea care s-ar fi întâmplat în mod natural dacă ați fost amândoi relaxați nu. Acesta este și motivul pentru care mulți recomandă ca o primă întâlnire să fie într-adevăr relaxată într-un anumit cadru unde faceți altceva decât să vorbiți. De exemplu, mergeți la bowling sau vizitați un muzeu, astfel încât să aveți mai puțină presiune pentru a vorbi constant.

  50 Citate și vorbe despre inimă

Atracția nu se întâmplă întotdeauna imediat. Uneori, oamenii se îndrăgostesc după ani de cunoaștere pe cineva, pentru că îi văd brusc într-o lumină nouă. Cel puțin puteți să-i dați două date!

Săruturi și BTS

Poți obține o STD de la sărutări? Ei bine, da, puteți obține herpes. Sunt șanse să-l aveți deja.

Există două forme de herpes: herpesul gurii și herpesul de jos în jos. Versiunea cu gura (care se poate aprinde și pe alte părți ale corpului, deși puțin probabilă) este atât de comună, încât 90% din populația din America suferă de ea, deoarece este adesea trecută din generație în generație. Chiar dacă nu vă sărutați mulți oameni, în ziua în care obțineți un prieten, șansele pe care le are este de aproximativ 90% … deci …

Teoretic, puteți obține alte boli cu transmitere sexuală, având în vedere că persoana se întâmplă să aibă o rană la nivelul gurii și o cantitate minimă de sânge se găsește în saliva. Șansele ca acest lucru să se întâmple este aproape de zero, dar s-ar putea întâmpla. Practic, nu sărutați pe cineva care a spus că tocmai își bătea limba, mergea la medicul dentist în acea zi sau care avea o răceală mare pe buze.

Teoretic, puteți obține și HIV prin sărut, dar nu există nici o evidență a faptului că se întâmplă vreodată.

Pe scurt, sunteți mult mai probabil să prindeți frigul comun atunci când vă sărutați decât prindeți alt STD decât herpesul gurii. Dacă sunteți dezbrăcat cu ei și începeți să atingeți organele genitale, atunci devine riscul real al bolilor cu transmitere sexuală. Înainte de asta, ar trebui să faceți cercetările dvs. și ambele să fie testate. În felul ăsta ești în siguranță.