Cele mai recente stiluri de barbă cu miriște pentru tendințe pentru anul 2018 | Stiluri de viață

O barbă este la fel ca orice altă parte esențială a corpului pentru bărbați. Prin urmare, îngrijirea și întreținerea lui obișnuită au o mare importanță. Împreună cu aceasta, este, de asemenea, o decizie majoră cu privire la stilul de barbă pe care să-l selectați. Unii au părul mai mare ca un mediu, în timp ce alții ca părul minim pe față. În funcție de aceasta, a existat o evoluție a stilurilor barbă în timp. Unul dintre produsele acestei evoluții este barba cu miriște.

Un stil de miriște de barbă este în esență o versiune mai scurtă a tuturor diferitelor forme de barbă, adică dimensiunea părului este menținută destul de mică și prin urmare dimensiunea maximă a părului, în barba cu miriște întreagă este de asemenea de aproximativ 1/4 din dimensiunea barbei normale. Ca urmare, există nenumărate stiluri atunci când vine vorba de o barbă bărbătească. Trebuie să alegi în funcție de forma feței, de coafura și de preferința preferată.

Cele mai bune stiluri de barbă cu buze:

Următoarele sunt Top 15 stiluri de barbă de buclă pentru a vă ajuta să selectați unul dorit,

1. Beard tradițional stil de barbă:

Tradiţional Style Stubble Beard

Aceasta este cea mai veche formă de bărbie scurtă. Apoi, este încă foarte mult la modă. Trebuie să îmbrățișați barba de miriște în fiecare săptămână cel puțin pentru a menține acest stil. Aceasta implică menținerea unui pic de tot, adică o mustață ușoară, o mică miriște și o extensie a barbei în alt stil ca o combinație etc..

2. Beard stubble ușor tăiat:

Ușoară Trimmed Stubble Beard

Dacă sunteți unul dintre tipii care nu vă plac mult părul pe fața dvs., dar totuși doriți un aspect masculin decent, atunci puteți merge pentru o barbă ușoară. Aceasta implică în principal tăierea părului barbă într-o consistență ușoară cu ajutorul unui tundru de bună calitate. Trebuie să aveți grijă de calitatea tău, deoarece tăierea fină ar putea să lase arsuri dacă nu aveți un trimmer de calitate.

3. Beard moderne:

Modern Stubble Beard

Aceasta este în prezent cea mai bună barbă de miriște în stilurile de îngrijire a bărbaților. Aceasta implică, în esență, o revigorare a barbei tradiționale, în care colaborează în același timp stiluri diferite de barbă și mustă, dar mențineți simetria în același timp. De exemplu, aveți posibilitatea să alegeți o combinație de ciuperci goale și arsuri, dar într-o dimensiune foarte mică a părului o face să pară ca miriștea.

4. Beard lung:

Lung Stubble Beard

Numele acestei barbe precizează clar aspectul și cerințele de îngrijire. Trebuie să vă lăsați barba să crească pentru o lungă perioadă de timp spun aproximativ o lună sau cam asa ceva, și apoi forma barba ta într-un mod simetric. Sau, de asemenea, puteți să vă împărțiți parul frizzy și să lăsați părul barbă să aibă o lungime naturală.

5. Beard cu gât îngust:

Deplin Neck Stubble Beard

Mulți bărbați elimină, de obicei, tot părul care crește pe gât, iar barba lor constă numai din păr facial. Cu toate acestea, o tendință unică occidentală în barbe, care poate fi văzută în rândul multor bărbați din Europa, Statele Unite și Australia, este că ei își păstrează părul pe gât și îl tund puțin în formă. Atunci când un astfel de păr de gât este combinat cu miriște, acesta poate fi numit ca o barbă de gât cu miriște. Dar trebuie să vă asigurați că utilizați un tunsor de calitate adecvat, cum ar fi, de exemplu, un clemă de litiu ion Wahl care vă ajută să vă închideți ușor gâtul pe gât. Astfel, puteți avea o barbă Wahl și o miriște pe gât și pe față.

6. Barbă medievală:

Mediu Stubble Beard

Un alt stil pe scară largă, urmat de barba de miriște pe tot globul, îl reprezintă barba medievală. Se pare că vă cere să lăsați părul să crească doar până la o anumită dimensiune, unde puteți să-l tăiați într-un mod foarte ușor într-o formă medie. O formă medie este perfectă și se potrivește majorității formelor feței.

7. Pisica goatee:

Cioc Stubble

Așa cum am menționat mai înainte, o barbă de miriște poate fi redată în nenumărate variante. O astfel de variație este o barbă de Goatee dar cu o dimensiune mică a părului, ceea ce face ca ea să fie o ciupercă de capră. Pentru întreținerea acestei miriște, trebuie să luați măsuri adecvate în timp ce o creșteți astfel încât să mențineți numai acel păr care contribuie la formarea formei goale, în timp ce alte păruri trebuie să fie complet curățate.

8. Beard cu striații în formă de V:

VShape Stubble Beard

Dacă doriți rătăcit, dar nu doriți să se uite stereotip, atunci puteți merge pentru acest stil unic. Aceasta implică modelarea părului barbă a obrazului într-o formă V inversată și, de asemenea, tăierea trebuie să fie în așa fel încât întreaga miriște, de asemenea, să arate ca un V când este văzut din față. Prin urmare, trebuie să mențineți din nou această barbă cu multă precizie și îngrijire.

Vezi mai mult: Stiluri de barbă medie

9. Beard cu ghimpe grele:

Greu Stubble Beard

Un beard cu greutate ridicată este stilul perfect pentru miriște dacă căutați un aspect robust și rustic, totuși nu doriți păr prea mare pentru a completa acest aspect. La fel ca stinghiul lung, această barbă are nevoie și de tine să crească o mulțime de păr pe fața ta, dar trebuie să vă asigurați că nu depășesc peste un centimetru sub bărbie. Odată ce obțineți această dimensiune, acum trebuie doar să tăiați frizz dvs. și se termină și să mențină aspectul mai plin de miriște dumneavoastră. Această miriște pare foarte masculină și sexy și acesta este motivul pentru care se numește Stubble Heavy.

10. Lazy Looking Messy Beard Stubble:

Leneş Looking Messy Stubble Beard

Uneori, se crede că nici o modă nu este o modă în sine. Dacă sunteți o astfel de persoană, atunci acesta este stilul perfect pentru dvs. Nu trebuie să vă îngrijorați deloc. Doar lăsați barba să crească oricum, dar numai la o lungime medie și să păstreze aspectul natural murdar.

11. Mușchi de manevră Conectat Beard cu miriște:

ghidon Mustache Connected Stubble Beard

O mustață în formă de dreptunghi fără fund este numită ca mustață de ghidon, deoarece seamănă cu ghidonul unei motociclete. Acest stil de mușchi este universal în următorul său și merge cu orice barbă. Prin urmare, puteți însoți această mustăță într-un stil conectat cu mirosul tău.

12. Creion circular Beard stubble:

Circular Pencil Stubble Beard

Acesta este un alt stil faimos în barba de miriște, în care trebuie să oferiți șisturi circulare la miriștea ta. Această miriște necesită îngrijire constantă în timp ce o îngrijește, astfel încât să vă asigurați o formă circulară și, de asemenea, trebuie să vă mențineți forma dacă doriți barba pentru o perioadă mai lungă.

Vezi mai mult: Steaguri lungi și lungi de barbă

13. 3 Zi Beard Stubble:

3 Day Stubble Beard

Dacă nu vă deranjează să vă tăiați frecvent barba, adică chiar și în măsura în care o faceți pentru totdeauna 3 zile, atunci acesta este stilul tăiat pentru dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să vă tăiați părul la fiecare 3 zile și să-i lăsați să crească în următoarele 3 zile. Acest lucru vă oferă miriște naturală cu dimensiunea minimă a părului, deoarece acestea au crescut doar pentru 3 zile.

14. Beard înțepător în formă simetrică:

Simetric Shaped Stubble Beard

Dacă doriți să obțineți puțină creativitate în stilul bărbii, puteți înfrumuseța miriștele pe ambele obraji într-o formă unică, dar faceți-o să pară identică pe ambele părți în timp ce faceți acest lucru. De exemplu, dacă dați o formă crisscross pe un obraz, puteți da aceeași formă și pe cealaltă parte și arătați-o simetrică pentru un aspect mai atrăgător de barbă.

15. Mustache detașată cu patch-uri de suflete și barbă cu miriște:

Detașat Mustache with Soul Patch and Stubble Beard

Este posibil să fi văzut acest aspect frecvent printre vedetele de film și alte celebrități. Acesta vă oferă o privire mai mare decât viața. Tot ce trebuie să faceți este să mențineți o mustață, un patch de suflet și o barbă obișnuită, dar mustața trebuie să fie detașată.

Vezi mai mult: Cel mai bun produs de șampon Beard

Beardul este unul dintre cele mai importante aspecte ale personalității bărbatului. Prin urmare, stilul, îngrijirea și întreținerea au o mare importanță. Pentru cel mai bun aspect posibil, bărbații adoptă diferite stiluri de barbă bazate pe dimensiunea părului, forma și culoarea părului. Un astfel de stil este barba cu miriște. Bărbața de barbă este una dintre puținele stiluri de barbă vechi care au rămas la modă până în prezent. Acesta a suferit o evoluție încă de la începuturile sale, care a dus la nenumărate stiluri de miriște. Puteți adopta oricare dintre aceste stiluri, în funcție de preferința dvs. și de forma feței.