Mai mult de 50 de tatuaje coroana pentru visele tale de cusut!

Coroana tatuajelor: Un simbol al puterii, bogatiei, gloriei si triumfului, coroana dateaza din Egiptul Antic si din Imperiul Roman. Fabricate din metale prețioase și bijuterii spumante, aceste simboluri de stare reprezintă elita de vârf a societății. Bijuteriile coroanei din Marea Britanie atrag milioane de vizitatori în fiecare an în Turnul Londrei.  Acestea includ coroanele Suveranilor,… Continue reading Mai mult de 50 de tatuaje coroana pentru visele tale de cusut!

101 tatuaje de muzică genială pe care veți dori să le obțineți pentru dvs.

Tatuajul muzicii poate fi împărțit în două categorii principale, și anume pentru iubitorii de muzică si pentru producători de muzică. Prima categorie cuprinde, de obicei, note muzicale și căști combinate cu alte elemente vizuale atrăgătoare precum trandafiri, panglici, inimi, casete compacte și așa mai departe. În plus, acesta include logo-uri de bandă și portrete ale… Continue reading 101 tatuaje de muzică genială pe care veți dori să le obțineți pentru dvs.

Să fie … Cele mai bune tatuaje Beatles Această parte a drumului Abbey

Oamenii se atașează de lucruri, de locuri, de alți oameni, de trupe, de trupe și de melodii. Muzica este cunoscută a fi liniștită în anumite situații și are puterea de a schimba starea noastră de spirit. Beatles tatuaje sunt despre asta. Ele sunt despre găsirea dvs. în muzica creată de oameni talentați. Beatles nu sunt… Continue reading Să fie … Cele mai bune tatuaje Beatles Această parte a drumului Abbey

Ultimul ghid al sprâncenelor de tatuaje: Ce sunt cu exactitate?

Sprâncenele de tatuaje sunt exact ceea ce aveți nevoie, dacă cele naturale sunt subțiri, rare sau pur și simplu nu vor crește. Sunt potrivite pentru cei care le-au suprasolicitat când erați mai mici sau le-ați pierdut din cauza lipsei de vitamine, chimioterapie, arsuri și așa mai departe. Te uiți la o procedură de 10 minute… Continue reading Ultimul ghid al sprâncenelor de tatuaje: Ce sunt cu exactitate?