Top 9 machiaj pentru ochi negri Stiluri La LIFe

Ochii sunt o caracteristică frumoasă și atractivă a feței unei femei și, probabil, primul lucru pe care îl observi în momentul în care intră prin ușă. Aplicarea unui machiaj bun pe ele poate fi într-adevăr un instrument puternic. Dar este important să cunoașteți tehnicile și stilurile potrivite. Prin urmare, am împărtășit cele mai bune dintre ele în acest articol.

Simplu machiaj pentru ochi:

Ochii obișnuiți:

ochi makeup for black eyes

O modalitate grozavă de a personaliza acei ochi negri frumoși este de a obține atingerea tradițională a fumului. Pentru aceasta veti avea nevoie de linia ochilor, umbra ochilor si rimelul. De asemenea, puteți folosi genele false fantezie pentru a vă da aspectul dinamic. Încercați o combinație mică de umbre de ochi roz și piersic.

Eyes elegant și elegant de vară:

Top 9 machiaj pentru ochi negri Stiluri La LIFe

Acest machiaj ochi este perfect pentru toate petrecerile de vara. Utilizați o combinație de aur roz, piersic și trandafir pe ochi. După aceea, faceți linii netede cu garnitura de ochi și adăugați puțină sclipire pe partea superioară dacă doriți. Acest lucru vă va oferi un aspect foarte sexy și atractiv și vă va aduce o mulțime de complimente din partea respectivă.

Vezi mai mult: Sfaturi de machiaj pentru ochi mici

Zeita :

Top 9 machiaj pentru ochi negri Stiluri La LIFe

Acest machiaj a fost conceput pentru cei care au ochi expresivi. Arată elegant și foarte deschis. Pictura ochilor cu o umbra rece si albastra a ochilor si apoi crearea de lovituri netede de linii negre cu ochelarii dumneavoastra, urmata de un dulce frumos de kajal de mai jos este doar aspectul de care aveti nevoie. Foloseste-ti mascara pentru a ridica genele.

Ochiul negru:

Top 9 machiaj pentru ochi negri Stiluri La LIFe

Un alt stil fascinant și inovator este machiajul ochilor negri. Acest lucru va necesita doar o umbra ochiului negru și liner ochi. Un amestec de ambele aplicate pe capacul superior al ochilor va arata absolut atractiv. Încercați să creați acel aspect mirositor atât în ​​partea de sus, cât și în partea de jos. Nu-l face prea greu. O mică lumină este bună.

  15 cele mai bune & stilate modele de tatuaje Bicep Stiluri de viață

Vezi mai mult: Idei de machiaj pentru ochi de machiaj

Ochi albaștrii:

Top 9 machiaj pentru ochi negri Stiluri La LIFe

Ocean Blue Eye machiaj este ceea ce aveți nevoie pentru a vă face să arăți ca un diva absolut. Este cu siguranță cel mai bun pentru un aspect de petrecere și arată grozav cu rochii negre. Este ideal pentru cei care au ochi negri și este folosit de mai mulți artiști de machiat și experți.

Machiaj de nunta:

Top 9 machiaj pentru ochi negri Stiluri La LIFe

Dacă vreunul din voi participați la o nuntă în acest sezon sau dacă vă căsătoriți; acest machiaj este ceva ce ar trebui să încercați. Combinația dintre aur și maro este absolut superbă. Nu numai asta; acest lucru vă va oferi și un aspect diferit și elegant. Un farmec bun va adăuga farmecul său.

Vezi mai mult: Cum sa faci machiajul ochilor pentru ochii negri

Dazzler:

Top 9 machiaj pentru ochi negri Stiluri La LIFe

Un alt machiaj de ochi pe care poti incerca sa il faci este cel mai dazzler. Acesta utilizează combinația perfectă de lumină aurie și violet și te face să arăți ca o celebritate. Asigurați-vă că linia pe care o creați cu creionul dvs. este subțire. Nu vrei să faci o linie groasă; altfel frumusețea umbrelor ochiului nu va ieși bine.

Golden Eye:

Top 9 machiaj pentru ochi negri Stiluri La LIFe

Machiajul de ochi de aur este un asomător pentru cei cu ochi negri. Folosește sclipici de aur și o linie bine definită creată cu ajutorul unei căptușeli. Asigurați-vă că sprâncenele ochiului au fost foarte bine filetate și că machiajul feței a fost făcut corect. Va îmbunătăți aspectul întreg.

Creative Eye:

Top 9 machiaj pentru ochi negri Stiluri La LIFe

Machiajul creator de ochi folosește o combinație excelentă de cinci culori. Unele puncte gri sub ochi arată de asemenea destul de inovatoare și atrăgătoare. De asemenea, este nevoie de o kajal de bună calitate și de liner pentru a preveni împrăștierea.

  7 Mudre puternice de yoga de mână pentru vindecarea sănătății

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.