15 modele de tatuaje simple și tradiționale Mermaid

Tatuajul sirenei este un simbol al frumusetii feminine, a sexualitatii si a iubirii. Ei au fost purtați pentru prima dată de marinarii din secolul al optsprezecelea, care au susținut că sunt martorii acestor creaturi frumoase și mitice să înoate pe rocile de mare în timpul călătoriilor. Ele sunt atractive și uimitoare să se uite au fost adesea asociate cu zeița greacă Afrodita – zeița iubirii, a fertilității și a femeii. Mermaidele sunt misterul și entuziasmul creaturilor jumătate de pe jumătate de pește care au fascinat femeile de mai mulți ani. Acest interes sa dezvoltat de ceva timp și sa reflectat sub forma tatuajelor. Meritele tatuaje au câștigat destul de multă popularitate în aceste zile și câteva idei au fost date în următoarele câteva paragrafe.

sirenă tattoo

Mermaid tatuaj este cel mai stabilit tip de tatuaje. La mijlocul anului 1900, practic practicată de marinari. Tatuajul sirenei este larg răspândit în lumina faptului că fundațiile care stau la baza cernelii provine din timp. Are sens că s-ar încadra în cele mai multe schițe nautice tatuaj, mai ales că acestea sunt presupuse a fi creaturi incredibil de minunate. Mermaid Tattoos sunt printre cele mai ciudate și fermecătoare planuri de tatuaj, care utilizează acest animal legendar minunat ca component esențial.

Frumoase tatuaje de sirenă împreună cu imagini:

Următoarele sunt desenele remarcabile de tatuaj mermaid cu semnificații și imagini pentru bărbați și femei.

1. Super Tattoo detaliu de Mermaid: 

Super Detail Tattoo

Acesta este un punct de lucru extrem de punctual de punct. Această sirenă însăși este redată fabulos, totuși, odată ce ajungi la coada ei, totul este doar ceresc de observat. Există o cantitate atât de mare de văzut, pește, secțiuni de mijloc, coadă răsucire, urci de ocean și buzunare de aer. Se face conectarea cu bucata. Pe șansa de a privi cu atenție, veți vedea de asemenea barca din vedere, în plus extrem de clar. Aceasta este doar o piesă uimitoare de design tatuaj mermaid, pus superb pe coapsă.

2. Tatuaj Mermaid pentru mama:

Simplu Mermaid Tattoo

Nu toate tatuajele sirenei trebuie să delimiteze sirenele de sexe. Această piesă fermecătoare de tatuaj simplu de sirenă demonstrează o sirenă mama și o fată care își dau reciproc un petic adorabil pe buze. Tu nu vezi în mod regulat sirele de copii descriu, dar aceasta este doar drăguț. Îmi prețuiesc bucățile de lame sau ghilimele din spatele urechilor, iar efortul acestui lucru arată doar afecțiunea pentru o mamă pentru fiica ei.

3. Tatuaj mic Mermaid:

Mic Mermaid Tattoo

Un stil de tatuaj mic de mermaid, care rămâne mereu verde, este cel al lui pin-up. Consolidați planul cu un plan de sirenă și o ședere și aveți un adevărat tatuaj stil obișnuit. Acesta este modul in care tatuajele au privit traseul inainte ca acestea sa devina standard si imi place cu adevarat. Grapple-ul se face în negru și roșu, economisind cea mai mare parte a umbrelor pentru sirena. Puteți să răsfrângeți acest tip de tatuaje de sirenă atât pe încheietura mâinii, cât și pe mâini.

  9 tatuaje de fulger de top pentru 2023 | Stiluri La LIFe

4. Tatuaj japonez Mermaid cu ancora:

japonez Mermaid Tattoo

Mermaidele sunt o parte foarte importantă a culturii japoneze. Ele pot fi urmărite înapoi în culturile antice în care locuiau țărmuri și stânci din diferite oceane. Ele sunt o creație superbă și pot fi folosite pentru a realiza modele strălucitoare. În cazul în care aveți tatuaj făcut se va baza pe dimensiunea de care aveți nevoie, și tatuajele sirenă au o tendință de a schimba de la mici și ușor la enorm și într-o mare măsură nitty pietricele. Pentru o mica sirena, poate fi purtata pe maneca, pe brat sau chiar pe picior. Acestea includ, în cea mai mare parte, o singură sirenă și poate doar o singură fotografie.

5. Tatuaj Scala Mermaid pe șolduri:

Scară Mermaid Tattoo

În ceea ce privește tatuajele la scară, există, de asemenea, o măsură considerabilă de alegeri. Am văzut câteva dintre cele mai frumoase piese, precum și o bucată de picior întreg. Aceste scări tatuaj mermaid aici începe cale mai mare pe corp decât celelalte, talie confortabilă. Valurile formează pauza dintre om și pește. Sub valuri putem vedea începutul baloanelor, de data aceasta în întuneric și în nuanțe de dim. Apelul acestui lucru este că, se termină acolo sau se procedează la distanța pe coapse? Aici și acolo, cele mai mici momente din interior sunt cele mai bune momente.

Vezi mai mult: Samurai modele de tatuaje pentru barbati

6. Little Mermaid Ariel Tatuaje pentru fete:

Există mai mulți oameni în această lume care iubesc să includă Ariel în timp ce fac tatuajul lor de sirenă. Ea este una dintre cele mai bune creatii ale lumii Disney si este foarte frumoasa in aparitie. Ea face într-adevăr o alegere prețioasă pentru designul tatuajelor. Mermaidele, da, aceste animale mici, minunate, cu părul lung și ochii afectuosi, au plecat cu omenirea din vremurile vechi.

Ariel Mermaid Tattoo

O legendă asiriană povestește povestea zeiței Atargatis, care sa transformat într-o sirenă, din moment ce ea era învinovăcioasă și rușinată de uciderea prin alunecarea draga ei umană. A urcat într-un lac și jumătate din corpul ei sa transformat într-un pește pornind de la talie.

  Semințe de susan - Beneficii și utilizări Stiluri de viață

7. Tatuaj roșu cu sirenă pe coapse:

Părul lung, bouncy și plin de viață este una dintre caracteristicile unei sirene. Un tatuaj roșcat cu sirenă înconjurat de bule colorate arată natural frumos și luminos. Aceste tatuaje Mermaid sunt predominante printre acele doamne care au încredere în destin și noroc. Există numeroase planuri disponibile pentru tatuajele mermaidelor pentru bărbați și femei atât.

roșu Haired Mermaid Tattoo

Un loc pentru aceste tipuri de tatuaje trebuie sa fie critic. Ar trebui să determinați locul corpului și să schițați înainte de a obține un plan de tatuaj de sirenă pe corpul vostru. Puteți să sport acest tip de tatuaje de sirenă pe picioare și spate și alte părți ale corpului.

8. Design Tribal Mermaid Tattoo pe partea laterală:

Tribal Mermaid Tattoo

Acest tatuaj sirenă pentru bărbați și femei este un amestec excepțional de ascuțit de model de sirenă și de vechiul stil tribal vechi. Marcajul de aici provine din felul în care contururile de sirenă se fac în motivația care decurge din relevanța tatuajelor tribale, atrăgând umbrele convenționale întunecate. Calitatea multiplă a imaginii vă trezește interesul și vă face să vă uitați din nou și descoperiți fața șarpelui mitic acoperită în părul lung al animalului. Extrem de potrivit pentru specialiști și indivizi care au tendința să ia în considerare anchetele filosofice grele.

9. Tatuaj dublu Mermaid pentru femei:

Un tatuaj care arată că două sirene dormind împreună în ocean deoarece sunt înconjurate de pești de diferite tipuri este obligat să arate superb. Ele poartă un element de creativitate și arată atrăgătoare și bogate în ochi. Mermaidul vorbește cu fermecătoare și extraordinaritate. Cu toate acestea, tatuajele sirenelor sunt puțin confuze și necesită mai mult spațiu decât tatuaje diferite.

Fermecător Mermaid Tattoo

Deci, câțiva oameni se sustrag pentru a obține un plan substanțial de tatuaj mermaid. Fie ca atare, cumva, într-un fel există o gamă largă de indivizi în această lume care adițional prețuiește pentru a obține o dimensiune complet măsurată sau imens dimensiunea tatuaj mermaid pe corpul lor. Tatuajele sirene sunt minunate și arată perfect pe corpul doamnelor Acesta este unul dintre modelele excelente de tatuaj mermaid pentru femeile din spate.

10. Tatuaj monocromatic Dual Mermaids pentru spate:

monocromatic Tattoo

Această femeie mizerabilă se uită în cea mai mare parte verde și galben. Îmi place că cântarele de coadă se fac în locații, mai degrabă decât ca niște cântare ca cele mai multe. Nuanțele sunt plăcute, dar se pare că a fost victima unui asalt de paintball grav. Îmi prețuiesc poziția acestei marea majoritate a tuturor, arată aproape tragică, se mișcă în direcția opusă a lumii. Fără îndoială, acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje pentru fetițe.

  15 modele recente de plazo cu Kurti pentru 2023 | Stiluri de viață

Vezi mai mult: Maori Tattoo Designs

11. Tatuaj Colorat Mermaid:

Colorat Mermaid Tattoo

Sirenele sunt creaturi de persuasiune, independență, mister și creativitate. Ei au un farmec propriu și posedă o putere imensă. Un tatuaj colorat și voluptuos de sirenă, cu stele îngrămădite în jurul gâtului, așezat într-o postură senzuală, va face cu siguranță tatuajul tău uimitor și artistic.

12. Design de tatuaje vechi de școală Mermaid:

Vechi School Mermaid Tattoo

Designul tatuajului vechi de școală a luat naștere în anii 1990, când marinarii ar încerca să sport aceste creaturi spectaculoase. În acele zile, tatuajele de sirenă erau purtate de bărbați, dar orele suplimentare au început să atragă atenția femeilor. Aceste modele de tatuaje de mermaid veni cu simboluri cum ar fi ancore, frânghii, nave și sterilizări.

13. Tatuaj Vintage Mermaid pe umăr:

Fermecătoare Mermaid Tattoo

Timp de mii de ani, sirenele sunt recunoscute ca creaturi mitice. Mai multe culturi antice s-au asociat cu sirenele fascinante și atrăgătoare, care seduce marinarii cu cântece, aspect și alte moduri senzuale. Un tatuaj care scoate in evidenta natura seducatoare a unei sirene cu diferitele sale culori si pozitii este garantata ca arata fabuloasa. Acesta este un tatuaj simplu sirenă care oferă aspect minunat corpului tău.

Vezi mai mult: Kanji tatuaje cu semnificație

14. Tattoo Negru Mermaid pe picioare:

Negru Mermaid Tattoo

Un tatuaj de sirenă este o reprezentare puternică a frumuseții feminine. Ea a fost descrisă ca o figură care posedă curaj și putere. Din cauza naturii ei îndrăznețe, ea a fost, de asemenea, legată de cuvinte precum creația și intuiția. Un tatuaj negru de mermaid bine conceput poate capta toate aceste caracteristici intr-un mod foarte frumos si incitant.

15. Tatuaj Hawaiian Mermaid pe braț:

Hawaii Mermaid Tattoo

Când vorbim de maritim de epocă, primul lucru care ne vine în minte este sirenele. De la folclor la povești scurte, sirenele sunt cunoscute pentru a atrage marinarii cu cântecele lor și aspectul frumos. Un design tatuaj de Mermaid Hawaiian, care conține imaginea unei sirene, cu încuietorile sale frumoase care se încadrează pe pieptul ei, este atractivă pentru a privi. Prezența trandafirilor destul de roșii va face ca tatuajul să apară și mai viu și mai colorat.

Aceste modele de tatuaje mermaid au fost mainstream de mult timp, si sunt decizia ambelor sexe.

.