10 Semne ai găsit Soulmate-ul tău

Relațiile sunt confuze, fără îndoială. Și dacă ați fost în 20 de relații sau 1, toți ajungem la aceeași întrebare care stă la baza: “Este această persoană SOULMATE?” Puneți aceste îngrijorări să vă odihniți și aflați dacă ceilalți dvs. semnificativi sunt cu adevărat soulmate dvs. cele mai bune 10 semne pe care le-ați găsit!

32cc653ca754a7283a16935be6bd8582

1. Relația este ușoară 

Totul pare să meargă fără probleme, tot timpul. Sigur, nu există o relație perfectă, dar se pare că tu și partenerul tău sunteți destul de aproape. Conversațiile tale sunt întotdeauna distractive și interesante, și nu te plictisești niciodată unul de celălalt – chiar dacă nu spui un cuvânt. Nu vă faceți griji sau luptați și într-adevăr nu vă luptați cu toate acestea de multe ori. E simplu, ușor!

2. Nu-ți poți imagina viața fără ele

Bineînțeles, am spus acest lucru la un moment dat sau altul și am ajuns să fim perfect perfecți fără acea persoană. Dar când e vorba de sufletul tău, e mult mai mult decât atât. Nu puteți să vă imaginați că ceilalți dvs. semnificativi nu se împărtășesc în activitățile dvs. de zi cu zi, fără a fi acolo la sfârșitul zilei. Nu vă puteți imagina să treceți prin restul vieții fără ele de partea voastră – binele, răul și totul între ele. Sunt cu adevărat jumătatea ta mai bună și o parte din viața ta și viața se va schimba cu adevărat fără ei.

3. Aveți o obligație de neșters

Este una dintre legăturile pe care ceilalți nu o vor înțelege. Cum sunteți atât de aproape? Cum te obisnuiesti MAI MULT? Tu esti cuplul care sunt mai mult decat prieten si prietena, esti cel mai bun prieten, si nimic nu vine intre voi doi.

  50 de mesaje dulci

4. Întotdeauna știu ce să facă

Când aveți o zi proastă, ei știu exact ce să facă pentru a vă face să vă simțiți mai bine. Sunt singura persoană care te poate face să râzi și să chicotești, chiar și atunci când nu simți ca să zâmbești. Se întâmplă ceva grav în viața ta care te-a făcut extrem de trist? Îmbrățișarea lor pare să facă totul mai bine într-o clipă. Este uimitor cum știu întotdeauna ce să facă, indiferent de starea de spirit sau de starea de spirit.

5. Chimia nu moare niciodată

Am fost cu toții într-una din acele relații care au început de la cald și greu, dar au ajuns cu o siguranță scurtă. Flacăra a ars la fel de repede cum a început! Dar când ești cu sufletul tău, chimia nu moare niciodată. Chiar dacă ați petrecut 5 ani împreună, scântei continuați să zburați. Întotdeauna ai ceva de vorbit și ai întotdeauna un moment uimitor împreună. Încă mai ai fluturi în stomac de fiecare dată când le vezi și de fiecare dată când te săruți, există focuri de artificii în jurul tău.

6. Știți ce gândește fiecare altul fără să spună vreun cuvânt

Ați fost vreodată atât de aproape de cineva încât să puteți citi ceea ce spune fiecare, fără a spune un cuvânt? Probabil că acest lucru sa întâmplat cu cel mai bun prieten al meu de cel puțin o sută de ori și dacă sunteți cu colegul de suflet, se va întâmpla și cu ei. Ar trebui să știți ce gândesc fără un singur cuvânt rostit. Ar trebui să fii capabil să simți ceea ce simt fără să trebuiască să-ți spună nimic. Este doar sincronizarea cu partenerul dvs. și înțelegerea acestuia pe un nivel cu totul nou.

  20 de subiecte de conversație pentru cupluri

7. Sunteți complet confortabil unul cu altul

Ai fost vreodată cu cineva și ți-e frică să-ți arăți culorile adevărate? Poate că te simți nervos în jurul lor și nu vrei să spui sau să faci ceva greșit. Dacă ți-ai găsit sufletul, vei fi la sută la sută confortabil cu ei. Nimic nu te va faza. Esti liber sa fii singur, indiferent daca este bun sau rau. Nu vă este frică să vorbiți despre nimic și totul și nimic nu te face să te simți nervos sau jenat. Știți că nu vă vor judeca pentru nimic pe care îl faceți și simțiți că sunteți în jurul celui mai bun prieten pe care l-ați cunoscut de peste 10 ani. E un sentiment minunat și nu ai absolut nimic înapoi!

8. Nu aveți dorința de a găsi pe altcineva

Uneori, când suntem într-o relație, avem încă un ochi rătăcios. Și da, este normal să găsim alte persoane atractive în timp ce suntem exclusivi cu cineva. Dar acest lucru este diferit. Voi uneori vă întrebați cum ar fi să fiți cu altcineva, că poate veți avea o relație mai bună cu tipul pe care l-ați întâlnit la lucru noaptea trecută. Crezi că poate această relație este o greșeală. Ei bine, dacă ai o relație cu sufletul tău, poți să spui cu sayonara acestor sentimente. Nu veți avea dorința de a găsi pe nimeni altcineva, de fapt, gândul nu vă va trece prin minte. Amintiți-vă: nu puteți IMAGINE viața fără ei, deci de ce ați fi visat să fiți cu altcineva decât cu ei?

  40 Întrebări cu adevărat sau îndrăzneț să-ți întrebi pe prietenul tău

9. Iti place totul despre ei

Te uiți la partenerul tău și nu vezi nici un lucru greșit cu ei. Personajul lor quirky este absolut adorabil, nasul ușor îndoit este la fel de drăguț cum poate fi, iar zâmbetul lor proastă vă topeste inima. Totul despre ei trimite râuri în colțul coloanei vertebrale și face inima ta flutter cu bucurie. Chiar și tendințele și obiceiurile cele mai enervante nu te deranjează cu adevărat și chiar le găsești oarecum drăguțe. Pentru a spune clar: vă place fiecare lucru despre ele și nu le-ar schimba pentru lume. Ele sunt perfecte în ochii tăi.

10. Te fac să fii o persoană mai bună

Partenerul dvs. – fie că sunteți sufletul sau nu, ar trebui să vă facă o persoană mai bună. Ei ar trebui să vă împingă și să vă încurajeze spre obiectivele voastre. Ei trebuie să stea lângă tine indiferent de ceea ce oferă întotdeauna un umăr de plâns, o mână de ajutor sau câteva cuvinte încurajatoare atunci când lucrurile devin grele. Nu trebuie doar să fie acolo și să vă susțină, ci să aprindeți o scânteie în interiorul vostru, care vă face să vă doriți să vă îmbunătățiți în orice fel, fie că pierdeți câteva lire sterline, obțineți o promovare la lucru sau mergeți după visurile voastre.

Ți-ai găsit sufletul? Cum ai știut?