10 dolog, amit megtanultam, amikor Carmindy tette a sminket

Ha te'Évek óta olvasok itt egy ideig, tudod, hogy évek óta a szépségszerkesztő tengerimalacok játszása után'Nem bízom sok embert a hajamon. Nos, ugyanez vonatkozik a sminkre is. Olyan sokszor a túláradó sminkes művész úgy érezte, hogy az egész tavaszi / őszi kollekciót bemutatni kell az arcomon, AT ONCE, arra a pontra,'m balra csillogott, mint egy diszkópálca, a szivárvány összes színével és annyi alapjaival, hogy valójában új ráncokat teremt.

Ez az oka annak, hogy általában megtagadom az ajánlatokat, hogy elkészítsem a sminket. Hacsak Carmindy nincs a városban, persze.

Ahogy emlékeztetnék, először találkoztam az őszi ősszel, amikor a városban volt, hogy elősegítse új vonalát Sally Hansennel (ne feledje el az összes beszélgetést “Arckizálás” az arcainkról). Ezúttal még izgalmasabb volt, mert úgy tettem, mintha tovább volnék Mit ne viseljünkkivéve azokat a részeket, ahol Stacy és Clinton kiabálnak rám, és kapok egy új, 5000 dolláros ruhásszekrényt és fodrászatot. (És valójában én'hálás vagyok, hogy a hajam még mindig érintetlen, mert Ted, és Nick előtte, úgy tűnik, élvezni fogja, ha levágja.)

De vissza a sminkhez. Miközben Carmindy csinálta az arcomat, amit ebben a vidben lát, és amit én'fogom részletesebben beszélni a holnapra a személyes sminkcsuklóimhoz képest. Néhány tippet gyűjtöttem arról, hogy mit kell tennünk.

1. MINDEN IGÉNYEK A TELJESÍTMÉNYI ÁTALAKÍTÁS HASZNÁLATÁRA.

Nem mondtam ezt?

2. HÍRADÓ HÍREK: A HORDOZÓK JOBBAN HASZNÁLHATÓK AZ ALAPÍTVÁNY ALKALMAZÁSÁRA.

Az egész szivacs és az alapítvány kefe vitája egy nagy ügy a sminkes művész körökben, yo. Számítok's körülbelül 50-50 osztva, bár az utolsó kis időben'kizárólag az ecset-táborban tartózkodott, miután egy magas rangú sminkművész tanácsolta őket'kevésbé pazarlott a terméken. (Azt javasolta, hogy a szivacsot második lépésként használják fel, és ezáltal segíti a keverést, sőt mindent.) Most én'm szakadt, mert Carmindy igazán különleges volt a szivacsok használatával kapcsolatban. (Annyira, hogy kérte az asszisztensét, hogy keresse meg a megfelelőt.) Azt mondja'jobb keverni, még akkor is, ha már elmondtam'minden, hogy vesz egy kefét, én'm ismét kísérletezik a szivacsokkal. Tehát a vita folytatódik. Egyik nap aljára jutok…

3. A 746-AS IDŐ: A CONCEALER AZ ALAPÍTVÁNY TETÉSE ALAPJÁN.

Tudtad ezt, igaz? Nyilvánvaló, hogy még mindig vannak olyan emberek, akik mindannyian jól megiszkolják a jó munkájukat, és azon tűnődnek, miért nem a bőrük't hibátlanul néz ki. Kérjük, terjessze el a jó szót. Érdekes, hogy Carmindy nem'ne használj ecsetet, hogy csak az ujjai és a szivacs kombinációját alkalmazzam. (Um … szivacsok FTW!)

4. A KÖTELEZETTSÉG HELYRE, SZERMINDIZETTA! (VONATKOZÁS A MAGAS LÁMPA.)

Mi'Ezt már megvitatták, és ezzel egyet kell értenem. A kontúrozás, amely magában foglalja, hogy bizonyos területeken kissé sötétebb árnyalatot adjon a funkciók megrajzolásához és meghatározásához, így olyan kockázatos, és az arcképet homályos és sáros lehet. A kiemelés kiemelése könnyebb. Carmindy a fehér színű szemhéjfestéket a palettájából a szemem belső sarkaiba, a szemöldöke alatt, az orrnyíláson, a felső ajk felett (ott, ahol merül fel) és az arc tetején. A rajongó ecset használta az utóbbit, ami izgalmas volt számomra, mert nem'nem hiszem'Láttál valaha egy rajongó ecsetet a cselekvésben. Azonban a választott termékem ennek eléréséhez, mert lázadó vagyok és szeretem az ujjaimat, egy régi Chanel-krém-megvilágító.

5. ÖN ÖN'KÉSZÜL MINDENKÉNT, TEGYE A BÁZÁT TÖLTÖTT POR.

Itt végigmentem a poromat, de Carmindy végezte, beleértve a szemhéjakat is, mielőtt bármilyen színt alkalmazna. Az áttetsző porok megakadályozzák az utat … csak óvatosnak kell lenniük, ha HD-t használunk.

6. A SZEMÉLYEK (AMELY PAMMY ANDERSON) VESZÉLYES SZEMKÉSZÜLETEK.

Carmindy egy újabb kedvence's. És az enyém! tudom'nehéz feledkezni magadnak egy tágabb homlokkal, ha te'Egy darabig csípettél, de próbáld ki. Az egyik legjobb dolog, amit valaha csináltam, magamra vetettem magamra. Röviddel azelőtt, hogy szépség volt, elkezdtem szakszerűen alakítani a szemöldökét, de az én estétikusom kénytelen volt arra, hogy jó néhány hónapig megtermékezze őket, hogy meg tudja erősíteni az alakját. És íme! Évekkel később Carmindy azt mondta nekem, hogy nagy szemöldökem van. Azt'hogy a rövid távú fájdalmat érdemes növekedni 'Em, fiúk.

7. NÉLKÜL KÍVÁN'S MEGKÖZELÍTÉS, LET'S ÖSSZESEN KÉSZÜL A FAKE TAN ÉS BRONZER.

Emlékeztető a Jersey Shore leadott: Carms azt mondja'öregedés. És tudok'Nem gondolom, hogy jobb ösztönzést jelentett volna arra, hogy kevesebbet használjon, mint a Snooki, J-Woww, stb.'nem több, mint két árnyalat sötétebb, mint a bőre. Nagyon szeretem a krémmel bronzokat, és most kettő a Dr. Hauschka-tól és a Stila-tól.

8. HOGYAN KÍVÜLI, HOGY A SZÉPSÁGI SZERKESZTŐ HOSTESS JÓL AJÁNLJA'TÁMADÁSI MÉRET TARTALMAZÁSRA TÖBB TÖBB TÁMOGATÁSÁVAL.

Imádom a drogériát, tényleg megcsinálom, és mindig megpróbálok minden tőlem telhetőt adni neked, de meg kell vallanom, hogy én'm nagyon gyakran gyönyörű csomagolással és luxus logókkal stb. hatással van. Szóval, amit Carmindy mond, ismétlődő medvék: tényleg nem'Nem kell tölteni gobs készpénzt a tervező sminket annak érdekében, hogy jó eredményt. (Hiszem, hogy a különleges sérülése olyan helyeken történt, mint a Bergdorfban lévő sminkpadló's. Ha te'akkor valaha is tudtad, hogy milyen jól lehet az eladók … és Carmindy azt hiszi, hogy a bizonytalanságok miatt zsákmányoznak, hogy értékesítsenek.) De miután megcsinálta a sminket egy maréknyi termékkel, amelyek mindössze 20 dollárba kerültek, valóban hatásos. Azt's a technika és a színek, ami számít, a srácok nem az árcédulát.

9. ÖNNÉVES! Tényleg, te csinálsz.

Mondja el ezt a tükörben minden nap. Persze, mi'Mindannyian olyan tulajdonságokkal rendelkezünk, amilyet kívánunk, de másnak kellett volna lennie'Nem kell az őrült színekkel rendelkező embereket elcsábítani, vagy felhúzni, hogy elrejtsük mi'bizonytalan. Carmindy'a szemléletmód nagy hangsúlyt fektet a legjobb tulajdonságok kiemelésére, és el kell kezdened magad, hogy meglásd őket. Tehát az ön-szerelmi bit, ahol a “tükrös mantrák” jön be…

10. VAN'S AZ APP – T EZ AZ ÖSSZES!

Igen, Carmindy csak egy iPhone, iPad és iPod Touch alkalmazással jött ki, és nemcsak a tükörmágrákra vonatkozó javaslatokat tartalmazza, hanem a lépésről-lépésre elkészített sminkes utasításokat is (néhány videón keresztül) testre szabva a saját hajad és bőrtónusod. Tonna különböző megjelenésű (mindent esteről az “ötperces arcra”), és ő is ajánlásokat ad.

Meséljen:

Ön egy Carmindy rajongó?

Egyetért a tippjeivel? (Mit mondasz: a szivacs és az alapítvány kefe vitája?)

Gondolod, hogy a “tükrös mantrák” használata jó ötlet?

  A szerkesztő választása: A Legjobb lábápoló termékek közül 11, hogy a lábak jobban nézzenek (és érezzék magukat)