15 Pantaloni pentru femei curte și confuze pentru femei Satyles la viață

Kurta împerecheate cu pantalonii sunt cele mai recente tendințe de modă. Există diferite tipuri de pantaloni, cum ar fi pantaloni de creion, pantaloni de țigară, pantaloni drepți, palazzos etc. Verificați toate aceste opțiuni aici și alegeți dintr-o gamă largă de pantaloni. Aceste pantaloni arată atât de confortabil.

Modele frumoase și elegante ale pantalonilor Kurta pentru doamnele de modă:

Iată câteva modele de pantaloni de top curta cu imagini.

1. Set de pantaloni din piele maro:

Acest pantaloni atractivi curti sunt aroma sezonului si ofera un aspect sas. Acest chilot drept cu kurti lungi este potrivit pentru excursia ocazională. Un minunat lung albastru kurti.It imprimat are trei mâneci patru și V gât. Plăcuța cu buton este lungă și arată misto. Pantalonii drepți oferă o privire frumoasă rochiei. Imprimatele tradiționale pe curti sunt atractive.

2. Pantaloni scurți fără mâneci:

Aceasta este o curte minunată, fără mâneci, cu pantaloni roz. Butonul lateral al butonului arată foarte răcoros. Combinația roz pentru pantaloni oferă un aspect foarte casual pentru rochie. Această curte lungă cu pantaloni va face capul rândul său, și sporește stilul dvs. de simț.

3. Pantaloni cu buzunar tiparit cu panglica:

Acesta este un bloc de mână albastru lung, imprimat kurta cu pantaloni. Este fabricat din bumbac 100%. Este plin cu mâneci și are o placket frumos buton lung. Există o jantă verde solidă la mijloc, care oferă aspectului occidental curte.

4. Kurtul de mătase verde din bumbac cu pantaloni:

Aceasta este o curta lunga de mătase de bumbac verde cu pantaloni. Este o uzură absolută pentru toate ocaziile formale. Rotiți capetele cu acest set elegant. Are un gât elegant și o jumătate de mâneci. Pantalonii tipăriți în alb adaugă frumusețea acestei rochii.

5. Kurta galben de bumbac cu pantaloni:

Este o curte frumoasă cu mâneci lungi cu muștar lung, cu mâneci lungi. Are o placuta placuta cu buton lung. Mânecile din bumbac oferă o privire rece la rochie. Este o uzura casual ideala. Aceste minunate pantaloni drepți cu kurta vorbește despre simplitatea și stilurile de îmbrăcăminte.

6. Curții neagră pentru femei:

Acest set ușor de curățat din bumbac este ideal pentru birou, pentru uz casual. Curta neagră solidă arată minunat cu palazzos. Acest pantaloni Palazzo cu lunga curta imbunatateste stilul tau de moda. Curta are trei mâneci patru, cu un detaliu frumos alb pe ea. Se potrivește bine cu palazzosul alb-murdar. Arată foarte elegant.

7. Kurtul de bumbac de culoare portocalie și brună cu pantaloni:

Este o curte încântătoare de portocal și maro. Este fără mâneci și avea un gât de barcă. Ea are o minunate detalii legate de partea laterală. Pantalonii maro se potrivesc foarte bine cu kurta. Este potrivit pentru toate ocaziile ocazionale. O curta ideala ideala cu pantaloni pentru doamne.

8. Albastru Alb Blocat imprimat Kurta cu pantaloni:

Acesta este fabricat din bumbac 100% pur. Combinația albastru și alb arată foarte elegant. Este cel mai potrivit pentru ocazii ocazionale. Impresiile frumoase de flori albastre de pe spatele curții adaugă frumusețea acestei rochii. Are trei mâneci patru și are un gât rotund. Aceste pantaloni subțiri pentru kurtis sunt cele mai potrivite pentru ocazii ocazionale.

9. Tussar bumbac drepte Pantalale paralel cu Kurti:

Acest pantaloni de bumbac tusar de culoare maro poate fi asociat cu kurtis imprimat sau etnic. Este atât de la modă. Check out acest kurti albastru cuplat cu aceste pantaloni minunat paralele. O combinație extraordinară de pantaloni Parallel cu kurta. Are trei manșoane patru cu fante laterale. Combinația de albastru și maro arată destul de etnică.

10. Set de pantaloni galbeni chanderi galbeni:

Este o curte frumoasă galbenă cu guler mandarin. Are trei manșoane patru cu fante laterale. Broderia frumoasă pe curte arată foarte etnică. Pantalonii galbeni completează rochia. Poate fi purtat atât pentru ocazii formale, cât și ocazionale. Aceste curti minunate cu design pantaloni adauga la coeficientul de stil.

11. Brodat stil Achkan din fata cu creta cu pantaloni de tigara:

O frumoasă curte de mătase brodată albastră este minunată cu o pereche de pantaloni de țigară. Curta stilului ascan arată foarte etnică. Are trei mâneci patru și fanta din față arată foarte regală. Se potriveste cel mai bine pentru adunari formale si petreceri. Pantalonii albastri de țigară cu curta lungă adaugă la starea etnică a curții.

12. Tricou pentru femei Kurta:

O curte frumoasă din bumbac cu guler închis. Este asociat cu pantaloni albi cu lungime glezna. Acest lucru pare foarte casual. Acest lucru este potrivit pentru ocazii ocazionale. Curta albastră cu amprentele pe ea oferă o notă la modă. Faceți capetele să se întoarcă cu aceste pantaloni minunați pentru gleznă pentru kurtis.

13. Dreptul cuțit cu pantaloni:

O curte încântătoare, curată, este cuplată cu pantaloni cu creion. Modelele curte lungi albastre tipărite arată foarte etnic pe aceste pantaloni. O frumoasă îmbrăcăminte casuală. Este făcut din raion și are un guler închis. Imprimeurile sunt minunate și arată foarte tradițional. Pantalonii cu creion alb, cu curta lunga, adauga aspectul cool al curtilor.

14. Purtarea de design pe bază de portocaliu și bej Stitched Fusion purta Kurt cu pantaloni de țigară:

Această curte de portocaliu și bej combină cu aducătoarea evenimentului. Pantalonii de țigară împerecheați cu acest kurti adaugă la frumusețea acestei curte. Este fără mâneci și are un gât rotund. Detaliile legate de talie sunt atractive. Combinația rară de portocal și bej funcționează bine pentru petreceri. Această fuziune de pantaloni de țigări cu kurti arată foarte sobră și simplă.

15. Pantaloni Multi Pashmina Pantaloni din Lana:

Aceasta este o curte multicolore minunată, cu trei mâneci patru. Este cel mai potrivit pentru pantalonii albi. Are un gratar mandarin închis frumos cu placă lungă cu buton cu detalii de fir. Această curte este fabricată din lână pashmina, iar țesătura este moale și netedă. Aceste pantaloni drepți cu curta sunt o nevoie de bază pentru ocazii ocazionale.

Aceste pantaloni sunt atât de confortabili pentru uzul casual și formal. Poate fi asociat cu orice fel de veste de vest sau tradiționale. Puteți selecta din colecții largi de modele în stilul de pantaloni kurta, dacă vă uitați la uzura confortabilă pentru uz zilnic, încercați acest pantalon curta pentru aspectul dvs. de încredere. Ia-ți pantalonii din curte de la orice magazin online.