Sfaturi pentru machiaj pentru ochi alunecos

hazel1

Sfaturi pentru machiaj pentru ochi alunecos:

Când se aplică machiajul ochilor, în funcție de tonul pielii și de culoarea ochilor, există anumite nuanțe și aplicații care funcționează cel mai bine pentru fiecare culoare oculară. Culoare ochi albaștri sunt printre cele mai comune culori și se împerechează bine cu nuanțe de galben, verde și purpuriu. Alte nuanțe care se împerechează bine cu ochii colorați de culoare alba includ; aur, portocaliu și maro.

hazel2

Alegerea unei culori a ochilor pentru ochi alunecos

Ochii caprui sunt o nuanta mai deschisa de maron pentru ochiul uman; totuși, după o inspecție atentă, ochii de culoarea căprui au urme de galben și verde. Aplicând nuanțe de galben și verde, vă ajută să scoateți aceste culori în ochi. Secretul aplicării culorii corecte a umbrei ochilor vă asigură că utilizați culori care îmbunătățesc și strălucesc ochii.

Atunci când se aplică nuanțe de ochi purpuriu și alunecos, acestea vor părea “pop”. Nuanțele de maro și violet se împerechează bine împreună și extrudează un aspect mistic. Unele nuanțe de violet trebuie luate în considerare; liliac, lavandă, violet, prune și vinete.

Cele mai evidente nuanțe de culoare pentru ochii colorați de culoare alba sunt auriu, portocaliu și maro. Aceste culori sunt sugerate pentru evenimente în aer liber la soare și, sau, o “seară în oraș”. Nuanțele de aur și portocaliu sunt cunoscute pentru strălucirea pielii și pentru crearea unei străluciri. Culorile mai întunecate, cum ar fi negrul și maro, sunt cele mai cunoscute pentru crearea unui aspect dramatic; o apariție pe care o poate încerca să o captureze pentru “o seară în oraș” sau o “noapte de întâlnire”.

hazel3

Aplicând umbra ochilor la ochii alunecoși

Când se aplică machiajul căpșuni oculți, se recomandă să începeți cu o culoare bazată pe lumină. Culorile luminoase ajută la îmbunătățirea ochilor de culoare albaștri și verde. Apoi, începând de la marginea exterioară a ochiului, aplicați o culoare pe bază de mediu, ținând cont de nuanțele discutate anterior. În cele din urmă, aplicați o culoare întunecată de-a lungul marginii exterioare a ochiului care lucrează în interiorul părții inferioare a pleoapei și terminați cu o atingere a culorii bazate pe lumină pe pleoapele de intrare pentru a lărgi în continuare.

Atunci când se aplică machiajul ochilor, se recomandă aplicarea unor culori specifice în funcție de culoarea ochilor. În acest fel, este culoarea ochilor care iese în evidență, nu culoarea umbrei ochiului (ochilor).

Imagini de la: weheartit.com