Coolest Koi Fish Tattoo Designs, ki ste jih videli

To so najboljši modeli in fotografije, ki ste jih kdaj videli. Zelo priljubljena, japonska navdihnjena tattoo design, to je omamljanje.

Simboli sreče, sreče, ljubezni in prijateljstva, kii ribe pogosto najdemo v japonskih vodnih vrtovih in jih lahko ločimo po svojih edinstvenih barvah in vzorčnih lestvicah. Beseda “koi” pomeni krap v japonščini, vendar je tudi homofon za drugo besedo, ki pomeni “naklonjenost” in “ljubezen”. Obstaja veliko različnih vrst koi, ki preprosto za tatoo umetnika, da se zabavajo z oblikovanjem in da resnično edinstveno umetniško delo za uporabnika. Te ribe lahko dosežejo dolžine do tri čevlje glede na njihove življenjske razmere. Koi ribi delijo prednika z zlato ribico (ne, ne okusna vrsta krekerja) in medtem, ko so podobni po videzu, boste opazili, da so tatoo pod tisto, ki ima kravice (tiste fantke, ki izgledajo po videzu).

Best Koi Fish Tattoo Designs:

Te barve so dejansko pokrite z okusnimi brsti, ki omogočajo tem intelektualnim ribam krmo za hranila vzdolž najglobljih ribnikov. Ni neobičajno, da bi našli tattoo-jeve koi, ki so tudi reprezentativni za Ribbonski horoskopski znak (ki ga simbolizira par rib), na katere boste videli tudi primere spodaj.

33. Modri ​​Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Poglej to rameni kos! Ta koi riba tatoo je lepo modro, vendar ugibati kaj? To je tudi realističen pogled, ker je, da !, modri koi v naravi. Ne šalim se! Resnično, kot je nebo modro, so tudi japonski krapi v modri barvi. Linija dela tukaj je res fantastično z vsemi lestvici podrobnosti, kot tudi plavuti. In poglej to oko! Z zlatimi in zelenimi koščki, ta navzgor noče biti zmešan … ampak občuduje od daleč, bo v redu. Simbol moči, moči in dolgoživosti, tisti koi ribji tič pa je mogočna umetnina.

32. Dve izgubljeni duši

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Pisanje v tej tetovaži pravi: “Mi smo samo dve izgubljeni duši, plavamo v ribji skledi iz leta v leto.” V tem kosu obožujem ribe koi, ki so v tem delu simbol yin-yang. To je smiselno in lepo narediti s svetlo, drzno barvo in lepo linijsko delo.

Pridi Free Tattoo Fish Koi Fish Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

31. Crowned Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ta tetovaža je tako kul in bi jo lahko definitivno razlagali kot veliko stvari. Všeč mi je, da razmišljam o tem kot kralju vseh Koijevih, morda celo delnega zmaja (kot se mislijo, da se bodo kaii spremenili – več o tem kasneje). Všeč mi je ta tatoo občutek mistike in muha. Krona je prijeten dotik, saj nadalje simbolizira moč in moč rib, ki že predstavljajo te stvari. Obožujem tetovaže, ki so resnično edinstveni, saj nam dajejo večji vpogled v osebnost osebe, ki jo nosi. Tetovaže niso le umetniška dela, ampak razširitve naših izkušenj, idej in vrednot.

30. Elegantna Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Všeč mi je ta koi riba tattoo toliko. To je zabavno in muhasto, vendar lepo in lepo. Namestitev je kot nalašč za ta harmoničen par. V spominu simbola yin-yang, par koi se pogosto uporablja kot simbol sreče za srečen zakon, saj so koi ribe sinonim za srečo in harmonijo. Ne glede na to, kaj ti posebni koi predstavljajo tej osebi, mislim, da so le ljubki in bi bil ponosen, da bi za vedno nosil nazaj brez vrha, da bi pokazal ta kos.

29. Freehand Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ta mišica, ki je nameščena na mišicah teleta, je zgornji del koi krepko simbol moči in uspeha. Všeč mi je, kako so podrobnosti o vrstici v tem kosu videti kot skica (toda resnično čudovita skica, ki je pravzaprav lep zaključen kos). Gospod ve, da ne morem odpreti skice, da bi rešil življenje. Dodatek roza lotus cvetov daje lep pri tem kosu glede na velikost in lokacijo. Cvetovi Lotusa so pogosto povezani s koi ribami, saj izvirajo iz vrst ribnikov, kjer so tipično najdeni. Tako kot koi je začel kot majhna riba in postal močan zmaj (po legendah … čeprav ste bili priča temu, bi rad slišal o tem), lotus začne v blatnem ribniku in še vedno razcveti z lepoto.

28. Tattoo za ramena Koi Fish

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Se spomniš, ko sem rekel, koi in zlata ribica delita prednika? No, če ta barvit rendering ne dokaže, da potem ne vem, kaj počne. Tako svetle kot lepe zlate ribice so na splošno manjše od koi in prihajajo v različne oblike telesa in repa. Zabavno dejstvo: koi in zlata ribica se lahko vzrejo skupaj, vendar so njihovi potomci vedno sterilni. Veš, kaj naj bo vedno sterilno? Tattoo igle. Bam! Cel dan bom tukaj, ljudje.

27. Koi Outline

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ahoy, ki sem si našel koi! Ta zasnova resnično izgleda kot koi ribe, od lupin do podpisnih lestvic in pretoka telesa. Linijsko delo je popolno in odločitev, da ne boste barvali tega dela, naredi delo še bolj izrazito. Resnično, resnično mi je všeč ta kos, ker je enako zabavno in zabavno.

26. Ebb in pretok

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Nisem prepričan, kaj pomeni simbol sredi tega oblikovanja, toda koi ribe so tukaj umetno izdelani in bogati z barvo. Ta tanka koi ribica se izteka kot edinstven in igriv kos. Zanima me japonska kultura? Preverite več japonskih stilov tatoo modelov tukaj.

25. Gold Koi Fish

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Poglej zlato ribico z lasmi! Err … mislim, koi ribe! Svetlo in barvito, ta oblika veselo sedi na vrhu ženske rame, kjer je gotovo, da je ne zamudite. Ljubim kontrast oranžne in blues s tistimi lepimi rožnati lotusi na obeh straneh koi. (Prednosti sončnic za lotus? Vzemite gander na teh 25 sončničnih tetovaž!) Ta posebna koi rib se zdi, da plavajo gorvodno v slapu; legenda pravi, da ko koi ribe doseže vrh slapov, se spremenijo v zmaje! Te ribe s hladno vodo postajajo močne, ko plavajo gorvodno in se navidezno nagrajujejo za svoje bore, tako da jih spremenijo v zmaje. Če bi samo tisti, ki je prikazan zgoraj, šel malo dlje, morda bi videli zmaja!

24. Dark Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ta koi je lahko na poti v zmajalko, če je njeno obrazno izražanje kakršnakoli indikacija … ali pa je riba jezna, ker je šla po slapu in se ni spremenila v zmaja. Svet morda nikoli ne bo vedel. Vendar pa vem, da tehtnice na tej tetovaži odlično odražajo tiste v realnem življenju koi ter uporabo barve in senčenja, da bi ta kos pop kot nič drugega. Temne valove, ki obkrožajo ribe, dajejo tej tatoi jezno občutek, kot da je njegovo vremensko stanje res nevarna nevihta in se zaradi stresa razbije (poglejte te točke!). Ali morda je to samo super težko-fant koi in ima klasičen primer RBF. Se zgodi celo najboljšim ribam.

23. Fantastična riba

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Presenetljivo je, kako so lahko iste ribe tako drastično upodobljene v tetoviranju. Skupaj 180 od # 24, ta tatoba koi riba kriči barvo in zabavo. Obožujem muhastne, cvetlične poudarke v tem toku, ki teče navzgor. Barve tukaj prenašajo gledalca na nekatere čarobne Koi pravljično deželo in ne morem dobiti dovolj. Kolikorkoli mi je všeč preprosto vse črne tetovaže, ti deli, na primer, spominjajo na to, kako lepo je barva freakin. Iščete super kul morje-stvarstvo tatoo, vendar ne občutek koi? Oglejte si 20 čudovitih tatujev hobotnice tukaj.

22. Japonsko-navdihnjeno

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Japonski češnjevi cvetovi so po mojem mnenju ena izmed najlepših cvetov, zato jih imam rada, da jih je umetnik vključil v ta tatu z ribami koi rib. Cvetovi češenj na splošno simbolizirajo upanje, nedolžnost in nove začetke. Posebno mi je všeč koi riba v tem kosu; njihove barve so super realistične in me spominjajo na tiste, ki sem jih videl v kopališču v japonskem vrtu Portland. Ljubite vrtove in rože? Oglejte si 88 najboljših cvetnih tetovaže tukaj.

21. Koi Sleeve

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ta krepko tattoo koi rib je skupno umetniško delo in rad imam rada rdeče tukaj! Red koi so pogosto povezani z intenzivno ljubeznijo in pogosto služijo kot simbol matere (ali druge ženske figure) družine. Moč in hrabrost ponavadi navajata rdeča barva koi. Podrobne lestvice in cvetje v tem delu so veličastne tudi. Še posebej imam rad koi-jevega očesa, saj se resnično pojavlja proti ostalemu delu.

20. Beautiful Tattoo Hip

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

O moj bog. Ljubim, ljubim, ljubi ta tetovaž! Barve so popolne in lepe in dizajn je čudovit! Beseda, ki prihaja na misel? “Potokan.” In uganiti kaj? To ni prava beseda. Ampak to je tisto, kar mislim o tej tetovaži. Obožujem to yin-yang navdihnjen koi ribji tatu in zdaj ga želim. Namestitev je popolna. Vse je popolno. Oy, rabim nekaj koi.

19. Realistični Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Predstavljam si, da ribe gredo “glupo, glupo”, prav v mojem obrazu. Ta tetovaža me tudi spominja na ribe, ki sem jih videl v Portlandskem japonskem vrtu, saj je bilo to zelo pogost vzorec med koi tam. To je kot riba, ki je želela biti krava, ampak jo je dodala v nekaterih oranžnih lisah, plavutih in barvah in bila kot golly, mislim, da bom morala biti koi. Všeč mi je modro / zelena obrisa, ki se dogaja tukaj, saj je obarvanje koi še večje.

18. Tiny Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Torej se spomnite tega časa pred dvema fotografijama, ko sem bila obsedena nad “tekočim” koi? No … zdaj želim te dragocene koi namesto (ali, dodatno). Seveda sem razmišljal o sardinah iz Spongeboba, ko sem videl to tetovažo. Prav? Ni pojma, o čem govorim? Google! O teh majhnih koi je nekaj karikiranega, zaradi česar so še bolj očarljivi in ​​privlačni. Ta tetovaža bi bila odlična tudi na različnih mestih, od kolka do hrbta.

17. Fun Foot Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Bi pogledali na to ljubko koi! To je kot tatu z ribiško princeso Koi ribe in mi je všeč. Vijolično in oranžno delo lepo skupaj, kot sončni zahod, medtem ko koi’s zeleno oko drzno izstopa. Resnično občudujem linijo dela okoli ust v tem kosu, ki daje koi bolj ženstven videz. Všeč mi so tudi barbeli (aka, ki so videti v videzu) v tej tetovaži, saj tečejo v različnih smereh, kar ji daje iluzijo, da je v gibanju.

16. Lucky Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Kako lepi so ti tetovaže koi? Priznamam barvni vzorec v parih koi … vijolične in modre barve. Barve gredo skupaj tako odlično in ponujajo bolj čarobno upodobitev teh rib, ki jih pogosto najdemo v oranžnih, rdečih in črnih odtenkih. Umetnik je tu opravil čudovito delo; se zdi, kot da bi jih ščipali s ščetkami in ne z iglami. Vedno me tako navdušujejo takšni deli. Ta srečna dama dobi šport za tiste tiste koi ribe za vedno, ki jih je vedno treba občudovati zaradi svoje lepote in moči.

15. Zapletena Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

To je res čeden design tatoo koi na rami. Linijsko delo je lepo in vključuje več cvetov in kakšen videz se zdi valovi, skupaj s samim koi. Mislim, da bi ta kos izgledal kul z le malo brizganjem barve; morda kakšno modro senčenje v valovih ali samo majhen pop v rožah. Kakorkoli, to je super kul design in mislim, da bi lahko vedno vzeli samo oznako, da bi ga jaz daleč v prileganju dolgčas. Ne bodi tako “koi” o barvnih ljudeh!

14. Zmogljiv Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ta rdeča in oranžna koi se zdi, da se skozi vode s polno močjo z vsakim korakom, ki jo ta oseba sprejme. Resnično uživam v podrobnostih tukaj od lestvic do brizg vode, ki se zdi, kot da bi lahko izlivala človeško nogo s pipo. In ali si videl to temo koi ribe? Izgleda tako resnično! Čakam, da bi ta riba začela živeti in biti podobna, “aha, si mislil, da sem tatoo? kaj je to? “* plavati * plavati

13. neskončen Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Kako kul je to ?! Klasičen neskončen znak ponovno zamišljen s super srčkimi ribami Koi! Z vsakim oblikovanjem tatoo, ki ga najdem, rad vidim, če je nekako pretvoril v neskončen simbol. To je tako priljubljena tattoo teh dni, zato je čedno videti, kako ljudje postavijo edinstven spin na njem. Še posebej mi je všeč ta slika, ki je tako reprezentativna za ljubezen, moč in odločnost; seznanjen z neskončnim simbolom, se oseba spomni teh lastnosti v vedno in vedno in vedno. Prav tako mi je res všeč obraz na Koi, ker nekaj o tem izgleda res čudovito in nedolžno, kot srčkan mali cartoon baby koi.

12. Koi in Lotus

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ljubim ta kos! To je super svetlo in drzno, ki teče skozi žensko hrbet. Ta tkanina koi rib je videti kot, da se je v to črto ravnal s pljuskom; čudovito je. Še enkrat, vidimo lepo roza lotus cvet v paru s koi, ki se zdi, da ima rahlo modro senčenje v svojih lestvicah. Nisem prepričan, ali je modra v lestvicah mišljena na vodo na ribah ali na dejansko barvo lusk. Kakorkoli, všeč mi je, kako dodaja celoten kos, ki je velik po velikosti in lestvici (popolnoma v celoti predviden).

11. Upočasni tok

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ta ogromna tattoo na zadnji strani resnično prikazuje tisto, za katero lahko koi raste v resničnem življenju. Še eno čudovito umetniško delo, všeč mi je ta posebna tattoo koi riba, ker izgleda, kot da je bilo narejeno s kosom oglja. Senčenje je čudovito storjeno. Ali ste vedeli, da večina koi rib preživlja svoje lastnike? Nekateri lahko živijo do 200 let! Noro. Ker živijo tako dolgo, koi ribe pogosto prehajajo iz generacije v generacijo na Japonskem.

10. Ribi Koi Fish

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Poglej te ljubek fantje, ki so vsi koi! Še en par v vijolični in modri barvi, ti fantje predstavljajo znak Robe, ki pripada tistim, ki so se rodili od 19. februarja do 20. marca. Dvanajsti znak zodiaka, Ribi so tekoči in enostavni, sočutni in dobrodelni. Eden bi morda celo rekel, da ti ljudje ponavadi “gredo s pretokom”, podobno kot ti koi ribe.

9. Ujemanje Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Všeč mi je usklajevanje tetovaže, kot je ta yin in yang, vendar so globoke, bogate barve tisto, kar mi je resnično izstopalo. Umestitev je resnično edinstvena in kul, za razliko od drugih tatujev rib, ki sem jih srečal. Upam, da je ta oseba vrgla vse svoje nogavice, ker bi to moralo kdaj prikriti te ribe.

8. Tribal Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Kako kul je ta plemenski koi teče po gležnju tega človeka v nogo? Obožujem drzen dizajn in edinstveno interpretacijo koi v tem delu. Če imate radi plemenske modele, kot sem jaz, ampak vi ste kot ehhh o delu rib, preglejte 100 drugih plemenskih navdihnjenih tetovaže tukaj.

7. Decoy Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Je to samo jaz ali … ali to izgleda kot neke vrste mutirane ribe, ki se poskušajo prenesti kot koi, da bi prišli do nekega skrivnega ribnika ali kaj podobnega? Poglej ta obraz! To je reklo, da mi je v tem kosu všeč kontrast lepih cvetov. Niso videti, kot da pripadajo, ampak ravno zato delajo. Mogoče je ta koi morphing v zmaj in zato lestvice niso skladne in naključno obarvane v rjavi barvi. Ali pa je mrtev koi? To izgleda kot truplo. To je vsekakor zanimiv del in odprt za tolmačenje in vse to so razlogi, ki sem jih vključil na ta seznam. Sporočite mi, kaj mislite, ko pogledate ta obraz.

6. Koi Fish Tattoo ramena

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Lepo! Še en primer, kako nadarjeni umetniki tetovaže! Od linijskega dela do senčenja in postavitve te tanke z ribami koi ribe, to je del, ki ga je treba občudovati že leta in leta in prihodnja leta. Plavanje proti toku, ko gre navzgor, ta koi je močan opomin, da lahko (in bomo) preživeli vse življenje, ki nas vrže.

5. Coy Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Všeč mi je ta prefinjen majhen dragulj, ki je tu pod ušesom te ženske. Majhen opomnik moči in premagovanje težav, ta tetovaža koi rib je preprosto lepa. Iščete druge majhne ideje za tatoo, ki niso tako ribji? Ne iščite več! Oglejte si 88 presenetljivo popolnih in drobnih tetovaže tukaj.

4. Kopanje Upstream

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Preprosta, a zapletena oblika ribe Koi, je ta stegna tatoo zelo lepa in lepa. Koi ribe imajo lahko drugačne pomene, ki temeljijo na smeri, v kateri se nahaja plavanje. V tem primeru bi upočasnitev lahko pomenila, da je oseba premagala ovire in pridobila moč, ki je potrebna za nadaljevanje sedanjega stanja. Življenje je lahko groba bitka, če pa ta koi vztraja, lahko tudi vi! V stegenske tetovaže, a koi ne toliko? Oglejte si 101 najstarejših tetovaže stegen tukaj.

3. Pisces kos

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Nisem Ribi, toda ta tetovažica me zagotovo želi. Absolutno imam izbiro barv tukaj in yin in yang prikaz koi. Modre koi ribe naj bi pomenile mir, spokoj in mir, medtem ko vijolična je vedno simbolizirala kraljestvo in bogastvo. V taoizmu, yin in jang simbolizirajo dueling strani vseh stvari in popolno ravnovesje in harmonijo od njih. Krožno gibanje koi predstavlja prepričanje, da so vse stvari povezane. Čudovit del s čudovitim pomenom, to tattoo koi ribe je veselje.

2. Čudno Koi

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Vau! Ta zasnova je odlična interpretacija koi rib. Ta del je krepko in lepo v vseh črnih črnilih, ki se raztezata po tej ženski hrbtu. V linijskem delu je videti, kot da ta riba teče v realnem času.

1. Trije Koi Fish Tattoo

The Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Zdi se, da ti trije ribji ribi tečejo po tem, kar se zdi hrbtu tega človeka. Všeč mi je zračni mehurčki, ki sem jih najprej zamudil za pege in splošno zasnovo tega dela. Repi izgledajo kot perje, dovolj mehke, da se dotaknejo! Ko že govorimo o perjemih, si oglejte 35 neverjetnih tetovaže perja.