15 Zadnje zlate ogrlice v 15 gramih Styles At Life

Pojdi na te čudovite zlate ogrlice, ki so narejeni v samo 15 gramov. To je zelo stroškovno učinkovit način nakupa nakita. Zlato je najbolj iskan artikel za nakit za vse ljudi. To boste našli kot najboljšo stvar, na katero bodo ljudje porabili denar. Ampak, če hočeš nekaj lepega in ne želiš porabiti preveč denarja, potem ima ta zlata v 15 gramih najboljša možnost.

Best Gold Ogrlice Designs v 15 gramov:

Oglejte si nekaj najboljših 15 zlatih ogrlica v 15 gramih za vašo drago,

1. Floral ogrlica v 15 gramih:

Floral Necklace in 15 Grams

Tukaj je čudovito oblikovanje zlate ogrlice v 15 gramov, ki ga lahko nosite za funkcije. Oblika cvetličnega ogrlice ima okrogli obesek s pikami in visečimi zlatimi vrvicami. Kroglice iz zlata do ogrlice so videti osupljivo.

2. Beaded Gold ogrlica v 15 Gms:

Beaded Gold Necklace in 15 Gms

Preizkusite to lepo 15-gramsko zlato ogrlico, ki izgleda elegantno in okusno. Obe vrsti zlate ogrlice so lepo razporejeni. Zlati kroglice se spreminjajo v velikosti od velikih do majhnih. Če želite, da darilo svoji materi, potem to zlato ogrlico dobite v 15 gms za vašo mamo na posebno majhen dan, bo zagotovo cenila ta izbor.

3. Choker Style 15 Gm Ogrlica Design:

Choker Style Necklace in 15 Grams

Te 15-metrske zlate ogrlice so zelo tradicionalne in čudovite za obleke za pomembne funkcije in poroke. Ogrlica iz zlate ogrlice izgleda zelo lepo, ker pokriva območje vratu. Lahko dobite to težko videti ogrlico za dobro ceno v 15 gramov zlata.

4. Ogrlice s cvetnimi obeski v 15 gms:

Cvet Pendants Necklace in 15 Gms

Lahko preizkusite to prelepo zlato ogrlico v 15 gramih za ceno, ki je impresivna. V ogrlici so majhni cvetovi kot obeski okoli nje. Velikost cvetja se spreminja od sredine do strani. To je lepo ogrlica za zahodne in tradicionalne obleke.

5. Ogrlica za zlato in ogrinjalo v 15 gramih:

Zlato and Garnet Necklace in 15 Gms

Če želite nekaj, kar je tradicionalno potem so te zlate dolge ogrlice modelov v 15 gramov, kaj bi morali kupiti. Ta ogrlica ima granatne dragulje in smaragde v njem, da dopolni zlato. Zaradi tega je zelo lepo tudi z dolgimi uhani.

6. Temple Design ogrlica v 15 Gms:

Tempelj Design Necklace in 15 Gms

Ta templja ogrlica je odlična za ljudi, ki ljubijo južni indijski stil nakita. Obesek ogrlice ima podobo Boga, izklesanega v njem. Uporaba zelenih in rdečih kroglic dodaja prijeten dotik tega lepega obeska.

7. Layered ogrlica v 15 gramih v 15 Gms:

Layered Necklace in 15 Grams in 15 Gms

Pridobite si lep videz s to plastično ogrlico v obliki zlate ogrlice v 15 gramov. Ta slojna ogrlica ima štiri vrste verig, ki so drugačne po velikosti. Unikatni obesek zvonca vsake plasti dodaja očarljiv videz ogrlici.

8. Pearl Gold Ogrlice Designs 15 gramov:

Pearl Necklace in 15 Grams

Lahko dobite izjavo nakit kos v biser in zlato, ki izgleda zelo impresivno s tradicionalnimi obleko. Zlata ogrlica v 15 gramih je možna z steklenimi kroglicami in dragimi kamni za dodajanje barve. Komplementarni uhani so super, saj so velike in lepo videti z lehengas in druge tradicionalne indijske obrabe.

9. Jhumka Design ogrlica v 15 Gms:

Jhumka Design Necklace in 15 Gms

Ta Jhumka design ogrlica je čudovita, saj je v 15g mase. Podrobnosti o tej ogrlici so popolne z uhani. Ta 15-gramska ogrlica je dolga, obesek je velik na sredini.

10. Sodobno oblikovanje ogrlice v 15 GMS:

Moderna Necklace Design in 15 Gms

Lahko vstopite v nekaj, kar je moderno in vendar izgleda kot nalašč z indijsko obleko. Moderna zlato ogrlica v 15 gramih je zasnovana z rožami in zankami. Ta zanka je tisto, kar naredi dizajn zelo občutljivo ob istem času. To izgleda preprosto, vendar pritegne pozornost v množici prepričan.

Poglej več: 30 Gm Gold Ogrlica Designs

11. Mango Design ogrlica v 15 GMS:

Mango Design Necklace in 15 Gms

Tukaj je lepo ogrlico v Indiji, ki temelji na oblikovanju manga. Oblika manga ima zelene in roza kamne, zaradi katerih je videti elegantno. Ta ogrlica gre zelo dobro s sari in indijsko obleko. Barve skupaj z zlatom so odlične za funkcije. Kombinacija zelenih in temno rožnate barve daje izreden videz vaši ogrlici, moški lahko dobijo ta model tudi za svojo ženo.

12. Ogrlica iz črnega kamna v 15 gramih:

Črna Stone Designs in 15 Grams

Ta tradicionalna oblika ogrlice s črnimi kamni je tudi nekaj, kar lahko kupite. Zlata ogrlica pod 15 gramov je vredna tudi cena. Modeli, ki jih uporabljamo tukaj, vključujejo cvetje in podrobnosti pavze. To lahko uporabite za katere koli zakonske funkcije ali verske obrede, ki jih obiskujete, ali pa poskusite ta vzorec tudi v času zabave.

Poglej več: Zlata ogrlica v 40 gramih

13. Ogrlica Star Gold pod 15 gramov:

zvezda Gold Necklace

Preizkusite to čudovito zvezdasto zlato ogrlico, ki je izdelana iz 15 gramov zlata. Občutljiva oblika ogrlice ima prijeten obesek v središču. Stran ogrlice ima na njej štiri zvezdice. To je lepa ogrlica za sodobno žensko. To je klasična oblika, ki daje boljši učinek vaši obleki.

14. Ogrlica s stilno verigo:

Verigo Style Necklace

Tukaj je močna veriga zanka ogrlica, ki izgleda debela in težka. 15-gramska ogrlica je kot nalašč za denarnico, saj je stroškovno učinkovita. To lahko nosite za formalno obrabo s pisarniško uporabo. To se ne more nositi za tradicionalne funkcije, vendar je odlično za obleko oblikovalca. Ta, ki jo naredimo s težkimi zaključki na ogrlici, privlači pozornost gledalcev.

Poglej več: 5 Design Gram Gold ogrlice

15. Rumena zlata ogrlica:

Rumena Gold Necklace

Ta čudovita osupljiva ogrlica v rumenem zlatu z zelenimi dragimi kamni je kot nalašč za sodobno žensko. Vrezane linije ogrlice so razporejene z ovalnimi dragimi kamni. Zagotovo boste v osupljivem slogu dirkalnika zagotovo osupljivi. To je najboljše darilo za vašo nevesto na dan sodelovanja.

Zlata ogrlica modelov v 15 gramov so najboljše za svojo ceno in sloge, ki so na voljo. Lahko dobite ogrlice v slogu dihurja ali dolge dolge preveč. Če nameravate dati svoj dragi ali ljubljeni, potem bodo ta zlata ogrlica v 15 grama lepa izbira za vaš dan na posebnem večeru.