9 Egyszerű nadrágok férfiak és nők számára Stílusok az életben

A női nadrág a férfiak és a nők által viselt legdivatosabb és okos megjelenésű kiegészítő. A nadrágot sok dinamikus formatervezésben találják meg, amely minden alkalomra, pártra, sőt hűvös irodai viseletre is alkalmas. Az egyszerű bokák helyes választás lehetnek az irodákban, akár bármely hivatalos fél számára is. Az egyszerű bokák kedvesnek látszanak, és dicsőséget adnak a személyiségnek is.

Egyszerű Anklets Designs in Trend:

Az egyszerű bokák lélegzetelállítóak is, és a tálak közül választhat a legalkalmasabb bajnokság a ruhád szerint. Most áttekintünk a 9 legegyszerűbb bimbótervezésre:

1. Egyszerű arany női csizma:

Egyszerű Gold Anklet for Women

Ez a fajta egyszerű arany bokavédelem időtlen és klasszikus viselet. A bokalencse mázas hajlított csővel rendelkezik, a másik része pedig egy összekapcsolt lánccal rendelkezik, így csillogó megjelenést kölcsönöz a nők puha és gyönyörű bokainak. Ez a fajta bimbó lehet a legjobb ajándékozási lehetőség a szeretteinek.

2. Egyszerű gyöngyházcsizma kristály gyöngyökkel:

Egyszerű Pearl Anklet with Crystal Beads

A gyöngyház bokája nagyon egyedi és elegáns, és szinte úgy néz ki, mint a cipő szerves része, és megadja neked a dinamikus megjelenést. A bimbók között a kicsi, káprázatos, kerek formájú kristályok aranyszínű béléssel vannak körülvéve, ami tökéletes tartozékként jelenik meg.

3. Egyszerű ezüst réteges zokni csillagokkal:

Egyszerű Anklets

Egyszerű és elegáns a megfelelő kifejezés ezekre az ezüst kettősrétegű bokáig. A bimbó egyedülállónak tűnik és finom, tökéletes a fiatal lányoknak. A bimbóba ágyazott apró csillogó csillagok mennyei és tökéletes, egyszerű, mégis elegáns bokacsontnak tűnnek.

4. Egyszerű levélgyűrűk lányoknak:

Egyszerű Leaf Anklets for Girls

Itt jön egy ideális bokalánc a nők számára, akik szeretik a természetet, sőt, hasonlóképpen hasonlítanak a viseletükhöz és tartozékaikhoz. A bokát acélból tervezték, és apró, aranyos gyöngyöket gyöngyöltek. A széleken finom és finom levél alakú varázsa be van ágyazva, így a legszembetűnőbb megjelenő bokalé.

Többet látni: Indiai Nászutas Anklet Designs

5. Ezüstözött keresztbőr nők számára:

  Top 9 Legújabb Infinity Anklets Képekkel Stílusok az életben

Ezüst Plated Cross Anklets for Girls

Ez a fajta bimbó ábrázolja az elme lelki ívét. A bokavonon ezüstözött keresztbőröket felakasztják, így izgalmasabbá válnak, és könnyen megragadják a másik figyelmét felé.

6. Egyszerű végtelen csomó nyakláncok:

Egyszerű Infinity Knot Anklets

Ez egy szép és egyszerű megjelenésű bokor, amelyet szálakból készítenek. Az ezüst végtelen varázsa a tüske között van, ami csodálatosan megjelenik a férfi bokáján. Ez a fajta bokalánc tökéletes ajándékozás lehet a szeretett vagy bármilyen közeli férfi barátjának.

Többet látni: Gyermekláncok

7. Egyszerű bőrnadrág ezüst hajóval:

Egyszerű Leather Anklet with Silver Boat

A bőrből készült tartozék mindig a férfiak népéhez tartozik. Ez az egyszerű bézár tiszta fehér bőrből készült, csomózott mintával. A szélén egy kis ezüstös csónak van felakasztva, és ez a fajta bokáig mindenféle felszereléssel illik.

8. Egyszerű Fabric Anklet Anchor:

Egyszerű Fabric Anklet with Anchor

Ez a fajta szürke színű bokacsizma kiválóan néz ki minden ember durva és keményen dolgozó lábán. Ez a bézár csodálatosan készült két rétegben, és egy hűvös, ezüstözött horgony varázsa rögzített, így kicsit más és stílusos a többi bokáig.

Többet látni: Designer bokaláncok

9. Egyszerű szőtt nadrágok a férfiak számára:

Egyszerű Woven Anklets for Men

Ez a hüvelykujj minden típusú ember számára. A bokája dinamikus, négy rétegű, mind együtt szövött, nagyon divatos és különbözik a többiektől. Ezek a típusú bokák tökéletesek párosulnak rövidnadrágokkal, hogy megmutassák ezeket a bokákat.

Az egyik legdivatosabb és leghűvösebb kiegészítő, amelyet mind a férfiak, mind a nők viselnek, ezek az egyszerű és elegáns kinézetű bokák. Ezeket az egyszerű bokákat nemesfémekhez tervezték, mint az arany, ezüst, és hogy egy személy nagyon szép és félelmetes legyen. Az egyszerű bokák lélegzetelállítóak is, és a tálak közül választhat a legalkalmasabb bajnokság a ruhád szerint.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.