Spoznajte športnika

Če želite, da vaš odnos s športnikom deluje, se morate zavedati, da bo njihov način razmišljanja drugačen, ne slab, vendar drugačen. To vpliva na to, kako preživijo svoj čas, svoje razpoloženje, izbiro hrane, pozornost, ki jo prejmejo od drugih žensk, in dejavnosti, za katere se odločijo, da bodo sodelovali. Natanko si oglejmo, kaj lahko pripravite, da bi imeli zdrav odnos s športnikom.

 

Upsides za moške, ki vadijo

Obstaja očitna navzdol, da bi se srečevali športniki, kar je verjetno, da bodo zelo privlačne. Ker trenirajo več kot povprečni človeški, so morda zvili abs in izrazito linijo čeljusti, ki mu bo olajšalo oči. Poleg fizičnega videza, športniki pogosto zelo poganjajo ljudi, ki bodo odlikovali na vse, kar počnejo, ker so konkurenčni in sami motivirani. Morda boste postali bolj strastni glede svojih sanj, ko boste videli, kako so namenjeni njihovim!

 

Prehranski premisleki

Športnik ima ponavadi zelo strogo prehranjevalno prehrano, ki bo lahko opravljal na visoki ravni. Lahko omejijo kalorije ali ostanejo stran od sladkorja in alkohola. Veliko športnikov se izogiba zrnja, mleka in glutena. Zdrava prehrana vam lahko zdrsne in vam pomaga spoznati, kako naj ohrani vaše telo optimalno. Če niste seznanjeni z zdravim prehranjevanjem, vas morda razočarani, ker je vaše telo lahko odvisno od cheeseburgerjev in predelanih živil. To je lahko ovira za premagovanje, saj je za vaše okusne popke potrebno uživati ​​naravno hrano, saj okusi, ki so ustvarjeni v laboratoriju, prikrivajo naravni okus hrane v možganih. Povejte mu, naj bo potrpežljiv s teboj, ko se potrudiš in potrpežljiv s seboj. Poskusite, da ga ne pritisnete, da bi jedli hitre hrane in se prepričajte z njim, preden gremo z njim obrok, ker ne želite biti užaljeni, ko ljubi.

  40 Očistite prevzemne linije za uporabo na fantu

 

Ne občutite se negotovega glede telesa

Če bo uporabil svoje telo kot orodje za preživetje, bo seveda v vrhunskem stanju. Če delate v pisarni, morda ne boste imeli časa za vadbo 3-6 ur vsak dan in nadaljujte s strogim režimom usposabljanja. To lahko privede do negotovosti glede svojega telesa, vendar jih opazite, ko pridejo in se spomnite, da vaše telo ni pomembno, to je, kako ravnate z njim in kako ste še naprej sami. Ne obsedite nad telesom samo zato, ker je športnik, samo sledite temu, kar imate radi in bodite zdravi! Oglejte si to negotovost kot priložnost za rast, da postanete bolj samozavestni v tem, kdo ste. Ne pozabite, da morda ni vedno v popolni obliki. Naša telesa se spreminjajo glede na to, kaj se dogaja v našem življenju in če se poškoduje, morda ne bo mogel ostati v popolni formi, zato je pomembno, da mu je všeč, kdo je on, ne tisto, kar izgleda.

 

Ne postavljajte se s svojim Ego

Vsi vemo, da nekateri športniki lahko imajo ego, ki je večji od življenja, ki jih ohranja agresivno v svoji igri, vendar je težko obvladovati v bolj osebnem okolju. Če se nenehno hvalijo zase in se počutite “majhne”, ne nosite tega. Moral bi se počutiti udobno in spoštovati vas s spoštovanjem tako kot kdorkoli drug.

 

Ne zamenjajte svojega celotnega življenja zanj

Ne izpusti svojih sanj do današnjega dne športnika. Ne pozabite, da so odnosi lahko začasni in da ne želite izgubiti pogleda, za kaj ste trdo delali, ker ste malo udarili zvezdico. Ne dovolite, da vas prepriča, da je njegova kariera pomembnejša od tvoje. Tudi če on naredi več denarja od tebe, morate rasti kot oseba in slediti svojim strastem, da ste srečni. Sreča ni iz denarja.

  Dating Argentinski moški

 

Vključevanje urnikov

Bodite pripravljeni, da bi vsak dan treniral veliko. Morda ne bo eden, ki bi sedel in se veliko družil kot drugi fantje. Verjetno je zaposlen in varuje tudi njegov spanec. Če se vam zdi, da nima časa za vas, samo spoznajte, da je to, kar počne, velika zaveza in ne smete pozvati, naj spremeni svoje usposabljanje, ker se počutite osamljeno. Upoštevajte, da morda nimate enake vrste odnosa, ki ste ga uporabili, in to ne bo slabo. Prepričajte se, preden se pridružite, da lahko obvladate življenjski slog, ki bi lahko bil povsem drugačen od svojega.

 

Bodite pripravljeni na izčrpanost in pripravljenost

Usposabljanje in igranje športa je zelo zahtevno za um in telo. Ponoči ga lahko zbrisamo in nima veliko energije, s katero bi delili z vami. Poskusi, da se ne bo jezil nanj za to. Vidite lahko tudi, da ima ekstremne visoke in pavze, glede na to, ali njegova kariera poteka dobro ali ne in če njegova ekipa zmaga ali izgubi. Samo to veste, da prihaja z ozemljem in ga poskušajte podpreti. Ne dovolite, da bi vas maltretiral, čeprav izgubi igro.

 

Ne postanite ljubosumni

dating an athlete 

Zavedajte se, da bo več pozornosti namenil ženskam in vsem različnim ljudem, saj je športnik. Ne bodite prestrašeni zaradi tega, ker bi bili, če bi bili športnik, enako pozoren. Ljubosumje nikomur ne izgledajo dobro, potisne ga od tebe in samo se spomniš, da ima srečo, da si ti! Podpreti ga in biti navdušen nad njegovim uspehom! Zapomnite si, da je njegovo delo zelo zahtevno in če ga bolj motivirate s pozitivnimi besedami, bo močnejši.

  10 stvari, ki jih bo naredil, da vam pokažejo, da se boji

 

Ne bodi Starstruck, vzemi si čas, da spoznaš njega

Če športnik pokaže zanimanje za vas, ne pozabite, da so verjetno navajeni, da se dekleta vržejo vanj, zato si vzemite čas, da ga spoznate. Prepričajte se, da ga ne mislite bolje kot kdorkoli drug in mu dajte priložnost, da dokaže, da je pozoren in ne samo vase. Prihranite si bolečino in se prepričajte, da je resničen, preden razmislite o razmerju!


Morda boste zagotovo rastejo veliko, ko boste nastopili s športnikom. Naredite si čas, da se prepričate, da si zaslužijo. Bodite potrpežljivi, ko se prilagodite življenjskemu slogu. Boš ljubil človeka, ki bi lahko sledil tudi tebi!