Prsti 9 Pričeski Taylor Swift | Styles At Life

Ali ste del Fanbase Taylor Swift? Pokažite svojo ljubezen do najljubšega najstniškega občutka s športnimi priveski!

1. Long Curls:

Taylor swift hairstyles

Taylor Swift je najbolj športna dolga pričeska z nekaj tesnimi skaknjami, ki jih na koncu konča. Casual pri svojem pristopu, je ta frizura precej priljubljena med svojimi oboževalci.

2. Pleteni del:

Pleteni up do

Če bi večina deklet uporabila trak za lase, je Taylor zamenjal umetno naravno z ustvarjanjem naglavne traku tako, Del njenih las je stisnila v tanko pleteno vrvico, ki je prešla njeno glavo in končno končala v pleteni delati za sabo. Del, ki je pred glavno pasnico, je oblikovan v svilnate šape, ki nas prisilijo k občudovanju njenih elegantnih oči.

Poglej več: Kim Kardashian frizure

3. bradavice z dolgimi tremi:

Bangs with long tresses

Ta je čista in polirana njena pričeska za lepe dolge trepetke. Oddajanje nekakšne egiptovske vibracije, ta pričeska ima povsem naravnost las, brez kakršnihkoli zvitja ali valov. Črke so drzne in izrazite, medtem ko plasti in teksture las govorijo zase.

4. Bun:

Visoka bun

Stilizirana s srednje dolgimi lasmi, je ta frizura precej elegantna in trendovska. Lase se delijo v sprednji in zadnji del, sprednji del je zasnovan v briljantnih očeh, ki oblikujejo okrog oči, na obeh straneh robov pa je tudi nekaj dolgih lasnih niti, ki okvir obraza (ali jagodičasto, natančno) . Zadnji del las je potegnjen nazaj in vezan na visoko pecivo.

Poglej več: Pričeske Katy Perry 2015

5. Bohemian Bun:

taylor5

Bohemske frizure imajo neke vrste skrivnost za njih. Taylor Swift vsekakor izgleda kot princesa v tej frizuri. Na to pričesko je posnela snemanje glasbenega videoposnetka za njeno glasbeno pesmico “Love Story”. Pričeska ima pecivo, ki je sestavljeno iz zavitih las. Vse gnilobe v laseh ima dokončno obliko v bunu in celoten videz te frizure skupaj s trakom za lase je precej izvrstno.

6. Srednji Curls:

Srednje curls

To je še ena od njenih srednjih pričesk, v kateri so njeni lasje z močno določenimi kodri. Lasje se začnejo naravnost in konča, ko so v plamenastih zavojih. Ta pričeska je lahko izziv za amaterje v slogu, zato je priporočljivo, da obiščete nekoga, ki je dobro seznanjen s postopkom styling las na profesionalen način. Vidna je stranska raztegljivost, ki daje čudovitemu pogledu na to frizuro.

Poglej več: Moderne viktorijanske frizure

7. Nizko uho-poni:

Nizka ear pony

To je nizka ponijačica, vendar se kost ob vrvi ne obesi, temveč se nahaja tik za levim ušesom. Lase se razcepijo na eni strani in nato ščetine na straneh in zvezane v konju, ki nato poteka čez levo ramo do rokah. Dlani spredaj pokrivajo del čela in pomagajo pri preusmerjanju pozornosti na njene čudovite oči.

Poglej več: Pričeska za dekleta

8. Retro Look:

Retro look

To je prikrivljena frizura, v kateri je narezala svoje dolge lase in jo hranila do dolžine vratu. Njeni lasje so stisnjeni v obliki močnih kodrov z natančno določenimi valovi (ne ringleti). Valovi začnejo polirati, vendar imajo očitne nerede okoli robov. Lasje za nohte se uporabljajo, da bi se kodriji bolj obvladljivi in ​​jih ohranjajo na mestu.

9. Navy Look:

Mornarica look

S svojimi dolgimi lasmi in z zgornjim delom na vrhu izgleda kot SHIELD agent po 2. svetovni vojni. Večina njene lepote izhaja iz njene brezhibne obrazne strukture, ki je odlična ovalna. Njena srednja debelina las je najboljša za oblikovanje tako neverjetnih skrinjic in valov. Škripci prav tako oblikujejo stranske pomične robove spredaj in volumen, dodan na njene lase s tako lepimi plasti, jasno poudarjajo čeljustno linijo.