Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Korejski igralci so neizogibni, da se zlahka zaljubijo, zato so tako dirljivi in ​​v Koreji so njihove televizijske serije zelo znane in pridobili veliko privlačnosti in se tudi lepo plačajo s svojimi talenti in včasih so dobri v borilnih veščinah in tudi ukrepanje.

Vsako leto Koreja sprosti veliko število korejskih televizijskih serij in pridobi veliko ljubezni od korejskega občinstva, pa tudi med oboževalci Azije in Evrope, da bomo do leta 2023 uspeli dohiteti teh 20 najboljših korejskih igralcev. Njihova očarljiva sijajna svetloba skozi njihov stilist videz, visoki, atletski fantje in tudi predstavljajo simbol romantične, skrbne, iskrene in pripravljene zaščititi svoje ženske. Tukaj so seznami najboljših igralcev, ki jih ne smete zamuditi!

Več razlogov, ki podpirajo, zakaj je tako veliko novih korejskih igralcev, ker je Južna Koreja v zadnjem stoletju ustvarila zelo nadarjene igralce, od katerih so mnogi igrali s komedijami, dramami, grozljivimi filmi in še več. Ti južnokorejski igralci so specializirani za film, televizijo ali celo gledališče, zato niso nujno filmske zvezde. Tukaj so seznami najboljših 20 najlepših korejskih igralcev, ki jih ocenjuje njihov fizični videz, priljubljenost, navdušenec, drame, filmi, reklame in nagrade v korejski industriji zabave. Preverimo zdaj!

1. Kim Soo Hyun

na vrh handsome Korean actors 2023

Rojen je bil 16. februarja 1988 v Koreji, ki je študiral na univerzi Chung-Ang, študiral gledališke in filmske študije. Kim Soo Hyun je v letu 2011 pridobil priljubljenost, kjer je nastopil kot bobnar, ki se je izkazal za glasbeni genij v teoriji drama Dream High. Poleg tega so njegovi najbolj znani predstave Luna, obujanje sonca, in moja ljubezen iz zvezde skupaj z Jun Ji-hyunom, kot tudi filmi The Thieves and Secretly, zelo.

2. Kim Woo-Bin

Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Nadarjena zvezda Kseries Kim Woo-Bin je leta 2009 začela svojo poklicno pot iz modela vzletno-pristajalne steze za takšne oddaje, kot je Fashion Week v Seulu. Njegova prva drama je bila “božični božič”, a njegova izjemna uspešnost je prišla iz “šole 2013” in “dedičev” leta 2013. Lansko leto je igral v akcijskem filmu “Master”, kot Park Jang-goon.

3. Song Joong Ki

najbolj handsome Korean actors

Prvi film je začel leta 2008 v filmu “A Frozen River”, vendar je pred začetkom performansa v Kdrami bil profesionalni tekmovalec na dirkališču in si prizadeval za ogromno tekmovanje kot so olimpijske igre. V “Skandalu Sungkyunkwan” je ujel veliko pozornost, ki je del razvajenega plejboja. Najnovejša izjemno uspešna izvedba je bila “Potomci sonca”, s katero je igral s svojim resničnim življenjskim parom Song Hye-Kyo, njegov najnovejši film pa je bil “Battleship Island”, ki ga upravlja južnokorejski film.

4. Lee Jong Suk

najbolj handsome Korean actors 2023

Precej očarljiv korejski igralec Lee Jong Suk iz Južne Koreje, ki je bil rojen 14. septembra 1989 v Južni Koreji. Svojo poklicno pot je začel kot model, dokler leta 2015 ni imel možnosti, da bi se na tako slavnem tednu mode v Seulu. Svojo prvo vlogo je začel v Kdrama v “tožilski princesi”, kar je privedlo do podporne vloge v seriji hit serije “The Secret Garden”. Veliko uspeha je začel s Kdrama, “School 2013”, “I Hear Your Voice” in “Pinocchio”.

  Christina Hendricks Bra Brace Size Višina Teža

5. Ji Chang Wook

najbolj handsome Korean actors 2023

Rojen je bil 5. julija 1987 v Koreji. Drug priljubljen igralec Ji Chang Wook, ki je od leta 2006 delal kot podporna vloga, leta 2010 je v “Smile, Donghae” pridobil veliko bolj priljubljeno. Poleg tega je podprl televizijske serije kot so Empress Ki, Warrior Dong-soo, Healer, The K2, sumljiv partner in film Fabricated City, ki igra vlogo brezposelnih igralcev, ki postane uokvirjen morilec.

6. Park Hae Jin

Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Poznan po svojih vlogah v dramah Moja ljubezen iz zvezde in doktorja Strangerja v letih 2013-2014. Lansko leto je pridobil uspeh v vodilni vlogi v tvN kanalu iz sira v past. Prejel je tudi nagrado za najboljšega igralca na nagradi korejskih kabelskih televizij leta 2016. V tem letu je bila njegova priljubljenost toliko, da je bil njegov lik razstavljen v Madame Tussauds Hong Kong. Njegova TV serija 2023 je špijunska drama Man to Man in njegova prihajajoča romanska serija trilerjev je “Four Men”.

7. Lee Dong Wook

Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Južnokorejska super zvezda, ki je bila znana zvezda iz vodilne vloge TV serije My Girl od leta 2005, je iz te vloge naredil Dong Wook zvezdo Korean Wave. Pred začetkom serije K je začel delovati leta 1999, ko se je pojavil na televiziji Šole 2. Naslednje leto se je pojavil v šolah 3. Njegove izjemne predstave so bile La Dolce Vita leta 2008, Scent of a Woman 2011 , Wild Romance leta 2012, Hotel King leta 2014, nato pa leta 2023 je igral v fantazijski akcij Guardian: Osamljeni in veliki Bog.

8. Lee Min Ho

Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Verjamemo, da je eden od vaših najljubših korejskih zvezd, Lee Min Ho. Svojo slavo je začel po vsej Aziji od leta 2009, od Boys Over Flowers kot Gu Jun-pyo. Poleg tega se je seznanil s svojo najboljšo vodilno vlogo v City Hunterju leta 2011, The Heirs v letu 2013, Legenda o modrem morju leta 2016. Njegov uspeh ga je postavil kot vrhunsko zvezdico Hallyu, dokler njegova številka ni bila predstavljena na Madame Tussauds v Šanghaju. V zadnjem času leta 2016 je bil izbran kot koreografski koreograf, ki so ga ljubitelji korejskega vala v Združenih državah Amerike.

9. Jang Keun-suk

najbolj handsome Korean actors 2023

Je eden najlepših južnokorejskih igralcev in pevcev. V letu 2009 je dobil veliko več priznanj od You’re Beautiful, kjer je igral z vodjo fikcije K-popa A.N.Jell. Tudi na Japonskem je Jang Keun-suk pridobil tudi veliko popularnost. Poleg tega je Mary v letu 2010 ostala ves čas, Love Rain v letu 2012, Pretty Man leta 2013 in Jackpot leta 2016. Jang Keun-suk je bil imenovan kot “Prince of Asia” med Korejo, Kitajsko in Japonsko.

  Mariah Carey Velikost Velikosti Bra Bra

10. Kim Young Kwang

Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Uspešni model in zvezda, ki je pridobila veliko priljubljenosti iz podporne vloge v Pinocchio. Preden je popolnoma postal korejski igralec, je hodil z glamuroznimi oblikovalci, kot so Vivienne Westwood, Alexander McQueen in Etro. Nato je igral v mnogih znanih televizijskih serijah; D-dan v letu 2015, Sweet Stranger in jaz v letu 2016 in najnovejša vodilna vloga Jang Do-hana v Lookoutu.

11. Seo Kang Joon

Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Rojen je bil 12. oktobra 1993, privlačen južnokorejski igralec in pevec skupine 5urprise. Svojo slavo je naredil iz izvrstne podporne vloge Baek In-ho v siru v pastu na TVN kanalu. Od te vloge je tudi dobitnik nagrade Best Entertainer Award od prve nagrade umetnika iz Azije iz te televizijske serije. Od takega velikega uspeha, ki mu je postal prva vodilna vloga v tvN kanalu, Entourage in leta 2023, bo v znanstveni fantastični drami KBS2, ki se imenuje Are You Human Too?

12. Park Bo-Gum

na vrh 20 most handsome Korean actors 2023

Na seznamu Forbesa je nastopil kot prvi igralec, ki je nastopil v Celebrity Korea Power. Park Bo-Gum je začel osvojiti ljudska srca z njegovimi nastopi, kot je Hello Monster leta 2015, Odgovori 1988, ki se je lani igrala kot genij Go igralec in prestolonaslednik Joseon Crown Prince in Love na Moonlightu. Njegova najnovejša televizijska serija je dosegla tudi najvišjo ciljno publiko 23,3%. Prav tako se pojavlja v številnih oglasih blagovne znamke zaradi svoje priljubljenosti.

13. Jo Jung-suk

Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Svojo poklicno pot je začel v zabavni industriji v gledaliških mjuziklih in igrah. Leta 2012 je v Arhitekturi 101 naredil svoje zlomljene fenomene in osvojil številne nagrade kot najboljši igralec na nagradi Blue Dragon Film Awards. Potem je Jo Jung-suk dosegel izjemne predstave v številnih TV serijah, kot so King 2 Hearts, Almost Che, Oh My Ghostess, ki je bil tako velik hit. V tem letu bo zvezda v trilerju, imenovani Drug King in dva policista.

14. Gong Yoo

na vrh 20 most handsome Korean actors 2023

Gong Yoo, je eden najboljših seznamov korejske serijske zvezde, ki je naredil svoj preboj v romantični komediji Prva trgovina kavnega princa na kanalu SBS. Poleg svoje slave v seriji, je tudi dobil veliko popularnost iz filmov; Age of Shadows 2016 in Train to Busan 2016. V tem letu je igral dramsko fantastično dramo Guardian: Lonely in Great God igra titularni goblin, ki je prejel ogromen zadetek, ki ga je na najboljši igralec nagradil na nagradi Baeksang.

  Lea Michele Bra Height Size Teža

15. Yoo Ah In

na vrh 20 most handsome Korean actors

Leta 2010 je postal znan med korejskimi navijači iz Scandal Sungkyunkwan. Nato se je v letih 2015-2016 nadaljeval z vlogo melodrame Punch, Secret Love, Veteran in Six Flying Dragons. Njegove izjemne predstave je trikrat najboljši igralec za svojo predstavo v The Throneju v 36. filmski nagradi Blue Dragon Film, najboljšem igralcu iz Six Flying Dragons. Poleg tega je bil uvrščen na 2. mestu v Koreji Power Celebrity razvrstitev.

16. Lee Hyun Woo

Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Rojen je bil leta 1993 in začel svojo kariero kot igralec od leta 2009 iz serije K; Vrnitev Lljimae in kraljice Seondeok. Po štirih letih je začel pridobivati ​​več priznanj s svojo serijo; Skrivno, v letu 2013 je zelo igral, ko je šel v severnokorejski tajni vohun, prikrit za srednješolskega fanta. V tem letu bo igral za tvN’s The Liar in njegov ljubimec, korejski remake.

17. Park Hyung Sik

na vrh 20 most handsome Korean actors 2023

Član skupine korejskih fantov; ZE: Kdo je imel priložnost, da nadaljuje svojo kariero tako, da je član s članom Ryeowook iz Super Juniorja. Nato je začel svojo kariero leta 2012, z zvezdico v You Remember. Nato je dobil čudovito pohvalo s tvN-jevim časovnim drama; Devet: Nine Time Travel. Aprila 2023 je kmalu začel svojo prvo vodilno vlogo v močni ženi Do Bong in počel je zelo dobro, dokler ni povečal priložnosti, da postane novi romantični kralj komedije.

18. Sung Hoon

Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Plavalec je bil 14 let, vendar se je zaradi poškodbe ustavil. Leta 2011 je vstopil v industrijo korejskih serij v New Tales of Gisaeng, v katerem je igrala arogantni chaebol Ah Da Mo, ki je bil odličen pri športu, podjetništvu, ženskah in priljubljenosti. Iz te vloge si je zaslužil nagrado SBS Acting za najboljšega novega igralca leta 2011. V svoji zadnji predstavi je bil
izjemen uspeh, s katerim je igral Cha-Jin-wook druge generacije chaebol.

19. Hong Jong Hyun

Najboljših 20 najlepših korejskih igralcev 2023

Model in igralec, Hong Jong-hyun. Od leta 2007 je začel biti model, od leta 2011 pa je od leta 2011 naprej odigrala igralsko pot. Od takrat je igral v številnih filmih in televizijskih dramah, med njimi “Vampirski idol” (2011), “Warrior Baek Dong Soo” (2011), “Divja romanca” (2012), “Her Lovely Heels” (2014) in “Mama” (2014). Njegove prihajajoče predstave so bile Lovely Heels, Lunin Lovers: Scarlet Heart Rye in Love With Im Si-wan in Toon-ah. Zdaj je zdaj brezplačen agent.

20. Torej, Ji-sub

na vrh 20 most handsome Korean actors 2023

Torej je Ji-sub začel delovati kot model jeans. Imel je vodilno vlogo v drami “Oprosti, ljubim te” leta 2004 in postal je dobro znan. Je igralec, model, pa tudi rapper. Njegove najboljše predstave za serije so Cain in Abel leta 2009, Phantom v letu 2012, Master’s Sun v letu 2013, Oh My Venus, romantična komična TV serija skupaj s Shin Min Ah in najnovejši film v tem letu je Battleship Island, ki igra najboljši borec Gyeongseonga ki je prinesel mir v celotno okrožje Jongno.