Od Bite Beauty to Phyto: 10 najboljših novih izdelkov za lepoto

To'čas za drugo posodobitev o vseh novostih v svetu lepote!

Kot običajno, to je moj “urejanje” najbolj zanimivih, inovativnih, lepih in / ali učinkovitih novih izdaj, ki so nedavno prečkale mojo mizo, in prihajajo v trgovinah, ko govorimo.

Ta mesec je bilo toliko začetkov, da bi pokrili to'jih razdeliti na dva dela:

  • Danes, v prvem delu, jaz'm delite moje ličenje in izbiranje lase.
  • V drugem delu smo mi'Pogovorim se izključno z novo nego kože.

Tudi NEW: jaz'V galerije so dodali še dodatne fotografije in fotografije, da bi bile stvari urejene. Torej si lahko ogledaš, če si'si želijo več podrobnosti o vsakem izdelku.

Tukaj so predstavljene lepote, ki jih morate poznati:

1. Bite Beauty Lepotilni svinčnik

Obloge za ustnice so še vedno močne, tako da'ne preseneča, da bi Bite Beauty predstavil pisalo za ustnice. Ti so potrebovali tri leta, da so se razvili in so tukaj v Kanadi v Bite Beauty'Toronto laboratorij!

V središču pozornosti je nevtralizacija – 22 jih je v resnici. Vse odtenke navdihujejo naravni toni, zato ste zmagali'Tu ne najdem svetlobe. Zaradi tega je IDEAL za prekoračitev vaše ustnice, ker je'je bolj verjeten, če natančno ujemate z barvo ustnice. Obstajajo verjetno več odtenkov, ki bodo tesno ujemali zame, 010 Rosey Mauve, 016 Dusty Rose, 022 Rosey Brown, 032 Mauve Brown in 036 Rose Taupe vse delo.

Struktura je gladka in gladka, vendar z dovolj “oprijemom”, da ostane zaklenjena na mestu, ko jo uporabite. Pokritost je lepa, skoraj neprozorna in z madežastim, naravnim matiranim koncem. Torej jaz'dajte vse te ustnice kot barvo ustnic! V ta namen še posebej ljubim njihove lažje odtenke, kot je 008 Peachy Nude. Zajema moje temnejše ustnice, vendar ne'T je ta neutrudljiv kreden izgledal toliko bledih šmink.

Ena stvar, ki jo je treba zavedati, je, da so nasveti nagnjeni k prekinitvi, ko ste'najprej jih uporabite. Ne'Ne vem, če je to'ker so posušili v tranzitu ali kaj. Ko sem jih zaostrila, nisem'T je ta problem še enkrat. Opomba: Ne pridejo z ostrenjem, tako da'Moram uporabiti svoje.

Kje kupiti:Sephora

2. Maska Phyto Phytoelixir Intensive Nutrition

Iskanje maske za lase, ki so všeč't natovorjen s silikoni je skoraj tako težko kot iskanje silikona brez vlažilnih sredstev. Tako sem bil zelo navdušen, ko sem pogledal sestavine Phyto Phytoelixir Intense Nutrition Mask in še toliko bolj, ko sem začutil rezultate na laseh! (BTW, Coveteur ima odličen članek o težavah s silikonskimi izdelki za lase'dobro bere!)

Tako v tej maski Phyto uporablja olje makadamije in cvetni vosek za prodiranje, hidratiranje in mehčanje las. Tekstura je lahka, kot bogato, razbito maslo.

Vsak tip lase ga lahko uporabi. Lepi lasi morajo pustiti le malo dab v dveh do treh minutah, medtem ko debele lase lahko uporabijo več in pustijo 10 minut ali dlje. Ko ga sperem, mi lase počutim kot svila! Zero zapletov, neverjetno gladko in to “samo iz salona” občutek.

Vem, da je Kérastase bolj priljubljena blagovna znamka salona, ​​vendar ko poskusite te stvari, vi'Bomo pretvoril Phyto!

Kje kupiti:Sephora & # x2022; Amazon.com & # x2022; SkinCareRx & # x2022; Poglej Fantastično & # x2022; Selfridges

3. Chanel Rouge Coco sijaj

Označite moje besede, sijaj za ustnice se vrne. Chanel preneha s svojimi Glossimers, ki so že več kot stoletja, in jih nadomestijo s celo BETTER Rouge Coco Gloss linijo.

Kar se tiče luksuznih sijajev za ustnice, so to vrhunski. Tam'Seveda je elegantna embalaža, vendar je formula tudi popolna: visoko vlažilno, nelepki in lepo sijoča. Izboljšan je tudi aplikator; to'je zdaj zaobljen in super-blazini, zaradi česar je še lažje plašč vaše ustnice v nekaj swipes.

Obstaja 24 odtenkov (štiri omejene izdaje); nekateri so sijoče in nekateri so ravne. Poskušal sem tri: 724 opečen sladkor, 744 subtil in 716 karamela. Slednji je ne-šimer in jaz'm popolnoma obseden. To's “tvoje ustnice, le boljše” v sijajni obliki!

Obstajajo tudi trije zgornji plašči v liniji, ki jih lahko položite na druge sijaje ali barve ustnic ali jih nosite sami. nisem'Ne preizkusite dveh omejenih izdaj: 778 kaviar, ki se zatemni, in 776 impulz, ki dodaja oranžno rdečo toploto. Ampak, kot lahko vidite, imam stalno, 774 vzburjenost, ki ima fleke sijočega zlata. Tako zabavno!

Kje kupiti:Nordstrom & # x2022; Saks Fifth Avenue & # x2022; Hudson's Bay & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Harrods & # x2022; Chanel

4. Burt's čebele sijaj Lip Crayon