9 Najnovejše & priljubljene Ugani denarnice za moške in ženske

Ugani, kot blagovna znamka se šteje za eno najboljših za pribor in druge darilne predmete. Blagovna znamka je znana tudi po denarnicah, izdelanih za moške in ženske. Tu so naštete najboljše denarnice, ki jih lahko izbirate. Izberite svojo popolno Guess denarnico za moške in ženske.

Modni in elegantni modeli Guess denarnice za gospodje in ženske:

Naj pogledamo na prvih 9 modelov ugibanja denarnic.

1. Full Zip Guess denarnica za ženske:

Poln Zip Guess Wallet for Women

Precej v roza barvi je ta lepa denarnica Guess za ženske. Denarnica ima zadrgo po celotni dolžini. Guess denarnica ima dva oddelka za račune in zadrgo v središču. Emblem Guess je postavljen v sredino denarnice v trikotnem kovinskem kosu.

2. Dva Tone Guess denarnica za moške:

ugibati wallets

Tukaj je privlačna denarnica Guess za moške. Denarnica z dvema računoma, ki ima dva barvna tona. Črna je kontrastna s čudovitim rjavim in logotip je pritrjen v trikotniku. Razpoložljive kreditne kartice so na voljo in odseki za račune sta dve.

3. Block Guess denarnica za ženske:

Blokiraj Guess Wallet for Women

Kontrast v barvah deluje zelo lepo. Tukaj je omamna Guess denarnica za ženske v črno-beli barvi. Blok barve bele in črne dajejo čudovit videz tej denarnici. Denarnica je opremljena z kovinskim monogramom logotipa Guess. Denarnica ima dvojni oddelek za račune in reže za kreditne kartice.

4. Slim sklopka Ugani denarnica za ženske:

Slim clutch Guess Wallet for Women

Med bolj tradicionalnimi vzorci denarnice je ta tanka sklopka Guess denarnica. Premajhen roza ton denarnice je najbolje prodajana barva. Luknja na poklopcu denarnice je privlačna. Šivanje, ki je narejeno na denarnici, je zelo prefinjeno in privlačno.

Poglej več: Fosilna usnjena denarnica

5. Floral Ugani denarnica za ženske:

Floral Guess Wallet for Women

Tukaj je še ena čudovita denarnica Guess. Denarnica ima cvetlični vzorec, ki je vtisnjen na bež tkanino. Črni okvir cvetov daje zelo osupljiv izid. Oglejte si te cvetne Guess denarnice in zagotovo se boste zaljubili vanje.

6. Črtasta luknjica Ugani denarnica za moške:

Prekleti Hole Guess Wallet for Men

To je kul in prefinjena Guess denarnica za moške. Črno usnje je ravno spredaj. Nato je čudovito vzorec z luknjami na način, da preverite. To mu daje resnično moško podobo. Denarnica ima reže za kreditne kartice in več predelkov, da bi ohranili svoje stvari.

Poglej več: Dolge denarnice za moške

7. Strap Guess denarnica za ženske:

Strap Guess Wallet for Women

Oglejte si to belo Guess denarnico za ženske. Ta super kul denarnica je narejena z belimi in sivimi odtenki, medtem ko so tudi črte kontrastirane. Denarnica ima na koncu konec, da drži denarnico ali jo obesi. Zip okoli slog te denarnice vam daje več prostora za uvrstitev v stvari.

8. Pravokotna Guess denarnica za moške:

Pravokotni Guess Wallet for Men

To je čudovito barvasto barvasto Guess denarnico za moške, ki se nekoliko razlikujejo od tradicionalnih denarnic. Denarnica je v obliki pravokotne oblike in je dolga modra. Denarnica je izdelana iz vrhunskega usnja in zelo dobro izraľa izdelavo.

Poglej več: Majhne denarnice za ženske

9. Denim Ugibajte denarnico za ženske:

Denim Guess Wallet for Women

Ta osupljiva denim denarnica za ženske je zelo elegantna in trendovska. Denarnica je narejena iz denim materiala in ima lepo vezenino na desni strani denarnice. Logotip Guess je pritrjen na sprednji strani. Denarnica je kot nalašč za mlada dekleta in naredi osupljiv učinek.

Ugotovite, da so denarnice za moške in ženske zelo prefinjene in visoko. Denarnice so lepo organizirane z režami za kreditne kartice in predalčke. Ženske denarnice prihajajo v čudoviti barvi, kot svetlo roza in bela. Moške denarnice so tradicionalno črne in rjave.

Slike Vir: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.