15 Privlačna krila Tattoo Designs s pomeni

V slogu tetovaže je v njem na voljo več modelov. Tatoo lahko obarvamo v različnih modelih in strukturah. Med njimi so krila tatoo ena. Kot že ime pove, bo tatoo obarvan v različnih oblikah kril. Tattoo krila se spreminja v barvi, velikosti in dizajnu. Tattooist naredi oblikovanje, saj je naš osebni občutek izražen skozi tetovažo krila do sveta z zaključnim delom tatoo. Tetovaže kril so izdelane v velikih velikostih po vsem zadnjem delu, ki označujejo nekatera bitja, kot so konj, zmaj, enobarg, lobanja in druga bitja.

privlačna-krila-tatoo-designs-s-pomene

Ptičje tetovaže krila so bile razstavljene kot ljubezen, prilagodljivost, svoboda, padnino, smrt, dedna dediščina in ljubezen do narave itd. To so simbolična predstavitev uporabnika. To lahko storijo oba spola. Te tetovaže so enostavno nastavljive od gležnja do polnega hrbta.

Best Wings Tattoo Designs:

Tetovaže kril lahko imajo različne sloge in različne velikosti, kot je glede na načrt in na kateri del telesa bi bilo črnilo. Poleg teh majhnih velikih kril so tetovaže priljubljene tudi na roki, gležnju, rami in spodnjem delu hrbta, ki kaže vašo težnjo in prepričanje. Poleg tetov v enobarvnih barvah se tatoo obarvajo tudi v barvah. Nekateri različni modeli tetovaže kril sledijo splošni zavesti.

1. Tattoo Fairy Wings:

wing-tattoo-designs-15

Izdelana tattoo krila je mogoče narediti le kot design ali odraža simbolično vrednost. V tem dizajnu tetovaže krila, ki odraža vila pravljice. Kot je razvidno iz pravljic in mitoloških znakov, obstaja veliko bitij s krili, ki jim pomagajo leteti, ki so bile del mitoloških zgodb. Angleži v pravljicah imajo krila, ki omogočajo, da letijo po širokem nebu. V mitoloških zgodbah so imeli poslanke tudi široka krila, s katerimi so lažje prenašali sporočilo Bogu. Različna bitja, ki v resnici nimajo kril, ampak so prikazana s krili v fantazijskih zgodbah. Če hočete razvajati hrbet s tetovažo, morate to poskusiti. Ta preprosto oblikovan tattoo je za ženske, vendar izgleda, da je eleganten, ki pokriva vaš celoten zadnji del.

2. Love Quotes With Wings Tattoo:

wing-tattoo-designs-11

Če želite dodati posebne citate skupaj s krili, ki so oblikovane za tetovažo, je to najboljša možnost. Tetovaže, narejene s citati, so nedavni trend med moškimi in ženskami. Oblikovanja se izvajajo s posebnim ciljem. Dodate lahko ljubezenske izreke, posebne besede ali značaj, da izboljšate lepoto tatoo, tako da izgleda privlačna. Tukaj so besede, napisane med krilatimi, “Ljubezen je, kako ostanete živi tudi po tem, ko ste odšli.” Potisnjena je na hrbtni strani gospe. V tem dizajnu so krila v sproščujočem načinu, ki kaže, da je padel. To je eden izmed najboljših modelov tatujevih kril za ženske.

3. Tattoo krilo za čevelj:

wing-tattoo-designs-12

V tvojo tetovažo lahko dodate vse sestavne dele ali pomembne predmete, ki jih želite ves čas veseliti. Stvari, ki so pomembne v svojem življenju, so prikazane s tatoojem. Tukaj je komponenta konjskega čevlja vtisnjena med dvema kriloma. Tatoo krilatega čevlja ima 3-dimenzionalni učinek z različnim barvnim učinkom. Barvni učinki se razlikujejo od drugih mono obarvanih tetovaž in imajo neke vrste funky slog. To bo popolno, če boste razkošno majhno velikost tatoo na vaši roki.

4. Mehndi Designed Wings Tattoo:

wing-tattoo-designs-10

To mehndi oblikovan krilat tatoo je umetniški izraz, ki tvori dve krili na zgornjem delu hrbta. Če se odločite pogledati seksi in iznajdljiv, poskusite s tem stalno tetovažo. Ta oblikovan tattoo je resnično edinstven iz tako imenovane tetovaže kril. Zapletene inovativne modele izdelujejo krožni vzorci in bloki. Ta oblika je mešanica modelov in različni modeli mehndi so na voljo za oblikovanje različnih vzorcev. Ta seksi mehndi oblikovana tetovaža je ena od inovativnih oblikovanih tetovaže za ženske.

5. Tattoo Devil Wings:

WingS Tattoo Designs 5

Tetoviranje kril hudiča je pod pasti. To pomeni, da bo predstavništvo zelo težko. Hudiča ne bo le lobanja, ampak bo ta kombinirana z rogovi in ​​kostmi itd. Barve, kot sta rdeče in črne, se večinoma uporabljajo. Ti so večinoma obarvani na nogi in v celoti nazaj.

Poglej več: Tree Tattoo Designs

6. Butterfly Wings Tattoo:

WingS Tattoo Designs 6

Metulji so najboljša predstavitev za tetovaže. Te tetovaže krila so vidne v skoraj vsakem drugačnem dizajnu tetovaže. Tattoo krila metuljev je simbol preoblikovanja iz ene države v drugo. Ker metulji nastanejo iz zapredkov skromnega moljaka. Krila se lahko obarvajo iz manjših velikosti na večjo velikost od gležnjev do celotnega hrbta.

7. Ptice Wings Tattoo:

WingS Tattoo Designs 7

Ker je tatoo lahko obarvan v kakršni koli obliki, so med njimi ptičja krila. Ptice bodo vzhajale iz pepela, bodo elegantne. Na splošno se orel uporablja predvsem pri tetovažih ptic kril. Ptičja krila so obarvana na gležnju in zapestju, itd.

Poglej več: Daisy Tattoo Designs

8. Star Wings Tattoo:

WingS Tattoo Designs 8

Star tetovaže so večinoma obarvani. Toda kombinacija zvezde s krili bo super. To je mogoče narediti v več barvah, da bi tatoo naredil privlačnejši.

Poglej več: Cvetni Tattoo Designs

9. Tribal Wings Tattoo:

WingS Tattoo Designs 9

Tattoo krila je mogoče narediti s plemenskim oblikovanjem v njej. Ta tetovaža bo edinstvena, ki predstavlja drugačno naravo človeka.

10. Broken Wings Tattoo:

WingS Tattoo Designs 4

Tatoo krilatih kril je splošna reprezentacija padlih držav. To tetovaže običajno opravljajo ljudje, ki bodo v samem položaju, saj potrebujejo podporo. Torej, to je dobra ideja predstavljanja, da je oseba potreba po pomoči. Lahko se obarva kjerkoli od gležnja do polne dolžine.

11. Tattoo Heart Wings:

WingS Tattoo Designs 2

Ti bodo enako kot krila tatoo, vendar je zasnovan s srcem obliko v njem. Te tetovaže so zelo priljubljene že od stoletij. Na splošno je srce zastopano za ljubezen. Krila so zastopana za svobodo. Ko sta obe združeni, predstavlja svobodo ljubezni. Torej, ljudje, ki so zelo blizu svojih ljubljenih, predstavljajo svojo ljubezen do tatobe skozi ta srčna krila.

12. Tattoo Cross Wings:

WingS Tattoo Designs 3

Splošno zastopanje križa je Jezus. Predstavljena je kot verska svoboda. Ti modeli omogočajo uporabniku edinstveno množico. Jezus je trpel na križu. Ko so krila povezana s križem, je Jezus videl svobodo od križa. Tako tetovaže krstnih kril vidijo predvsem ljudje, ki so navdušeni nad vero. To je eden izmed najboljših modelov tatov za krila moških.

13. Angel And Demon Tattoo na spodnjem hrbtu:

wing-tattoo-designs-13

Ženske, ki radi nosijo obrezani vrh ali jih nosijo, tatoo na spodnjem delu hrbta je najboljša možnost za šopiranje. Tvoj del spodnjega dela hrbta se označi s tatoo krila. Ta kota in demonska krila tattoo prikazujejo vaše prepričanje z mitološkim učinkom. Dodate lahko nekaj prijetnih besed, ki odražajo vašo idejo. Na levi strani je lepo halo, ki prikazuje angela. Tu dve krili odsevata dva nasprotna učinka, t.j. enega angela in drugega demona.

14. Tattoo sidro krila:

wing-tattoo-designs-14

Ta krila tetovaža ima sidro zasnovo med dvema krila. Na prsih je fantastično izdelan s temno modrimi črnili z lahkim rdečkastim učinkom in vrv se zavije okoli sidra. Zaradi tega je videti krepko.

15. Angel Wings Tattoo:

WingS Tattoo Designs 1

Angleško krilo je predstavljeno kot tetovažo, ki jo je človek zapustil v nebesa po tem, ko je prehitel svet. Te tetovaže bodo preproste in edinstvene. Te tetovaže bodo popolne in prilagojene. Tetovaže so na splošno prednostna zadnja stran telesa. Tatoo je lahko obarvan na interese uporabnika. Te tetovaže so obarvane v različnih velikostih z različnimi barvami. Dodatni modeli so dodani, da jih privlači privlačno.

Različni slogi krilatih tetovaže so tam, ki odraža mitološko zgodovino in nekateri so umetniške, ki izgledajo inovativno. Tukaj v tem članku se odražata oba od teh stilov. V tem članku so prikazani najpomembnejši petnajst krilatih modelov za tatoo žensk in moških.

Prav tako so na voljo različni deigni krilatih tetovaže, ki lahko uporabijo tatoo s kombinacijo kril.

Prenesite fotografije in slike s posebnim popustom, kupite ugodne Pixmac kredite in pri naročilu uporabite našo promocijsko kodo! Ključne besede za to sliko.