Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Aceste tatuaje Star Wars sunt uimitoare! Fie ca Tattoo să fie cu tine. Mereu. O operă spațială epică, Star Wars este pe punctul de a vă arunca din nou mintea cu eliberarea celei de-a șaptea părți, forta se trezeste.  Unii dintre voi preferați partea întunecată a forței, în timp ce alții sunt loiali răzvrătitorului. Aceste tatuaje sunt pentru fani seriosi Star Wars. Vedeți câte referințe primiți. Sigur, îl știi pe Darth Vader (dacă nu te-ai născut într-o Galaxie, într-adevăr, departe, și sigur că îl cunoști pe Jabba Hut, dar recunoști toate personajele și scenele reprezentate în aceste tatuaje?!

Iată cele 20 de tatuaje favorite ale Star Wars:

20. Pumnii războaielor secundare

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Scrierea numelui filmelor preferate pe corpul dvs. este o opțiune foarte bună, mai ales atunci când se potrivesc bine. Acest tip a jucat-o în siguranță prin tatuajele numelui acestei serii incredibile. Cine știa că o vor continua în primul rând? În plus față de această saga, a fost o surpriză și mai mare. Tatuajul lui este inca la zi si isi imputerneste pumnii cu siguranta! În cazul în care ideea de cerneluri pe degetele voastre se adresează dvs., verificați aceste modele originale.

19. Sărutul magic al lui Luke cu prințesa Leia

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Momentul scurt al lui Princess Leia cu Luke a fost atât de emoționant încât a ajuns ca un tatuaj. Această persoană a ales două siluete negre în locul portretelor reale ale actorilor. Nu pot spune că este o alegere proastă, deoarece poate fi adaptată oricăror cupluri din film. Cu toate acestea, ei sunt în mod clar susținători ai Alianței Rebelilor. Prezența logoului alianței este un indiciu în această privință. Acest tatuaj ar putea face parte dintr-o serie de tatuaje Star Wars.

Obtine o Tatuaj rău personalizat pentru Star Wars Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

18. Alianța Rebelilor vs. Imperiul Galactic

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Această fată nu a ales părțile! Cred că ea este un fan al filmelor ca tot, dar nu a împăcat cu nici o petrecere. Pe o coapse, are logo-ul Alianței Rebele, un desen al Falcon-ului Mileniului și alte motive, iar pe cealaltă coaptă a ales logo-ul Imperiului Galactic împreună cu Steaua Morții. Ambele modele sunt foarte grafice și perfect simetrice.

17. C-3PO ca tatuaj tradițional

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

C-3PO a fost restaurată de Anakin, care avea nevoie de un servitor pentru mama sa. Nu avea resursele necesare pentru a înlocui piesele sparte de la C-3PO, dar a improvizat. Dintre calitățile sale multiple, C-3PO poate vorbi multe limbi străine și este cel mai bun prieten al lui R2-D2. Se însoțesc reciproc în filme. Acest tatuaj tradițional al droid-ului vine cu una dintre celebrele sale linii, și anume Rămâneți aur. Dar nu era atît de bine caută tot timpul, cunoscătorii știau!

16. R2-D2 stropit cu culoare

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

R2-D2 este un droid astromech și printre tatuajele Star Wars care sunt populare. Are o gamă largă de abilități care apar în timpul călătoriilor cu C-3PO. Este cunoscut pentru salvarea navei reginei Amidala. Personaje precum Anakin, Obi-Wan, Luke Skywalker și Prințesa Leia lucrează împreună cu el tot timpul. Este, evident, un luptător în Alianța Rebelilor. Oricine a primit acest tatuaj trebuie să fi fost impresionat de cât de util este R2-D2. Îmi place alegerea în culori, deoarece face să pară mai puțin gravă.

15. Sigla Imperiului Galactic cu fond de galaxie

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Trecerea la partea întunecată, aici este sigla Imperiului Galactic. Când doriți să alegeți o parte și să o exprimați, puteți să vă prezentați pur și simplu decizia luând logo-ul aferent. Această persoană a mers un kilometru suplimentar și și-a umplut conturul cu un fundal frumos din galaxie. O combinație între roșu și verde, logo-ul este, de asemenea, umplut cu stele albe mici. Războiul de tatuaje de la Star Wars nu este întotdeauna acest feminin, dar cred că arată frumos!

14. Alianța neagră Rebel

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Înapoi la partea bună, aici este logo-ul Alianței Rebel și o parte din Falcon-ul Mileniului. Acesta este un tatuaj exotic menit să simbolizeze aderarea la Alianța Rebelilor. Se află pe antebrațul acestui tip. Acest lucru ar putea însemna că este întotdeauna gata să facă un punct cu privire la decizia sa. Tehnica utilizată pentru umbrire se numește punct-umbrire, deoarece artistul tatuator a folosit doar puncte pentru a atenua anumite zone ale navei.

13. Manșoane Obi-Wan și Yoda spectaculoase

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Paul Booth este artistul de tatuaj care a imprimat bratul acestei persoane. El este printre cei mai buni americani la această slujbă. Obi-Wan Kenobi și Yoda sunt bătrâni în aceste tatuaje ale Star Wars. Poate persoana care a ales aceste desene este un fan al celor mai recente editii. El a adăugat părți de aeronave și alte detalii menite să acopere întreaga suprafață a brațelor sale. Eu numesc această dăruire și o declarație de a fi pe partea Rebelului.

12. Imperiul Stormtrooper de serviciu

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Stormtrooperii sunt văzuți ca o autoritate majoră în Star Wars și luptă pentru Noul Ordin. Sunt fără chip și extrem de loiali. În plus, numărul lor este practic infinit. Un simbol al puterii, obișnuiau să răspundă împăratului Palpatine. În filme, Stormtrooperii au fost numiți foarte multe nume amuzante de către oamenii din partea adversă. Erau soldați sau băieți din plastic, albi si asa mai departe. Acest lucru particular pălărie albă arată victorios.

11. R2-D3 și C-3PO sunt întotdeauna împreună

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

R2-D2 și C-3PO sunt aproape întotdeauna împreună și fac o echipă minunată. Deși nu există nici o implicare romantică, acești doi oameni au descoperit că obținerea tatuajelor cuplu cu droizi este o idee bună. Cred că este, dar de ce este R2-D2? Poate că este doar eu, dar din moment ce nu este capabil să comunice cu cuvintele, nu pare potrivit pentru o femeie vorbind.

10. Toate războaiele de pe un braț

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Recunoști toate aceste personaje? Îl văd pe Luke, prințesa Leia, Chewbacca și Yoda. Culorile sunt absolut uimitoare și decizia acestui individ de a-și dedica întregul braț tatuajelor Star Wars este fantastic! El sau ea nu ia parte. Dacă vă uitați atent, veți observa un Stormtrooper și alte elemente ale părții întunecate.

9. Darth Vader și stormtrooperii lui

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Un tatuaj negru și gri, această piesă a fost făcut cu pricepere. Îl cuprinde pe Darth Vader înainte ca cineva să știe cum arată fără o mască, câteva Stormtroopers și Steaua Morții în fundal. Se pare că această doamnă a ales partea întunecată! Nu pot da vina pe ea dacă dorește să aibă acces la Forță. Și eu!

8. Principalele personaje Star Wars de pe un braț

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Probabil proiectat de un alt fan adevărat al seriei, acest manșon plin arată ca o mulțime de muncă! Portretele sunt bine făcute și destul de expresive. Mă întreb de ce puțini oameni aleg să nu folosească culoarea. Aspectul distinctiv al lui Yoda ar arăta mai viu în culoare decât în ​​negru și gri. Cum ți-ar plăcea?

7. Yoda luptă prin galaxie

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Creat pe baza feței lui Einstein, Yoda este un expert când vine vorba de folosirea Forței. De asemenea, el excelează la lupta Lightsaber. Cunoscut ca ultimul Maestru Jedi, el la învățat pe Luca să lupte. A trăit 900 de ani și a devenit Marele Maestru Jedi. Acest tatuaj arată exact cât de puternic este. Nu există nimeni ca el în întreaga galaxie.

6. Duplicitatea aduce prietenii și dușmanii împreună

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Locul de întâlnire al personajelor pozitive și negative nu este undeva în galaxie, ci pe brațul acestei persoane. El sau ea are Yoda, Darth Vader, generalul Grievous și un Stormtrooper impregnate împreună. În cazul în care nu vă amintiți, generalul Grievous a fost o amenințare mortală pentru Jedi. În primul rând, portretul lui arată cel mai bine pentru mine.

5. Armura pentru războaie seculare

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Acest tip merită un rol în următorul film Star Wars! Și-a acoperit umărul și jumătate din piept cu un tatuaj care arată ca o armură sau ca o parte dintr-un costum pe care ar fi trebuit să îl poarte în serie. Nu am văzut o conglomerare mai subtilă și mai originală de elemente în oricare dintre tatuajele de la Star Wars. Un pic prea bărbătesc pentru fete, cred că ar fi un mare plus pentru orice tip!

4. Poate Alianța Rebelilor să câștige

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Acest tatuaj însumează tot ce se întâmplă practic în filme. El este un susținător al Alianței Rebele, dar acest aspect nu-l împiedică să-și împartă spatele în două părți și să exemplifice acțiunea și ideea principală a Războiului Rece. Această compoziție pare surreală! Te avertizez, dacă începi să te uiți la detalii, nu te vei opri în curând!

3. Lipsa credinței este deranjantă

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Una dintre cele mai cunoscute linii ale lui Darth Vader este, Mi se pare îngrijorătoare lipsa de credință. El este reprezentat în toată măreția sa pe spatele unui tip. Dimensiunea acestui tatuaj este uluitoare și culorile sunt fascinante. Acoperirea atât de multă piele presupune sacrificii. Poate Darth Vader a meritat.

2. O galaxie departe, departe

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

O altă piesă impresionantă, aceasta este neutră. Se arată în mod clar două părți care nu se înțeleg și se luptă foarte mult, dar nu există un câștigător evident. Sunt detalii uimitoare atât pe Steaua Morții, cât și pe Falconul Mileniului. Lupta este în desfășurare și o plăcere pentru ochi!

1. Victoria nu este finală

Cele mai mari tatuaje ale războiului din galaxie

Partea întunecată a ieșit victorioasă pe spatele acestei persoane! E greu de crezut că este, de fapt, un tatuaj și nu o imagine, nu? Un tatuaj impecabil ca acesta necesită un artist talentat de tatuaje și un design fără cusur, care are mai mult de un centru de interes. Nu aș schimba nimic despre acest tatuaj uimitor! Sau poate și părți!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 50