Monday, January 27, 2020

99 Biblia verse tetoválás inspirálni!

Biblia vers tetoválás. Minden kedvenc bibliai versed az ember bőrén. Ezek a gyönyörű tetoválások pontosan azt szolgálják, hogy inspiráljanak és becsüljétek meg Istent. Tehát te vagy a vallásos típus. Vagy nem vagy ... Mindkét esetben biztos vagyok benne, hogy értékelni tudja ezeket a bibliai vers tetoválásokat és a szeretet és a kegyelem üzenetét, amelyet képviselnek. Míg egyesek úgy döntenek, hogy egy adott vers tényleges szavait tetoválták, a többiek a számukra választják a kedvenc versüket. A versek számai nem mindig voltak jelen a történelmi könyvben; A francia tudós, Robert Estienne volt az első, aki a 16. század közepén minden egyes fejezetben megemlítette a kifejezett kifejezéseket. A Régi és az Újszövetségre osztott 66 könyvből rengeteg vers található a legnépszerűbb könyvből a világon, hogy az emberek inspirálhassanak.

Contents

48. Ó, az irónia bibliai vers tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Ne vágd le a holttestedet a holtakra, ne tedd tetováló jeleket magadon. Én vagyok az Úr. "

Hm ... vagy ez a személy irónia volt, vagy fogalma sem volt arról, hogy ez a vers valójában áll. A Biblia vers tetoválásai nagyon erősek. Vagy talán ez a passzusnak semmi köze sincs ahhoz, hogy beletanuljon a kultúrához és a kultikus vallási imádathoz. Ma, a tetoválás megszerzése az önkifejezés és a személyes dekoráció díszítő eszköze, és nem hiszem, hogy az Úr túlságosan bánna; valójában azt gondolom, hogy egyenesen hízelgett mindazok, akik úgy döntöttek, hogy a szavait a testükön életre keltik. Beszélj egy tartós tisztelettel.

Készen állsz több bibliai vers tetoválásra?

47. A szerelem türelmes bibliai vers tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Pál apostol írta a korinthusiak első könyve kb. 56 éves korában. A tetoválás számai által hivatkozott konkrét vers az egyik legnépszerűbb és felismerhetőbb a Biblia számára. Ez egy hosszabb vers, ezért az oka annak, hogy a legtöbbet a számok, vagy bizonyos sorok kapják tiszteletdíj helyett a tényleges szavaknak. Különösen szeretem a horgony részleteit itt, tartva a verset állandó emlékeztetőnek.

A szeretet türelmes, a szeretet kedves. Nem irigylem, nem dicsekedhet, nem büszke. Nem méltatja másokat, nem önelégítő, nem könnyen feldühödött, nem tartja nyilván a rosszat.A szeretet nem örül a gonosznak, hanem örül az igazságnak.Mindig véd, mindig bízik, mindig reméli, mindig kitart.

Szerelem sose hibázik. De hol vannak próféciák, megszűnnek; ahol vannak nyelvek, nyugodni fognak; ha van tudás, akkor elmúlik. "

46. ​​Pretty Foot Tribute

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Mert a hit által élünk, nem látomással."

Imádom ezt a darabot! Finom és csinos, ez a tetoválás egy emlékeztető, hogy minden lépést meg kell hinni. Szeretem a kereszt mellett a sarok mellett is.

Kap egy Ingyenes Egyéni Biblia Verse Tattoo Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

45. Erő és erő

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Mindezt meg tudom csinálni azon, aki erőt ad nekem. "

Pál és Timóteus levele a filippivaknak, gyakran fiktíveknek nevezve, a tizenegyedik könyv az Újszövetségben. A szív közelében helyezkedik el, ez a tetoválás csodálatos emlékeztető arra, hogy ereje és bátorsága van ebben az életben. Nagyon szeretem a betűtípust is.

44. Tim's Dove Tattoo

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

A bibliai vers tetoválások gyakran tartalmaznak kereszteket, de a galamb a kereszténység és a Szentlélek népszerű jelképévé is szolgált az ókor óta. Ez a különleges galamb gyönyörűen megtervezett és ez a szelíd járatnak szolgál: "Isten nem adott nekünk a félelem szellemét, hanem a hatalom, a szeretet és a józan gondolkodás".

Ha szereted a madarakat, és úgy érzed, ez a galamb inspirál, de a Biblia nem a te dologod, nézd meg 90 csodálatos madár tetoválást.

43. Pillanatkép Verse

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Mennyire félelmetes ez a darab? Határozottan egyedülálló a bibliai vers tetoválások között, ez a design egy szuper szüreti kinézetű kamerát tartalmaz, amelyet szép kék és lila virágok vesznek körül. Az itt említett közmondás "18:16", amely lényegében ezt a verset jelenti: "Az ajándék megnyitja az utat, és átadja az adományozót a nagy jelenlétébe."

Szuper hűvös emlékeztető, hogy jobb, mint adni, mint kapni. Az idő nagy részében. A bibliai vers tetoválások mélyre vágódtak.

42. Jeremiah Dove Bible Verse Tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Ez egy egyszerűen szép csukló tetoválás, amely mély jelentéssel bír. Jeremiás 29-11 jelzi ezt a verset: "Mert tudom, milyen terveim vannak neked" - mondja Lord, "Azt tervezi, hogy boldogulni fog, és nem ártana meg neked, azt tervezi, hogy reményt és jövőt nyújt." "Nagyon szeretem ezt a verset, és elhelyezését; az élet túlnyomó lehet, és időnként tisztességtelennek tűnik, de azt hiszem, hogy minden úgy működik, ahogy kellene. Ez egy szép emlékeztető, hogy tartsunk reményt és várom a jövőt.

Jeremiás könyve 630 és 580 között íródott. és rögzíti Júda végső próféciáit, figyelmeztetve a közeledő pusztulásra, ha a nemzet nem bánja meg.

41. Kollektív lépések Biblia verse tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Tudja, hogy szeretem a mancs nyomtatását. Bizonyíték? Van egy tetoválás a csuklóm ... így természetesen ez a tetoválás állt ki nekem! Imádom a mancsnyomatok és lábnyomok keverékét. Ez egy másik odé a népszerű Fülöp 4: 13-as versnek.

Gondolkodva a lábnyom tetoválásáról? Vegyünk egy ganderet a legjobb 25 közül itt.

40. Horgonyzott vers

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Jeez, hány szimbólumot köthet egyetlen tetoválásba ?! Szeretem!! Ez határozottan az egyik legfejlettebb végtelen jel, amelyet valaha láttam. A horgony fonott kötelet használják, mint a hurkot a keresztben a horgony, ez a design annyira egyedi és gyönyörű. A részletek és az árnyékolás tökéletes, valamint a vers nevéhez és számához használt betűtípus. Józsué könyve, amelyet ebben a tetoválás említ, a héber Biblia hatodik könyve és a keresztény ószövetségi könyv.

Ha szereti a horgonyokat annyira, mint egy tengerész, nézze meg 40 további csodálatos horgony tetoválás itt.

39. Színes toll

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Az Úr megtámasztja az egyiket a tollával, és a szárnyai alatt menedéket találok."

A fenti vers a Zsoltárok 91: 4-ből származik. A Zsoltárok könyve a Ketuvim első könyve, a héber Biblia harmadik része és a keresztény ószövetségi könyve. Szeretem a toll merész színeit ebben a darabban és a szitakötő és a madarak integrációját. Szeszélyes, de értelmes!

Ezt a gyönyörű tollat ​​ihlette? Vegyünk egy ganderet ezen 35 toll tetoválással, ami inspirálja Önt repülni.

38. Szerelmes emlékezetben a bible vers tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Ez a tekercs egy szép darab emlékezett egy szeretett ember. A legkorábbi bibliai szövegek egy része papiruszból vagy pergamentpapírból készült tekercsekre írt. A művész csodálatos munkát végzett az árnyékolástól a szakadt szélekig, hogy valósághűbbnek tűnjön. A fenti versben hivatkozott Péter könyve az Újszövetségben található.

37. Kitűnő zsoltárok

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Azta. Mindannyian csak egy pillanatra elmenekülhetünk és csodálhatjuk ezt a darabot? Túlságosan bájos. A körmeitől a tetoválásig ez a nő életre kel. A művész vonalvezetése így van, annyira jól sikerült. Ez a terv a Zsoltárok 148: 3-as ábrázolását jelenti, amely a következő verset jelenti:

Dicsérjétek őt, a nap és a hold;dicsérjétek őt, csillogó csillagokat.

Fényes, mint egy gyémánt. Ó, beszélt a gyémántokról - nézze meg a 30 szép gyémánt tetováló mintát ide.

36. Szeretet és remény

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Annyira történik mindkét csukló tetoválás, és szeretem mindet. A szívek használatával a szavakig, a zeneileg ihletett szívvel, ezek a tetoválások merészek és gyönyörűek ... mint a szappanopera. De kevésbé drámai.

Az 1. János 4: 19-es jelentés értelmében: "Szeretjük, mert először szerett bennünket." Az apostol János az Újszövetség szerint Jézus tizenkét apostolának egyike volt. (P.s Ha szívesen hangzik a zenei jegyzet, nézd meg a 15 zeneszám tetoválás mintát itt, hogy énekelnek énekeket.)

A Zsidók 6:19 mögötti jelentés: "Ezt a reményt a lélek horgonyává tesszük, szilárdak és biztonságosak. Belép a belső szentélybe a függöny mögött,ahol elődje, Jézus, belépett a mi nevünkbe. ”

Nem számít a vallás, tudjuk, és feltétlenül mindenkinek állnia kell a szeretet és a remény üzenetek mögött.

35. Zsoltárok 3: 5 Biblia verse tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Más bibliai verstetett tetoválással ellentétben a hivatkozási szám közvetlenül a fenti hivatkozási szám fölött nem egyezik meg pontosan. A Zsoltárok 3: 5 fordítása: "fekszem és alszom; Újra felébredek, a Lord engem támogat. "Tehát talán ez egy utalás arra, hogy az Úrnak minden nap folyamatosan fel kell ébrednie. Akárhogy is, nagyon szeretem a betűtípust és elhelyezni ezt a darabot!

34. Hand Tattoo

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Kinek van szüksége a sárgaréz csülökre, amikor John az Ön oldalán van? Szeretem a kereszteket a kettőspont helyett a referenciaszámra. A mögöttük álló jelentés is szuper hűvös: "Ne ítéljetek meg a megjelenés szerint, hanem ítéljetek igaz ítéletet". Igen! Ez valami, amit mindannyian visszahúzhatunk, igaz? Bíráljunk a karakter és a cselekvések alapján, hiszen a szépség igazán megtalálható a belsejében. Köszönöm az emlékeztetőt, John!

Most ihlette az ujj tetoválást? Nézze meg 28 a legeredetibb ujj tetoválásokat itt.

33. A szenvedéstől a dicsőségig

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Mert úgy vélem, hogy a mai idő szenvedései nem méltóak ahhoz, hogy összehasonlítsuk a dicsőséggel, melyet bennünkben feltárunk." Milyen jobb szimbólum, hogy párosuljon ezzel a vonallal, mint a virágé? A növények a legszörnyűbb helyeken nőhetnek; a szépség és az élet igazi jele, még a katasztrófa következtében is. Szeretem a színes virágot ebben a darabban, és a vonal a fonton belül működik.

Talán egy virág tetoválást akarsz kapni a Biblia versek nélkül? Szereted a pitypangot annyira, mint én? Nos, szerencse van! Nézze meg 40 komolyan gyönyörű pitypang designot itt.

32. Akvarell Biblia verse tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Szeretem az akvarell tetoválást! Jeremiah 17: 9-es szavai valóban univerzálisak, mivel a szív valóban egy titokzatos erõ, amelyre mindannyian engedünk. Az Úr tudja, hogy nem mindig értem a szívemet, de mindazonáltal fontos követni. Köszönöm a harc megértését, Jeremiah! Biblia vers tetoválások a győzelemhez.

Kedves szarvasom

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

A sok bibliai tetoválás közül, melyeket találkoztam, ez az egyik kedvencem. A szarvasok olyan kedves lények, és a művész igazán igazságoskodik ezzel a gyönyörű dizájnnal. És ez a virág! Világos és gyönyörű, ez a tökéletes pop a darab. Nagyon szeretem a "Máté 19:16" betűtípust, ami a következő verset jelenti:

Éppen akkor jött egy ember Jézushoz, és megkérdezte: "Tanító, milyen jó dolgom kell ahhoz, hogy örök életet kapjak?"

Talán megtalálhatjuk a választ az örök életre, ha látjuk a szarvasokat? Vannak valójában bibliai versek, amelyek a fehérfarkú állatokra vonatkoznak, mint a Zsoltárok 18:33: "Olyan, mint a szarvas lábát; hogy a magaslaton álljon. "

30. Egyszerű Emlékeztető Biblia Verse Tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Annyira szeretem ezt a tetoválást. A betűk tökéletesen tökéletlenek és az elhelyezkedés olyan jól működik. A vonal része ennek a versnek a Zsoltárok könyvéből:

Bár sétálok
a legsötétebb völgyön keresztül,
Nem fogok félni gonosztól,
mert te velem vagy;
a rúd és a személyzet,
megnyugtatnak engem. "

Egy szép emlékeztető, hogy soha nem igazán egyedül.

29. Zsoltárok 31: 5

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Gyönyörűen megtervezett, ez a tetoválás egy másik odé a Zsoltárok könyve. Imádom a forgatókönyvet, és további kereszteket ebben a darabban.

28. Végtelen lehetőségek

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Az elhelyezése a tetoválás annyira szép! Máté 19:26 emlékeztet bennünket arra, hogy Isten minden lehetséges lehetőséget lát ... ezért ne bántsák meg! Az evangélium Matthew szerint az Újszövetség első könyvében található. Biblia vers tetoválás.

27. Édes Hummingbird Bible verse tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

A Korintusi Második Levél a Biblia Új Testamentumának nyolcadik könyve, és ez a vers a következőket jelenti: "Nekem dicsekedtem rólad, és nem zavartad meg. De ahogyan minden, amit mondtunk neked igaz volt, úgyhogy a Titusról való dicséretünk is igaz.

A hummingbirdek ilyen szép kis madarak, és ez egyaránt szép a részletekben és a színezésben. A tetováló művész biztosan nem zavarba hoz az ügyfelet ebben az esetben.

26. Fly away

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Elfelejtettem, mennyire szeretem a sárkányokat, amíg nem találkoztam ezen a szép láb tetováláson. Az a passzus, amelyet ez a sárkány képvisel: "Az Isten által adott lélek miatt nem félelénkít minket, hanem hatalmat, szeretetet és önfegyelmet ad nekünk." Ez a tetoválás szórakoztató, szeszélyes és kreatív.

25. A szerelem mindig nyer

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Különösen szeretem ezt a darabot, amely a teljes versre utal: "Mindenekelőtt szeretjük egymást mélyen, mert a szeretet a bűnök sokaságán át terjed." Valójában a szerelem szép dolog.

24. Endless Faith Bible Verse Tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Itt több Biblia vers tetoválás: Szeretem a végtelen szimbólum használatát ebben a tetoválásban, ami a következő verset jelenti:

"Most a hit abban a bizalomban rejlik, amit reménykedünk és biztosak vagyunk abban, amit nem látunk".

Ah, a vak hittérség hihetetlen dolog? Az élet nehezen bízhat abban, hogy a dolgok jól működnek, de ez a szép csukló tetoválás remek emlékeztető.

23. Zsoltárok 23: 6

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Bizonyára a te jóságod és a végtelen szeretetem folytatja az életem minden napját, és örökké az Úr házában fogok élni." Minden alkalommal, amikor látom a láb tetoválást, azt hiszem, annyira fájni kell, ez a darab, mindig úgy néznek ki, hogy megéri. A betűtípus csak szép.

22. Egyszerű Cross Tattoo

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"De azt mondta nekem:"Kegyelem elegendő számodra, mert az én hatalom tökéletes a gyengeségben. "Ezért örömmel fogok jobban örülni az én gyengeségeimnek, hogy Krisztus ereje pihenjen rám. "

Imádom ezt a merész, mégis egyszerű bibliai vers tetoválást.

21. Végtelen szerelem Biblia verse Tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

A Példabeszédek könyve a héber Biblia harmadik részének második könyve és a keresztény ószövetségi könyv könyve. A Példabeszédek 31:25 ezt a verset jelenti: "Erõs és méltósággal öltözött, és a jövõ félelme nélkül nevet." Nagyon szeretem, hogyan épül be a vers a szívbe.

20. Erősség és méltóság

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

A Boszorkányok könyve boldog ode, ez a személy nem félt a hitétől. Olyan érdekes, hogy az emberek ugyanazokat a verseket reprezentálják különböző módon, különböző ékezetekkel, mint például a pillangó és a szalag. Épp most láttad ezt a verset a # 21-ben, de egy teljesen egyedi megjelenítést a képen látható tetoválásból. Szeretem ezt! Biblia vers tetoválások a győzelemhez.

19. Gyönyörű háttérkép

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Milyen gyönyörű tetoválás! És ez a következő verset jelenti:

És meg vagyok győződve arról, hogy semmit sem tud elkülöníteni Isten szeretetétől. Sem halál, sem élet, sem angyalok, se démonok,sem a mai félelmeink, sem a holnapi aggodalmaink - még a pokol ereje sem mehet el tőlünk Isten szeretetéből.Nincs erő az égen fölött vagy a föld alatt - sőt, semmi sem képes minden teremtményben elkülöníteni Isten szeretetétől, mely Krisztus Jézusban, a mi Urunkban van feltárva.

18. Légy ingyenes Biblia verses tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Szeretem a madár ketrecének tervezését ebben a bibliai vers tetoválásban. Itt is 17 madár van, és remélem, hogy szándékosan a versszámhoz kapcsolódnak, Róm 8: 1-17. Mennyire jó ez? Ez a rész egy kicsit hosszú, de itt egy részlet a mi ez a darab:

"Ezért nincsen elítélés azok számára, akik Krisztus Jézusban vannak, mert Krisztus Jézus által a Lélek törvénye, aki életet ad, felszabadította téged a bűn és a halál törvényéből."

17. Művészeti kereszt

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Szeretem a tetoválást, ami úgy tűnik, mintha egy ecsettel, mint a keresztben ábrázolt lövedékkel készült volna. Ez egy kellemes szünet a szabványos, merevebb keresztektől, amit más bibliai tetoválásokban láttam.

"Krisztussal keresztre feszítettem, és én már nem élünk, de Krisztus él bennem. Az életet, melyet a testben éltem, az Isten Fia által hittem, aki szeretett engem és adta magát nekem. "

16. Szép csuklós birodalmi vers tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Ez az egyszerű csukló tetoválás a következő verset jelenti: "A Lord harcolni fog érted; csak maradni kell. "

Az Exodus könyve több mint 400 évvel kezdődik, miután József, testvérei és a fáraó, akit egyszer szolgáltak, mind meghaltak. Ez a Tóra második könyve és a Héber Biblia.

15. Korinthusi versek

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Imádom ezt a különleges csukló tetoválást, ami a rendkívül jól ismert verset jelenti:

A szeretet türelmes, a szeretet kedves. Nem irigylem, nem dicsekedhet, nem büszke.Nem méltatja másokat, nem önelégítő, nem könnyen feldühödött, nem tartja nyilván a rosszat.A szeretet nem örül a gonosznak, hanem örül az igazságnak. Mindig véd, mindig bízik, mindig reméli, mindig kitart.Szerelem sose hibázik. De hol vannak próféciák, megszűnnek; ahol vannak nyelvek, nyugodni fognak; ha van tudás, akkor elmúlik. "

14. Loopy Love

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Az a képessége, hogy egy művész egy nagyobb szó formájával dolgozza ki a szavakat, mindig fújja az elmémet. Ez a tetoválás olyan tisztességes odé a János 3: 16-ban található szavakhoz. Ha szédül, és megpróbálja megfejteni a szavakat, az alábbiakban felsoroltam őket:

"Isten úgy szerette a világot, hogy adta az ő egyetlen Fiát, hogy aki hisz benne, nem fog elpusztulni, hanem örök élete van".

13. Kis emlékeztető Biblia verse tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Bár úgy tűnik, hogy ez a tetoválás lehet valami odé valaki (vagy valaki kedvence) nevű "Izzi", ez valójában egy kis emlékeztető a vers a római könyv, 12:21.

"Ne legyél legyőzni a gonosz, hanem győzd le a gonoszt a jóval".

Szerintem a világ többet is használhat. Tudják-e mindenkinek ezt a tetoválást állandó emlékeztetőnek tartani, hogy jó dolgot csináljon? Úgy hangzik, mint egy jó ötlet számomra.

12. Színes bibliai vers

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Yay, egy másik szép akvarell tetoválás! A tudósok úgy vélik, hogy a Filippibeli könyvet, amelyet erre a műre utaltak, Szent Pál írt Philippi templomnak, a kereszténység korai központjának.

11. Örüljetek a kihívásoknak

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Pro tipp: ha aggódsz, hogy valaha élsz a telefonod nélkül, és attól tartok, hogy tényleg fel kell keresned a környezetedet, vagy * zihálj * tényleg beszélsz valakivel, csak kapsz egy szép, hosszú Biblia verset tetoválódott az alkarján, mint ez a személy nem! Soha többé nem fogsz olvasni semmit! Segít abban is, hogy szép, könnyen olvasható betűtípusokat is készítsen, mint a fentiek. A vers számjegyeket követő kis "NIV" jelentése "új nemzetközi verzió", amely a legelterjedtebb bibliafordítás a kortárs angolul.

10. Szeretd ellenségeidet a Biblia Verse tetoválásának

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Ez a merész rész a Lukács 6: 35-ből származik. Lukács evangéliuma a harmadik és a leghosszabb négy evangélium. Jelzi Jézus Krisztus eredetét, születését, szolgálatát, halálát, feltámadását és felemelkedését.

9. Zsoltár-tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Örüljetek magatok is az Úrban; és megadja nekem a szívem vágyait. "

8. A szeretet kedves

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Még a népszerű 1 Korinthus 13: 4-8 vers másik kiadása. Érdekes megnézni, hogy mások úgy gondolják, hogy emlékeztetnek erre a versre egyszerűen a vers számok, míg mások úgy döntenek, hogy nagy részeket kapnak az életben. Mindketten csodálatosak a Biblia szavainak.

7. A galamb meséje Biblia verse tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

A tetoválás minden kavargója tetszett nekem: "Várj, mit mond ez?" Jaj, ezt mondja:

"A te beszéded lámpa a lábaimnak, és világosság az én úton."

Van értelme, hogy ez a személy úgy döntött, hogy ezeket a szavakat tetoválta minden helyen. Szeretem a galamb designját, aki úgy tűnik, hogy a szalaggal együtt szétfeszítette a szavakat.

6. Isten lelke

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Ezek a bátor szavak egyben a tisztelgés a Mózes 1: 1-ben. A Genesis könyve a héber biblia első könyve és a keresztény ószövetségi könyv. Narrációja magyarázza Isten világ teremtését, valamint az első férfit és nőt (Ádám és Éva, y'all).

5. A szív vágya

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Ez a gyönyörű tetoválás a Zsoltárok 37: 4 ábrázolása. Ez a darab minden bizonnyal felveszi egy kis ingatlant ezen a személyen, de nagyon szeretem a finom betűtípust az óriási, színes virágokkal.

4. Egyszerű bibliai verse tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Mindezt meg tudom csinálni azon, aki erőt ad nekem."

3. A hit vezet minket

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Hit által járunk, nem látomással." - 2 Korinthus 5: 7

Szeretd ezt a jól elhelyezett darabot (és az ékes sarok).

2. Gyönyörű bibliai verse tetoválás

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Szeretem a játékos szkript betűtípust és keresztszerkezetet ezen a csukló tetováláson. A vers szám a következőket jelenti:

"Mert tudom, milyen terveim vannak neked" - mondja a Lord, "Azt tervezi, hogy boldogulni fog, és nem ártana neked, azt tervezi, hogy reményt és jövőt biztosít." Isten.

Ki nem akarja hűvös emlékeztetőt arra, hogy mindig van remény és jövő? Ah, ok, úgyhogy jobban szereted az élet jelentését a Disney filmek (mint én) helyett a bibliai verseket? Hát akkor nézze meg 38 fantasztikus Disney tetoválást itt.

1. Máté Dove

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Jöjjön a te királyságod, a te akaratod a földön történik, mint a mennyben."

Ezt a gyönyörű galambot egy mulatságos rózsaszín aura veszi körül, miközben vonzza az olajfák ágát. A római keresztények egy olajfák ágát hordozó galamb képébe ágyaztak a temetkezési művészetbe. A galamb és olajbogyó is megjelent a Noé bárkájának keresztény képeiben.

Több tetovált idézet? Kattints ide.

Leave a comment

− 5 = 1