20 Leghatékonyabb Házi Szépség Tippek Lányoknak

Általában a lányokról szóló különféle természetes szépség tippeket hallunk az arcukról, a bőrükről, a hajukról és az egészségükről is. A lányok általában sebezhető korban vannak, ahol bármit megteszek, hogy szépnek tűnjön. Ami a fiatal lányok csábító hirdetései számos termékének márkás megjelenítésével, amelyek a legszebb szépség és bőrápolás ígéretét jelentik, a rossz választásból vagy túlzásból adódóan néha katasztrofálisnak bizonyulnak. Minden lány különleges módon gyönyörködtetődik, és ennek a szépségnek a megvalósításához csak az alapvető szépség tippeket kell követnie.

szépség tips for girls

Kiváló Természeti Szépség Tippek Lányoknak:

A lányok meg akarják pótolni a test minden részét, így arc, bőr és haj is. A lányok azt is szeretnék, hogy testük illeszkedjen néhány tipphez. Az alábbiakban különböző egyszerű szépség tippeket adottunk a lányoknak, akiket követniük kell.

Többet látni: Természetes szépség tippek a nők számára

A) Szépség Tippek a lányok az arc:

1. Smink tippek lányoknak:

Smink Tips

A tizenéves bőr sokkal finomabb, mint a felnőtt bőr, és komolyan reagálhat a kozmetikumokra. Fontos, hogy tesztelje és próbálja meg, mielőtt megvásárolná. Minta a terméket a bőrén annak érdekében, hogy ne okozzon pattanásokat. Próbáld meg elkerülni az alapot, ha pattanásos bőröd van. Víztaszító és elmosódásgátló szem sminket használjon, hogy megakadályozza az eyeliner és a kohl elkenését. A legfontosabb, hogy mindig hidratálja az arcát a smink alkalmazása előtt.

2. Face Makeup Tippek a lányok:

Lereped skin

Válasszon megfelelő bőrtípusra a nedvesítőt, és alkalmazza azt, miután otthoni mosást végzett. Soha ne aludj a sminkkel. Ez eltömítheti a pórusokat, és pattanásokhoz és más bőrproblémákhoz vezethet, amelyek hozzáadódhatnak a bajtól. Távolítsa el az összes sminket egy gyengéd tisztítószerrel, és különösen óvatosan vegye figyelembe, amikor eltávolítja a szemét.

3 .. Lip Care Tippek:

ajak care tips for girls

Minden lány csak szép és egészséges ajkakat akar. A csípős ajkak nem örvendetesek. Használja ki a fejét, hogy megelőzze az ajkak kiszáradását, különösen a téli hónapokban, és soha ne húzza le a száraz bőrt, mivel ez vérzést okozhat, és több kárt okozhat.

4. Megszabadulni a ráncoktól:

kap rid of wrinkles

A ráncok, amelyek az életkorral jelennek meg és teljesen természetesek, csökkenthetik a bőr fényét, és sokkal idősebbnek tűnhetnek, mint Ön (bizonyos esetekben). Vannak esetek, amikor a ráncok elterjedése nagyon káros, és hosszú ideig tart, és nem akar elhalványulni. Ahhoz, hogy megőrizze a szépség arcát, meg kell dolgoznia a bőrén a ráncok problémáit.

5. Tartsa az arcot gyönyörű:

Tart the face beautiful

Keresi a szépség tippeket az arcra? Kezdje el használni néhány természetes, házi készítésű homlokzati csomagot és más természetes anyagokat, nem csak a mesterséges krémek és a hidratáló szerektől függően. Az internet segítségével könnyedén elkészítheti a házi készítésű természetes csomagolókat és az arcbőröket. Minden itt elérhető. Csak keresse meg a megfelelő tartalmat, és tegye meg, ami megfelel a bőrnek.

6. Ne dörzsölje. Csak dörzsölje!

nem rub it. Just rub

Szüksége van néhány szépség tipp a lányoknak? Itt van valami, amit tudnod kell. Sok nőnek van egy tévhit a rejtegető tekintetében. Néhányan úgy gondolják, hogy a rejtegetővel történő dörzsölés hatékonyabb lesz. De tényleg nem! Ez rossz neked. Ehelyett csak dörzsölni. Csak pattanás miatt hibázz.

7. Töltsük fel a jó, ha nem túl sok:

csinál is good if not too much

Túl sok smink nem jó neked, és mindenki valószínűleg tudja erről. Nem számít, mennyit hirdetnek a márkák a termékeik hitelességéről, mégis mesterségesek és emlékezni fogsz rá. Túl sok smink képes csökkenteni a bőr természetes szépségét, és sok idősnek tűnhet, miközben magas arányú sminkeket használ. Használjon valami fényt és józanul az ajkán, és valami fényt a szemhéjakra.

8. Nincs alapítvány az akne fedésére:

Nem foundation for covering acne

Néha a tizenéves lányok alapjaikat használják a pattanások fedésére. Ez egyáltalán nem jó. Az alapítványnak lehet némi mellékhatása a pattanásokra, ami növeli a pattanások terjedését és sűrűségét is. Ez az egyik bőrápolási tipp a lányoknak.

9. Csökkentse a pattanásokat a lehető leghamarabb:

csökkentse pimples as soon as possible

Ha keres egy kislányt a lányok számára, olvassa el figyelmesen. Láttuk, hogy azok a lányok, akik nem tudják megszabadulni a pattanásoktól tizenéves korukban, szinte egész életük során foglalkozniuk kell vele. A pattanások azonnal csökkenthetik a szépségét, és szigorú lépéseket kell tenniük velük szemben.

10. Tartsa az arcot tónusos:

Tart the face toned

Az emberek rád nézzek először, és előzetesen ítélkeznek, mielőtt megvizsgálnák a tulajdonságaitokat. Meg kell tartani az alakot, ha komoly benyomást kelt a barátaival és a munkahelyén lévő emberekkel kapcsolatban.

B) Szépség Tippek a lányok Hair:

11. Hajápolás tippek:

Haj Care girls

A haj meghatározza a nő szépségét. Vigyázzon a hajára a megfelelő módon. Próbálja meg nem mosni mindennapi, mert ez leszűkíti a természetes olajok haját. Mindig használjon kondicionálót. Olajozza meg a haját, mielőtt lemosza az erősebb és simább hajat, és próbálja meg használni a hűvös vizet, amennyire csak lehetséges a hajmosáshoz.

12. Hajszín és annak megelőzése:

Haj color and its prevention

A megfelelő hajszín kiválasztása mindig sokkal gyönyörűbbé válik, mint maga. A hajszín másik dologja a karbantartás. A hajszín megőrzése nehéz lehet a lányoknak. El kell fogadnunk néhány intézkedést, hogy a haj színe hosszú legyen. Ez azt jelenti, hogy kevésbé száraz samponokat és hidratáló szereket használnak, mint a Dove, a hajat mindenféle külső természetes károsodástól stb. Megtakarítva. Ezt mondhatjuk, hogy az egyik legjobb szépség tipp a lányok számára.

13. Mélytisztító száraz hajra:

csinál deep conditioning for dry hair

Ha száraz hajjal foglalkozik, akkor jobb megoldás, mint figyelmen kívül hagyni. A hajat mindenkor meg kell hidalni, ha száraz haja van. Kerülje el a hajkiegyenesítőket, ha száraz haja van. Ez egy hatékony bőrápolási tipp a lányoknak.

C) Szépség Tippek a lányok a bőrön:

14. Bőrápolás tippek:

Bőr Care

A lányoknak mindig tudniuk kell, és ismerniük kell a bőrüket. Mi illik ehhez? Mi az allergiás? A tested hetente kétszer cserje le a testét, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket, és soha ne hagyja ki a testét fürdés után. A fiataloktól hidratált testtartás megtartja ifjúságát felnőtt éveiben.

15. A bőr átadása:

takarmány yur skin

Az igaz szépség mélyen fekszik a bőrön. Elképesztő, hogy milyen gyönyörű bőrt tehet az önbecsülés és a bizalom. A sugárzó izzó bõr kulcsa egészséges táplálék és sok víz. Kiegészítheti ételeit gyümölcsökkel és zöldségekkel, amelyek mindegyik esszenciális vitaminnal és tápanyaggal vannak ellátva, melyeket a szervezetnek tartania kell, és cserélje ki ezeket a hideg italokat vízzel, hogy testének belső megtisztulást kapjon. A bőr belsejéből való gondozása biztosítja a külső szépség természetes szépségét.

16. Ne felejtse el használni a fényvédőt:

használat skin sunscreen

Ha olyan országban élsz, amely egy olyan országban található, amely egy másik kontinensnél található az egyenlítői régió közelében, akkor majdnem naponta fényvédőt kell használnia. Ne felejtsd el masszírozni a karját, az ujjaidat és a bőrt a fényvédő segítségével, mielőtt kimegy.

Többet látni: Hogyan kell kezelni a tompa bőrt

D) Egyéb egyszerű szépség tippek lányoknak:

17. Kezek és szögek:

Hands and nails

A lágy és finom kinézetű kezek a szemek kezei. Hidratálja a kezét, hogy simítsa őket. Ne alkalmazza újra a kabátot a bevonat után körömlakkra, és ne hordja folyamatosan körömlakkolást. A szögeket, mint a test minden más részét, be kell lélegezni, így engedjük meg őket. Ha törékeny körmök viselnek egy alaplakkot, mielőtt körömlakkot készítenek.

18. Szépség tippek lábakhoz:

láb girls

Míg a test gondozása érdekében a lábak szinte mindig elhanyagoltak. A repedezett sarkú cipő és a piszkos lábujjak szédítő látványt nyújtanak, és sokat beszélnek a női belső énről. Nem kell látogatnia a pedikűrhöz tartozó szalonba. Csak füröddözze a lábát és a lábujjakat naponta, és alkalmazzon hidratáló vagy lábkrémet. Rendszeresen vágja körmöket és alkalmazzon körömlakkot a tökéletes megjelenéshez.

19. Ne felejtsd el mosolyogni:

Mosolygás

A mosoly növeli a lány arcát, és mindenki napvilágot kelt. Nem számít semmit, csak felbecsülhetetlen. Egy sugárzó mosolyt megtehet, amit nem lehet a smink kefe. Tehát mosolyogjon, és mások is mosolyogjanak veled. Ez a legegyszerűbb szépség tipp a lányoknak.

20. Stay Fit:

marad fit

Próbálj meg testet tartani és a lehető legjobban illeszkedni. Az egyik legjobb módja annak, hogy gondoskodjunk a testről, hogy gyakran végezzen néhány hardcore edzést. A prowler rutinok, valamint a hasi és a derék szuper készletek segítenek testének megtartásában. Mindenki azt akarja, hogy egy hófehér test élénk megjelenésével a hasizmok, de csak néhány hajlandó dolgozni érte.

Itt voltak a legjobb tippek a gyönyörű megjelenéshez. Remélhetőleg ezek kiderülnek, hogy hasznosak lehetnek az Ön számára, és segítenek abban, hogy szép és alakú legyen. Az egészséges és boldog ember valójában a fő trükk. Ha boldog vagy belőled, az az arcodon fog megjelenni.

Többet látni: Legjobb szépség tippek