Top 10 actori din Thailanda 2023

Thailanda, țara zâmbetului este încă fierbinte pentru un film sau serie și este, de asemenea, binecuvântată de numeroși actori care strălucesc fermecătorul lor talentat și inevitabil în orice parte a globului nostru. În prezent, în conformitate cu era 4.0, trăim, totul merge online doar cu un singur clic, astfel că acești actori trebuie să fi fost dovediți călătoria lor faimă până când vor fi acceptați să fie topul listelor preferate de actori ai poporului thailandez.

Unele dintre ele sunt, de asemenea, remarcabile ca mulți prezentatori pentru publicitatea comercială, un maestru al ceremoniilor pentru spectacolul varietății calde, un cântăreț bun și o altă abilitate talentată de sport sau abilități muzicale. În plus, fanii thailandezi ai acestor actori numesc, de asemenea, actorii preferați ca #nationalhusband (#sameehaengchart) mai ales dacă în viața reală el este încă singur sau nu s-au căsătorit încă. Iată o listă a soțului thailandez despre care majoritatea fanilor din Thailanda sunt nebuni.

1. Nadech Kugimiya

Toată lumea trebuie să-i adore, un actor, un model care este inițial o origine austro-thailandă și cel mai tânăr adoptat al lui Yoshio Kugimiya (tatăl său adoptiv) și Sudarat Kugimiya (mama sa adoptivă). Faima lui a crescut de la rolul principal din 2010 în “Ngaorak Luangjai” ca “Nawa Gamtornpuwanat”, după care a câștigat mult mai multă popularitate din serialul numit “Hai Jai Haeng Khun Khao” (“Duang Jai Akkanee sau inima lui Akkanee”) “Fai Akkanee Adisuan “a jucat cu” Urassaya Sperbund “și (Gamerai Gamerak sau Love Game Evil Game) ca” Saichon / Charles Makovich “. De asemenea, câștigă un fan imens când joacă împreună cu partenerul său real Yaya. Enorma sa fermecătoare în serii și filme a ținut întotdeauna pe toți fanii thailandezi entuziasmați pe tot timpul când era pe ecran. Acum, seria sa jucând cu cuplul său Yaya, Leh Lub Salub Rang este, de asemenea, o discuție despre feedback-ul orașului în rândul fanilor thailandezi. Următorul său proiect pe care îl va juca rolul lui Do Min Joon într-o serie de comedii romantice a surprins o lovitură uriașă între Coran, China și Asia, “Omul care a venit de la steaua”.

2. James Ma

Un actor și model thailandez, care sa născut pe 3 iulie 1993. Tatăl său este un thailandez de origine chineză, iar mama sa este chinez Hongkong. Popularitatea sa a fost descoperită de Supachai Srivijit, care a devenit apoi managerul său în industria de divertisment. Înainte de a deveni actor, el a fost de gând să fie un profesionist de golf, prin urmare, James Ma a câștigat un metal de aur la Campionatul ISSFHK Pairs Golf 2008 în Hong Kong și multe alte premii împotriva altor școli. A început să joace rolul principal în rolul principal în drama Gentleman din seria Jutathep din 2013, cu Khun Chai Ronnapee. Doi ani mai târziu, James sa întors cu o dramă de acțiune romantică “The King’s Servant” în regia lui Atthaporn Teemakorn în 2015. Această dramă are loc în epoca regelui Nang Klao, a treia domnie (după regele Rama al II-lea). James joacă rolul lui Haym ca un băiat bun, bine gândit și luminos, el este cunoscut sub numele de “Phor Haym Roop Thong” și a acționat alături de Peranee Kongthai. Apoi a câștigat o popularitate uriașă de la Just Man, Not a Magician, cu Kimberly Ann Volemas.

3. Nouă Napat Siangsomboon

Nine Naphat este un actor thailandez, și-a făcut prima apariție pe ecran în Nivea For Men TV și a ajuns în atenția publicului în reclama King Power. Drama lui de debut “Rak Kan Panlawan 2023” pe care o va acționa cu Ice Preechaya. Este un singur fiu al lui Pimpaka (Mhoo) Siangsomboon, care este actriță. Sa născut la 5 mai 1996 și a absolvit Bromsgrove International School Thailand și a continuat studiile la Universitatea Mahidol International College. A început rolul său de film Beam în prima parte a filmului A. Gift, Love at Sundown.

4. James Jirayu Tangsrisuk

Jirayu Tangsrisuk sa născut în 19 septembrie 1993 în Thailanda. Este un actor, cântăreață și model. În prezent, studiază la Universitatea Rangsit, specializată în administrarea afacerilor. Fanii thailandezi îl numesc de obicei pe James Ji pentru scurt timp. În copilărie, a jucat un dans în sala de bal și a fost ales ca actor în cadrul unei agenții de divertisment numită “META TALENT MANAGEMENT”. James face debutul în teatrul de televiziune Suparburoot Jutathep în 2013, ceea ce îl face o stea celebră. A fost prezentator al multor publicități comerciale, cum ar fi Toyota, Uniqlo și Meiji Bulgaria Yogurt. În afară de activitatea sa de actor, lucrează de asemenea ca model și prima sa foto-carte (împușcată în Japonia), “JAMES JI UP CLOSE AND PERSONAL IN JAPAN”.

5. Gun Kantathavorn

El este cel mai recent soț național care a câștigat o mare faimă ca gazdă de la cel mai tare show din Thailanda, The Mask Singer 1-2. Porecla adevărată a lui Gun este de fapt Fluke și numai familia sa și câțiva prieteni apropiați îl numesc Fluke, majoritatea oamenilor îl numesc Gun. A început să se afle într-o industrie de divertisment ca model, apoi a fost invitat de către Warayuth Milintajinda ca actor. El a jucat din 2008, celebrul său serial fiind Ruk Mai Mee Wan Tai, Kularb Rai Kong Naii Tawan, Sanaeha Sunya Kaen, Clubul vineri Seria 6, Lah Dup Tawan și Sood Ruk Sanae Rai și a fost DJ la 94EFM, dar a renunțat din cauza programelor sale aglomerate. A absolvit Universitatea Chulalongkorn, Facultatea de Comerț și Contabilitate. El deține un brand de uzură de stradă Monkeysurf Thailand. Arma a planificat să se căsătorească cu prietena lui, Ploy în 2023.

6. Mick Tongraya

Un alt actor fierbinte Mick Thongraya, un actor și model thailandez într-un dans decent. Tatăl său este danez și mama lui este un thailandez. A studiat jurnalismul la Universitatea din locul său din Saraburi, Thailanda. Are 190 cm. A fost descoperit din Dream Star Search în anul 2008 și a câștigat premiul pentru cel mai bun actor nou. A început să acționeze în 2010 ca un rol de sprijin în Khun Chai Tum Raberd și a câștigat mai multă popularitate din rolul principal în seria Fire2: Talay Fai ca Techin și Daniel Wong la Karn la krang neung nai hua jai, și fanii chinezi încearcă cu Pimprapa “Pim” Tangprapaphorn. Acum seria sa actuală este Mussaya în canalul 7, care acum câștigă un rating de 8,0.

7. Mark Prin Suparat

Prin “Mark”, Suparat sa născut la Chiangmai, a crescut și a studiat liceul din Lampang și a participat la o bursă atletică la Facultatea de Turism și Ospitalitate de la Universitatea Rangsit. A început să joace un rol principal din prima serie de televiziune thailandeză “Ngao rak luang jai” cu Natwara “Mint” Wongvassana și a câștigat mai multă popularitate din seria “Patapheelehrak”. Recent vorbind despre filmul orașului este Kluen Cheevit, rolul principal al lui Sathit fiind un avocat cu Yaya Urassaya. El își definește statutul de prieten al unei actrițe de frunte “Kim Kimberly”. El face o treabă bună cu numeroasele săpunuri romantice. Atât de bun este că la el a câștigat premiul “Cuplul Fantasy” al anului în Premiile Seesang Bunteng din 2012.

8. Sean Jindachot

Un alt actor indian Sean Jindachot sau Thorn Jindachote, un actor și model thailandez. Sora lui mai mare este actrița și modelul Ploy Chindachote. A început să fie renumit din seria 7 în 2006, când avea doar 17 ani “Kling wai korn poh sorn wai” și a început să fie nebun de toți fanii thailandezi când a apărut în Lehratee ca Khun Sek. El este și un idol reprezentat prin cartea sa și legendele lui instagram.

9. Mario Maurer

El a acumulat, fără îndoială, o mulțime de popularitate din rolul principal în filmul Love of Siam și, de asemenea, a devenit cel mai cunoscut din cel mai înalt film din Thailanda, Peemak Phrakanong. Nimic nu ar putea fi mai perfect decât figura lui perfectă și, de asemenea, performanța sa remarcabilă în premii și nominalizări. A început să primească numeroase premii în 2008, precum Hot Young Man de la Hot Young Man, cel mai bun actor de la Premiile pentru filme Thai Starpics, Seventeen Choice Hottie Male, Premiul Rising Star de la 3 OK! Premii. De la succesul imens de la Pee Mak, el a obtinut cel mai bun actor de la 11th Starpics Thai Films Awards, cel mai bun actor de film al anului de la 3 Daradaily Marele Premiu și Actor al Anului din 7 Nine Entertainment Awards.

10. Tor Thanapob Leeratanakakorn

Un actor thailandez care a fost renumit din rolul lui Phai în serialele de televiziune; Hormoni și hormoni 2. A absolvit St.Dominique și și-a continuat studiile la Școala Adventistă Ekamai. Acum studiază la Universitatea Kasetsart. Performanțele sale de film sunt Mary este fericit, Marry este fericit, Fakwainaigaiter și Maynaii fairangfer. Acum are în prezent o serie de proiecte; Episodul alături de un jucător de badminton autism și seria TV numită Lehraksalabrang, ca rol de sprijin Arkom.