Hogyan érjünk fel platina szőke hajat otthon

Üdvözöljük a Hair Consultation oszlopunkban. Kérjen egy online haj konzultációt, kövesse az itt található utasításokat.

K: A hajam természetesen közepes barna. én'Most már egy szalonban csinálom, és ez megtörtént's világos szőke kevert néhány barna és piros. Azt tervezem, hogy hamarosan elhaladnak a szalonban, de a hajam gyorsan nő, ezért nyertem'nem tudnak gyökér érintést felvenni a szalonban. 

Arra gondoltam, vajon a hajam kiderülne-e, ha csak egy szuperfényes szőke doboz színt használtam, amikor a gyökereim beindulnak? & # X2014; Taylor

A: Taylor, a platina szőke a költségvetésen gyakori probléma, különösen ha a hajad isn't a közepes szőke és világos barna tartományon belül. 

Szerencsére az otthoni hajszín hosszú utat tett meg. Ha nem biztos abban, hogy a folyamat'okos, hogy elindul egy szalonba a kezdeti szőke, mert sokkal valószínűbb, hogy jó eredményt ér el. 

Körülbelül 4-6 hét elteltével (attól függően, hogy mekkora újra növekedést lehet elbírni), akkor szeretné megérinteni a gyökereit, vagyis amikor megfontolhatja az otthoni hajszín használatát.

Légy realista

Először is, don'Nem számítanak csodákra. A platina szőke menete soha nem könnyű még a szalonban is, ezért reálisnak kell lennie arról, hogy az otthoni hajszín hogyan teheti meg. Azt'nem fogja a közepes barna gyökereit egy platina szőkevé alakítani, de sem fehérítő sem. A szalonban a színezők a festék után használják a festékeket, hogy semlegesítsék a sárga színt, és létrehozzák a platina árnyékát. Otthon, hasonlóan tehetsz a drogéria termékekkel.

Használja a megfelelő terméket

Egy kiváló márka, amelyet mindig ajánlok Garnier Nutrisse. Nemrég használtam egyik szuperfényes árnyalatát, hogy megkönnyítse a közepesbarna haját, ezért első kézből tudom, hogy milyen jól működnek. Ajánlom a Garnier Nutrisse Ultra Color használatát az LB1 Ultra Light Cool Blonde-ban.

Kövesse a csomag irányait, csak alkalmazza az új újra növekedésre. Ez a termék jelentősen megkönnyíti a gyökereit egy közepes szőke színűre, amely szépen keveredik a platina végével. 

Ez a fotó Gwyneth Paltrow tökéletes példa arra, mi fog történni. Figyeljük meg, hogy a gyökerei valójában egy vagy két árnyalatú sötétebbek, mint a többi hajja'nem csak a világítás), de még mindig szépen keverednek?

A gyökerünk könnyebben emelkedik, mint a többi hajunk, mert a fejbőrből származó természetes hő felgyorsítja a folyamatot. 

Robbanás hajszárítóval

A lazítás folyamatának még nagyobb támogatása érdekében, miután a gyökerei teljesen telítettek a festékkel, azt javaslom, hogy a haját celofánnal és pár másodpercig hajszárítóval robbantsa le. Ezt a fejlesztési idő alatt minden öt percben meg kell tennie. Ezzel a hő befogja az optimális megvilágítást.

Használjon bíbor sampont

Végül a lila sampon segít fenntartani a hajad'platina tónusát.

A Clairol Shimmer Lights az egyik legjobb lila sampon, és ha az utasítások szerint használják, segít megőrizni a rézszínűséget.

  A legjobb (és legrosszabb) Bangs a körte alakú arcok