Inspiráló erdei tetováló ötletek

erdő forearm tattoo-7

Legyen titokzatos és megnyugtató kép a fenyőfákról. A fenyők vékonyak és egy pillantást vetnek, úgy tűnik, hogy könnyen eltörhetnek. De erős viharokat szenvednek azáltal, hogy a szélviharok hulláma alatt hullanak, és végül túlélnek.

Az erdők a természet részeivé váltak még az emberek létezése előtt. Ez a történelem előtti időkből származik, ahol az ókori élőlények ezeket a helyeket élőhelynek nevezték. Számukra ez egy szentély. Ez az élet, a derű, a fiatalító szimbólum és még sok más. Jelentése kibővült az idő múlásával. És ezeket a jelentéseket a modern időkben hordozzák. Az erdők továbbra is szimbolizálnak sok dolgot még a tetoválás.

Az erdők bőségesek az életben és a rejtélyekben, ugyanez a szimbolizmus is. Ez egyszerre több különböző dolgot jelenthet, vagy teljesen ellentétes lehet. A művész ereje és az, aki megkapja a tetoválást, eldöntheti, hogy mit jelent. Még a fajtípus is más értelemben jelentene egy másik fajt. Mindegyiket kombinálhatja attól függően, hogy a tetoválás üzenete milyen. Vagy hozzá lehet adni olyan elemeket, amelyek sokkal érdekesebbé teszik a nézetet és a mélyebb értelemben vett érzést.

Az erdők és a fák annyira hasonlítanak az életünkre. Megtapasztaljuk a ciklusokat kihívások és boldog emlékek formájában. Ez szorosan hasonlítható ahhoz az évszakhoz, amelyen a fáknak át kell mennünk. Mindig van a nyugodt és békés ősz, majd a kemény és halott tél, az újjászületés és a tavasz új reménye, valamint a nyár értékes és boldogsága. A szezon is hozzáadhat vagy megváltoztathatja a tetoválás jelentését, így játszhatsz a rajzokkal, ha jó stílust akarsz kapni a tetoválásod mögött.

De attól függetlenül, hogy a jelentés különbözősége egyetlen képből származik, ez a megnyugtató hatás akkor is érvényes, amikor pillantást vetett rá. Mintha mágiával szállítanánk oda erre a helyre, és saját lelki kereséssel rendelkezhet. Természetesen léteznek olyan tervek, amelyek “sötétebbek”, és rettegésben hagyják magukat. De az a dolog az, hogy olyan design, ami valahogy érezni fogja. Mindig van egy érzés kíséretében; tudjátok-e a történetet mögött vagy sem.

Ha már meg van győződve róla, de nincs fogalma arról, hogy a formatervezés jó, akkor a megfelelő helyen vagy. Ha még nem vagy meggyőzve, de érdekel, akkor még mindig a megfelelő helyen állsz. Itt jó ötleteket kapsz a hamarosan elérhető erdei tetoválásodhoz.

erdő with birds forearm tattoo-18

A csupasz fákat gyakran félénknek találják, és ez is. De ez is gyönyörű a maga módján. Vagyis jelentheti, hogy az ember sebezhető.

erdő forearm tattoo-9

Itt van egy kép az otthonról az erdő közepén. Ez nyugodt és lehet az a módja annak, hogy megmutasd, milyen békében vagyunk az életed és a családod között.

  45 Inspiráló szarvas tetováló dizájn

erdő sleeve tattoo for man-24

Az erdőnek ez a kép fenyegető lehet. De nagyon bõséges a növekvõ fákkal, és ezzel együtt meg lehet tölteni az életet is. Ráadásul a 3D-s hatása sokkal jobbnak tűnik.

erdő tattoo for girl-2

A lányok is erdei tetoválással járhatnak, és itt egy varázslatos és egyedülálló módja annak, hogy megcsinálják. Egy erdei tájkép egy kis táj, mint egy karszalag.

erdő and deer tattoo-29

A szarvasok, akárcsak a fák, szintén az újjászületés szimbólumává válhatnak. Plusz ez csak egy csodálatos kép és design, amely méltó, hogy beágyazódjon a bőrébe mindenkor.

erdő and moon forearm tattoo-30

A nap gyakran a férfiasság jelképének tekinthető, míg a hold a nőiséget jelképezi. Ha egy srác vagy, akkor ez jelentheti az asszony / nő életét. Lehet, hogy a csupasz fa növekszik és növekszik. Ez csak azt jelenti, hogy segítesz.

Biztonsági mentés Camera_nikon F4 2nd Unit

Egy másik erdei tetováló design a nőknek. Ezúttal a hegyekre nyílik kilátás. Egyszerűen csak azt a helyet jelentené, amelyet emlékezni akartak. Vagy ez olyan utazást jelenthet, amelyet soha nem fognak elfelejteni.

erdő and mountain tattoo-4

Itt van egy másik erdei tetoválás sziklás hegyen. Ez a szokásos beállítás az erdők és a hegyek számára, és közelebb hozhat a természethez, még akkor is, ha egyszerűen tetoválás.

erdő and mountain tattoo-5

Ez a hegyi és erdei tetoválás, amelyet Aldo Leopold híres elnevezése kísér, ugyanazt jelentené: megtanulni értékelni az ökoszisztéma minden elemének összekapcsolódását.

erdő and mountain tattoo-33

Majestic és varázslatos. Határozottan, hogy egy erdei tetoválás IS ÉS KELL.

erdő and mountain tattoo-38

A sziklás hegység nehéz lehet legyőzni; az erdők lehetnek ijesztőek. De azért te is tudsz, mert te is erős vagy, és képes legyőzni a kihívásokat. Ez a tetoválás lehet a napi emlékeztető.

erdő and mountain with girl tattoo-6

Ez a gyönyörű dizájn azt mutatja, egy lány, aki az éjszakai égboltot nézte egy erdővel a távolban. Tarthat a történetét, vagy egyszerűen megengedheti, hogy más emberek létrehozzák e csodálat változatát.

erdő arm tattoo-33

Az Evergreens továbbra is erős marad, függetlenül attól, hogy átmennek: hó, eső vagy nap. Ez egy finom tetoválás, de olyan erős üzenet.

erdő back tattoo-8

A fa tetoválásról az a dolog, hogy bárhová viselheted a testedben. Nagy vagy kicsi lehet. De attól függetlenül, hogy mit választottál, még mindig félelmetesnek tűnik; még akkor is, ha ez a hátuk felét fedezi.

erdő calf tattoo-22

A csupasz és egészséges fák keveréke azt mondhatja, hogy mind erőssége, mind sebezhető. A madarak a szabadság egyik formájának tekinthetők. Általánosságban elmondható, hogy a kép hogyan ment el a szorongástól, mivel elfogadja minden részedet.

erdő forearm tattoo-36

Ez a hauntingly beautiful tetoválás mutatja a fák silhoutte, majd azt, hogy egy állat és egy lovagló lovag. Ez az egyik olyan tetoválás, amelyet nem azért kapsz, mert annyi jelentéstartalmú, de azért, mert csak csodálatosnak tűnik.

  60 félelmetes nyak tetoválás

erdő leg tattoo-10

Eleinte nagyon egyedi, de divatos harisnyát gondolhatsz. Lát? A tetoválás lehet része a divatkiállításnak.

erdő forearm tattoo-28

Egy élő erdőtől egy félelmetes halálig. Még a nagy különbségben is, mindkét formatervezés nyugtató, és lelkiséget mutathat.

erdő sleeve tattoo idea-22

Feszítő fa a kopár nők között. Ez megmutatja az életben a küzdelmeket, de végső soron túlélheti az egészet. Ez is egy nagy kép a kar körül, így ez is egy gyönyörű design általában.

erdő sleeve tattoo-40

Úgy tűnik, sötét és fenyegető, a csupasz fák azt mutatják, hogy valaki sebezhető. De az egészséges fák homályos sziluettje megmutathatja, hogy valójában milyen erős vagy, ha elfogadja a hibáit.

erdő sleeve tattoo-44

Az erdei tetoválás szépsége az, hogy teljes képet készíthet, de még mindig nem néz ki rendetlenül, mint néhány formatervezés.

erdő tattoo for man-26

Az erdei tetoválás gyakran nagyszerűen néz ki, mert valahol tudsz, tényleg van egy olyan hely, ami úgy néz ki. Készíthet egy olyan erdőt, amelyet korábban készítettél.

erdő tattoo on sleeve-11

Varázslatos. Ez az erdő csodálatosan készült, hogy egy valóságos helyet a tökéletesség közelében másoljon.

erdő tattoo-32

A fák egyike a Föld elemeinek, amelyek erősek maradnak, függetlenül attól, hogy mi történik. A fák szimbolizálhatják Önt és útját; hogy bármi is következik, még mindig állsz és sétálsz.

erdő tattoo-39

Azt mondják, hogy a fák gyűrűi megmutatják, mennyi idős a fa. Így azt mutatja, hogy a fa gyűrűje egy régebbi fát jelez, akár egy régi léleként ábrázolhat, vagy elég erős ahhoz, hogy növekedjen. De határozottan függhet a saját történetétől.

erdő tattoo-42

Az erdők; akár élõ fákkal, akár csupaszokkal, általában nehéz megtenni, mivel rengeteg részlet van a tervezés során. Ha azonban találsz magadnak egy jó tetováló művészt, akkor a végeredmények elképesztőek lennének, mint itt.

erdő tattoo-43

Ezeket a tetoválások tetszőleges része a test bármelyik részébe helyezhető. Ez általában a legjobb hely a karokban vagy a lábaknál, mivel egy végtelen képet hozhat létre.

erdő tattoo-45

Ki mondta, hogy a Micimackó csak gyerekeknek szól? Ha tetoválásnak tetszik, természetesen jelezheti a belső gyermekeit, vagy talán emlékezne az ebből az irodalmi klasszikusról levont tanulságokra.

erdő with birds forearm tattoo for man-41

Egy másik hely, ahol egy erdei tetoválást helyezhetsz el, az alkar körül lehet, amely bemutatja a mesterművet.

erdő with birds forearm tattoo-12

Tanulj szabadon. Még ha a világ néha ellenséges is lehet, még mindig nagyon szép.

erdő with birds sleee tattoo-13

Álljon magasan és büszke az elért eredményeire, mint a tetoválásod. Ez nagyon egyszerű, ami tetoválásnak kell lennie.

  120+ értelmes Rose Tattoo Designs

erdő with cat tattoo-16

Ez az absztrakt erdő egy tetováló design belül egyedülálló és mit kell kapni, ha keres egy tetováló design, ami szórakoztató és kreatív.

erdő with deer tattoo-14

Ha jól ismered az alatta levő szimbólumot, ez lehet Harry Potter halál ereklyéinek szimbóluma. Ha tudod ezt, akkor feltételezem, hogy tudod, hogy a szarvas annyira értékes egy pár karaktert a történetben. Mindig.

erdő with fox tattoo-3

A róka általában oklevelet és erős mentális egészséget jelez. Tehát ha ezt akartad bemutatni, kiválaszthatja ezt a hűvös róka az erdei tervezésben.

erdő wrist tattoo-19

Mint mondta, tetoválást bárhol elhelyezhet a testedben. Itt helyezkedik el a csukló területén. Azonban kisebb, mint más minták. De a méret nem igazán csökkenti az erdei sziluett szépségét.

Forest-Fire-Crow-Blackwork-tattoo-20

A sziluettek nagyszerű tulajdonsága, mint a tetoválás, a rejtély érzése. Még akkor is, ha van egy bizonyos üzenete, hogy megmondja, a design csak utalásokat, és nem az egész történetet.

erdei-hüvely-tetoválás-21

Növekszik még akkor is, ha a világ kemény. Legyen erős még akkor is, ha a kihívások eljutnak. Ez az, amit ez a tetoválás jelenthet. Vagy talán attól függ, hogy te és mi a története.

Vízfestmény Forest Tattoo on Wtist by Koray-Karagozler-15

Az erdei tetoválás általában sziluettek, természetesen teljesen fekete. De itt van egy szokatlan design, akinek vízi színű, délutáni égboltja és kékje van.

foresrt and 3D fox full sleeve tattoo-35

Attól függően, hogy honnan vagy, a farkasok eltérő jelentéstartalommal bírnak. De általában az erő és a hatalom jele. Határozottan hozzáadhatod az erdőtémádhoz egy tetováláshoz, amely nem csak egy csodálatos üzenetet ad, hanem egy nagy designt is.

erdő and bear tattoo-34

A medvék általában élőhelyként hívják az erdőket. De ez nem lehet az egyetlen oka annak, hogy ki kell választania ezt a designt. A medvék szimbólumok a bátorságért és a bizalomért. Technikai oldalon a részleteket a tetoválásról és arról, hogyan készült ez valóban elképesztő.

erdő and birds forearm tattoo-37

A nagy dolog ezzel a tervvel az, hogy úgy néz ki, nyugtató, és hogy tiszta nézni. De a részletek még mindig ott vannak, és még mindig látható a mese.

erdő and birds tattoo-17

A repülő madarak nem csak a szabadságért vannak. Néhány nemzet, ez is a szellemi növekedés szimbóluma. Mivel az erdő frissítő, nem lehet messze az igazságtól, hogy segíthet abban, hogy lelkileg növekedjünk azzal, hogy időt töltünk az erdőben.

Éjszaka sky and forest tattoo-1

Itt van egy szürreális, mégis misztikus tetováló forma, amely éjszakai égboltot, egy nőt és egy erdőt ábrázol.

erdő and mountain sleeve tattoo-32

Egy magányos fa, amely a hegyes hegyek előtt áll, olyan érzést adhatna neked, hogy még az előttünk álló nehézségekkel is erõs vagy.