Kako narediti arabsko poročno ličilo? | Styles At Life

Arabic Bridal Makeup ima dramatično, drzno in krasen očesni make-up z zelo mehkim dotikanjem na ustnicah in obrazih. Celoten videz je zelo čuten in prefinjen. Desna ličila za oči so najbolj pomembna za arabske neveste. Uporaba barv in odtenkov se opravi pametno, da bi jih dodali v svoje čudovite oči.

arabsko bridal makeup

Preden začnete, se prepričajte, da uporabljate dober kozmetični komplet in ščetke. Arabski make up je vse o uporabi pravih orodij na pravi način. Tukaj so preprosti koraki, ki jih lahko spremljate, da boste dobili želeni videz oči in poudarili celoten videz nevest.

Baza:

Kot večina ličil, uporabite dobro podlago, korektor in korektor, da obrazu postane gladek in enakomeren. To je koristno, da skrijete fino črto in obliže (če obstajajo) na koži. Uporabite vlažno blazino za ličenje in ga premešajte na kožo, tako da ga nežno okužite po obrazu in očeh.

Na vratu in ušesa nanesite pike korektorja in temelje. Mešajte jih na kožo in oblečite z vlažno blazino. Prepričajte se, da uporabljate desno odtenek podstavka, da preprečite čudovit videz. Prav tako skrijejo temo nad pokrovom in pod očesom s korektorjem.

Nanesite tudi temelj na ustnicah. S tem se preprečuje širjenje barve ustnic in trajanje šminke trajno.

Poglej več: Kako narediti Pakistanski Bridal Makeup

Oči:

Začnemo z očmi. Nanosite mat senco vzdolž gube, da globino očes. Poskrbite, da tako ne boste uporabljali zelo temen ton, ker je to osnovna barva in poudarjanje bo zahtevalo veliko kohl. Preveč temna je osnova in obstajajo možnosti, da bi bilo videti temno.

Z uporabo mokrega kohl in veliko senčnih očes, si oglejte pravi izgled. Uporabite barvne odtenke, ki pripadajo isti družini kot arabski make up, ne vključuje veliko barv.
Nanesite več plasti temnega senčnika maskara, ki se dobro prilega s senčilom za oči, to bo velikim količinam pripomoglo k trepalnicam oči, zaradi česar bi bile oči bolj gostejše.

Poglej več: Asian Bridal Makeup

Lips:

Breskve in lepi pink so najbolj uporabljeni odtenki za ustnice. Uporabite zelo lahka senčna obloga za ustnice, da napišete ustnice in ji daste določeno obliko. Ne poskušajte narediti ustnic videti večje, tako da si na zunanjem kotičku. Z uporabo podobnega odtenka šminke uporabite lahkotno podlago na splošnih ustnicah.

Z golo sijaj samo na spodnjih ustnicah; dokončati celoten videz in postanejo ustnice videti zdrobljene. To je bistveno, če želite dodati sijaj ustnic, ne da bi bili videti temni. Uporaba šminke je treba narediti s čopičem za enak ton na ustnicah. Ne uporabljajte temnih odtenkov, to bo dalo zelo drzen videz.

Poglej več: Christian Bride Makeup

Obrazi:

Na obrazih so zelo subtilne, ki vsebujejo predvsem osnovne pinke, ki nimajo veliko bleščice. Uporaba svetlečega rdečila na senci lahko naredi eno videti temno in nepotrebno poudarjanje lahko izgleda zelo osupljivo.

Začnite z notranjimi obrazi in uporabite veliko krtačo, da raztegnete senco v zunanji kotiček. Uporaba ustreznih ščetk ima tudi pomembno vlogo pri vsakem izdelku.

Uporaba pravih mehkih odtenkov je izredno pomembna v araščanski poročni make-up, ali pa na kakršen koli način ličila. Prav gotovo je največji dan v svojem življenju in nič ne more biti boljše od popolne prevare s to preprosto in enostavno formulo.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5 in 6.