75 tatuaje de sirenă care sunt magice

Tatuaj de sirenă. Sirenele sunt una dintre cele mai disputate creaturi mitice. Ele sunt descrise ca având jumătatea superioară a corpului femeii, iar jumătatea inferioară este aceea a unui pește. Mermaidele sunt adesea atribuite unor lucruri cum ar fi inundații, furtuni de mare și alte dezastre. Povestea sirenelor, femeile frumoase care ar atrage navele în stânci cu vocile lor superbe, este adesea legată de cea a sirenei. În alte povești, se spune că sirenele sunt bountiful și aduc comori mari oamenilor. Aceste sirene vor cădea într-o afacere de dragoste încrucișată cu un marinar și vor fi întotdeauna condamnate să iubească din afară. Unul dintre cele mai populare povești de sirene este cel al “Little Mermaid” scris de Hans Christian Anderson și transformat într-un desen animat clasic Disney (cu câteva modificări, deoarece vechile basme sunt de fapt destul de înspăimântătoare). Tatuajul sirenei este predominant pentru că rădăcinile tatuajului provine din timpul pe mare. Este de natură să se potrivească cu cele mai multe modele de tatuaje nautice, mai ales că sunt reputate că sunt ființe incredibil de frumoase.

Contents

75 tatuaje de Mermaid:

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Aceasta este o mică grămadă de tatuaje tematice pe laturile degetelor. De obicei, tatuajele cu deget sunt plasate pe articulații ca cele observate aici. Aceste tatuaje negre mici negre sunt toate imaginile nautice, începând cu un val, o sirenă, o cochilie de cochilie și se încheie cu o creangă.

74. Culori clasice

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tatuajul sirenelor poate veni în tot felul de stiluri și scheme de culori. Aceasta prezintă frumusețea tradițională a sirenei cocoțată pe stâncă, verificându-se în oglindă. Ceea ce face cu adevărat acest aspect este utilizarea culorilor pentru ao face aproape strălucitoare. Se pare că a fost străpuns cu sclipici.

73. Big Eyed

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Aceasta este o abordare unică a sirenei prin faptul că nu este tipic regina de frumusete caută doamna de pește. Acesta are un cap și un corp în mod neobișnuit, dar cred că este o preferință stilistică. Valurile din aceasta sunt o verdeață mare, poate să o diferențieze de cer?

Obtine o Tatuaj gratuit Mermaid personalizat Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

72. Frumusețea plutitoare

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Această piesă minunată pare ca și cum ar fi suspendată în apă, pur și simplu plutitoare. Îmi place cum părul și părțile din aripioarele cozii sunt ventilate, oferindu-i o privire de mișcare, iar detaliile meticuloase în acest lucru sunt pur și simplu minunate. O caracteristică mică adăugată este cea a bulelor. Tatuajul sirenei este grozav pentru plasarea pe zona bicepului, deoarece cu cât sunt mai mari, cu atât mai detaliate pot fi acestea. Utilizarea de roșii complementare și verde este un alt aspect frumos al acestui tatuaj.

71. Zombified

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zombie popularitatea a fost în creștere în ultima vreme. Ce modalitate mai bună de a încorpora dragostea ta de zombi cu dragostea ta de sirene decât de a face această bestie destul de mică într-un monstru sângeros? Această piesă arată un aspect răsucite pentru Ariel de la Disney, care descrie că o manca prietenul ei de pește Flounder. Adică, probabil că sa întâmplat corect? O fetiță a mâncat.

70. Tatuaj de Mermaid Teal

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Culorile luminoase funcționează atât de bine pe tatuajele de sirenă din cauza scalelor și a calității mistice a creaturii în sine. Mermaidele sunt, de fapt, imaginare și pot fi făcute pentru a arăta totuși purtătorul vrea și ele. Această persoană este, evident, într-adevăr în culoarea teal, care de fapt funcționează destul de frumos cu tema sirena. Este clar o piesă neterminată, mi-ar plăcea să văd cum se termină părul și ce alte picături sunt adăugate.

69. Naufragiat

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Datorită naturii lor nautice, tatuajele mermaide funcționează bine atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Designul versatil și opțiunile de acolo pot face ca sirena să se descurce de la desen animat la ceva cu totul minunat, cum ar fi acest jumătate de manșon al unei nave de pirat. Sirena se odihnește lângă cot, din nou așezată pe stâncă, când valurile se prăbușesc. Nava în fundal este uimitoare, iar culoarea și adâncimea acestei piese sunt ireale.

68. Samoan tradițional

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Această sirenă are o coadă diferită de cea pe care am văzut-o înainte. Cei mai mulți optează pentru cele mai tradiționale scale pe coadă, dar această piesă merge mai departe și mai departe, amestecând un stil tradițional pentru corpul sirenei, dar o coadă de tip samoan. Pentru mai multe detalii despre tatuajele Samoan, consultați acest link.

67. Fotorealism

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Pentru o privire asupra a ceea ce ar putea arăta o adevărată sirenă în habitatul ei natural, verificați acest tatuaj fotorealist. Această sirenă plutește lângă podeaua oceanului și este înconjurată de plante, pești și alte creaturi care ar fi în mod natural prezente în acest mediu. Broasca țestoasă este în mod special realistă. Această sirenă evită topul tradițional de bikini de la scoici, în favoarea unui aspect mai natural, și reprezintă o piesă uimitoare.

66. Tariful mării tradiționale

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Stilul tradițional pare să fi fost făcut pentru tatuajele de sirenă. Acest design elegant încorporează unele dintre cele mai bune sirene și imagini nautice acolo. Întregul lucru este cuprins într-o frânghie ca o oglindă, cu sirena însăși agățată de o parte. În interiorul oglinzii, pot fi văzute oceanul înclinat și corăbiile unei nave. Totul de la floare în părul ei până la roșu în aripioarele ei coadă într-adevăr face această frumusețe să iasă în evidență. Pun pariu că nu va fi judecată nici de umbra albastră a ochilor ei.

65. Fish Lady

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Frumusețea tatuajelor de sirenă este că nu trebuie să portretizeze chiar și întreaga sirenă. Doar o urmă de sirenă poate fi văzută în acest caz, cu cântare pe linia taliei și brațele care se formează în aripioare. Ceea ce face acest lucru uimitor este fata frumoasa si utilizarea culorilor. Arată ca și cum o vom vedea prin apă, iar culorile reflectă strălucirea pielii ei în moduri minunate.

  Toate tatuajele zodiacale - tatuaje zombie uimitoare. Găsiți-vă semnul!

64. Muzica Mării

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

În timp ce este clar neterminat, dimensiunea exactă a acestuia este un motiv pentru includerea sa. fundalul albastru este frumos făcut și îmi plac vibrațiile de apă din jurul ei. Umbrirea și culorile sunt minunate, chiar dacă nu acoperă destul piesa dedesubt. Poate produsul finit va acoperi un pic mai bine. Muzica este încorporată și în acest, pentru că, în opinia mea, muzica merge cu totul. Uită-te aici pentru mai multe tatuaje de nota de muzică.

63. Peștele marinar

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

De ce are un craniu? A scos un pirat? Ea a reușit să-și prăbușească nava și acum își poartă pălăria ca un trofeu. Sau poate că imaginația mea a fost cea mai bună din mine. Două lucruri care îmi plac despre această piesă sunt îmbrăcămintea drăguță în jurul îmbrăcăminții care acoperă mamele ei și aripile răcoritoare adăugate pe coadă. Ambele sunt atingeri frumoase pe care nu le vezi în multe sirene. Aceasta folosește culori mai întunecate și nu este la fel de vibrantă și capricioasă ca unele din celelalte.

62. Prieteni

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Culori peste tot! Îmi place asta despre tatuajele de sirenă. Aceasta descrie o frumoasă sirenă și un seahorse frumos redat. Îmi place că aceasta folosește toată zona umărului, răspândindu-se într-un mod opus majorității sirenelor. Culorile curcubeului din păr sunt, de asemenea, foarte reci, fără a fi prea luminos.

61. Acuarele în formă de curcubeu

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Cele mai multe tatuaje de mermaid au două lucruri în comun; o mulțime de culoare și o mulțime de detalii. Este posibil să scăpați de unul sau altul și să faceți un tatuaj incredibil de bine făcut de sirenă. Acesta are culorile luminoase fără detalii detaliate. Acesta este un pic de o abstracție de a lua pe sirena, dar îmi place atât de mult.

60. Este ceea ce contează

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Craniul și oasele sunt o bază în imaginile nautice. Aceasta este o mică bucată distractivă, dacă este puțin anatomic incorectă (destul de sigur că octopi sunt în mare parte fără oase, aș putea fi greșit). Tatuajul este interesant, totuși, prin faptul că toate creaturile “vii” din acesta sunt reduse la forma lor scheletică. Îi dă un aspect extraordinar și distractiv. Îmi place, de asemenea, că are în continuare cochilii de mare. Din anumite motive, mă crăpește!

59. Tatuaj Ariel Mermaid

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Când faci orice lucrare care implică sirene, tema Disney’s “Little Mermaid” este obligată să vină. Acesta este locul în care își ridică capul în acest post. Este o interpretare frumos făcută de micul nostru Ariel care iese din apă pentru a vedea ce se întâmplă în lumea noastră. Pentru mai multe drăguțe tatuaje inspirat de Disney, faceți clic aici.

58. Splattered

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Iubesc tatuajele dragostei ca aceasta. Mă bucur de lucrul simplu, solid, frumos făcut, subțire și culoarea care refuză să rămână înăuntru. Acesta este un simplu tatuaj minimal dar are un efect profund. Culorile sunt frumoase, oferindu-le acelei fantezii străine simt că un tatuaj de mermaid merită. Aceasta este doar o piesă făcută în mod strălucit.

57. Sardine

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Acest lucru poate fi un testament pentru pescuitul neregulat în oceanele noastre, sau poate fi doar o piesă de glumă distractivă. Oricum, ideea de sirenă poate fi una ciudată. Îmi place stilul tradițional super-vechi al școlii, iar culorile întunecate se potrivesc naturii întunecate a imaginii.

56. Swimmer Shadow

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Aceasta este o altă privire la o versiune de culoare scăzută a tatuajelor de sirenă. Aceasta are sirena într-o umbra, înconjurată de stropi de culoare. Este așezată pe gleznă, iar sirena pare să înoate. Sunt rupt dacă îmi place sau nu asta, dar asta e doar opinia mea.

55. Dansator de foc

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Într-o răsucire, această sirenă pare să fie mai mult o dansatoare de foc decât un dansator de apă. Ea este realizată în culori pline într-un design abstract foarte cool. Ea arată de fapt ca o pictură luată de pe o pânză. Culorile multiple se combină pentru a face o piesă cu adevărat interesantă, iar designul curbelor cu perie ondulată este doar minunat.

54. Familie

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Nu toate tatuajele de sirenă trebuie să descrie sirenii de sexe. Această piesă drăguță arată o sirenă mama și fiica, oferindu-le reciproc un pete drăguț pe buze. Nu descoperi adesea descoperirile de sirete ale bebelușilor, dar aceasta este pur și simplu adorabilă. Îmi place un pic de fin sau branhii în spatele urechilor și simplitatea acestui lucru nu arată decât dragostea unei mame pentru fiica ei.

53. Sharkgirl

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Într-un efort de revenire, acest lucru se face în stilul tradițional de tip pin-up, dar nu descrie o fetiță obișnuită. Aceasta arată o sirenă care este parte rechin în loc de pește parte. Pentru toate intențiile și scopurile, aceasta mi-ar putea fi o descriere cu adevărat exactă a sirenei. Acesta diferă de asemenea prin faptul că coada nu pornește la talie ca majoritatea sirenelor descrise. Acesta începe mai jos pe coapse. Nu sunt sigur că sunt de acord cu plasarea tuturor aripioarelor, dar este cu siguranță o piesă originală.

52. Monocromatic

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Această doamnă tristă caută se face în cea mai mare parte verde și galben. Îmi place că cântarele de coadă se fac în puncte, în loc de cantări ca cele mai multe. Culorile sunt frumoase, deși arată ca și cum ar fi fost victima unui atac de paintball nefericit. Îmi place cea mai mare parte a acestui aspect, arată aproape tristă, întors din lume.

51. Stilul Tribal

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Fiecare cultură are versiunea proprie a legendei sirene, prin urmare fiecare cultură este capabilă să aibă un stil diferit de tatuaje de mermaid. Aceasta se face în întunericul, învârtind stilul tribal. Este un aspect interesant pentru sirena puternică.

50. Super Detaliu

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Aceasta este o piesă de artă extrem de detaliată. Această sirenă este redată fantastic, dar odată ce ajungi la coada ei, totul este doar minunat să privim. Sunt atât de multe de văzut, pește, cufere de comori, coadă de curling, urne de mare și bule. Ea face o piesă angajatoare. Dacă vă uitați atent, veți vedea, de asemenea, nava în fundal, de asemenea, minunat detaliate. Aceasta este doar o piesă uimitoare, locul minunat pe coapsă. Pentru mai multe bucăți de coapse sexy, faceți clic pe aceasta.

49. Mercat

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Nu toate tatuajele de sirenă trebuie să descrie femeile pare. Aici este o pisică care arată perfect acasă în apă și un pește care pare puțin îngrozit. Acesta are un pic de design asiatic pentru el, și îmi place foarte mult contrastul pisicii cu pisici. Este interesant și prostie.

48. Valuri

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

De obicei s-ar găsi sirena în interiorul oceanului și nu oceanul din sirena, dar cred că este o piesă foarte bună. Ea descrie mai mult din sirena interioară și o iubire distinctă față de apă. Valurile învârtitoare sunt capturate în mod elegant în siluetă.

47. Foarte ilustrat

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ilustrațiile și culorile de pe aceasta au o senzație de anime. Ochii mari și culorile luminoase sunt atât de frumoase aici. Chiar și peștele reușește să arate atât realist, cât și un desen animat. Este o distracție pe sirenă.

46. ​​Dotted Diver

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Pointilismul părea, la un moment dat, să fie o artă pierdută, dar l-am văzut venind mult mai mult în tatuaje. Îmi place foarte mult efectul designului punctat. Îmi imaginez că ar fi mult mai greu de făcut decât umbrirea, dar produsul finit este frumos. Această sirenă este reprezentată de scufundări, care este, de asemenea, diferită de cele mai multe modele tradiționale de sirenă.

45. Negru clasic

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Acesta este un alt tatuaj simplu, negru, cu stil tradițional. Designul nu este deloc complex. Nu înțeleg ochiul în coadă. Cel puțin sper că ar trebui să fie un ochi.

  135 tatuaje de pene pentru a te face să zbori

44. Chunky Baby

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Această piesă clasică are o mulțime de culori care o fac pop. Aceasta este o sirenă care este foarte mândră de tonul ei. Este rară să vezi o sirenă plină cu curbe și o talie reală, dar având în vedere emoția ei de a fi prins tonul, nu e nicio surpriză că această fată îi place să mănânce!

43. Șef de flacără

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Multe tatuaje de sirenă descriu femeile roșii. Mă întreb dacă acest lucru se datorează influenței lui Disney doar pentru că roșul se arată bine în fundalul albastru al mării adânci. Această frumusețe particulară de ghimbir este pusă într-un mod foarte artistic, asemănător cu subiectul multor piese clasice de artă. Coada ei începe la coapse și dă iluzia faptului că picioarele ei sunt de fapt combinate, în loc de a avea dintr-o dată o coadă. E aproape o piesă evoluționistă.

42. Toony Time

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Sirenele unice nu sunt greu de trecut. Aceasta acoperă interiorul bicepului și are un design deosebit de ciudat. Capul și trăsăturile sunt prea mari, și mi se pare că mă distrag puțin. Este un fel de a lua departe de întreaga piesă într-adevăr.

41. Femeie de balenă

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tatuajul sirenei oferă o șansă de creativitate sub toate formele. Această piesă, care pare să facă parte dintr-o tematică nautică pe braț, arată că sirena se hrănește fie cu balena, fie cu o plimbare, fie cu o parte din balenă. Este foarte greu de spus. Am observat că majoritatea tatuajelor de sirenă pe bărbați par a fi lipsite de culoare sau aspect ultra-realist. Este ca și cum culorile fantastice sunt prea feminine pentru acești băieți.

40. Clasic

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Într-un portret frumos al unei sirene, această piesă din spate folosește câteva elemente tradiționale, dar unice. Doamna descrisă nu are în mod clar o coadă, dar ea este cu siguranță pește. Ea are solzi pe fata si gatul ei, precum si aripioare enorme pe urechi. De asemenea, mi-a plăcut faptul că pare să fie îmbrăcată mai regal decât cele mai portrete mer-doamne. Ar putea fi aproape un fel de redevență maritimă.

39. Gemenii siamezi

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Se pare ca membrii Mer-folk nu sunt imuni la aceleasi anomalii fizice ale omologilor lor umani. Acest bit de cerneală alb-negru prezintă un bebeluș cu două capete, conectat la colivia cu coaste. Îmi place designul acestui lucru pur și simplu pentru că este diferit. Ce idee unică, chiar și micile oase de pește din coadă sunt bucăți distractive.

38. Oodele de doodle

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Dansuri tatuaje de sirenă ca aceasta sunt distractiv. Această imagine nu face prea multă justiție, dar culorile care se schimbă în diferite elemente ale corpului și arta abstractă / tribală diferită fac pentru o piesă destul de mică de mermaid.

37. Octomaid

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Îți amintești de Ursula de la Little Mermaid? Așa-i drept, bătăușul groaznic care era o persoană parțială, o parte din caracatiță și toată femeia. Acest monstru verde poartă o frizură albastră strălucitoare (unde na găsit o pasăre sub apă) și unele bijuterii perle. Coada ei se desparte, nu chiar în opt părți, dar nu este coada obișnuită de sirenă pe care ne așteptăm să o vedem. Nu există nicio coadă de delfin pentru această fată. Tacurile aspirabile probabil vin în felul lor mai util oricum.

36. Tranziția

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Mermaidele care se ocupă de oameni sunt o posibilitate. Cântarele sunt ascunse sub piele, așteptând doar o șansă de a se elibera și de a reveni la apă. Îmi place acest lucru, în special pentru că arată pielea crăpând, arătând cântarele dedesubt. Este o piesa cu adevarat frumos facuta si are o senzatie destul de unica.

35. Ancorele sunt departe

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ancora tatuaje sunt descrise foarte mult, și din mai multe motive. Ele sunt nautice, pentru unul, care este unul dintre motivele pentru care merg atât de bine cu tatuajele de sirenă ca acesta. Simplul aspect fără culoare al ancorei și al sirenei este o mulțime de lucruri care îl fac să iasă în evidență. Se pare că ar putea să existe și cerneală albă acolo, ca să-i dați puțină adâncime. Cântarele sunt realizate astfel încât să se evidențieze cu adevărat și să aibă acel aspect îngust și încrețit la ele. Sirena are o privire prudentă dar ciudată pe fața ei, ceea ce-mi place cu adevărat, o face să pară mai umană.

34. Disney-Licious

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Dacă sunteți un fan Disney, este posibil să aveți un film preferat. Dacă această mișcare favorită se întâmplă să prezinte o sirenă adolescentă și aventura ei pentru a găsi dragoste, s-ar putea să te găsești dispus să cernești o scenă incredibilă pe corpul tău. Această piesă din spate are toate elementele cele mai mari din Little Mermaid, inclusiv castelul și răul Ursula cu animalele ei Flotsam și Jetsam. Cu toate acestea, aruncă o privire în spatele statuie a prințului Eric și puteți găsi un crossover puțin ascunse, care este de fapt destul de obișnuit în filmele Disney. Puteți observa în mod clar că Dori și Nemo de la Finding Nemo se întâlnesc cu Ariel și echipajul ei.

33. Mermaidele în viața reală

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Această piesă trebuie să fi luat vârste pentru a fi finalizată. Cred că a fost bine petrecut timpul, pentru că este uimitor. Culorile pastelate care alternează picioarele îi conferă o senzație luminoasă. Aripioarele adăugate descompun scalările puțin și oferă ochiului ceva mai mult să se uite la. Pe scurt, imi place culorile, imi place conceptul, imi place aceste picioare.

32. Înoțiți-vă

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tatuajele de sirenă arată atât de bine pe coapse, indiferent de designul ales. Mărimea acestui bit particular de pânză de piele vă oferă o mulțime de spațiu pentru a vă juca și pentru a obține designul perfect. Această sirenă este incredibil de bine redată, cu o formă realistă a corpului. Chiar sa sapat cum culorile de pe coada sunt separate, cu verde pentru cantaruri si rosu pentru aripioare. Aceasta este, de asemenea, o sirenă întunecată, care este puțin diferită de cele mai multe.

31. Călărirea Ribelor

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Din câte aud, tatuajele de pe coaste sunt incredibil de dureroase. Dacă este cazul, atunci această femeie este un campion. Această piesă este mare și frumoasă. Făcând de sub linia sutienului până la șold, această sirenă, cu culorile și caracteristicile sale delicate, este o piesă cu adevărat feminină. Îmi place mărimea ei și pic de răutate pe fața ei. Zâmbetul puțin zâmbitor spune toată povestea. Dacă credeți că aveți ceea ce este necesar pentru un tatuaj cu coaste, verificați linkul.

30. Pace

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Această mică sirenă se face fără prea multe blițuri. Ea este pur și simplu concepută și frumoasă. Îmi place părul ondulat / ondulat care plutește în jurul capului și corpului. Are o privire liniștită, ca și cum nu există îngrijorări, doar ea și marea.

29. Ambiția blondă

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Blondă este o culoare rară văzută pe sirene. Nu sunt sigur de ce este asta. Poate că are de a face cu daune de apă? Nu știu. Ceea ce știu este că culorile mai deschise pe sirena întunecată se desfășoară foarte bine. Nu arată deloc spălată, ceea ce reprezintă un risc cu culorile mai deschise și părul blond. Aceasta se desfășoară de la gleznă până la vârful piciorului. Acest lucru devine un loc popular pentru tatuaje pentru femei. Dacă doriți mai multe idei pentru tatuaje mari pentru femei, vă puteți referi la acest articol.

28. Ariel Outline

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Popularitatea Little Mermaid nu va renunța și, cu multitudinea de oameni creativi acolo, de ce ar trebui să o facă? Aici este o bucată mare de Ariel subliniată în negru. Încă mai puteți spune că este aici, dar fără toate culorile și distragerile Disney. Este doar un tatuaj foarte simplu, care arată foarte frumos pe spatele umărului.

27. Întoarcerea Mermaid

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Aceasta arată că baloanele cresc și încet acoperă piciorul în loc să iasă din sub piele. Aproape că se transformă încet într-o sirenă o scară mică la un moment dat. Îmi place culoarea albastră și umbrirea acestei piese. Este minunat făcut și nu atât de înverșunat, doar un tatuaj frumos subtil.

  Nativ american tatuaje - TOP 100 - pentru Free Spirited

26. Nautical Pin-up

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Un stil care nu va îmbătrâni niciodată este acela al unui pin-up. Combinați pin-up-ul cu un design de sirenă și o ancoră, și aveți un tatuaj cu stil tradițional. Acesta este modul in care tatuajele au privit inapoi inainte de a deveni mainstream si imi place foarte mult. Ancora este făcută în negru și roșu, salvând majoritatea culorii pentru sirena însăși.

25. Prietenii Flounderului

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ariel este aici din nou, împreună cu prietenul ei Flounder. Arată trist și rezervat. Flounder-ul îi spune probabil să se ridice și să se întoarcă acolo. Acest tatuaj descrie prietenia la cele mai bune, două ființe inseparabile, lipindu-se unul pe altul prin gros și subțire. Indiferent de situatie.

24. Mantou Mermaid

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tatuajul Little Mermaid poate fi plasat aproape oriunde. Iată întregul distribuție de personaje din film într-o bucată minunată de mâneci. Îmi place cum este atât de mult albastru în ea. Detaliile sunt mai puțin perfecte aici, dar culorile sunt atât de vibrante încât aproape că nu contează. Pentru mai multe tatuaje uimitoare cu maneci, ar trebui sa verificati cu siguranta acest link.

23. Ștergerea laterală

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Piesele lungi mari, cum ar fi această sirenă, sunt atât de minunat portretizate pe partea și în jos pe coaste. Există o mulțime de pânze pentru a lucra în acest domeniu, și, dacă puteți face față durerii, face pentru o piesă cu adevărat frumoasă. Cantitatea de detalii care pot fi folosite pe zona coastelor face ca tatuajele mai complicate. Această sirenă este frumos făcută în verde și se află ușor pe partea fetelor. Ea este mare și minunată, dar și foarte feminină și drăguță.

22. Valuri pe scale

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Când vine vorba de tatuaje la scară, există și o mulțime de opțiuni. Am văzut câteva dintre piesele mici colorate, precum și o bucată de picioare întregi. Aceste scări încep să crească mai mult pe corp decât celelalte, chiar la talie. Valurile formează pauza dintre om și pește. Sub valuri putem vedea începutul balanțelor, de data aceasta în negru și nuanțe de gri. Atragerea acestui lucru este că nu poți spune cât de departe scară baloanele, se termină acolo sau continuă până la coapsă? Câteodată secrete sunt cele mai distractive.

21. Deasupra valurilor

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Această imagine este literalmente un pește în afara apei. Această sirenă este așezată deasupra valurilor, eșuată de vânt, și se plimba la soare. Ea este stabilită lângă niște flori destul de roz. Verde de coada ei este atât de vibrantă și micul detaliu al valurilor cascading peste coada este un design mic frumos. Îmi place mai ales aspectul valurilor care se prăbușesc în jurul ei.

20. Uită-te

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Se pare că există o mulțime de lucrări de artă care implică o sirenă care se uită departe de noi. Asta ar trebui să ascundă partea demonilor? În timp ce o legendă afirmă că sirenele sunt incredibil de frumoase, altul afirmă că frumusețea lor este doar o fațadă și sunt într-adevăr creaturi malefice, ale căror unic scop este moartea și distrugerea. O sirenă care se uită, cum ar fi cea de pe fotografie, ar putea fi de ajuns pentru a trage o navă aproape de curiozitate. E un joc ingenuos.

19. Roșu

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Roșul este culoarea dominantă în această piesă. Mari și colorate sunt trage aici. Tacurile din acest lucru sunt pur și simplu uimitoare și detaliile sunt în afara acestei lumi. Valurile și pielea de pe coada și tentaculele peștilor sunt foarte detaliate, la fel și părul șarpelui de pe această sirenă. Modestatea ei este drăguță și îi oferă o privire coioasă. Ea este cu siguranță demnă de demnitate. Aceasta poate fi cea mai mare piesă din listă, dar este și una dintre cele mai bune. O mulțime de dragoste, timp și răbdare au intrat în această minunată opere de artă. Pentru mai multă mâncare de caracatițe, vizitați această pagină.

18. Misterul submarin

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Privind din apă, această sirenă tristă se uită, probabil pe măsură ce dragostea ei pleacă pe plajă. Ea este sortită a fi o creatură a mării, cu cârlige de pește și creaturi marine în părul ei. Aspectul părului ei sălbatic iese în evidență și este perfect plasat pe mijlocul spatelui. E absolut frumoasă, chiar și în tristețea ei.

17. Mirror Mirror

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ariel poate fi sirena lui Disney, dar în acest tatuaj minunat, am o impresie de Albă ca Zăpada în oglindă. Această frumusețe palidă, plină de corzi se uită din spatele paharului din lumea cealaltă. Se realizează în principal în blues cu alte culori adăugate în partea de sus a oglinzii, dar culorile rămân silențioase, ceea ce face ca ea să se confrunte cu focalizarea întregii piese.

16. Oops

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

V-ați dorit vreodată să luați înapoi o decizie pe care ați făcut-o? Faceți ceva ce doriți să vă puteți întoarce, dar a fost ireversibil. Acesta este scopul pe care îl reprezintă acest tatuaj colorat înalt. Este Ariel, din nou, dar de data aceasta încearcă să-și coase picioarele înapoi, în aripile pe care le aveau. Ideea este că uneori este mai bine să fii fericit cu ceea ce ai, pentru că o decizie greșită poate duce la o viață pe care nu vrei să o trăiești.

15. Lady Lady

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Peștii Koi sunt adesea utilizați în bucăți mari pe bază de apă. Aici koi este înlocuit cu o sirenă. Se dă în apă, lângă o floare de lotus mare. Singura culoare a acestei lucrări este sineasa și floarea. Este o alterare definitivă a imaginii koi tradiționale, dar face pentru un tatuaj foarte bun.

14. Dreamer

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Putine tatuaje de sirena intra intr-un astfel de detaliu nebun pentru o astfel de mica sirena. Luna aici este mare și plină și face un fundal perfect pentru această scenă incredibil subacvatice. Ar putea fi o scăpare a Little Mermaid-ului, cu sirena roșcată, cu pește galben și albastru, și caracatița care iese din peșteră dinspre fund. Ea îmbină povestea cu unele aspecte ale vieții reale și este frumoasă. Sirena stă pe stâncă, visând la o viață din apă.

13. Beach Bunny

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Nu este nevoie de o mare peisaj subacvatic pentru un tatuaj interesant și destul de mermaid. Aici, sirena se întinde, probabil pe o plajă, doar să stea afară. Arată o altă parte a sirenei și este de fapt destul de seducătoare.

12. Povestea stilistică

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tatuajele Mermaid pot avea aspecte incredibil de diferite, fiecare fiind unic. Aceasta arată sirena de plumb din prim-plan, așezată chiar în fața unei nave distruse. În fundal, un castel poate fi văzut ca și alte două sirene înotând în jurul lui. Ceea ce face ca aceasta să se evidențieze este stilul individual al artiștilor, este ca și cum nu am văzut încă nimic.

11. Ajungeți la Stele

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Mermaizii par să aibă rase sau culturi la fel ca oamenii, cel puțin în funcție de tatuaje. Acesta are alge marine ca aripioare care curg din coada și brațele ei. Plasarea acestei, pe partea din față a șoldului și a stomacului este cu adevărat diferită și eu, într-o singură, îmi place foarte mult. Pentru mai multe tatuaje stomacale, faceți clic pe link.

10. Se amestecă și se potrivește

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tatuajul sirenei nu trebuie să fie submarin și pește. Aici sirena este asociată cu un păun. Pene în loc de aripioare este un aspect foarte interesant, intrigant și unic, deși probabil inutil pentru navigația subacvatică.

9. Răsuciți

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Această sirenă pare să facă o întoarcere înapoi și să ajungă. E greu de spus dacă încearcă să apuce ceva sau dacă încearcă să rețină ceva. În orice caz, efectul este rece și îmi place foarte mult schița ca stil.

8. Șarpe

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Mermaidele și șerpi nu ar putea fi prima pereche pe care o imaginați atunci când vă gândiți la sirene, dar perechea poate coexista într-un mod foarte rece. Aici, solzii sirenei sunt mai multe scale de șarpe decât cântarele de pește, cu designul diamantelor care a lucrat. Șarpele se înfășoară în jurul gâtului, taliei și sânului, acoperind-o și dând piesei un pic de profunzime. Acesta este un alt tatuaj de culoare care se remarcă în ciuda lipsei de culoare.

7. Stratat

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Această sirenă nu pare să se întindă spre cer. Nu este cu adevărat prea mult pentru acest lucru, chiar îmi place imaginea și prezintă. Îmi place cum scalările continuă până la piept, în loc de un sutien conchizat de scoici, ca să o acopere.

6. La revedere Birdie

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Această săracă sirenă pare să privească plecarea navei. Poate că plânge o iubire pierdută. Îmi place modul în care este încadrat!

5. Culorile apei și vântul

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Acuarela este cu adevărat mare în tatuaje în ultimii ani. Este ușor de văzut de ce, acesta este un exemplu minunat al artei.

4. Un pop de culoare

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Acest efect de schiță creion creion pe acest tatuaj este minunat. Puțurile de culoare de pe față fac ca desenul de gri să se evidențieze chiar mai mult, nu invers. Culorile sunt suficient de luminoase pentru a atrage ochiul și a da ceva interesant de privit.

3. Puppet Shadow

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Pentru unii, o simplă umplere neagră în umbră ca tatuajul este suficientă.

2. Hippie Skeleton

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Dragostea din anii șaizeci se ridică într-adevăr în această privință. Culorile strălucitoare, părul lung și coroana florală (crustacee) conferă cu siguranță acestui galben schelet un aspect mort. E gata să se rotească.

1. Gemenii

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Aceasta este cu adevărat frumoasă. Are două fete, una așezată pe o ancoră, legându-o la mare, cealaltă așezată cu păsări, fără apă. Cred că este o piesă despre dualitate. Îmi place că singura culoare prezentă este roșu aprins al cozilor și pe obraji.