Najboljših 15 bollywoodskih igralk v bikinih avatarjih Styles At Life

Bollywood je prišel daleč, saj je začel nekaj več kot stoletje nazaj. Od sareesa do kratkih krila so bikini krasile naše drage igralke. Oglejmo si najprej 15 najboljših bikini bombonov Bollywooda.

1. Priyanka Chopra V Dostani:

Priyanka Chopra in Dostana

Naša lastna Miss World je leta 2008 v filmu Dostana prvič zapustila svoje zavoje na srebrnem zaslonu. Se spomniš pesmi “jaanekyundiljantahain, tuhaintoh bom v redu”? Da, to privlačno melodijo smo se vsi počutili, ko je prvič prišel ven. Mednarodna zvezda in modna ikona, Priyanka Chopra, je za pesem JaaneKyun zdrsnila v nesramen, a klasičen zlati monokini. Vselej je izgledala kot diva. Z njenim curvaceous telesom in zomfaktorjem, jo ​​je popolnoma zmečkala.

2. Anushka Sharma v ženskah v / s Ricky Behl:

Anushka Sharma

V svojem četrtem filmu, Ladies v / s Ricky Behl, Anushka Sharma je zdrsnila v seksi dve okrašeni črni bikini. Svoje telo je razveselila z zrakom zaupanja in spolnosti. Na njeno bikinistično sceno ji je uspelo prinesti precej potreben x-faktor v film.

3. DeepikaPadukone v Cocktailu:

DeepikaPadukone in Cocktail

Eden od najbolj priljubljenih in najvišje plačanih igralk Bollywooda, DeepikaPadukone se je prvič pojavila v bikini na srebrnem zaslonu za svoj film Cocktail. Bila je oblečena v rdeči vroči dve kosi bikini ob sončenju na plaži v Cape Townu. Ta dolg noge je prepričan, kako zvišati temperaturo.

4. Lara Dutta v modri barvi:

Lara Dutta in Blue

Miss Universe Lara Dutta ima odlično telo za šopirjenje, prav tako pa je v filmu Blue izdala leta 2009. V filmu je bila predstavljena v dveh seksi bikini. Pod vodo je vidna v dvodelnem sivkastem srebrnem bikiniju in še enkrat v rožnatih bikini. Izgleda, da je mrtva krasna in bikini z lahkoto in slogom.

5. Sonam Kapoor V Bewakoofiyan:

Sonam Kapoor in Bewakoofiyan

Modni založnik Bollywood, Sonam Kapoor, je prvič v svojem filmu Bewakoofiyan prvič izdal bikini. Izgledal je čudovito v dveh kosih bikini roza brez roza bikini. S pesmijo Gulcharrey je sedela ob bazenu, ki se je sončila s svojim okrogelim telesom, preden se je potopila v vodo. Ona je resnično zdravljenje z očmi.

6. Kareena Kapoor V Tashaan:

Kareena Kapoor in Tashaan

V letu 2008 je Kareena Kapoor naredila precej trenda z njeno velikostjo nič, ki je trajala nekaj časa. V filmu je igrala film Tashan, v katerem se je pojavila v svetlo zelenem dvodelnem bikiniju, ki se je pojavila v pesmi ChaliyaChaliya. Kareena, ki je bila prav tako znana kot igra varno, je s tem drznim videzom v bikini izpustila svoje zavoje.

7. Katrina Kaif V Bang Bangu:

Katrina Kaif in Bang Bang

Katrina Kaif je prvič v filmu za leto 2014 Bang Bang postavila rožnati barvni blok monokini. Na sceni je romantična melodija, Meherbaan in Katrina pa sta vidna sredi bazena, ki sta ji najlepše na bikini. Zelo preprosta scena, toda Katrina je dodala količini vročine.

8. Alia Bhatt za študenta leta:

Alia Bhatt in Student of the Year

Mlada in živahna Alia Bhatt se je pojavila v bikini v njenem prvem filmu, Študentu leta. Na plaži na Tajskem je Alia izgledala lepo in bleščečo v dveh kosih svetlo rumenih bikinijev. Čeprav je bila debutantka, ni bila kamera sramežljiva in je bila vsakogar prepričana v sceno.

9. Shilpa Shetty V Dostani:

Shilpa Shetty in Dostana

Shilpa Shetty je v uvodni pesmi Dostane izgledala zelo vroča. Shot na plažah v Miamiju, je nastavila visoko temperaturo, ki se je zvišala s skladbo Shut Up and Bounce. V številnih bikini vrhovih v različnih prizorov z drobnimi krili se je oblekla, saj je izgledala najbolje. Njene popolne krivulje in dolge noge so se pridružile pritožbi pesmi in ne pozabljamo njene čudovite plesne spretnosti.

10. Sunny Leone V Jackpot:

Sončno Leone in Jackpot

Seksi siren industrije Bollywood, Sunny Leone ni nova bikini babe, vendar je bil prvič na srebrnem zaslonu v bikini. Nastopila je v črnem dvokomponentnem bikiniju v filmu Jackpot, ki je bila objavljena leta 2013. Ni treba posebej poudarjati, da je v sceni izgledala vroče in seksi. Zaradi čudovitega telesa in čutnega videza je priljubljena med vsemi.

11. BipashaBasu V Igralci:

BipashaBasu in Players

Bengalijska bombažna lupina BipashaBasu je v filmu oblekla v rdeče vroče bikini v dveh kosih, Igralci. Čeprav to ni njena prva značilnost v bikini, je Bipasha sizzledovala s svojo seksualno privlačnostjo in njeno lepo tonirano telo. Seveda lahko pričakujemo, da bipašo spet vidimo v še eni bikini sceni.

Poglej več:  Najdražja mesta na svetu

12. Sonal Chauhan V 3G:

Sonal Chauhan in 3G

V filmu 2013, 3G, Sonal Chauhan se je pojavil v vročem dvomesečnem rdečem rdečem bikiniju z ramo. Izstopa iz oceana in hodi proti plaži na sceni. Njene mokre lase, tonirana figura in zaupanje postavlja zaslon na ogenj. Lahko greva, punca!

13. Aditi Rao Hydari In Boss:

Aditi Rao Hydari in Boss

Druga igralka, ki je bila na bikiniju na srebrnem platnu leta 2013, je precej srčkan in grenak Aditi Rao Hydari. Aditi v vročem rožnatem in oranžnem dvodelnem bikiniju na prizorišču filma, šef. S svojimi krivuljami je razkrila svoje krivulje in zasukala zaslon.

Poglej več:  Potovanja Destinacije v Indiji Via Road

14. Jacqueline Fernandez In Murder 2:

Jacqueline Fernandez in Murder 2

Lepota Šrilanke, Jacqueline Fernandez, je na plošči PhirMohabbat leta 2011 na trilerju Murder 2 predstavila dva bikini v obliki breskev. Jacqueline je oster očrnjeni videz, curvaceous telo in zaupanje je svojo prvo bikini sceno na srebrnem zaslonu glavni zadetek.

15. Kangana Ranaut In Rascals:

KanganaRanaut in Rascals

Trenutna igralka Bollywood v vlogi, KanganaRanaut je prvič predstavila bele dvodelne bikini na srebrnem zaslonu v filmu Rascals, ki je bila izdana leta 2011. Kangana z scene in dostojanstvom hodi v sceno in se ustavi, saj se kamere približujejo. Kangana naredi vse z zaupanjem in slogom.

Poglej več:  Brisalci klimatske naprave v Indiji