15 Diferite fructe și legume artizanale Idei pentru copii cu imagini Stiluri de viață

Consumul unei alimentații corecte ne ajută să facem pentru totdeauna stilul de viață sănătos, iar legumele cu fructe sunt principalele lucruri pe care le acoperim zilnic în dieta noastră sau într-o masă. Dar când părinții doresc ca copiii lor să mănânce alimente sănătoase în fiecare zi, copiii nu ascultă niciodată alegerea părinților despre mese. Părinții îi încurajează în mod regulat pe copiii lor cu privire la alimentele sănătoase, dar, în realitate, acest gen de lucruri nu funcționează în mod corespunzător asupra copiilor lor. Părinții dureri de cap de zi cu zi pentru a învăța copiii lor despre alimente sănătoase beneficii, dar copiii sunt întotdeauna copii. Apoi, părinții încearcă să-și învețe copiii în mod diferit, iar legătura dintre legume și fructe face parte din aceste activități didactice. Sistemul de învățare în mod creativ este metoda care se referă la activitățile regulate ale copiilor.

Părinții pot introduce la copiii lor despre fructe și legume idei de artizanat care sunt utile pentru a le înțelege despre beneficiile legumelor și fructelor verzi. Învățați copiilor multe fructe și legume care sunt disponibile prin intermediul acestor activități adorabile.

Diferite tipuri de fructe și legume Idei artizanale pentru copii cu imagini:

Iată câteva dintre cele mai bine selectate 15 idei de fructe și legume cu imagini care vă ajută să vă învățați copiii,

1. Fructe și legume Cutouts Artizanat:

fructe and Vegetables Cutouts Crafts

Aceste fructe și legume frumoase arte și meșteșuguri sunt foarte utile pentru a învăța copiii despre produsele alimentare pe care le pot mânca. Le puteți arăta aceste decupaje pentru a le învăța și despre culori. Decorați decupajele cu ochii și nasul pentru a le face să arate ca fețe. Acest lucru va fi un mod amuzant de a vă învăța copiii și de acest gen de meserii pe care le veți găsi și în școala de clasă.

  20 cele mai bune coafuri Emo pentru fete cu imagini Stiluri de viață

2. Crown King legume și fructe:

rege Crown Vegetable and Fruit Craft

Învățați-i pe copii regele fructelor și regele legumelor folosind această minunată idee de coroană. Ambarcațiunile de legume reprezintă o modalitate plăcută de a face copiii să înțeleagă folosirea fructelor și a legumelor. A avea fructe zilnic este foarte important pentru ei. Surprindeți copilul dvs. și spuneți-i despre avantajele fructelor și legumelor pentru fitnessul nostru.

3. ambarcațiunile de stingere a legumelor:

Vegetal Stamping Craft

Faceți copiii să facă această pictura drăguță folosind legume. Ambarcațiunile de legume sunt foarte populare printre copii. Este o mare idee de legume care poate fi realizata cu legume cum ar fi varza de Bruxelles, degetele doamnelor, etc. Aceste tipuri de meșteșuguri sunt foarte utile în timp ce orice concursuri de pictura pentru copii, aceasta este o idee bună în timp ce modelarea legumelor și fructelor.

4. Arta cu legume ca o idee de artizanat:

Artă with Vegetables as a Craft Idea

Iată câteva modalități reci în care fructele și legumele pot fi transformate în lucrări de artă. Varza este transformată într-un câine și o pere într-un șoarece. Arta și ambarcațiunile de legume sunt minunate pentru decorarea meselor la ocazii importante. Acest lucru este realizat manual și pentru acest tip de ambarcațiune au nevoie de creativitate adecvată a materialelor folosind toate metodele de idei de meserii, folosind legume sau fructe atunci când facem o meserie care are nevoie de o tăietură adecvată și atenție și asupra designului.

5. Cosul de ambarcațiunile de fructe:

Coş of Fruits Craft

Acest coș de fructe este realizat dintr-o placă de hârtie. Este vopsit maro și tăiat în centru. Diferite forme de fructe sunt tăiate din hârtie și colorate luminos. Acestea sunt apoi lipite pe coșul plăcii de hârtie. Acestea sunt ideile bune de ambarcațiuni de legume pentru prescolari. Puteți pune această ambarcațiune pe perete în dormitorul copilului tău; spuneți-le despre legume și fructe.

6. Ananas Anvelopă de balon ca o ambarcațiune:

balon Wrap Pineapple as a Craft

Faceți acest ananas drăguț folosind folie și vopsea cu bule. Trebuie să tăiați forma unui ananas pe hârtie de carton. Utilizați vopsea galbenă pentru fructe și verde pentru frunze. Această ambarcațiune frumoasă de fructe este distractiv de făcut și cadou. Asigurați-un astfel de tip de meserii pentru a vă ajuta copiii să înțeleagă numele fructelor, precum și al legumelor.

7. Craft din fructe de cires:

Cireașă Tree Fruit Craft

Aceste meșteșuri de fructe distractive pentru prescolari sunt mari pentru a menține mâinile puțin ocupate. Ciresul este pictat pe hartie. Cireșele sunt făcute din mărgele roșii unite. Copiii pot pune fiecare câte o cireșă pe copac. Acest tip de meșteșuguri de cireș puteți utiliza în orice funcție sau pe decorațiuni de Crăciun prea, cireșe de culoare roșie da aspectul rece la această ambarcațiune.

  Sfaturi și secrete de frumusețe turcească Stiluri de viață

8. Match The Craft Shadow:

Meci The Shadow Craft

Aici este o activitate bună pentru copii să învețe despre fructe și legume. Acest meci de joc de umbra este jucat folosind decupaje de fructe și legume. Fructe arta și ambarcațiunile sunt o idee bună pentru jocuri și activități pentru toți copiii în general. Această ambarcațiune este cea mai bună modalitate de a vă învăța copiii, arată ca un puzzle pentru ei. Cu siguranta se vor bucura de puzzle-ul fructelor pentru timpul lor liber. În orice timp de vacanță puteți juca acest joc cu copiii dvs. pentru a înțelege forma fructelor.

9. Cardul de imprimare a degetului ca o ambarcațiune:

Deget Print Card as a Craft

Puteți să-i oferiți iubitului dvs. această carte rece de amprente pentru ziua lor de naștere. Această grămadă de struguri este făcută prin ștanțarea degetului pe hârtie cu culoarea purpurie. Puteți picta frunzele cu culoarea verde. Aceasta este o modalitate de a învăța copiii cum să facă ambarcațiunile de legume. În cazul în care copiii dvs. iubesc strugurii, apoi actualizați-le pentru a face o ambarcațiune de struguri folosind degetele și cu siguranță vă vor prinde aprecierea.

10. Amestec de fructe Artizanat:

fruct Skewers Craft

Ajutați-i pe copii să mănânce alimente sănătoase, oferindu-le acele alimente care arată prea bine Majoritatea copiilor evită să mănânce fructe pline fără tăiere, iar părinții îi forțează să termine fructele. În acest tip de situații, părinții pot da o idee creativă pentru a termina fructele. Aceste fiare de fructe sunt făcute cu fructe pline de culoare cum ar fi căpșuni, struguri, kiwi, mere și roșii de cireșe. Copiii vor dori să mănânce aceste gustări sănătoase și să creeze, de asemenea, aceste meșteșuguri de fructe. Copiii se bucură de a mânca lucruri mici cât mai curând posibil, astfel că această idee o va ajuta pe părinți cu siguranță.

Vezi mai mult: Cum să faci meserii DIY

11. ambarcațiunile de ambalaje de hârtie pentru cartofi:

Cartof Print Wrapping Paper Craft

Acesta este un mod creativ de a împacheta cadou un cadou. Această hârtie de împachetat este realizată din bucăți de cartofi. Puteți să tăiați cartofi în diferite forme și apoi utilizați diverse culori pentru a le ștampila pe hârtie. Acest lucru creează un design care arată bine ca o hârtie de ambalaj. Puteți să vă ajutați copiii pentru acest tip de ambarcațiune, pot folosi și alte tipuri de fructe, astfel încât să se poată bucura și de acest stil de artizanat.

  9 Designuri frumoase și naturale cu aspect de tatuaje sprancene

12. Cartea Apple ca Gifting Craft:

Măr Book as Gifting Craft

Ajutați-i pe copii să facă această carte frumoasă de fructe, cum ar fi această carte de mere. Aveți posibilitatea să alegeți dintre diferitele imagini ale ambarcațiunilor de legume pentru a selecta fructele pe care le doriți. Cartea este făcută prin lipirea mai multor bucăți de hârtie decupate în formă de fructe. Apoi puteți colora prima pagină și puteți realiza căderea cărții. Puteți folosi imaginea copiilor dvs. și le puteți lipi pe fiecare imagine a fructelor și le puteți informa despre legume și fructe. În timpul lor liber vor învăța în acest mod despre acest subiect.

Vezi mai mult: Idei de artă și artizanat de natură

13. Patch de grădină:

Grădină Patch Craft

Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța copiii cum cresc fructele și legumele în grădină. Afișul conține multe fructe și legume care sunt cultivate fie sub sau deasupra solului. Copiii pot înțelege diferitele metode de creștere a produselor alimentare. Puteți folosi și hârtia de pânză pentru dormitorul copiilor dvs., cu siguranță vor învăța din asta. Acest tip de imagini ajută la învățarea rapidă.

14. Craft perie:

Perie Craft

Copiii pot crea cu ușurință aceste decorațiuni adorabile de fructe și legume folosind perii de sticlă. Periile colorate pot fi răsucite și transformate pentru a forma fructele sau legumele care le plac. Apoi îi pot atârna în clasă pentru ca toți să le vadă. Cadrele didactice pot folosi această idee și îi ajută pe elevi să învețe despre fructe, elevii se vor bucura de acest tip de metodă minunată.

Vezi mai mult: Distracție Idei cu imagini

15. Ambarcai de fructe:

fruct Lacing Craft

O activitate fructuoasă de fructe pentru a mări coordonarea ochiului de mână a copiilor este să le dai această slujbă de ștanțare. Aici folosim decupajele de fructe și găurile de perforare în borduri. Copiilor li se dă un fir care să-l dau prin găuri. Aceasta va fi o idee bună să le înveți.

Copiii sunt în mod constant trase în exerciții care sunt distractive, precum și interesante. Veți găsi acest tip de meșteșuguri de legume și fructe în sala de artă școlară, acum o școală de zi este în mod constant ghid și sugerează studenților despre beneficiul pentru sănătate de a consuma legume și fructe. Ei iau un ajutor de diferite tipuri de modele artizanale artificiale pentru a face legume și fructe crafts.This tip de meșteșuguri iau mai puțin timp pentru a face o legume de legume sau fructe, astfel încât în ​​timp ce face astfel de meșteșugărească profesor abordare a elevilor pentru a le ajuta în această creativitate sau activitate . Fructele și legumele sunt produse alimentare pe care trebuie să le aibă toți copiii. Artizanele bazate pe această temă sunt minunate să le informeze și să le ajute să cunoască diferitele produse alimentare.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,