Top 9 Legújabb Infinity Anklets Képekkel Stílusok az életben

A végtelen szimbólum az a szimbólum, amely meghatározza az örökké tartó örökkévaló szeretet egymás iránt. Ez a szép szimbólum sokféle ékszerként használatos, és a bokáig nem állnak mögötte. Válasszon az egyláncú és a kettős láncú bokáig, hogy divatos kilátást nyújtson. Ezek a végtelen bimbók a végtelen szimbólumot díszítik kristály vagy gyémántok formájában. A szilárd fémek is káprázatosak. Számtalan ilyen végtelen nadrág van, amire választani lehet. Ez a legjobb ajándék a szeretteid számára, és emlékezzen rá egy fontos napra az életedben.

Végtelen nadrágok új stílusokkal:

A végtelen nadrág a tökéletes ékszer, amelyik lógni tud. Válassza ki ezeket a csodálatos bokákat, hogy kápráztasson.

1. Tekintettel Crystal Infinity Anklet:

Hegyikristály Crystal Infinity anklet

Ez a tökéletesen kialakított kristálycsík nagyszerűen ábrázolja szerelmét. A végtelen szimbólumnak olyan szép kristályai vannak, amelyek káprázatosak. Az ezüst végtelen bokaró gyönyörű lesz a lábadon. A bokában lévő kristályok fényt és ragyogást nyújtanak.

2. Pearl Infinity Anklet:

Gyöngyszem infinity anklet

Válassza ki ezt a végtelen boka karkötőt a gyönyörű végtelen szimbólumához és egy tiszta gyöngyhöz közel. A finom lánc, amely összekapcsolja a végtelen szimbólumot és a gyöngyöt, nagyon finom. Ez tökéletes olyan fiatal lányoknak, akik csak egy kis divatot szeretnek. A fehér gyöngyökkel vagy rózsaszín gyöngyökkel kiválaszthatja a gyönyörű megjelenést.

3. Négy végtelen nadrág:

négy infinity anklet

Ez a tökéletes ajándék a szeretteidnek. Csodálj meg vele, ha nem egy végtelen szimbólum, hanem négy! Ez a félelmetes csillogó bokalánc az, amit ő akar. A négy végtelen bimbó ezüstből készült, és szépen illeszkedik a lábadhoz. Több végtelen szimbólum jól néz ki a láb körül. Ez jó, mivel nem kell mindig beállítania a medál helyzetét.

4. Turquoise Infinity Anklet:

Türkiz infinity anklet

Választhat valamit kicsit több színnel a végtelen bokáig. Ez a végtelen bimbó ezüst végtelen szimbólummal és két apró türkiz gyöngyszemmel rendelkezik a szimbólum mindkét oldalán. A gyöngyök színe lenyűgözővé teszi a lábadat és gyönyörűen párosítható kék ruhákkal.

  9 aranyos pillangó bundák különböző formatervezési mintákban Stílusok az életben

Lásd még: Bőr nadrág karkötő

5. 2 koszorúslány végtelen nadrág:

2 bridesmaid infinity anklet

A menyasszony és a menyasszony a világ két legközelebbi embere. Ez a gyönyörű koszorúslány végtelen anklet a tökéletes ajándék a koszorúslányod és te. A létrehozott szimbólum olyan, mint egy iker végtelen, amely össze van kötve. Válassza ezt a remek darabot a különleges napod emlékezetévé.

6. Angel Wings Infinity Anklet:

angyal wings infinity anklet

Menj valami értelmesebbé, amikor ajándékozod a végtelen bokát. Ez a különösen szép angyal szárnya van a második láncon. A fő lánc a végtelen szimbólumot ezüstben tartalmazza. Az angyalszárnyú szimbólum adja meg a levegőben való repülést.

Lásd még: Butterfly Anklet

7. Gold Infinity Anklet:

Arany infinity anklet

Az arany a legértékesebb fém. Vegyél magadnak egy csodálatos bézscsövet az aranyban, és érezzétek magunkat különösnek. Ez párosítható az indiai kopással, és különleges alkalmakkor vagy szertartásokra is fel lehet használni.

8. Monogramos Végtelen Anklets:

monogramos infinity anklet

Készíts különleges és személyre szabott végtelen bokáját ezzel a monogrammal ellátott medállal. A végtelen bimbó szép végtelen szimbólummal és a hozzá csatolt monogrammal ellátott pendantrel rendelkezik. Kiválaszthatja, hogy egyetlen karaktert vagy egész nevet kapjon.

Nézze meg többet: Szívbőr karkötő

9. A bőr végtelen nadrágja:

Bőr infinity anklet

Ha az olyan fémek, mint az arany és ezüst nem felelnek meg neked és a bőrnek, akkor van alternatíva. Kiválaszthatja a bőr végtelen nadrágjait, amelyek vastag színekben is megjelennek. Válassza ki ezt a fajta vörös bőr végtelen bokáját, amely lenyűgözően néz ki.

A végtelen nadrág a tökéletes ékszer, amelyik lógni tud. Válassza ki ezeket a csodálatos bokákat, hogy kápráztasson. Válassza ki az aranyból, ezüstből, kristályból vagy akár bőrből készült bokákat. Az örökkévalóságú bimbóknak van a végtelen szimbóluma, amely az örökkévaló és örök szeretet szinonimája.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.