15 cele mai bune modele de tatuaje Taur pentru bărbați și femei Stiluri de viață

Taururile Taur sunt inspirația pentru mulți oameni născuți sub influența acestui semn zodiacal. Taurul, cel de-al doilea semn al zodiacului, este reprezentat de taur, încet până la mânie, dar mortal atunci când provocat, care este foarte caracteristic unei personalități Taureene. Taururile Taur sunt deseori descrise de taur, ghicitul Taur sau o combinație a celor două.

Bărbații folosesc, de obicei, imaginea taurului, care este adesea asociată cu masculinitatea, în timp ce femeile preferă subtilitatea glifului sau un tatuaj tipărit făcut în stil fantezist. Bull tattoos vin într-o serie de modele și culori cu maro și negru fiind nuanțe predominante. Bull tattoos au propriul lor simbolic sens care este caracteristic pentru trăsăturile și personalitatea persoanei născute sub semnul soarelui Taurus.

Designurile de tatuaje de însoțire Taur, care sunt prezentate mai jos, reprezintă o parte din diversele părți ale acestor tatuaje care sunt văzute de obicei pe corpul persoanelor care au nevoie să-și marcheze semnul forțat pe corpul lor.

Taurul tattoo designs

Cele mai bune modele de tatuaje Taur:

Mai jos sunt 15 cele mai bune modele de tatuaje Taur pentru barbati si femei, dupa cum urmeaza.

1. Raging Taur Tattoo Design:

Furios Bull Tattoo

Taurul este o creatură violentă, neînfricată în natură și puterea ei nu cunoaște limite. Toate aceste calități se manifestă în acest tatuaj realizat artistic în nuanțe de negru și maro. Acest tatuaj este o descriere pură a masculinității și a puterii. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaj Taur pentru bărbați.

2. Taur Tattoo Designs:

Taur Tattoo

Taurii sunt cunoscuți pentru a fi creaturi cu temperatură scurtă asociate cu tatuajul roșu și de taur color, exprimând adesea această asociere prin culoarea sângelui, așa cum este descris în mod proeminent în acest tatuaj.

3. Taurul Glyph Tattoo:

Taurul Glyph Tattoo

Coarnele taurului sunt cea mai puternică și atractivă caracteristică a corpului său, iar ghirbul Taurului în acest tatuaj este proiectat astfel încât să descrie coarnele într-o manieră foarte distinctă. Este o piesă elegantă și se potrivește bine cu femeile care aparțin acestui semn de soare.

4. Schița capului taurului cu tatuaje de tip Glyph:

Contur of Bulls Head with Glyph Tattoo

Acest tatuaj este o impresie artistica a capului taurului subliniat in negru indraznet, cu glezna proeminenta facuta in rosu. Are aspectul unui tatuaj tribal și este un design potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

  Ultimele modele Punjabi Maang Tikka în tradiționale Stiluri de viață

5. Tatuaj calm Taur:

Calm Bull Tattoo

Bull tattoos, în mod normal, descrise într-un mod agresiv și agresiv sunt de asemenea portretizate de un aspect calm. Un Taurean, în timp ce este cunoscut pentru calitățile sale agresive precum gelozia, posesivitatea și neliniștea, au și ele o parte moale. Sunt calzi, sinceri și loiali în prietenie. Acest tatuaj făcut în umbre frumoase de maro și negru pare să aducă aceste calități prin portretul taurului în repaus blând.

Vezi mai mult: Spider Tattoo Înțeles

6. Încărcarea Taur Taur Taur:

Încărcarea Bull Tattoo

O predare tipică a taurului cu capul în jos, coarnele arătate și tocurile lovind pregătirea de a încărca și provoca dezastru, tatuajul de încărcare a taurului este o alegere populară printre majoritatea bărbaților Taur. Este o întruchipare a puterii și a puterii care cuprinde masculinitatea în sensul său complet. Este unul dintre cele mai populare modele de tatuaje taur taur pentru barbati.

7. Tatuaj Celtic Taur:

celtic Taurus Tattoo

Taurii au fost foarte importanți în cultura celtică de-a lungul anilor. Ele erau un simbol al forței și chiar fertilității. Nu este de mirare că tatuajele Celtic Taur sunt populare printre oamenii ale căror strămoși aparțineau acestei culturi. Privit aici este un tatuaj care este o reprezentare comună a unui cap de taur cu coarne purtate pe piept ca o piesă ornamentală ornamentală. Arată arătos pentru femei și chiar arată bine pentru bărbați.

8. Tatuaj taur Taur:

Taur Skull Tattoo

Bull tatuaje craniu poate fi proiectat în multe stiluri diferite și modele și sunt mai frecvent purtate de către bărbați. Are popularitatea sa printre occidentalii din Statele Unite, americanii nativi și chiar și mexicanii, fiecare în sensul propriu. Proiectat cu scheletul pur al feței și coarnei, acest tatuaj de craniu de taur ar putea fi simbol al morții și al distrugerii. Având în vedere dimensiunile extinse ale designului, tatuajul craniului de taur face pentru o bucată mare de spate sau piept.

9. Tatuaj Ambigram Taur:

Ambigram Taurus Tattoo

Ambigramele sunt foarte populare în lumea tatuajelor. Citind acelasi lucru in sus si in jos, ele par enigmatice si sunt o modalitate destul de creativa de a-ti imbraca corpul. Obtinerea semn zodiac Taur in ambigrame ar fi o alegere unica pentru iubitorii de tatuaje Taurean.

  10 motive pentru care ar trebui să mănânci crabi în timpul sarcinii

10. Tatuaje legate de Venus:

venus-asociate taurus-tattoo10

Conform scenariilor mitologice, conducătorul planetei Taur este planeta Venus. Prin urmare, corelarea ambelor planete este complet naturală. În timp ce o imagine solitară a unei delimitări a lui Venus nu se poate califica drept un tatuaj Taur, este cu atât mai frecvent găsită în legătură cu un taur sau pur și simplu semnul zodiacal Taur. În orice caz, relația cu Venus este o indicație spre un tatuaj Taur. Acesta este unul dintre modelele bune de taur pentru tatuaje pentru femei.

Vezi mai mult: Tribal Guitar Tattoo

11. Tatuaj Tribal Taur:

taurus-tribal-tatuaj-11

Cele mai multe tatuaje tribale au un fel de conexiune la un plan Taurus. . Acest tip de schiță de tatuaj tribal Taur este cu adevărat simplă. Cu toate acestea, există diferite soiuri ale capului taurului, de la umbrire, situație, dimensiune și creșteri diferite, de exemplu, cuvinte sau schimbări. Din moment ce Taurul este o imagine a hotărârii și a securității, marea majoritate a capetelor taurului pe care le veți vedea sunt un contrast ridicat, în ciuda faptului că puteți, de asemenea, merge la o umbrire solitară predominantă pentru a vorbi la un sentiment specific.

12. Taur Zodiac Sign Tatuaj:

zodiac-sign-tattoo12

În cazul în care sunteți entuziasmat de astrologie, atunci unul dintre cele mai simple tatuaj simbol Taur de semne zodiacale pentru a crea, doar un cerc cu câteva curbe pentru a vorbi cu coarne și un cap. Pentru cineva care ar putea pur și simplu să se bucure de un tatuaj mic care nu va atrage multă atenție, din nou aceasta este decizia ideală. Semnificația nu se schimbă dacă este uriașă sau mică, este într-o mai mare măsură o articulație individuală, ceea ce a făcut ca zodia Taur să fie extrem de elementară.

13. Coarne Taur Taur Tatuaje:

bull-coarne-tattoo13

În orice tatuaj Taur, coarnele sunt partea cea mai esențială, în acest fel, puteți pur și simplu lipi câteva coarne într-o altă imagine total irelevantă pentru a face din ea un tatuaj Taur. O imagine de sine, de exemplu, poate avea câteva coarne adăugate pentru a fi un tatuaj Taur. Oricare ar fi imaginea pe care o au coarnele, care marchează delimitarea cu fiecare caracteristică a taurului taur, invidia, tumultoarea, indignarea, energia și multe altele.

  9 stiluri frumoase Balbo Beard cu imagini Stiluri de viață

14. Tatuaje 3D Taur:

3d-taurus-bull-tattooo14

Un standout printre cele mai răspândite elucidări ale tatuajului zodiacal Taur este tatuajul 3D Taur. Aceasta include un meșteșugar care face cu adevărat imaginea taurului în toată magnifica lui și face o interpretare a acestuia în corp. În mod obișnuit, acest tip de tatuaj va avea elemente subtile care doar împing limitele între toon și practică. Tatuajul 3D Taur este ceea ce seamănă cu o fotografie care a fost luată special de la taur și a fost schimbată pe piele.

15. Desene colorate Taur Tatuaje:

colorat-taurus-design15

În ciuda faptului că este regulat să vedeți tatuajele Taur într-o configurație mai ușoară, nu vă imaginați că acestea sunt cele principale pe care le veți rula. În realitate, deseori sunt mult mai sensibile delimitări care au o paletă de umbrire mai profundă și mai mult spațiu care ia în considerare nuanțele și tonurile. Din cauza entuziasmului și a ostilității care este legată de taur, nuanțele care sunt folosite în mod frecvent încorporează roșii și negri și, de asemenea, galben în ochi ca o abordare pentru a evidenția acest persona și unul de un fel de element. În cele din urmă, totuși, este tatuajul tău și poți să faci cum îți dorești … în urma conversării cu meseriașul tău evident!

Vezi mai mult: Joker Tattoo Ideas

Taururile Taur sunt uimitor de mainstream în ceea ce ei delimitează și sentimentele pe care le cheamă. Decupate de imaginea unui taur, tatuajele Taurus sunt minunate și uimitoare, în plus, distractive și imaginative, în funcție de nevoia elegantă a clientului. Însoțirea este o parte din diversele părți ale acestor tatuaje care sunt de obicei văzute pe corpul persoanelor care au nevoie să poarte semnul forțat pe corpul lor.

Sursa imaginii: 11.